JOHAN GOEMAERE KINESITHERAPIE

Société en commandite simple


Dénomination : JOHAN GOEMAERE KINESITHERAPIE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.888.984

Publication

06/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Plumerlaan 16 8900 leper (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato eenentwintig juni 2012 dat:

De heer Johan Achiel GOEMAERE, geboren te leper op 5 juli 1947, met als identiteitskaartnummer 5913230951-80, echtgenoot van mevrouw Martine Caenepeel, hierna genoemd, met haar samenwonende te 8900 leper, in de Plumerlaan 16, beherende vennoot - zaakvoerder;

EN

Mevrouw Martine Jeanne M CAENEPEEL, geboren te leper op 19 maart 1948, met als identiteitskaartnummer 591-3126318-13, echtgenote van de heer Johan GOEMAERE, voornoemd, met hem samenwonende te 8900 leper, in de Plumerlaan 16, , stille vennoot,

onder hen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht, waarvan zij de statuten vaststellen als volgt:

I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1 :

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap. De vennootschap is een

han deisvennootschap met als benaming "JOHAN GOEMAERE KINESITHERAPIE",

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, in de Plumerlaan 16.

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder(s)-beherende venno(o)t(en) naar elke plaats in het land worden

overgebracht.

De zaakvoerder(s)-beherende venno(o)t(en) kunnen bijzetels, kantoren, .., inrichten in België en het,

buitenland.

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en de vennootschap en/of haar zaakvoerders en/of medewerkers de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest brede betekenis

1)De uitoefening van de kinesitherapie, chiropractie, osteopatie, manuele therapie en acupunctuur voor haar rekening, mogelijk te maken, door hiertoe erkende beroepsbeoefenaars die met behoud van hun professionele verantwoordelijkheid en deontologische verplichtingen zullen optreden namens en voor rekening van de vennootschap.

2)Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen of het inrichten van diensten om de kinesitherapie, chiropractie, osteopatie, manuele therapie en acupunctuur uit te oefenen. Het aankopen, huren of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties voor het uitoefenen van deze activiteiten. De materiële voorwaarden te scheppen, met het oog op het uitoefenen van een degelijke kinesitherapie, chiropractie, osteopatte, manuele therapie en acupunctuur door de leden van de vennootschap die kiinesitherapeut, , respectievelijk chiropractor, osteopaat, manuele therapeut en acupuncturist zijn.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va " - - kte

N'AN

IN~WI~VIMWIIYI II~IINII~

*12119363*

2 7 JUNI 2012

o g6. 8gti. 'àó1)

JOHAN GOEMAERE KINESITHERAPIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

3)1-Iet toelaten aan de kinesitherapeuten respectievelijk chiropractors, osteopaten, manuele therapeuten en acupuncturisten die tot de vennootschap zijn toegetreden, dankzij gemeenschappelijke afspraken, om zich in groepsverband wetenschappelijk te bekwamen en het bieden van de mogelijkheid aan de beroepsbeoefenaar om zich verder te bekwamen in voormelde disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

4)Het Stellen van aile handelingen die voor de verwezenlijking van de activiteiten onder 1), 2) en 3) noodzakelijk en nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn. De activiteiten onder 1), 2) en 3) die deel uitmaken van het maatschappelijk doet hier omschreven brengen de zelfstandige uitoefening van het beroep der kinesisten, respectievelijk ohiropractors, osteopaten, manuele therapeuten en acupuncturisten die tot de vennootschap zijn toegetreden niet in het gedrang, evenmin als de vrije keuze door de patiënt.,

5)De aan- en verkoop, klein- en groothandel, commissiehandel, huur en verhuur, ontwikkeling, assemblage, commercialisatie, onderhoud en herstelling van allerhande medische, para-medische en ziekenhuisapparatuur en aanverwanten van welke aard ook (technisch, medisch, esthetisch, ...) voor arts, kinesist, specialist en kinesistenpraktijken en medische zorgverstrekkingsinstellingen en ziekenhuizen in de meest ruime zin van het woord; alsook de aan- en verkoop, klein- en groothandel en commissiehandel van allerhande producten en gebruiksvoorwerpen allerhande, verbruikbaar en niet verbruikbaar, voor arts, kinesist, specialist en kinesistenpraktijken en medische zorgverstrekkingsinstellingen en ziekenhuizen in de meest ruime zin van het woord.

6)Het verlenen van adviezen betreffende bovenstaande alsook van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

7)Het uitoefenen van functies van bestuurder, vereffenaar of andere mandaten van (andere) vennootschappen of verenigingen.

8)Het geven van onderwijs, opleidingen, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles binnen de hierboven vermelde domeinen.

9)Het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, in de ruimste zin van het woord, van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen, Het verwerven, beheren, onderhouden, huren en verhuren van een roerend en/of onroerend patrimonium.

10)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

11)Het nemen, verwerven, verhandelen, houden, deponeren en uitbaten van octrooien, patenten, brevetten, licenties, merken, merkrechten en distributierechten en meer in het algemeen van aile intellectuele eigendomsrechten en van alle daarmee samenhangende rechten.

De vennootschap mag alle daden stellen van burgerlijke alsook van commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Artikel 4 ;

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

II, Vennoten

Artikel 5 :

Aile oprichters zijn vennoten. Er zijn evenwel twee soorten vennoten:

-beherende vennoten; zij zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de

vennootschap aangegaan; en

-stille vennoten: geldschieters die slechts voor de schulden en verliezen van de vennootschap instaan tot

het bedrag dat zij beloofd hebben te zullen inbrengen.

III. Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9 :

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijfhonderd Euro

(¬ 500,00), vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen,

Op het maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven en volstort als volgt;

- driehonderd Euro (¬ 300,00) door de heer Johan GOEMAERE, voornoemd, beherend vennoot

zaakvoerder, hij verkrijgt hiervoor dertig (30) aandelen;

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- tweehonderd Euro (¬ 200,00) door mevrouw Martine CAENEPEEL, eveneens voornoemd, stille vennoot, zij verkrijgt hiervoor twintig (20) aandelen.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt verder overeengekomen en vastgesteld dat de voornoemde mevrouw Martine CAENEPEEL geen enkele (commerciële, administratieve of andere) werkzaamheid zal uitoefenen in de bij huidige onderhandse akte opgerichte vennootschap,

IV. Bestuur - Vertegenwoordiging -- controle

Artikel 10 :

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) beherende venno(o)t(en)- zaakvoerder(s), al dan niet

venno(o)t(en), door de venno(o)t(en) benoemd.

Artikel 11 :

Iedere beherende vennoot - zaakvoerder, afzonderlijk handelend, in naam van de vennootschap en onder de naam van de vennootschap, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere beherende vennoot - zaakvoerder stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 :

Iedere vennoot afzonderlijk heeft iedere onderzoek - en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering

Artikel 13 :

De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld- vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst:

3)ontslag en benoeming beherende vennoten - zaakvoerders

3)wijziging van de statuten.

Artikel 14

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige

stemmen,

Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige

vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikelen 8 en 19,

Artikel 15 :

leder vennoot heeft recht op één stem.

Artikel 16 :

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van juni om 19.00 uur op de zetel van de

vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

VI, Boekjaar - Jaarrekening - Resultaat

Artikel 17 :

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 21 juni 2012 om te eindigen op 31 december 2013.

De jaarrekening wordt ieder jaar per 31 december opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende

wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 18 ;

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan,

Pe aan de vennoten en/of beherende vennoten -zaakvoerders bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt.

Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten enfot begerende vennoten - zaakvoerders een vergoeding toe te kennen,

Oe nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel.

VIL Ontbinding - Terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 :

Oe vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring,. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 :

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen

voorzien in het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 21

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, zijn deel, proportioneel aan zijn aandelenbezit en rekening houdende met de mate waarin de vennoten hun inbreng hebben volgestort, in hel eigen vermogen wordt toegekend.

}dosten

Oe partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te horen laste worden, gelegd wegens haar oprichting, ongeveer duizend Euro (1.000 ¬ ) bedragen.

Overname van verbintenissen:

In overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting sinds 1 april 2012, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de artikelen 2, §4 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen, De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

E3uitengewone algemene vergadering

en na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten ln algemene vergadering bijeengekomen en hebben:

- de heer Johan Goemaere, voornoemd, benoemd tot beherend vennoot-zaakvoerder en dit vanaf de 215t0 juni 2012 en voor onbepaalde duur; alleen de heer Johan Goemaere zal de bevoegdheid hebben om alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder te vertegenwoordigen;

_vastgesteld dat het eerste boekjaar zal lopen vanaf de 21ste juni 2012 tot 31 december 2013;

..vastgesteld dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van juni 2014 om 19 uur;

VOLMACHT FORMALITEITEN BTW/KRUISPUNTBANK

Oe partijen en de aldus benoemde beherend vennoot-zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om elle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen

t

6

i

t .

en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel: Als bijzonder gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Barroo Mees Vankemmel " met zetel op Ter Waarde 64 te 8900 leper, ingeschreven in het RPR te leper onder het nummer 0405.482.368 en dragend het BTW-NUMMER BE 0405.482.368, evenals diens medewerkers, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen! het Rechtspersonenregister, en teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en van de Inkomstenbelastingen,

Opgesteld te leper op eenentwintig juni 2012 in evenveel exemplaren ais er partijen zijn, met één bijkomend exemplaar bestemd voor de registratie en één bijkomend exemplaar bestemd voor de griffie van de rechtbank van koophandel te leper.

De heer Johan Goemaere, beherend vennoot-zaakvoerder

Mevrouw Martine Caenepeel, stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JOHAN GOEMAERE KINESITHERAPIE

Adresse
PLUMERLAAN 16 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande