JEUGDWERKING BOE!, AFGEKORT : BOEL!

Association sans but lucratif


Dénomination : JEUGDWERKING BOE!, AFGEKORT : BOEL!
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 545.828.106

Publication

17/02/2014
ÿþ(M\ MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

HhII

Ondernemirigsnr : 0546. ..,i06 Benaming

(voluit) : Jeugdwerking Boe!

(verkort): Boet

Rechtsvorm : Verening zonder winstoogmerk

Zetel : Diksmuidseweg 365A, 8904 Boezinge

Onderwerp akte : Oprichting

Jeugdwerking BOEI

Vereniging zonder winstoogmerk in oprichting

Te 8904 Boezinge, Diksmuidseweg 365A

Gerechtelijk arrondissement leper

OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Op heden, 5 februari 2014, werd een onderhandse akte verleden tussen ondergetekenden, zijnde natuurlijke personen, allen van Belgische nationaliteit:

1° Mevrouw DUTHOO Charlotte, wonende te 8904 Boezinge, Diksmuidseweg 476.

2° Mevrouw DEDRIE Noor, wonende te 8904 Boezinge, Boezingestraat 77,

3° De Heer MORLION Frederick, wonende te 8904 Boezinge, Diksmuidseweg 346,

Er werd overeengekomen een VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK op te richten onder de benaming "Jeugdwerking BOEI", met zetel te 8904 Boezinge, Diksmuidseweg 365a en dit overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigingen, onder de volgende', voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt luiden:

STATUTEN

TITEL I: RECHTSVORM, NAAM, ZETEL, DUUR

Art. 1 Rechtsvorm

De vereniging heeft rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna 'VZW' genaamd) op grond van de wet van 27 jura 1921 betreffende de verenigingen zonder ' winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigigen (hierna genoemd 'V&S-wet')

Art. 2 De naam

De vzw draagt de naam Jeugdwerking BOE!, afgekort BOEI.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en' andere stukken uitgaande van de vzw, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'vereniging; zonder winstoogmerk' of door de afkorting 'vzw', met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vzw.

Art, 3 Zetel

De maatschappelijke zetel van de vzw is gevestigd op Diksmuidseweg 365a, 8904 Boezinge, gelegen in het: gerechtelijk arrondissement leper.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de. perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

i

*'1909939

4 6 FED. 2614

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MRkJ 2.2

De zetel kan enkel gewijzigd worden bij beslissing van de Algemene Vergadering.

Art. 4 Duur

De vzw is opgericht voor onbepaalde duur en kan op elk moment ontbonden worden.

TITEL II:DOEI_

Art. 5 Doel

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, voor zover de gerealiseerde winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken, het organiseren van culturele, vormende en ontspannende activiteiten voor jongeren. Evenals het organiseren van ontspannende activiteiten voor oud-leden.

Om dit doel te bereiken is de vzw onder meer bevoegd alle roerende en onroerende goederen, dienstig voor de werking, in eigendom, of bij wijze van andere zakelijke rechten, te verwerven 'en in stand te houden, en overeenkomsten met publiekrechtelijke en privaatrechtelijke personen af te sluiten.

Dit doel kan op allerlei wijzen worden verwezenlijkt. De vereniging kan alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel, of die de ontwikkeling of de verwezenlijking ervan met zich meebrengen dan wel vergemakkelijken. Zij kan alle roerende of onroerende goederen, die voor het verwezenlijken van haar doel nodig zijn, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid ais van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelfs als vertegenwoordiger optreden.

De vzw mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat de opbrengsten daarvan uitsluitend besteed worden aan het hoofddoel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

TITEL Ill: LIDMAATSCHAP

Art. 6 Lidmaatschap

Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen, De effectieve leden bezitten alle rechten zoals omschreven voor de leden in de vzw - en stichtingenwet. Zij betalen E 2,00 lidmaatschapbijdrage. De Raad van Bestuur kan bij gewone meerderheid beslissen om voor het volgende boekjaar een bijdrage te vragen. De bijdrage is opeisbaar binnen de maand na de beslissing door de Raad van Bestuur.

De leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het huishoudelijk reglement worden toegekend.

Om lid te worden van de vzw, dient de betrokkene leid(st)er te zijn van Jeugdwerking BOEI, of gewezen leid(st)er te zijn.

De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Dit schriftelijk verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail en geeft blijk van zijn/haar instemming met het doel en de statuten van de vzw. Het aanvaarden van effectieve leden behoort tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, Het aanvaarden als effectief lid gaat in vanaf de datum van aanvaarding van het lid door de Raad van Bestuur, Bij weigering van een lid door de Raad van Bestuur, kan de algemene vergadering de Raad van Bestuur verzoeken om hen de reden mee te delen, maar de algemene vergadering kan deze beslissing niet meer herroepen.

Bij de VZW Kunnen ook toegetreden leden aansluiten, deze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De ledenbijdrage voor de toegetreden leden wordt bepaald door de Raad van Bestuur op voorstel van de leiding.

Art. 7 Ontslag en beëindiging van het lidmaatschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MaD2.2

Leden kunnen hun lidmaatschap op elk ogenblik beëindigen door een gewone ontslagbrief, per brief of per e-mail, te richten aan de Raad van Bestuur die hierover op de eerstvolgende vergadering een beslissing zal nemen. Het ontslag zal de eerstvolgende Algemene Vergadering na dit schrijven ingaan.

Als een lid in strijd handelt'met de doelstellingen en/of gedachtegang van de vzw, kan diens lidmaatschap, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens de helft van aile leden vertegenwoordigd zijn en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist is.

Het lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden op de eerstvolgende vergadering.

De ontslagnemende of uitgesloten leden, evenmin als de rechthebbenden van het ontslagnemend, uitgesloten of overleden lid, kunnen geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk bezit van de vzw.

Het overlijden van een lid betekent het onmiddellijk beëindigen van dit lidmaatschap. De rechten en plichten kunnen niet overgedragen worden op eventuele erfgenamen.

Art, 8 Rechten

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van zijn/haar hoedanigheid als lid, Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook en bij ontbinding van de vzw. Deze lijst is niet limitatief.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Art. 9 De Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve leden. Elk aanwezig of vertegenwoordigd lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering,

Art, 10 Bevoegdheden van de Algemene Vergadering

Onderstaande bevoegdheden behoren uitsluitend tot de Algemene Vergadering:

1.Wijziging van de statuten;

2.Benoeming, het ontslag van de bestuurders, alsook het bepalen van hun bezoldiging;

3.Kwijting aan de bestuurders;

4.Benoeming en afzetting van commissarissen, alsook het bepalen van hun bezoldiging

en hun kwijting;

5.Jaarlijkse goedkeuring van de begrotingen en rekeningen;

6.Ontbinding van de vereniging;

7.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

8.Alle andere machten uit te oefenen voortspruitend uit de wet of de statuten.

Art. 11 Waarnemers

Waarnemers kunnen de Algemene Vergadering bijwonen op uitnodiging van de Raad van Bestuur en mogen zich, mits toestemming van de voorzitter, tot de Algemene Vergadering richten.

Art. 12 Vergaderingen

De jaarlijkse bijeenkomst van de Gewone Algemene Vergadering zal de laatste zondag van de maand oktober gehouden worden op de plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens veertien dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle leden verstuurd, Dit kan zowel via e-mail als per post gebeuren.

De vergaderingen worden door de Voorzitter van de Raad van Bestuur bijeengeroepen, na beslissing door de Raad van Bestuur. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van de agenda toegevoegd,

De bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering moet worden samengeroepen door de Voorzitter en/of op verzoek van minstens 2 bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5 van alle leden per e-mail of per brief. De uitnodiging wordt minstens veertien dagen voorafgaand aan de datum van de Buitengewone Algemene Vergadering naar alle leden verstuurd en binnen de eenentwintig dagen na het verzoek. De bijeenkomst moet uiterlijk de veertigste dag na het verzoek plaatsvinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

Ieder voorstel, ondertekend door minstens één twintigste van de effectieve leden, moet aan de dagorde van de algemene vergadering worden toegevoegd ingevolge art. 6 VZW-wet. Dit recht geldt vanaf bijeenroeping tot uiterlijk één maand voor aanvang van de algemene vergadering.

Art. 13 Stemprocedure

Alleen de leden van de vzw beschikken over een stem. Elk lid beschikt over één stem. Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door een ander worden vertegenwoordigd. Elk lid kan maximum één volmacht dragen. Het afwezige lid verwittigt de voorzitter, minstens 2 dagen op voorhand, per e-mail of per brief dat een aanwezig lid de volmacht krijgt.

Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de V&S-wet dit anders voorziet. Bij staking van de stemmen geldt de stem van de voorzitter of vervanger van de voorzitter als doorslaggevend. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet meegerekend in de telling bij de gewone algemene vergaderingen. In de gevallen waarvoor een bijzondere meerderheid wordt vereist worden zowel de onthoudingen ais de ongeldige stemmen meegeteld als tegenstemmen,

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van tweederde van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vzw is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan tweederde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met een 4/5 meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden, De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door tweederde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Art. 14 Voorzitter

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij ontstentenis door zijn plaatsvervanger, aangeduid door de Raad van Bestuur.

Art. 15 Notulen

Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister. Het register wordt bewaard op de zetel van de vereniging, waar aile leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen. Aile leden krijgen de notulen in de loop van de eerstvolgende maand na de Algemene Vergadering via e-mail.

De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder.

Andere leden of derden die van een belang doen blijken kunnen schriftelijk inzage vragen aan de Raad van Bestuur. Datum en uur van de raadpleging worden overeengekomen.

TITEL V: RAAD VAN BESTUUR

Art. 16 Samenstelling Raad van Bestuur

De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur, samengesteld uit minstens drie en ten hoogste 10 leden, hiertoe voorgedragen en benoemd door de leden van de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur kan zich laten bijstaan door externen.

De oprichters beslissen over de benoeming van de leden van de eerste Raad van Bestuur.

NUMMER NAAM EN VOORNAAM HOEDANIGHEID

87-11-29-174-84 Duthoo Charlotte Voorzitter

93-01-30-314-67 Dedrie Noor Ondervoorzitter

87-05-30-168-18 Vanderjeugt Kaat Secretaris

85-05-29-033-44 Sercu Thomas Bestuurder

80-08-01-178-73 Laseure Mieke Bestuurder

88-03-01-289-95 Paesschesoone Robin Bestuurder

91-05-18-337-02 Morlion Frederick Bestuurder

Art. 17 Mandaat

Het mandaat van lid van cie Raad van Bestuur loopt over een termijn van zes jaar en is hernieuwbaar als de meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering hiermee akkoord gaan.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden één voorzitter en één ondervoorzitter. Het mandaat van de ondervoorzitter is voorbehouden voor de hoofdleid(st)er van Jeugdwerking BOE!. De hoofdleid(st)er wordt

ti

MflD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangeduid door stemming met gewone meerderheid door de leiding van Boef Daarnaast wordt ook een secretaris en een penningmeester aangesteld, beide functies kunnen door dezelfde persoon worden uitgeoefend.

Een lid van de Raad van Bestuur moet ook lid zijn van de VZW.

De opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, aftreden of afzetting. iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving per brief of email aan de Raad van Bestuur.

Bestuurders die in de vervanging van een ander worden benoemd, beëindigen het mandaat van hun voorgangers. Bij het openvallen van een mandaat wordt een voorlopige bestuurder benoemd om het mandaat van degene die hij vervangt te beëindigen.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd.

Art. 18 Vergaderingen, beraadslaging en beslissing

De Raad van Bestuur vergadert zo dikwijls als nodig, maar minstens twee maal per jaar, op uitnodiging van de voorzitter en/of op verzoek van één derde van de bestuurders. De uitnodiging gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Indien de voorzitter verhinderd is, wordt zijn functie opgenomen door de ondervoorzitter, bij zijnlhaar afwezigheid, door een door de voorzitter aangeduid lid.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen wanneer minstens de helft van de bestuurders aanwezig is of vertegenwoordigd wordt.

De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezig leden. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur behoort, moet hijlzij dit meedelen aan de andere bestuurders v66r de Raad van Bestuur een besluit neemt. De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich vervolgens uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Deze procedure heeft geen toepassing op gebruikelijke verrichtingen die marktconform plaatsgrijpen.

Er worden notulen opgesteld van elke vergadering van de Raad van Bestuur. Dit is de bevoegdheid van de secretaris. Re notulen worden bewaard in een notulenregister en per e-mail aan aile leden met inzagerecht bezorgd in de eerstvolgende maand na de vergadering.

Art. 19 Bevoegdheden Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is bevoegd om advies te verlenen op financieel vlak en op vlak van de werking van Jeugdwerking BOEI.

De Raad kan een gedeelte van zijn bevoegdheid op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders. Iedere bestuurder mag afzonderlijk elke bestuurlijke bevoegdheid uitvoeren zonder dat de medebestuurders mee beslissen.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Alle handelingen die de vereniging binden, voor een bedrag hoger dan zevenduizend vijfhonderd euro Incl. BTW, worden ondertekend door minstens twee bestuurders waaronder voorzitter en/of ondervoorzitter. Zij moeten daartoe ten opzichte van derden geen voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur voorleggen.

Bevoegdheden algemene vergadering:

benoeming en ontslag bestuurders

- goedkeuring van de rekeningen

De functie van voorzitter wordt na zes jaar geëvalueerd door de Algemene Vergadering. Tenzij de voorzitter vroeger ontslag neemt. De functie van ondervoorzitter wordt beëindigd telkens een nieuwe hoofdleider wordt aangeduid door de leiding van BOEI.

TITEL VI: FINANCIERING EN BOEKHOUDING

Art. 20 Financiering

De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project.

Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

Art. 21 Boekhouding

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 september tot 31 augustus. De Raad van Bestuur kan om gegronde redenen evenwel, beslissen het boekjaar op een ander tijdstip te laten aanvangen en te laten eindigen, mits goedkeuring door de algemene vergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde tot 31 augustus 2014.

De Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor, Beide worden ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering op de algemene vergadering.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding bij wijze van dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Qe vzw mag een vereenvoudigde boekhouding voeren die ten minste betrekking moet hebben op de mutaties in contant geld of op de rekeningen.

De rekeningen en begroting liggen vanaf ten minste acht dagen vaáe de jaarvergadering ter inzage van de leden in de zetel van de vereniging, die dan inzage kunnen vorderen, doch zonder verplaatsing van al de bescheiden waarop de rekeningen en de begroting zijn gesteund.

TITEL VII: ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 22

De Algemene Vergadering kan tot de ontbinding van de vereniging besluiten onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vzw. De stemprocedure betreffende de ontbinding is dezelfde als bij een wijziging van de statuten (zie Artikel 14 van deze statuten), Zij duidt tevens één of meer vereffenaars aan waarvan zij de opdracht en de vergoeding bepaalt die hun opdracht vervullen hetzij overeenkomstig de statuten, hetzij krachtens een besluit van de algemene vergadering, hetzij, bij ontstentenis daarvan, krachtens een rechterlijke beslissing die door enige belanghebbende of door het openbaar ministerie kan worden gevorderd.

In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig of gerechtelijk zal de Algemene Vergadering over de bestemming van het netto-actief beslissen. De bestemmeling van het netto-actief is Jeugdwerking BOEI, Bij gebreke hieraan of bij onenigheid onder de vereffenaars, zal het netto-actief worden toegewezen aan een vereniging met een gelijkaardig doel.

TITEL VIII: ALGEMENE BEPALINGEN

Art. 23

De verhoudingen tussen de vzw enerzijds en de verenigingen die met haar werking verband houden anderzijds worden desgevallend uitgewerkt in een reglement van inwendige orde.

Art- 24

Alles wat in de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien werd, zal worden geregeld volgens de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en haar latere wijzigingen, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

Art. 25

Qe oprichters verklaren dat de VZW, zuiver en eenvoudig de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de VZW in oprichting zijn aangegaan. Deze overname van verbintenissen zal maar effect sorteren van zodra de VZW rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de periode van oprichting moeten eens de VZW rechtspersoonlijkheid heeft verkregen door de Raad van Bestuur bekrachtigd worden.

WAARVAN AKTE.

Verleden te Boezinge op 5 februari 2014.

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te Boezinge op 5 februari 2014, in drie

exemplaren waarvan er twee bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het

andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper.

Moo 2.2

' Vobr-L behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Getekend:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichter 1: (Naam, voornaam, adres, hoedanigheid)

Duthoo Charlotte

Diksmuidseweg 476

8904 Boezinge

Voorzitter

Oprichter 2:

Dedrie Noor

Boezingestraat 77

8904 Boezinge

Ondervoorzitter

Oprichter 3:

Martien Frederick

Diksmuidseweg 346

8904 Boezinge

Bestuurder

L

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JEUGDWERKING BOE!, AFGEKORT : BOEL!

Adresse
DIKSMUIDSEWEG 365A 8904 BOEZINGE

Code postal : 8904
Localité : Boezinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande