JINXD

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JINXD
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 632.989.930

Publication

13/07/2015
ÿþ Mod 2.1

1i 11=.~~i~~i.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akteNEERGELEGD

LGE J Lil u iie rtecntoank Koophandel

iI 3.0 JUN 2015

Gent Afdeling Brugge

D6tgti#ler

`

/1 r,

MONITFUR BE

86 `07` 20~ , GESeM STAATS

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : JINXD

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Walstraat 5, 8301 KNOKKE HEIST Onderwerp akte : OPRICHTING

In het jaar tweeduizend en vijftien,

Op 22 juni 2015,

Zijn verschenen

1,De heer COPPENS Jan, nationaal nummer 76.07.06-273-28, woonachtig te 8301 Knokke, Walstraat 5

Hierna "Vennoot sub 1" genoemd.

2.Mevrouw TEERLINCK Niki, nationaal nummer 71.06.16-33242, woonachtig te 8301 Knokke, Walstraat 5 Hierbij "Vennoot sub 2" genoemd.

Teneinde conform het Wetboek van Vennootschappen, de Vennootschap onder Firma "JINXD" op te richten en hiervoor navolgende statuten aan te nemen,

De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook af, heeft één enkele vennoot deze getekend.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid krijgen vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

PLAATSING VAN HET KAPITAAL

De oprichters verklaren en erkennen dat het gehele maatschappelijk kapitaal t.b.v. 500,00 EUR volledig

door hen geplaatst is door inschrijving op alle 100 (honderd) aandelen.

STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichters verklaren uitdrukkelijk het door hen onderschreven aantal aandelen volledig te volstorten.

Als vergoeding worden aan voornoemde oprichters volgende aantallen aandelen toegekend conform de, door hen verrichte inbrengen;

Naam bedrag aandelen

1. Coppens Jan 495,00 99

2. Teerlinck Niki 5,00 1

Totaal 500,00 100

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt: STATUTEN

Artikel 1: Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "JINXD".

De vennootschap neemt de rechtsvorm van een vennootschap onderfirma aan, afgekort V.O.F,

De vennootschap heeft een handelsactiviteit tot doel en heeft derhalve een handelsrechtelijk karakter,

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

63 Z 989 93D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "Vennootschap Onder Firma" of door de afkorting "V.O.F.", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting RPR, gevolgd door het ondememingsnummer alsook de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel -gist

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8301 Knokl , Walstraat 5.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied

en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten

beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang vanaf heden,

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld. De artikels 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen, de ernstige geestesziekte of de onbekwaam verklaring van één of meer Vennoten maakt aldus geen einde aan de Maatschap, tenzij anders is bepaald in de Statuten.

De vennootschap houdt evenmin op te bestaan van een gerechtelijke verbreking van de overeenkomst in hoofde van één van de Vennoten.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1)Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2)Het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3)Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4)het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen

5)1-laar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

6)1-let begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland,

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan ziçh ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 5: Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal is vastgesteld op 500,00 (vijfhonderd) Euro, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Artikel 6: Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1)de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het getal van de hem

toebehorende aandelen;

2)de gedane stortingen;

3)de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Het orgaan van bestuur is belast met de inschrijvingen.

Artikel 7: Aandelen in onverdeeldheid, met vruchtgebruik bezwaard of in pand gegeven

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Artikel 8: Overdraagbaarheid

Behoudens de uitdrukkelijke toestemming van alle vennoten, kunnen de aandelen van de vennootschap niet

overgedragen worden.

Artikel 9; Overlijden of uittreden van een vennoot

Bij het overlijden of uittreden van een vennoot blijft de vennootschap voortbestaan onder de resterende vennoten. Indien, door het overlijden of het uittreden van een vennoot, het aantal vennoten zakt onder twee, wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Artikel 10: Zaakvoerderschap en vertegenwoordiging

10.1.

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet

vennoten.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, heeft hij de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Zijn er 2 of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college van zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van handelingen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

10.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Statutaire zaakvoerders worden benoemd in de statuten en kunnen, behoudens in geval van gerechtelijk ontslag, slechts ontslagen worden met unanimiteit van de stemmen, waaronder de instemming van de zaakvoerder zelf.

Het ontslag van de statutair zaakvoerder heeft van rechtswege de ontbinding van de vennootschap voor gevolg, behoudens indien de statuten een opvolgingsregeling hebben voorzien in geval van beëindiging van het mandaat van de statutair zaakvoerder.

Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders met bij gewone meerderheid.

10.3

Worden bij deze benoemd als niet-statutair zaakvoerders:

-De heer Jan Coppens

De heer Jan Coppens verklaart dit mandaat te aanvaarden.

10.4.

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door

-De heer Jan Coppens alleen handelend;

In al de akten moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap

onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij

optreden.

Artikel 11: Aansprakelijkheid

De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in

dezelfde verhouding verdelen.

Artikel 12: Jaarvergadering

De vennootschap houdt haar jaarlijkse algemene vergadering op elke laatste maandag van de maand juni om 14 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

Artikel 13: Algemene vergadering

13.1.

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist over alle aangelegenheden die de statuten haar heeft

voorbehouden en/of die door de zaakvoerders) aan haar beoordeling worden onderworpen.

De jaarvergadering beslist ten minste over de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst, de kwijting aan de zaakvoerders en - indien die er zijn - de commissarissen.

De buitengewone algemene vergadering Es bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name te besluiten tot: wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van een vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

13.2.

Behoudens indien de beslissing een statutenwijziging betreft, waarvoor in elk geval unanimiteit onder de vennoten vereist wordt, neemt de algemene vergadering alle beslissingen bij gewone meerderheid, mits aanwezigheid van minstens 3% van de stemmen

Artikel 14: Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Indien de algemene vergadering hiertoe beslist, wordt het resterend saldo van de winst als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel 15: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar om te eindigen op 31 december van elk jaar.

JVPo~-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16: Ontbinding en vereffening

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap op gelijk welk moment ontbonden worden

bij unanieme beslissing van vennoten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten-vereffenaar(s), aangesteld overeenkomstig artikel 184 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door het Wetboek van Vennootschappen.

Op de netto-winst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen, Het saldo zal verdeeld worden volgens de respectieve aandelenverhoudingen onder de vennoten. Het eventueel netto-verlies zal In dezelfde verhouding worden verdeeld onder de vennoten.

Artikel 17: Geschillen

Alle geschillen terzake van deze vennootschap tussen de vennootschap en haar vennoten, of zaakvoerders en gewezen zaakvoerders, tussen zaakvoerder en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door de rechtbanken en hoven van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is,

Artikel 18: Keuze van woonplaats

Iedere zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, die in België geen woonplaats heeft, is verplicht in Belgii3 woonplaats te kiezen voor elle betrekkingen met de vennootschap, zoniet wordt hij van rechtswege geacht woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

Deze woonplaatskeuze geldt niet voor oproepingen, dagvaardingen, betekeningen en alle andere briefwisseling die uitgaat van de vennoot-'schap zelf.

Artikel 19: Wetboek van Vennootschappen

Voor al wat niet uitdrukkelijk statutair geregeld is , wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

-Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en zestien.

-De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en zeventien.

-De vennootschap neemt alle verbintenissen over die de zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting heeft aangegaan vanaf één april tweeduizend en vijftien.

-Volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Titeca Accountancy Knokke , met kantoor te 8300 Knokke-Heist, Maurice Lippensplein 3, vertegenwoordigd door de heer Frank VERGRUYSSE, met mogelijkheid tot in de plaats stelling en om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JINXD

Adresse
WALSTRAAT 5 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande