JEUGD EN MUZIEK ROESELARE, AFGEKORT : J & M ROESELARE

Association sans but lucratif


Dénomination : JEUGD EN MUZIEK ROESELARE, AFGEKORT : J & M ROESELARE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.583.776

Publication

04/04/2014
ÿþ MOD 2.2

. _

t, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

25: 03. 2014

IRECHTBAN I.WIHANDEL

elne



1111 II III II III IIII I 1111

*14074450*

V beh

aa

Bel Staz

II

Ondernemingsnr : 410.583.776

Benaming

voluit): Jeugd en Muziek Roeselare vzw

(verkort) J&M Roeselare

Rechtsvorm: vzw

Zetel Meenseheirweg, 20, 8800 ROESELARE

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurders en dagelijks bestuur

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering gehouden op 01 februari 2014 blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

Zijn ontslagnemend

Brecht Degryse, Kortrijkstraat, 176, 8550 Zwevegem, penningmeester en

bestuurslid,

Lies Debel, Boeversstraat, 36, 8800 Oekene, secretaris en bestuurslid

Matthias Goes, Menenpoortstraat, 3, 8800 Roeselare, bestuurslid,

Annelies Catteeuw,Krekelstraat, 28101 8800 Roeselare, bestuurslid

Bart Lagacie, Sint-Lutgardstraat, 7, 8800 Rumbeke, bestuurslid

Pieter Vandamme, Kerkplein, 12,8800 Rumbeke, bestuurslid

Patrick Decancq, Beversesteenweg, 404A, 8800 Roeselare, bestuurslid,

Benoeming bestuurders:

Daniel Lam mertyn, Jan Mioenstraat, 8, 8611:1 Kortemark, bestuurder en penningmeester

Isabelle Deleu, Rooberg 6C, 9860 Landskouter, bestuurder en secretaris, Tom Dejonckheere, Joe Englishstraat, 60, 8800 RUMBEKE, bestuurder Liesbeth Vanmaele,Guido GezelIelaan 31, 8800 Roeselare, bestuurder Yentl Vanderriviere,Koningstraat 1A, 8800 Rumbeke, bestuurder Lies Six, Gustaaf Baertstraat 23, 8200 Sint-Michiels bestuurder

Opgemaakt en goedgekeurd tijdens de Algemene Vergadering van 01 februari 2014

Voor de vzw J&M Roeselare,

Voorzitter Secretaris Penningmeester

Dirk Lievens Isabelle Deleu Daniel Lammertyn

Op de laatste blz. van Loik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bijTiet BélgisaStaatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2012
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

19. 03. 2917.

REChliBriffi<OOP1-lAN DEL KOR -RUK_

t

i III uifliu uien

*izoesa9i*

II

Ondernemingsnr : 0410.583.776

Benaming

(voluit) : Jeugd en Muziek Roeselare

(verkort) : J&M Roeselare

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Meenseheirweg 20, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Wijziging en coördinatie van de Statuten van Jeugd en Muziek Roeselare

Overeenkomstig de bepalingen van de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd en gecoördineerd bij Wet van, 02 mei 2002, 16 januari 2003 en 22 december 2003, betreffende de Verenigingen zonder Winstoogmerk, de; Internationale Verenigingen zonder Winstoogmerk en de Stichtingen, werden de statuten bepaald als volgt.

Artikel 1: de vereniging.

Op 11 oktober 1973 is een vereniging zonder winstoogmerk opgericht onder de benaming "Jeugd en Muziek, Woord en Dans. De benaming werd op 13 juni 2008 vervangen door "Jeugd en Muziek Roeselare" afgekort "JM Roeselare" hierna vernoemd de VZW.

De zetel van de VZW is gevestigd, Meenseheirweg 20, 8800 Roeselare, in de Stedelijke Academie voor: Muziek, Woord Roeselare, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk en kan door een beslissing van; de Algemene Vergadering naar elke locatie in West-Vlaanderen overgebracht worden.

De VZW is opgericht voor onbepaalde tijd,

Artikel 2: Doelstellingen en activiteiten.

De VZW is een muziekeducatieve vereniging die in overleg en samenwerking met de VZW Jeugd en Muziek'Vlaanderen tot doel heeft jongeren en jongvolwassenen in contact te brengen met kwaliteitsvolte muziek. De VZW biedt aan de leden een platform tot overleg en mogelijkheden tot afstemming en samenwerking bij het inrichten van openbare concerten, school- en klasconcerten en andere muzikale en muziekeducatieve activiteiten.

Bovendien ontplooit de VZW alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van vermelde niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten aile' tijden volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevend doelstellingen.

Artikel 3: Sectie 1. Leden/Toegetreden leden.

1.De VZW heeft minstens 3 leden.

2, Iedere natuurlijke persoon die de doelstellingen en statuten van de VZW onderschrijft, kan toetreden als lid. De kandidaat leden stellen zich kandidaat bij de voorzitter van de raad van bestuur, Wanneer de raad van bestuur vaststelt dat het kandidaat-lid beantwoordt aan de gestelde voorwaarden,, stelt zij aan de Algemene vergadering voor het kandidaat-lid in de Algemene vergadering op te nemen. De Algemene vergadering moet: dit voorstel met een tweederde meerderheid goedkeuren.

3.Leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de "Wet betreffende de VZW's, de internationale Verenigingen zonder Winstoogmerk en de Stichtingen" en deze statuten worden beschreven, Zij vormen de Algemene Vergadering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

4,Toegetreden leden: de toegetreden leden zijn (eden die een band hebben met de SAMWD, Dit zijn leerlingen en hun ouders die ingeschreven zijn aan de SAMWD en het personeel (al of niet gepensioneerd) van de SAMWD. Zij betalen hun bijdrage voor Jeugd en Muziek. De toegetreden leden hebben niet de rechten van leden.

5.Zijn van rechtswege lid:

" Schepen van Cultuur

" Directeur van de SAMWD

" Afgevaardigde van de dienst cultuur

" Afgevaardigde van het CC De Spil

Artikel 3: Sectie 2. Ontslag

Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een brief aan de voorzitter van de Raad van Bestuur te sturen. Het ontslag zal een maand na dit schrijven ingaan.

Artikel 3: Sectie 3. Uitsluiting.

Als een lid in strijd handelt met de doelstellingen enfof de belangen van de VZW kan zijn lidmaatschap op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens drievijfde van de leden worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering. Op deze vergadering moet minstens de helft van de leden aanwezig zijn.

Het lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Artikel3: Sectie 4, Rechten.

Geen enkel lid kan enige aanspraak maken of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij de beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij de ontbinding van de VZW enz,... Ontslagnemende of uitgesloten rechtspersonen of organisaties verliezen het recht om de benaming Jeugd en Muziek te dragen of te gebruiken.

Artikel 4: De Algemene Vergadering

Artikel 4: Sectie 1, Samenstelling

De Algemene Vergadering bestaat uit leden. Elk lid beschikt over één stem in de Algemene Vergadering. Mits toestemming van de voorzitter kunnen externe en niet-leden aanwezig zijn en het woord richten tot de Algemene Vergadering.

Artikel 4: Sectie2, Bevoegdheden.

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend

worden:

1.De wijziging van de Statuten

2.De benoeming en de afzetting van de bestuurders

3.De kwijting aan de bestuurders

4.De goedkeuring van de begroting en de rekeningen

5.De ontbinding van de VZW

6.De uitsluiting van een lid

7.De aanvaarding van nieuwe leden

8.De verkiezing van de voorzitter, op voordracht van de Raad van Bestuur

Artikel 4: Sectie 3 Vergaderingen.

1.Elkjaar moet er minstens één gewonen Algemene Vergadering gehouden worden.

2.De Voorzitter kan te allen tijde een Buitengewone Algemene Vergadering samenroepen. Op verzoek van tenminste twee leden is hij er aan gehouden binnen de dertig dagen een Buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen.

3.De oproepingen die getekend zijn door de voorzitter of zijn afgevaardigde en die de plaats en het uur van de bijeenkomst vermelden, worden ten minste acht dagen vooraf aan de vergadering bezorgd. Ze bevatten de agenda. Elk punt dat door tenminste twee leden en tenminste veertien dagen voor de vergadering wordt aangebracht, wordt op de agenda geplaatst.

4.De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij afwezigheid door de secretaris, of bij zijn ontstentenis door een bestuurder die hiertoe aangeduid wordt door de leden van de Algemene Vergadering.

1`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MM 2.2

' Artikel 4: Sectie 4. Quorum en Stemming

I leden die natuurlijke personen zijn kunnen een geldige stem uitbrengen.

2.Alle beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzittere doorslaggevend zijn.

3.Leden die niet op de vergadering aanwezig zijn, kunnen door andere leden vertegenwoordigd worden. Elk [id Kan maximum één volmacht dragen.

4.Voor wijziging van de statuten is een quorum van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist. In het geval op de eerste vergadering minder dan tweederde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, alsook de wijzigingen aannemen met de meederheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden.

5.De Stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of door geheime stemming, indien gevraagd door de voorzitter of een derde van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

6.Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Artikel 5: Raad van Bestuur

Artikel 5: Sectie 1. Samenstelling

1.De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste twaalf bestuurders, allen natuurlijke personen.

2.De voorzitter wordt door de Algemene Vergadering benoemd op voordracht van de Raad van Bestuur, De Raad van Bestuur kiest onder de bestuursleden een secretaris op voorstel van de voorzitter.

3.De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige [eden, voor een termijn van vijf jaar. Hun mandaat eindigt bij de sluiting van de Algemene Vergadering waarop de samenstelling van de Raad van Bestuur wordt bepaald.

4.De Bestuurders kunnen worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Ieder lid in de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij het bereiken van de leeftijd van 60 jaar worden de leden van de Raad van Bestuur van rechtswege als ontslagnemend beschouwd, Een bestuurder wordt verondersteld na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat zijn vervanging is voorzien. Daartoe wordt onmiddellijk, doch uiterlijk drie maanden na het ontslag door de Algemene Vergadering een beslissing genomen.

5.Hebben een adviesgevende functie, zonder stemecht, in de Raad van Bestuur, tenzij één van deze voor

een bestuursfunctie verkozen werd:

.Schepenen van Cultuur

.Afgevaardigde van de Dienst Cultuur

.Afgevaardigde van het CC De Spil

'Directeur van de SAMWD

6.De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

Artikel 5: Sectie 2. Vergaderingen, beraadslagingen en beslissingen.

1.De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de VZW het vereist, alsook binnen de 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van ten minste één derde van de bestuurders.

2.De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij diens afwezigheid door de secretaris, of bij diens ontstentenis door een ander bestuurslid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

3.De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en beslissen wanneer tenminste de helft van de leden aanwezig is op de vergadering? De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen heeft de voorzitter, dan wel de bestuurder die de vergadering voorzit, een doorslaggevende stem.

'4.Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de voorzitter en/of secretaris, bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Artikel 5: Sectie 3. Tegenstrijdige Belangen

1.Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuursleden voor de Raad van Bestuur hierover beraadslaagt.

2.De bestuurder met het tegenstrijdige belang verlaat de vergadering. Hij onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheden waarop het betrekking heeft.

Artikel 5: Sectie 4. Intern Bestuur Beperkingen.

1.De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens art. 4 van de VZW-wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

2.Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet -- naleven ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de bestuurder(s) in het gedrang.

Artikel 5: Sectie 5. Externe vertegenwoordigingsmacht.

1.De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de VZW door de meerderheid van zijn leden.

2.Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders, waarvan minstens één de voorzitter is.

3.De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpgelijk zijn aan derden, overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Artikel 5: Sectie 6. Bekendmakingvereisten.

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen wordt bekendgemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door een eitreksel bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad te worden bekendgemaakt.

Artikel 6 Dagelijks Bestuur

1.Het dagelijks bestuur van de VZW op intern vlak alscok de externe vertegenwoordiging wat betreft het dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meer personen.

2.Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, moet worden gespecificeerd of deze personen alleen of gezamenlijk of als college kunnen handelen, en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als de externe vertegenwoordigingsmacht voor het dagelijkse bestuur betreft,

3.ln afwijking van art. 13 bis van de VZW  wet, kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur niet zonder toestemming van twee bestuurders, waarvan minstens de voorzitter, beslissingen nemen en/of rechtshandelingen stellen die verband houden met de vertegenwoordiging van de VZW in het kader van het dagelijks bestuur bij transacties die 10.000 euro te boven gaan. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt. Bij niet-naleving blijft de Interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers wel gelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

4.Daden van dagelijks bestuur zijn alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken,

5.De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekend gemaakt. Uit de stukken moet in ieder geval blijken of de personen die in zake dagelijks bestuur de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden, alsook moet daaruit de omvang van hun bevoegdheden blijken.

Artikel 7: Aansprakelijkeid van de bestuurders en dagelijks bestuurders.

1.De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenis van de VZVV

2,Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde In de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Artikel 8: Toezicht door een commissaris

Gezien de drempelbedragen vermeld in art. 17 §5 van de VZW --wet nooit overschreden wordt, wordt door de VZW geen commissaris benoemd.

Artikel 9: Financiering en boekhouding

Artikel 9: Sectie1. Financiering

1.De VZW kan onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen,

legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikking en testamenten, gegeven zowel om het doel van de

VZW te ondersteunen als de ondersteuning van specifieke projecten.

2.Daarnaast kan de VZW fondsen verwerven op welke wijze die niet in strijd is met de wet.

Artikel 9: Sectie 2. Boekhouding

1.Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

2.De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in art. 17 van de VZW -- wet en de daarop

toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

3.De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in art. 26 van de VZW  wet,

4.De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een begrotingsvoorstel ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

Arikel 10: Ontbinding

1.0e Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van de voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum twee vijfden van de leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in artikel 4: Sectie 3. Van deze statuten.

2.0e beraadslaging en de beslissingen over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid bepaald in artikel 4: Sectie 4. van deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij 'VZW in vereffening' is overeenkomstig art. 23 van de VZW -- wet.

3.In geval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd benoemt de Algemene Vergadering één vereffenaar van wie zij de opdracht zal omschrijven.

4.1n geval van ontbinding en vereffening beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de VZW. Bij ontbinding keert de naam van de VZW terug naar de federatie van Jeugd en Muziek Vlaanderen VZW, de eigenaar in Vlaanderen van de benaming Jeugd en Muziek.

5.Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaar, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief, worden neergelegd ter griffie en bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in art. 23 en 26 novies van de VZW  wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

MOD2.2

Luik B - Vervolg

Wijzigingen Raad van Bestuur 08/06/2011

1. Ontslag:

Voorzitter: Mevrouw Evy Vancalbergh; Albert Giraudstraatl; 3000 Leuven

2. Samenstelling Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen.

Dirk Lievens: Plantenstraat 66; 8400 Oostende

Brecht Degryse: Kortrijkstraat 176; 8550 Zwevegem

Lies Debel: Boeversstraat 36; 8800 Oekene

Matthias Goes: Menen poortstraat 3; 8800 Roeselare

Kris Declercq; Delaerestraat 28; 8800 Roeselare

Hilde Bekaert: Kroontjesmolenstraat 1; 8800 Roeselare

Pieter Vandamme: Kerkplein 12; 8800 Rumbeke

Annelles Catteeuw: Koestraat 233a; 8800 Rumbeke

Bart Lagacie: St. Lutgardstraat 7; 8800 Rumbeke

3. Onmiddelijk samengekomen en beslist:

Voorzitter: Dirk Lievens: Plantenstraat 66; 8400 Oostende Penningmeester: Brecht Degryse: Kortrijkstraat 176; 8550 Zwevegem Secretaris: Lies Debel: Boeversstraat 36; 8800 Oekene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
JEUGD EN MUZIEK ROESELARE, AFGEKORT : J & M …

Adresse
MEENSEHEIRWEG 20 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande