JMD INVEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JMD INVEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.887.170

Publication

12/06/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0537.887,170

Benaming (voluit) : JMD INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Oude Heirweg 24

8851 ARDOOIE (KOOLSKAMP)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura - aanneming nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; e; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op achtentwintig april tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de vennootschap onder ,`,Ï firma« JMD INVEST » te 8851 Ardooie (Kooiskamp), Oude Heirweg 24, waarbij volgende. ;i beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

~. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in de agenda aangekondigde; verslagen.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan; vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

1. het verslag opgesteld door de BURG. BVBA VAN CAUTER - SAEYS&CO, vertegenwoordigde door de Burg. BVBA Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan DEGRYSE, zaakvoerder,de overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

;e De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

« VUL CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de VOF JMD INVEST bestaat uit i; de inbreng van een loods ten belope van ¬ 125.000,00 op naam van de heer en mevrouw CUYLE-GOBERT.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde

!e documenten in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel dat

I! 1

3

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Vc behc aar Bel! Staat A

A



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2 De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en

i; desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng

niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.500 nieuwe aandelen van de vennootschap

VOFJMD INVEST, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van ¬ 125.000,00,

ii toegekend aan de heer en mevrouw CUYLE-GOBERT

willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

NEE.R~~EL-~G. Koophandel Griffie Rechtbank Koop

0 7 UZ 2014

Genu,fdetin e 9e

TYe -gri¬ fter

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 31 maart 2014

BURG. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & CO - Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA Jan Degryse - bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder

2. het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde

wetboek.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie

van de rechtbank van koophandel.

2. Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal

met honderd vijfentwintigduizend euro nul cent (¬ 125.000,00) te verhogen om het van

honderdvijfentwintigduizend euro nui cent (¬ 125.000,00) op tweehonderd vijftigduizend euro

nul cent (¬ 250.000,00) te brengen, mits creatie van tweeduizend vijfhonderd (2500) nieuwe

aandelen, door inbreng van het hierna omschreven onroerend goed.

Op deze tweeduizend vijfhonderd (2500) nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven

tegen de prijs van vijftig euro nul cent (¬ 50,00) per aandeel, dat volledig geboekt zal worden

als kapitaal.

BESCHRIJVING VAN HET GOED:

Stad Izegem, vijfde afdeling (voorheen Kachtem)

Een atelier met aanhorigheden op en met grond staande en gelegen te Izegem (Kachtem), Elf-Julistraat nummer +21, gekend volgens titel onder de sectie A, deel van nummer 165/D/3 met een oppervlakte volgens meting van tweehonderd éénenzestig vierkante meter (261m2) en thans gekend op het kadaster als "magazijn" onder de sectie A, nummer 165/H/3 met een oppervlakte van tweehonderd éénenzestig vierkante meter (261m2), en een laatst gekend niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van vierhonderd vijfenzestig euro nul cent (¬ 465,00).

Zoals dit goed afgebeeld staat onder lot nummer 2 op het plan van landmeter de heer Luc VANDORPE te Moorslede op zeven maart tweeduizend en zeven en welk plan gehecht werd aan een akte verleden voor notaris Stefaan LAGA te Izegem op zevenentwintig april tweeduizend en zeven.

De inbrengers verklaren dat het hierboven omschreven goed wordt ingebracht voor vrij, zuiver en. niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook, zowel in hunner hoofde als in hoofde van de vorige eigenaars.

De vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van het ingebrachte goed door de reële en daadwerkelijke inbezitneming met de verplichting om vanaf diezelfde datum alle taksen en belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen en te betalen tot volledige ontlasting van de inbrengers.

Aile leidingen, apparaten en tellers die zich op het ingebrachte goed bevinden en die aan derden toebehoren, zijn niet in deze inbreng inbegrepen.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van tweeduizend vijfhonderd (2500) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering ïn de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Vervolgens komt tussen:

1/ De heer CUYLE Johny Pol Etienne, geboren te Roeselare op zeven juli negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenoot van mevrouw GOBERT Martine Fernanda, wonend te 8851 Ardooie (Koolskamp), Oude Heirweg 24.

2/Mevrouw GOBERT Martine Fernanda, geboren te Beernem op vierentwintig februari negentienhonderd negenenvijftig, echtgenote van de heer CUYLE Johny Pol Etienne, wonend te 8851 Ardooie (Koolskamp), Oude Heirweg 24, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaren voorschreven onroerend goed in deze vennootschap in te brengen, nadat zij verklaard hebben volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. Zij verklaren in te schrijven op de tweeduizend vijfhonderd (2500) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van vijftig euro nul cent (¬ 50,00) per kapitaalaandeel, hetzij voor een totaal van honderd vijfentwintigduizend euro nul cent (¬ 125.000,00) en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

1/ De Heer CUYLE JOHNY, voornoemd, ten belope van duizend tweehonderd vijftig (1250) kapitaalaandelen;

2/ Mevrouw GOBERT MARTINE, voornoemd, ten belope van duizend tweehonderd vijftig (1250) kapitaalaandelen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is, in kapitaal ten belope van honderd (100 %) procent.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd vijftigduizend euro nul cent (¬ 250.000,00) wordt gebracht en



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOor- e

behouden

aan het

elelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

is vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

VENNOTEN né KAPITAALVERHOGING Aantal aandelen

CUYLE 3ohny 2499

GOBERT Martine 2499

CUYLE Dennis 2

Totaal van de aanwezige aandelen : 5.000

3. De vergadering besloot de statutaire bepalingen inzake : bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuur; benoeming en bezoldiging van zaakvoerders en

commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, uitoefening van het stemrecht te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

4. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen. De naam van de vennootschap luidt: "3MD Invest"

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8551 Ardooie (Kooiskamp), Oude Heirweg 24.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro nui cent (¬ 250.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend (5000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizendste (1/5000) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar gaat in op één oktober van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig september van het daaropvolgende jaar.

6. De zuivere winst zoals deze uit de balans -en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist. Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate is gestort, tot beloop van het verschil.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Ieder zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder die alleen optreedt.

Na unanieme beslissing kunnen de zaakvoerders gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder(s) zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging

va rL .d e. za a kv.o erder _te _ vo =te te r ._

mad 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, instandhouden en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, (gemeubeld) verhuren, (gemeubeld) huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; De vennootschap mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

- Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of eenmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp; Het beheer en bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; alsook alle overige zakelijke dienstverlening. Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

Het ter beschikking stellen van management;

Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

De inrichting, de uitbating en organisatie van banketten, feestelijkheden en evenementen, de bereiding en de handel van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen. Het organiseren van diverse feesten, optredens van allerhande artiesten, vergaderingen, seminaries en bijeenkomsten van diverse verenigingen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend weze.

10. Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde zondag van de maand december om tien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Tevens moet een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder. De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

De algemene vergadering is onder meer bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering

tegen de zaakvoerders;

cie bestemming van de beschikbare winst;

- de bezoldigingen van de zaakvoerders;

- het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

- de wijziging van de statuten.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De blote eigendom van het aandeel zal tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap vereisen steeds het eenparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

5. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan BOEKHOUDKANTOOR SIX 3-M BVBA te 8980 Zonnebeke, De Voerman 39 en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerders

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

0

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

24/09/2013
ÿþ 57oa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11,11MMUll NEi RGTLEGO ter GRIFFA= d

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Bru ne)

'° 12 SEP, 2013

Grií

1

Ondernemingsnr : 0837887170

Benaming

(voluit) : JMD Invest

(verkort) : JMD

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Oude Heirweg 24, 8851 Ardooie

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in geld KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD- STATUTENWIJZIGING

Ten jare tweeduizend en dertien,

Op zes september.

Op de maatschappelijke zetel van JMD Invest, gelegen in de Oude Heirweg 24, 8851 Ardooie wordt een?

buitengewone algemene vergadering van alle vennoten gehouden.

VOF JMD Invest werd opgericht op 3 september 2013. De publicatie van de oprichting is op 6 september

2013 in het Belgisch Staatsblad en dit onder nummer 2013-09-0610304986 verschenen, waarbij de

vennootschap onder firma het ondernemingnummer 0537.887.170 werd toegekend.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende vennoten, die volgens hun verklaring en conform de

oprichtingsakte het volgend aantal aandelen bezitten in de vennootschap onder firma JMD Invest:

1. De Heer Johny CUYLE en zijn echtgenote Mevrouw Martine GOBERT wonende te 8851 Ardooie, Oude i Heirweg 24, eigenaar van 8 aandelen met een nominale waarde van vijftig euro per aandeel;

2. De heer Dennis CUYLE, wonende te 8200 Brugge, Torhoutse Steenweg 137/301; eigenaar van 2 aandelen met een nominale waarde van vijftig euro per aandeel;

ln totaal zijn er tien aandelen vertegenwoordigd, zijnde alle aandelen van VOF JMD Invest. Het volledige kapitaal is derhalve vertegenwoordigd.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt voorgezeten door Johny CUYLE, voornoemd, die als secretaris aanduidt, Dennis

CUYLE, eveneens voornoemd.

DE VOORZITTER ZET UITEEN:

I. Deze vergadering is bijeengekomen met de volgende agenda:

Kapitaalverhoging door de Heer Johny CUYLE en zijn echtgenote Mevrouw Martine GOBERT met honderdvierentwintigduizend vijfhonderd euro (124.500,00 EUR), om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 EUR) door uitgifte en met creatie van tweeduizend vierhonderdnegentig (2.490,00) nieuwe aandelen, met een nominale waarde van vijftig euro (50,00 EUR) per aandeel, die elk één/tweeduizend vijfhonderdsten (112.500) van het kapitaal vertegenwoordigen, hetzij tegen de globale prijs van 124.500 euro (124.500,00 EUR).

De Heer Johny CUYLE en Mevrouw Martine GOBERT hebben zich onvoorwaardelijk verbonden om deze kapitaalverhoging door te voeren en eerstdaags de nieuwe aandelen te volstorten.

Deze tweeduizend vierhônderdnegentig (2.490,00) nieuw gecreëerde aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen, en zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf de kapitaalverhoging.

Derhalve zijn de aandelen van VOF JMD Invest als volgt verdeeld: ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

' oor-be, (ouden aan het Belgisch Staatsblad

-comparanten sub 1: 2.498 van de 2.500 aandelen;

-comparant sub 2: 2 van de 2.500 aandelen;

-samen 2.500 van de 2.500 aandelen.

Il. Aangezien alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en alle vennoten erin toestemmen om over de agenda te beraadslagen en te beslissen, deze vergadering geldig is samengesteld en geldig over de agenda kan beraadslagen en beslissen, zonder dat enig verder bewijs van bijeenroepingen dient geleverd te worden.

III. Dat de zaakvoerders, Johny CUYLE, Martine Gobert en Dennis CUYLE aanwezig zijn.

BESLUITEN

L De algemene vergadering heeft de verklaring van haar voorzitter aanhoord en voor juist erkend.

Il. Volgens verklaring van de voorzitter is de vergadering regelmatig samengesteld, zodat zij geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda vermeld staan.

Volgend besluit wordt genomen, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen zoals de . statuten bepalen:

EERSTE EN ENIGE BESLUIT

De vergadering beslist een kapitaalverhoging door de Heer Johny CUYLE en zijn echtgenote Mevrouw Martine GOBERT met honderdvierentwintigduizend vijfhonderd euro (124.500,00 EUR), om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (500,00 EUR) op honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 EUR) door uitgifte en met creatie van tweeduizend vierhonderdnegentig (2.490,00) nieuwe aandelen, met een nominale waarde van vijftig euro (50,00 EUR) per aandeel, die elk één/tweeduizend vijfhonderdsten (1/2.500) van het kapitaal vertegenwoordigen, hetzij tegen de globale prijs van 124.500 euro (124.500,00 EUR).

De Heer Johny CUYLE en Mevrouw Martine GOBERT hebben zich onvoorwaardelijk verbonden om deze kapitaalverhoging door te voeren en eerstdaags de nieuwe aandelen te volstorten.

Deze twee duizend vier honder negentig (2.490,00) nieuw gecreëerde aandelen zullen van dezelfde aard ; zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen, en zullen delen in de ; winsten pro rata temporis vanaf de kapitaalverhoging,

Derhalve zijn de aandelen van VOF JMD Invest als volgt verdeeld:

-De Heer Johny CUYLE en Mevrouw Martine GOBERT: 2.498 van de 2.500 aandelen

-De Heer Dennis CUYLE: 2 van de 2.500 aandelen.

Opgemaakt op 6 september 2013 te Ardooie, Oude Heirweg 24, maatschappelijke zetel van JMD Invest VOF_

Na gedane voorlezing hebben de vennoten getekend

De heer Dennis CUYLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. De Heer Johny CUYLE, geboren te Roeselare, op 7 juli 1957 (N.N. 57.07.07-217.43), en zijn echtgenote Mevrouw Martine GOBERT, geboren te Beernem, op 24 februari 1959 (N.N. 59.02.24-258.81), wonende te 8851 Ardooie, Oude Heirweg 24, gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul D Hoore destijds te Beernem op 5 juni 1978, nadien niet meer gewijzigd aldus verklaard.

JMD Invest

Vennootschap ONDER FIRMA

IN OPRICHTING

Oude Heirweg 24

8851 ardooie

Ten jare tweeduizend en dertien, Op drie september

Zijn samengekomen:

2. De heer Dennis CUYLE, geboren te Roeselare, op 20 mei 1984 (N.N. 84.05.20-205.24), alleenstaande,

wonende te 8200 Brugge, Torhoutse Steenweg 137/301;

Vorm van de vennootschap

OPRICHTING

er wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt:

De comparanten richten bij deze een vennootschap onder firma (V.O.F.) op.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma heeft

I. OPRICHTING

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : JMD Invest

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : JMD

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Oude Heirweg 24

*13304986*

Luik B

0537887170

8851

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ardooie (Koolskamp)

Griffie

Neergelegd

03-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

aangenomen.

Firmanaam  Zetel

De naam van de vennootschap luidt: JMD Invest

De zetel is gevestigd te 8851 Ardooie, Oude Heirweg 24.

Vennoten

Comparanten sub 1 en sub 2 nemen deel aan de oprichting als vennoot voor de duur van de vennootschap.

Kapitaal  Plaatsing en storting van het kapitaal

Inbreng

II. STATUTEN

Artikel 2. Zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1. Rechtsvorm  Naam  Identificatie

Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding  vennootschap onder firma of afgekort  V.O.F. . In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord  rechtspersonenregister of de initialen  RPR vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 EURO en is verdeeld in 10 aandelen, met een fractiewaarde van 1/10de van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet. Zij hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot de inbreng, welke als volgt zal gebeuren:

De comparanten sub 1. hebben ingetekend op 8 aandelen, voor een bedrag van 400,00 EURO; De comparant sub 2 heeft ingetekend op 2 aandelen, voor een bedrag van 100,00 EURO. Samen: 10 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng komen derhalve als volgt aan de comparanten toe:

- comparanten sub 1: 8 aandelen

- comparant sub 2: 2 aandelen

- Samen: 10 aandelen

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen. De naam van de vennootschap luidt:  JMD Invest

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8851 Ardooie, Oude Heirweg 24.

De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits respecteren van de taalwetgeving,

bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, instandhouden en beheren van een onroerend vermogen; alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, (gemeubeld) verhuren, (gemeubeld) huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; De vennootschap mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

- Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever dan als leasingnemer.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of eenmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

- Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp; Het beheer en bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

- Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; alsook alle overige zakelijke dienstverlening.

- Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

- Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

- Het ter beschikking stellen van management;

- Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking;

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

- De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- De inrichting, de uitbating en organisatie van banketten, feestelijkheden en evenementen, de bereiding en de handel van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen. Het organiseren van diverse feesten, optredens van allerhande artiesten, vergaderingen, seminaries en bijeenkomsten van diverse verenigingen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend weze.

Artikel 4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van

een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze

voorgeschreven voor statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 5. Kapitaal

Luik B - vervolg

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt 500,00 EURO, en is verdeeld in 10 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/10de van het kapitaal.

Artikel 6. Aandelen

§ 1. Overgang van de aandelen onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke hiervan door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de nieuwe vennoot niet aanvaard wordt, kan de uittredende vennoot de vennootschap gewoon verder zetten of de overname van zijn aandeel eisen en dit volgens de procedure vermeld in § 4.

§ 4. Overgang van de aandelen in geval van overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger, behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot. In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overlijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij één. Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn. De erfgenamen of rechtsopvolgers van de overledene, die als vennoot werden geweigerd, blijven in alle geval vennoot totdat één of meer nieuwe (rechts)personen als vennoot zijn aanvaard.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik in de vennootschap bezitten.

De vennoten beschikken over een periode van twee maanden, te rekenen vanaf de dag waarop zij schriftelijk in kennis gesteld werden van de overeenkomstig het eerste lid van dit artikel vastgestelde bedrag van de overdrachtsprijs per aandeel, om hun voorkooprecht uit te oefenen.

Na afloop van de in het vorige lid bepaalde termijn kan de vennoot, in het geval geen van de vennoten geheel of gedeeltelijk gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, zijn aandelen slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf unaniem aanvaard wordt door de andere vennoten.

§ 2. Vorm van overdracht

De overdracht of overgang van aandelen geschiedt overeenkomstig de bepalingen van artikel 1690 van het

Burgerlijk Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht of overgang van de aandelen zal het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch

Staatsblad overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De erfgenamen of rechtsopvolgers mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

§ 5. Zegels

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of hun erfgenamen of rechtsopvolgers de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Artikel 7. Vennoten

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 8. Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Ieder zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder die alleen optreedt.

Na unanieme beslissing kunnen de zaakvoerders gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder(s) zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

Artikel 9. Controle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10. Algemene vergadering van vennoten

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Tevens moet een bijzondere of buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen op schriftelijke aanvraag der vennoten, die één/vijfde van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder. De oproepingen geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens acht dagen vóór de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

De algemene vergadering is onder meer bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

- de behandeling en goedkeuring van de jaarrekening;

- het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders, en het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de bezoldigingen van de zaakvoerders;

- het ontslag en de benoeming van zaakvoerders;

- de wijziging van de statuten.

§1. Gewone algemene vergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde zondag van de maand december om tien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

§ 2. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. De blote eigendom van het aandeel zal tegenover de vennootschap

vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

§ 3. Besluitvorming

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

De besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap vereisen steeds het eenparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Artikel 11. Boekjaar  Bestemming van het resultaat

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één oktober van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig september van het

daaropvolgende jaar.

§ 2. Bestemming van het resultaat

De zuivere winst zoals deze uit de balans  en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering

vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12. Ontbinding  Vereffening

Artikel 13. Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende de financiële zekerheden en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

§ 1. Ontbinding

De vennootschap kan slechts worden ontbonden door een rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft verkregen of ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering dat genomen werd met eenparig akkoord van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap wordt in voorkomend geval verder gezet door de overblijvende vennoten. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

§ 2. Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht. Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden.

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate is gestort, tot beloop van het verschil.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk en zal eindigen op 30

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

september 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde zondag van september 2014 om tien uur.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die daaruit voortvloeien met ingang van 1 september 2013.

IV. BENOEMING

Worden als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer Johny CUYLE, voornoemd;

- mevrouw Martine GOBERT, voornoemd;

- de heer Dennis CUYLE, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Allen verklaren dit mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerders zullen de bevoegdheid hebben om individueel de vennootschap tegenover derden en in rechte te vertegenwoordigen.

Na unanieme beslissing kunnen de zaakvoerders gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, met dien verstande dat alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen toegestaan zijn.

De mandaten van zaakvoerder zijn onbezoldigd.

Aldus opgemaakt te Ardooie op 3 september 2013, in vier (4) exemplaren.

Comparant sub 1. De heer Johny CUYLE en mevrouw Martine GOBERT

Comparant sub 2. De heer Dennis CUYLE

Coordonnées
JMD INVEST

Adresse
OUDE HEIRWEG 24 8851 KOOLSKAMP

Code postal : 8851
Localité : Koolskamp
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande