JOANXA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOANXA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.116.073

Publication

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 13.06.2013 13176-0056-013
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12204-0151-011
07/02/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg u ' terriffe van de akte

MONITEUR Rr=í'r~c Dl -ÇTrGN

III II III IIIIIRIIIIII

" 11030193*

Vc behc aar Belt Staal

01-

BELGISCH STAjvr BESTtjt

I

28

NEERGELEGD

20. 01. 2011

REC11- r ANKRT IJK HANDEL

Ondememingsnr : o 33 -4 6. o~3 Benaming

(voluit) : JOANXA

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8520 Kuurne, Ruitersweg 76

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 5 januari 2011, "Geboekt te Poperinge de 11 januari 2011, Vijf bladen  geen verzending, Boek 443  blad 92  vak 13, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ ', 25,00), De EA. Inspecteur (get.) Vangampelaere B.", blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende', kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "JOANXA".

2/ zetel: 8520 Kuume, Ruitersweg 76; RPR Kortrijk.

3/ duur: onbeperkt.

4/ oprichter: de heer VIAENE Geert Urbain Willy, wonende te 8520 Kuume, Ruitersweg 76.

5/ kapitaal: 20.000 euro, volstort tot beloop van 12.400 euro op een bijzondere rekening bij Record Bank.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde, waarop werd

ingetekend door voornoemde oprichter door inbreng in geld; de naleving van de wettelijke vereisten voori plaatsing en storting van het kapitaal werd door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december: 2011

8/ aanleg reserves/winstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen,' totdat deze ééntiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte: stortingen.Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden: gereserveerd.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke; personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten). Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd,: tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt tot gewone of niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de heer VIAENE Geert, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet

verboden is - inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober'

negentienhonderd vierender-tig (zoals sedertdien herhaaldelijk gewijzigd) op het verbod bepaalde ambten uit de:

oefenen - en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, zolang de algemene vergadering hier-over niet anders.

beslist. "

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot: verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

" 10/ controle: Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

" voor eigen rekening

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,' erfpacht,:..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of " ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

12/ gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel of iedere andere in de oproepingsbrief aan te duiden plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

13/ Bijzondere volmacht: Als bijzonder mandataris met recht van substitutie wordt aangesteld : de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een BVBA `GEVIMAR', te 8520 Kuurne, Ruitersweg 76, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Gregory Cousin, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen, en alle andere administratieve formaliteiten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Thierry Devos

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 16.07.2015 15323-0518-012

Coordonnées
JOANXA

Adresse
RUITERSWEG 76 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande