JOCIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOCIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.890.173

Publication

25/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303405*

Neergelegd

23-02-2015

Griffie

0598890173

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

JOCIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor ons, meester Carl POLFLIET, notaris te Oostende, op 18 februari 2015, te registreren, blijkt dat :

1. De heer CHEKROUD, John Erik, geboren te Oostende op achttien mei negentienhonderd zesenzestig, rijksregisternummer 66.05.18 029-76, uit de echt gescheiden, wonende te 8400 Oostende, Jacob Besagestraat 76/0002 en

2. De heer VANTROYEN, Jacques Christ Jean, geboren te Nieuwpoort op vijftien december negentienhonderd éénenzestig, rijksregisternummer 61.12.15 231-05, echtgenoot van mevrouw NUZZO Lucia Rita Teresa, wonende te 8600 Diksmuide, Moerestraat 56.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  JOCIN .

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer CHEKROUD John, wonende te 8400 Oostende, Jacob Besagestraat 76/0002, titularis van vijftig (50) aandelen

2. De heer VANTROYEN Jacques, wonende te 8600 Diksmuide, Moerestraat 56, titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

- De heer VANTROYEN Jacques, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijftig aandelen waarop hij bij de oprichting een inbreng doet van drieduizend driehonderd vijftig euro (¬ 3.350,00) zodanig dat hij nog een volstortingsplicht heeft van vijfduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 5.950,00).

- De heer CHEKROUD John, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijftig aandelen waarop hij bij de oprichting een inbreng doet van drieduizend driehonderd vijftig euro (¬ 3.350,00) zodanig dat hij nog een volstortingsplicht heeft van vijfduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 5.950,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 6.700,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap BELFIUS BANK met zetel te 1000 Brussel, Pachecolaan 44. Een bankattest, gedateerd op twaalf februari tweeduizend vijftien, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van voormeld bankattest dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te Oostende, Koningsstraat 71.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Koningsstraat 71

8400 Oostende

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

+ Het uitbaten, beheren, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden, en dit in de ruimste zin, van elke onderneming behorende tot de horecasector en onder meer van een café, bar, bodega, taverne, herberg, pizzeria, tea room, restaurant en hotel.

+ Verkoop van gerechten zonder toevoeging van frieten.

+ Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken, verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die in het algemeen in wegwerpverpakking worden aangeboden. Het uitvoeren van catering en traiteurdiensten in het algemeen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van artikel 260 van het wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere lasthebbers.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. VERDELING Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

SLOTBEPALINGEN

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen beslist om:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie: De heer CHEKROUD John Erik, uit de echt gescheiden, wonende te 8400 Oostende, Jacob Besagestraat 76/0002 en De heer VANTROYEN Jacques Christ Jean, echtgenoot van Mevrouw NUZZO Lucia Rita Teresa, wonende te 8600 Diksmuide, Moerestraat 56, die elk afzonderlijk kunnen optreden zoals in de statuten voorzien.

die verklaarden te aanvaarden en bevestigden dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een

aanvang neemt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen

op éénendertig december tweeduizend zestien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden

worden in het jaar tweeduizend zeventien.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De verschijners stelden daarop aan als bijzondere gevolmachtigde en met macht van

indeplaatsstelling, de heer Jacques Van Wilder te 8400 Oostende, Leffingestraat 56, aan wie de

macht verleend werd om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de

vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carl POLFLIET.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van

het Wetboek van Registratierechten.

15/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JOCIN

Adresse
KONINGSSTRAAT 71 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande