JEUGDCLUB TEN GOUDBERGE, AFGEKORT : JC TEN GOUDBERGE OF TEN GOUDBERGE

Association sans but lucratif


Dénomination : JEUGDCLUB TEN GOUDBERGE, AFGEKORT : JC TEN GOUDBERGE OF TEN GOUDBERGE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 408.113.246

Publication

28/02/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11.111110 II

Ondernemingsnr : 0408.113.246

Benaming

(voluit) : Jeugdclub Ten Goudberge

(verkort) : Je Ten Goudberge

Rechtsvorm: vzw

Zetel Deken Jonckheerestraat 5 8560 Wevelgem

Onderwerp akte: Wijziging statuten en wijziging bestuur

Wijziging statuten

Op de algemene vergadering van 02 06 2011 werden de statuten als volgt gewijzigd:

NEERGELEGD

19. 02. 2014 (C"---TIANDEL

Griffer 41 I K

Jeugdclub Ten Goudberge vzw

Deken Jonckheerestraat 5

8560 Wevelgem

Gerechtelijk arrondissement Kortrijk

Ondernemingsnummer 0408.113.246

Identificatienummer. 2172/67

NIEUWE STATUTEN 02 06 2011

TITEL I.  Stichters, naam, zetel, doel, duur

Artikel 1 De stichters

1".Heer Albert Henri Debucquoy, geb. 18/10/1915 te Bellegem. (+) 25/05/2009,

2°.E.1-1. Camille Henri Joseph Denys, geb. 03/01/1901 Izegem, (+) 18/08/1993.

3°.Heer Eric Medard Karel Dujardin, Kloosterstraat 118, 8560 Wevelgem, geb.22/08/1934 te Wevelgem.

4°.Mevr. Lucia Ludwina Huyghe, geb. 01/12/1919 te Leisele, (+) 07/05/2013.

5°A-leer Roger Robert Vandelanotte, Vanackerestraat 47/0201,8560 Wevelgem, geb. 25/01/1920 te

Wevelgem.

6°,1-leer Albert Remi Vanneste, geb, 01/09/19261e Wevelgem, (+) 03/12/2012,

7°.Mevr. Marie Jozef Cyrille Vandermeersch, Vanackerestraat 45/0202,8560 Wevelgern, geb.10/04/1921 te

Marke

8°.Mevr, Madeleine Pharailde Wallays, geb. 03/09/1921 te Wevelgem, (+) 28/02/2005

Art. 2, De vereniging heeft als naam "Jeugdclub Ten Goudberge vzw", afgekort "JC Ten Goudberge vzw"of ook "Ten Goudberge vzw",

Art, 3. De vereniging is gevestigd Deken Jonckheerestraat 5, 8660 Wevelgem, De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

Art.4. De vereniging heeft als doel het nastreven, betrachten, inrichten, besturen en leiden evenals het verzorgen van alle culturele-, ontspannings- en sportactiviteiten en aile vormen van vrijetijdsbestedingen van jongeren.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen.

Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen en enkel voor zover de

Op de laatste blz. van lu& B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

e

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Zij kan een Jeugdhuis oprichten en beheren.

De vereniging aanvaardt de principes en regels van de democratie, onderschrijft het Europees verdrag van de rechten van de mens en het internationaal verdrag van de rechten van het kind, en draagt deze uit.

Art.5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il.  Leden

Art.6. Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vier bedragen. De vereniging telt werkende leden en toegetreden leden. Wanneer men verder in de tekst van lid spreekt bedoelt men werkende leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering komt uitsluitend toe aan de werkende leden. De wettelijke bepaling vermeld in artikelen 7 tot en met 10 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002 zijn alleen op hen toepasselijk.

Art.7. Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden ieder natuurlijk of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt toegelaten. Een kandidaat werkend lid dient zijn verzoek tot toelating schriftelijk te richten tot de raad van bestuur.

Art.8 De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, steunende leden of adviserende leden tot de vereniging toelaten.

De voorwaarden tot toelating van de toegetreden leden worden bepaald door een huishoudelijk reglement. Alle leden, bedoeld in dit artikel, hebben evenwel geen stemrecht op de algemene vergadering.

Art.9. Een lid kan te allen tijde uit de vereniging treden Het ontslag moet schriftelijk aan de voorzitter ter kennis worden gebracht.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering en met de meerderheid van twee derde van de stemmen worden uitgesproken,

Art.10. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen en gedane inbreng vorderen.

TITEL III.  Raad van bestuur

Art.11. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum drie leden en maximum elf leden. Deze raad van bestuur wordt uitsluitend benoemd door de algemene vergadering. Zij moet ten minste één tweede leden bevatten welke de leeftijd van 30 jaar nog niet hebben bereikt.

De leden van de raad van bestuur zijn te allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de raad van bestuur daar anders over beslist. Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van een lid van de raad van bestuur dient binnen de maand nadat hiertoe werd besloten neergelegd bij de Griffie van de rechtbank van koophandel ter publicatie in de bijlagen van het Belgische Staatsblad.

Art.12, De leden van de raad van bestuur worden benoemd voor een periode van twee jaar. Zij kunnen door de algemene vergadering herkozen worden. Zij kunnen vroegtijdig ontslag nemen met een gericht schrijven aan de voorzitter. Het ontslag dient op de eerstkomende algemene vergadering door de werkende leden worden goedgekeurd.

Art.13. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris een penningmeester. De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of twee bestuurders. De voorzitter zit de vergadering voor. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Art.14. De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college. Dit betekent dat de helft van de bestuursleden aanwezig moet zijn, en daarvan een gewone meerderheid akkoord moet gaan. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art.15. Van elke vergadering worden notulen gemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en de

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

secretaris. Deze notulen worden ingeschreven in een daartoe speciaal bestemd register.

De uittreksels die

moeten worden neergelegd en al de andere uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter en de

secretaris. Bij ontstentenis van een van beiden mag een andere bestuurder mee ondertekenen.

Art.16. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Hij treedt op als eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur kan aile handelingen van bestuur verrichten en bovendien aile daden van beschikkingen stellen met inbegrip van onder meer het vervreemden, zelf of niet, van roerende en onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, van elle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken,

Art.17. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel van de vereniging. Hij bepaalt hun taken en hun bezoldigingen,

Art.18. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken overdragen, aan één van de bestuurders of zelfs aan een andere persoon die geen lid is van de vereniging.

Art.19. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die zij nodig acht voor de goede werking van de vereniging.

Art.20. De raad van bestuur geeft volmacht aan de coördinator of jeugdhuiswerker tot het ondertekenen van aile administratieve stukken uitgaande van bankinstellingen, bestuur der posterijen om ondergetekende ingeschreven zendingen met of zonder waarde af te halen. Voor aile financiële verrichtingen wordt aan de coördinator of jeugdhuiswerker eveneens een volmacht gegeven om stukken te ondertekenen die de waarde van 5.001,00 euro niet te boven gaan. Voor financiële verrichtingen waarvan de waarde hoger ligt dan 5.001,00 euro zijn de handtekeningen van de coördinator of jeugdhuiswerker nodig en van de penningmeester of voorzitter.

Bij ontstentenis van een van beiden mag een ander lid van de raad van bestuur tekenen voor het afwezig !id,

"WEI_ IV.- Algemene vergadering

Art.21. De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Bij ontstentenis van deze is het de ondervoorzitter die de algemene vergadering voorzit.

Een lid kan zich door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Alle werkende leden beschikken op de algemene vergadering slechts over één stem.

Art.22. De algemene vergadering heeft uitsluitend onder haar bevoegdheid:

1°.Het wijzigen van de statuten.

20 Het benoemen en afzetten van bestuurders.

3°.Het benoemen en afzetten van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een

bezoldiging wordt toegekend.

4°.De kwijting van bestuurders en commissarissen

6°.Het goedkeuren van de rekeningen en de begroting,

6..De ontbinding van de vereniging,

7°.Het uitsluiten van een lid.

8°.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

9°.Alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art.23. De algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging dit vereist. Ze moet ten minste eenmaal per jaar worden samengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en de begroting,

Art.24. De algemene vergadering kan eveneens worden samengeroepen wanneer één vijfde van de werkende leden hierom verzoekt.

Art.25. De oproeping tot de algemene vergadering moet, om geldig te zijn ondertekend zijn door de voorzitter, door twee bestuurders of door één vijfde van de werkende leden. Alle werkende leden moeten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0022

worden opgeroepen bij gewone of elektronische brief ten minste 8 dagen voor de vergadering.

Art.26. De oproeping die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgesteld door de raad van bestuur of door de oproepende partij. Elk voorstel uitgaande van minstens één twintigste van de werkende leden en ingediend minsten twee werkdagen voor de algemene vergadering moet op de agenda worden geplaatst. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen niet behandeld worden.

Art.27. In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Art.28. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien de wijzigingen op de oproeping staan vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering, met een tussentijd van vijftien dagen worden bijeengeroepen die een geldig besluit kan nemen, welke ook het aantal aanwezigen is.

Voor elke statutenwijziging is bovendien een tweederdemeerderheid van de aanwezige of

vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

Tot wijziging van het doel van de vereniging is een 4/5 meerderheid vereist.

Art.29. Bij vrijwillige ontbinding der vereniging worden dezelfde regels nageleefd als deze vermeld in artikel 28 het wijzigen van het doel van de vereniging, m.a.w. 4/5 meerderheid vereist.

Ar1.30. Voor het uitsluiten van een lid is een meerderheid van twee derde der stemmen vereist.

Art.31. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend warden door de voorzitter; deze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Leden alsook derden, die van enig belang kunnen doen blijken hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

TITEL.V.- Rekeningen en begrotingen

Art.32, Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en de begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering die moet gehouden worden voor 30 juni

Ontbinding en vereffening

Art.33. Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze bepaald door de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt zij één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden evenals de vereffeningvoorwaarden.

Art.34. In geval van vrijwillige ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de passiva, overgedragen aan een vereniging waarvan het doel het meest dit van de ontbonden vereniging benadert.

Art35. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002 van toepassing. Alle vorige statuten gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad worden hierdoor vernietigd.

Wevelgem 02 062011.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Ontslag en benoeming bestuurders

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de algemene vergadering van 25/06/2012 besliste de algemene vergadering de benoeming van

volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren.

Nico Breughe, geboren te Wevvelgem op 02/08/1968 en wonende te 8560 Wevelgem, Nachtegaalstraat 60,

Op de algemene vergadering van 22/12/2012 besliste de algemene vergadering de benoeming van

volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren.

Stefaan Lernout, geboren te Roeselare op 14/03/1964 en wonende te 8560 Wevelgem, Artofsstraat 50.

Op de algemene vergadering van 01/07/2013 besliste de algemene vergadering

het ontslag van volgendebestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren:

Âme D'haene, geboren te Kortrijk op 30/05/1987 en wonende te 9000 Gent, Wasstraat 78,

Michiel Desmet, geboren te Kortrijk op 18/12/1991 en wonende te 8930 Menen, Dageraadstraat 20.

Op de algemene vergadering van 01/07/2013 besliste de algemene vergadering de benoeming van volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren.

Dieuwert D'haene, geboren te Menen op 23/04/1991 en wonende te 8560 Wevelgem, Brugstraat 73, Elena De Poortere, geboren te Kortrijk op 0610611991 en wonende te 8560 Wevelgem, Neerhofstraat 50.

Op de algemene vergadering van 23/12/2013 besliste de algemene vergadering

het ontslag van volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren:

Wannes Deflo, geboren te Kortrijk op 04/01/1990 en wonende te 8560 Wevelgem, Moorselestraat 148.

de benoeming van volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren,

Bjom Van Hamme, geboren te Kortrijk op 15/04/1977 en wonende te 8560 Wevelgem, Lauwestraat 38.

Steven Lapauw, geboren te Kortrijk op 09/01/1973 en wonende te 8560 Wevelgem, Reutelstraat 66.

De raad van bestuur ziet er op vandaag als volgt uit:

Jeroen Accou, geboren te Kortrijk op 23/05/1990 en wonende te 8501 Bissegem, Driekerkenstraat 36 21. Nico Breughe, geboren te Wevvelgem op 02/08/1968 en wonende te 8560 Wevelgem, Nachtegaalstraat 60.. Bart Cuylits, geboren te Kortrijk op 26/09/1973 en wonende te 8560 Wevelgem, Jan Van Eyckstraat 14. Elena De Poortere, geboren te Kortrijk op 06/06/1991 en wonende te 8560 Wevelgem, Neerhofstraat 50. Âme Deflo, geboren te Kortrijk op 08/04/1990 en wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 267bus 010 Sander Deflo, geboren te Kortrijk op 15/03/1988 en wonende te 8560 Wevelgem, Toekomststraat 4. Dieuwert D'haene, geboren te Menen op 23/04/1991 en wonende te 8560 Weveigem, Brugstraat 73. Steven Lapauw, geboren te Kortrijk op 09/01/1973 en wonende te 8560 Wevelgem, Reutelstraat 66. Stefaan Lernout, geboren te Roeselare op 1410311964 en wonende te 8560 Wevelgem, Artoisstraat 50. Bjorn Van Hamme, geboren te Kortrijk op 15/04/1977 en wonende te 8560 Wevelgem, Lauwestraat 38. Jeroen Vanciewynckele, geboren te Menen op 07/02/1990 en wonende te 8560 Wevelgem, 'Wijnbergstraat

172.

Tijdens de raad van bestuur van13/01/2014 werden volgende functies verdeeld onder de bestuurders:

Voorzitter: Jeroen Accou

Ondervoorzitter: Dieuwert D'haene

Penningmeester Arne Deflo.

Secretaris: Elena De Poortere

Wouter Lefevre geboren te Kortrijk op 11/04/1980 en wonende te 8501 Heule, Antoon van Liedekerkeweg 4 werd door de raad van bestuur op 01/04/2008 benoemd tot coördinator

Dean Kenes geboren te Menen op 22/11/1990 en wonende te 8940 Wervik, Elf Juliplein 24 werd door de raad van bestuur op 22/01/2013 benoemd tot jeugdhuiswerker

Op 29101/2014 te Wevelgem

Getekend,

Elena De Poortere

Secretaris,.bestuurder

Op de laatste bIL van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/03/2012
ÿþ M00 2.2

°'.;º%~°-.=` In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~...j~: ~bij g~ p~

na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblei

I MONITEUR BELGE

02- 2012 15, 02, 2012

" iaoassoa* STAATB3 ur

Ondernemingsnr : 0408.113.246

Benaming

(voluit) : Jeugdclub Ten Goudberge

(verkort) : Ten Goudberge

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Deken Jonckheerestraat 5, 8560 Wevelgem

Onderwerp akte Wijzigen statuten en wijzigen bestuurslijst

1 WIJZIGING STATUTEN

Op de algemene vergadering van 02/06/2011 werden de statuten gewijzigd, volgende statuten zijn de gewijzigde versie.

NEERGELEGD

FiECHTB:\Nv, KOOPHANDEL Griffie KORTRIJK

TITEL 1.  Stichters, naam, zetel, doel, duur

Artikel 1 De stichters:

1*.HeerAlbert Henri Debucquoy, geb. 18/10/1915 te Bellegem. (+) 25/05/2009

2°.E,H. Camiel Henri Jozef Denys, geb. 03/01/1901 Izegem, (+) 18/08/1993,

3°.Heer Eric Medard Karel Dujardin, Kloosterstraat 118, 8560 Wevelgem, geb.22/0811934 te Wevelgem.

4°.Meur. Lucia Ludwina Huyghe, guldensporenstraat 71, 8560 Wevelgem, geb. 01/12/1919 te Leisele.

5°,Heer Roger Robert Vandelanotte, Vanackerestraat 47/0201,8560 Wevelgem, geb. 25/01/1920 te

Wevelgem.

6°,Heer Albert Remi Vanneste, Menenstraat 104, 8560 Wevelgem, geb, 01/09/1926 te Wevelgem.

7°.Meur, Marie Jozef Cyrille. Vandermeersch, Vanackerestraat 45(0202,8560 Wevelgem, geb.10/04/1921 te

Marke

8°.toevr. Madeleine Pharailde Wailays, geb. 03/09/1921 le Wevelgem, (+) 28102/2005

Art. 2. De vereniging heeft als naam " Jeugdclub Ten Goudberge vzw", afgekort "JC Ten Goudberge vzw"of ook"Ten Goudberge vzw".

Art. 3. De vereniging is gevestigd Deken Jonckheerestraat 5, 8560 Wevelgem. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

Art.4. De vereniging heeft als doel het nastreven, betrachten, inrichten, besturen en leiden evenals het verzorgen van aile culturele-, ontspannings- en sportactiviteiten en alle vormen van vrijetijdsbestedingen van jongeren.

Zij mag eveneens aile activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen.

Zij kan in deze zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden steilen en enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht,

Zij kan een Jeugdhuis oprichten en beheren.

De vereniging aanvaardt de principes en regels van de democratie, onderschrijft het Europees verdrag van' de rechten van de mens en het internationaal verdrag van de rechten van het kind, en draagt deze uit.

Art.5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOp 2.2

TITEL II. -- Leden

Ar16. Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vier bedragen. De vereniging telt werkende leden en toegetreden leden. Wanneer men verder in de tekst van lid spreekt bedoelt men werkende leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering komt uitsluitend toe aan de werkende leden. De wettelijke bepaling vermeld in artikelen 7 tot en met 10 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002 zijn alleen op hen toepasselijk.

Art.7. Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden ieder natuurlijk of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt toegelaten. Een kandidaat werkend {id dient zijn verzoek tot toelating schriftelijk te richten tot de raad van bestuur.

Art.8. De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, steunende leden of adviserende leden tot de vereniging toelaten.

De voorwaarden tot toelating van de toegetreden leden worden bepaald door een huishoudelijk reglement. Alle leden, bedoeld in dit artikel, hebben evenwel geen stemrecht op de algemene vergadering.

Art.9. Een lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de voorzitter ter kennis worden gebracht.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering en met de meerderheid van twee derde van de stemmen worden uitgesproken,

Art,10, Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen en gedane inbreng vorderen.

- TITEL iII.  Raad van bestuur

Art_11. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum drie leden en maximum elf leden. Deze raad van bestuur wordt uitsluitend benoemd door de algemene vergadering. Zij moet ten minste één tweede leden bevatten welke de leeftijd van 30 jaar nog niet hebben bereikt,

De leden van de raad van bestuur zijn te allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering, Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de raad van bestuur daar anders over beslist. Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van een lid van de raad van bestuur dient binnen de maand nadat hiertoe werd besloten neergelegd bij de Griffie van de rechtbank van koophandel ter publicatie in de bijlagen van het Belgische Staatsblad.

Art.12. De leden van de raad van bestuur worden benoemd voor een periode van twee jaar. Zij kunnen door de algemene vergadering herkozen worden. Zij kunnen vroegtijdig ontslag nemen met een gericht schrijven aan de voorzitter. Het ontslag dient op de eerstkomende algemene vergadering door de werkende leden worden goedgekeurd.

Art.13. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris een penningmeester. De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of twee bestuurders. De voorzitter zit de vergadering voor. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Art.14. De raad van bestuur oefent haar bevoegdheden uit als een college. Dit betekent dat de helft van de bestuursleden aanwezig moet zijn, en daarvan een gewone meerderheid akkoord moet gaan. " Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art.15. Van elke vergadering worden notulen gemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris. Deze notulen worden ingeschreven in een daartoe speciaal bestemd register. De uittreksels die moeten worden neergelegd en al de andere uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van een van beiden mag een andere bestuurder mee ondertekenen.

Art.16. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte, Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

Hij treedt op als eiser en verweerder, in aile rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur kan alle handelingen van bestuur verrichten en bovendien alle daden van beschikking stellen met inbegrip van onder meer het vervreemden, zelf of niet, van roerende en onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, van aile handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

NiOD 2.2

Art,17, De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel van de vereniging. Hij bepaalt hun taken en hun bezoldigingen.

Art.18. De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken overdragen, aan één van de bestuurders of zelfs aan een andere persoon die geen lid is van de vereniging.

Art.19. De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die zij nodig acht voor de goede werking van de vereniging.

Art.20. De raad van bestuur geeft volmacht aan de coördinator of jeugdhuiswerker tot het ondertekenen van alle administratieve stukken uitgaande van bankinstellingen, bestuur der posterijen om ondergetekende ingeschreven zendingen met of zonder waarde af te halen. Voor alle financiële verrichtingen wordt aan de coördinator of jeugdhuiswerker eveneens een volmacht gegeven om stukken te ondertekenen die de waarde van 5.001,00 euro niet te boven gaan. Voor financiële verrichtingen waarvan de waarde hoger ligt dan 5.001,00 euro zijn de handtekeningen van de coördinator of jeugdhuiswerker nodig en van de penningmeester of voorzitter.

Bij ontstentenis van een van beiden mag een ander lid van de raad van bestuur tekenen voor het afwezig lid.

TITEL IV: Algemene vergadering

Art.21, De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Bij ontstentenis van deze is het de ondervoorzitter die de algemene vergadering voorzit.

Een lid kan zich door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Aile werkende leden beschikken op de algemene vergadering slechts over één stem.

Art.22. De algemene vergadering heeft uitsluitend onder haar bevoegdheid:

1 °.Het wijzigen van de statuten.

2°.Het benoemen en afzetten van bestuurders.

3'.Het benoemen en afzetten van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een

bezoldiging wordt toegekend.

4°.De kwijting van bestuurders en commissarissen

5°.Het goedkeuren van de rekeningen en de begroting.

6°.De ontbinding van de vereniging.

70.1-iet uitsluiten van een lid.

8°.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

9°.Alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art.23. De algemene vergadering wordt samengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging dit vereist. Ze moet ten minste eenmaal per jaar worden samengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en de begroting.

Art.24. De algemene vergadering kan eveneens worden samengeroepen wanneer één vijfde van de werkende leden hierom verzoekt.

Art.25. De oproeping tot de algemene vergadering moet, om geldig te zijn ondertekend zijn door de voorzitter, door twee bestuurders of door één vijfde van de werkende leden. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen bij gewone of elektronische brief ten minste 8 dagen voor de vergadering.

Art.26. De oproeping die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgesteld door de raad van bestuur of door de oproepende partij. Elk voorstel uitgaande van minstens één twintigste van de werkende leden en ingediend minsten twee werkdagen voor de algemene vergadering moet op de agenda worden geplaatst. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen niet behandeld worden.

Art.27. In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Art.28. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien de wijzigingen op de oproeping staan vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering, met een tussentijd van vijftien dagen worden bijeengeroepen die een geldig besluit kan nemen, welke ook het aantal aanwezigen is.

Voor elke statutenwijziging is bovendien een tweederdemeerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering.

Tot wijziging van het doel van de vereniging is een 4/5 meerderheid vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

'paon 2.2

Art.29. Bij vrijwillige ontbinding der vereniging worden dezelfde regels nageleefd als deze vermeld in artikel 28 het wijzigen van het doel van de vereniging, m.a.w. 4/5 meerderheid vereist.

Art.30. Voor het uitsluiten van een lid is een meerderheid van twee derde der stemmen vereist.

Art.31, Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, deze worden opgenomen in een bijzonder register, uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Leden alsook derden, die van enig belang kunnen doen blijken hebben het recht am inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

TITEL.V.- Rekeningen en begrotingen

Art.32. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en de begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering die moet gehouden worden voor 30 juni ,

TITELVI.- Ontbinding en vereffening

Art.33. Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze bepaald door de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt zij één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden evenals de vereffeningvoorwaarden.

Art.34. In geval van vrijwillige ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de passiva, overgedragen aan een vereniging waarvan het doel het meest dit van de ontbonden vereniging benadert.

Art.35. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002 van toepassing. Alle vorige statuten gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad worden hierdoor vernietigd.

Wevelgem 02 06'2011,

Voorbehouden aan het Belgisch tStaatsblad

Luik B - Vervolg

2 WIJZIGING BESTUUR

Ontslag en benoemingen bestuur

Het ontslag van volgende personen werd aanvaard door de algemene vergadering op 17 12 2011

Claus Jonas, Ter Gracht 30, 8560 Moorsele, °91 06 1990

Depoortere Jasper, Wijnbergstraat 129, 8560 Wevelgem, °28 09 1988

Santy Stefaan, Rivierstraat 40, 8560 Wevelgem, 004 07 1961

Vereecke Silvie, Kaarsengieterstraat 2, 8500 Kortrijk, °02 031989

Volgende personen werden door de algemene vergadering verkozen tot bestuurder op 1712 2011

Accou Jeroen, Kozakstraat 176, 8560 Wevelgem, °23 051990

Deflo Wannes, Oudstrijdersstraat 16, 8560 Wevelgem, °04 01 1990

Dientengevolge ziet de raad van bestuur er als volgt uit:

Accou Jeroen, Kozakstraat 176, 8560 Wevelgem

Cuylits Bart, Jan Van Eyckstraat 14, 8560 Wevelgem

Deflo Ame, Jan Van Eyckstraat 25, 8560 Wevelgem

Deflo Sander, Oudstrildersstraat 16, 8560 Wevelgem

Deflo Wannes, Oudstrijdersstraat 16, 8560 Wevelgem

Desmet Michiel, Dageraadstraat 20, 8930 Menen

D'haene Ame, Nieuwstraat 169, 8560 Wevelgem

Stragier Jeroen, Constant Permekestraat 8, 8560 Wevelgem

Vandewynckele Jeroen, Wijnbergstraat 172, 8560 Wevelgem

Deze hebben onder zich aangesteld:

Voorzitter. Vandewynckele Jeroen

Penningmeester Deflo Ame

Secretaris: D'haene Ame

Get, D'haene Ame

M0D 2.2

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

15/04/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111

*11058157+

N Cirhila~tLtUU

0 5. 04. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

Gri~iéTll II~ 4- f ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0408.113.246

Benaming

(voluit) : Jeugdclub Ten Goudberge

(verkort) : Ten Goudberge

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Deken Jonckheerestraat 5 - 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Wijzigen Bestuurslijst

Ontslag en benoemingen bestuur

Volgende personen werden door de algemene vergadering verkozen tot bestuurder op 12 12 2009 Depoortere Jasper, Wijnbergstraat 129, 8560 Wevelgem, °28 09 1988

Het ontslag van volgende personen werd aanvaard door de algemene vergadering op 22 05 2010 Benoit Emiel, Jules Deconinckstraat 11, 8560 Wevelgem, °15 02 1986

Volgende personen werden door de algemene vergadering verkozen tot bestuurder op 22 05 2010 Vandewynckele Jeroen, Wijnbergstraat 172, 8560 Wevelgem, 007 02 1990

Het ontslag van volgende personen werd aanvaard door de algemene vergadering op 27 12 2010 Roose Pim, Normandiestraat 77, 8560 Wevelgem, °03 07 1981

Volgende personen werden door de algemene vergadering verkozen tot bestuurder op 27 12 2010

Claus Jonas, Ter Gracht 30, 8560 Moorsele, °11 06 1990

Desmet Michiel, Dageraadstraat 20, 8930 Menen, 018 12 1991

Dientengevolge ziet de raad van bestuur er als volgt uit:

Claus Jonas, Ter Gracht 30, 8560 Moorsele

Cuylits Bart, Jan Van Eyckstraat 14, 8560 Wevelgem

Deflo Ame, Jan Van Eyckstraat 25, 8560 Wevelgem

Deflo Sander, Oudstrijdersstraat 16, 8560 Wevelgem

Depoortere Jasper, Wijnbergstraat 129, 8560 Wevelgem

Desmet Michiel, Dageraadstraat 20, 8930 Menen

D'haene Arne, Nieuwstraat 169, 8560 Wevelgem

Santy Stefaan, Rivierstraat 40, 8560 Wevelgem "

Stragier Jeroen, Constant Permekestraat 8, 8560 Wevelgem

Vandewynckele Jeroen, Wijnbergstraat 172, 8560 Wevelgem

Vereecke Silvie, Kaarsengieterstraat 2, 8500 Kortrijk

Deze hebben onder zich aangesteld:

Voorzitter: Vandewynckele Jeroen

Ondervoorzitter: Vereecke Silvie

Penningmeester: Deflo Arne

Secretaris: D'haene Arne

Get. D'haene Arne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JEUGDCLUB TEN GOUDBERGE, AFGEKORT : JC TEN G…

Adresse
DEKEN JONCKHEERESTRAAT 5 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande