JOKIBELLE HR

Divers


Dénomination : JOKIBELLE HR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 539.821.529

Publication

11/10/2013
ÿþi mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vol

behoi

aan

Betg

Staat;

NEERGELEGD ter GRIFFIE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

BRUGGE (Afdeling Bruant

1-m12114,4,j,

Griffie

r: Ondernemingsnr

:;

R53982-i529 1 5

;' Benaming (voluit) : JOKIBELLE HR

11 ,; :; ,l

"

Uit een onderhandse akte opgemaakt op tien september tweeduizend dertien BLIJKT dat er een, ;; economisch samenwerkingsverband werd opgericht, genaamd " JOKIBELLE HR"

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken; uitgaande van het Samenwerkingsverband vermelden de naam van het Samenwerkingsverband,; de woorden "Economisch Samenwerkingsverband" of "E.S.V.", de zetel van het; Samenwerkingsverband en de plaats en het nummer van haar inschrijving op de griffie van de! rechtbank van koophandel.

1° Identificatie der oprichters :

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE", met maatschappelijke ;? zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Maalse Steenweg 37.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMNE, te Brugge; (Sint--Andries) in datum van negenentwintig juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in dei bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven juli daarna, onder nummer 2011-07-07/0304263. 1 Waarvan de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar huidige zetel blijkens beslissing: genomen door de zaakvoerder de dato negen mei tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de; bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juni daarna, onder nummer 20120622-; 0110775.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0837.565.306, Rechtbank Brugge. i

B.T.W.-nummer BE837.565.306.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder ingevolge artikel 27 van de statuten, te weten mevrouw VANGAVER Kim, geboren te Torhout op dertien oktober negentienhonderd drieëntachtig: wonende te 8700 Tielt, Deken Darraslaan 8.

;F Tot deze functie benoemd bij de akte van oprichting de dato negenentwintig juni tweeduizend en, elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven juli daarna, onder; nummer 2011-07-07/0304263.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE BIS", met; maatschappelijke zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Maalse Steenweg 37.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMNE, te Brugge; (Sint-Andries) in datum van zes februari tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot; het Belgisch Staatsblad van veertien februari daarna, onder nummer 20130214-0301055. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0504.858.076, Rechtbank Brugge. B.T.W.-nummer BE504.858.076.

;? Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder ingevolge artikel 27 van de statuten, te weten:; mevrouw VANGAVER Kim, geboren te Torhout op dertien oktober negentienhonderd drieëntachtig; wonende te 8700 Tielt, Deken Darraslaan 8.

Tot deze functie benoemd bij de akte van oprichting de dato zes februari tweeduizend dertien,! bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien februari daarna, onder: nummer 20130214-0301055.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE", voormeld, voor eeni bedrag van duizend honderdvijfentwintig euro (C 1.125,00);

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE BIS", voormeld, voor; een bedrag_va0 driehonderd-Eenzeventig euro (C-375-00),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : ECONOMISCH SAMENWERKINGSVERBAND

Zetel : Maalse Steenweg 37

8310 Brugge (Sint-Kruis)

Onderwerp akte : Oprichting

mod 11.1

r

"Voor-~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

2° Doel :

Het doel van het Samenwerkingsverband bestaat in het algemeen in het verschaffen van middelen en infrastructuur, noodzakelijk, nuttig of wenselijk ter ondersteuning en ter bevordering van de beroepspraktijk van de Leden van het Samenwerkingsverband.

Met het oog op de verwezenlijking van dit doel mag het Samenwerkingsverband alle nodige en nuttige handelingen stellen waaronder begrepen, zonder beperking:

- het aanwerven van personeel,

- het tewerkstellen van personeel voor de nagelateljees en beautysalons van haar leden;

- het verwerven, huren of verhuren, oprichten, vervreemden of ruilen van zowel roerende als

onroerende goederen,

- het onderhoud, de herstelling of de vervanging van de middelen en de infrastructuur,

- alle verbintenissen, zoals kredieten en leningen, met uitzondering van leningen door uitgifte van obligaties, aangaan, kredieten en leningen toestaan, goederen in hypotheek of in pand

geven.

Het Samenwerking mag de liquide middelen in haar bezit die niet onmiddellijk warden

aangewend, beleggen totdat over hun definitieve aanwending ter verwezenlijking van haar doel

wordt beslist.

Het Samenwerkingsverband mag zich niet rechtstreeks of onrechtstreeks mengen in de

uitoefening van de beroepspraktijk van de Leden, en mag in welke hoofde dan ook geen aandelen

of rechten van deelneming in welke vorm dan ook rechtstreeks of onrechtstreeks bezitten in een

handelsvennootschap of een vennootschap die de handelsvorm heeft aangenomen.

Het doel van het Samenwerkingsverband kan slechts gewijzigd worden bij eenparig besluit van de

Vergadering van de Leden.

3° Zetel : De zetel van het Samenwerkingsverband wordt gevestigd te 8310 Brugge (Sint-Kruis),

Maalse Steenweg 37.

4° Duur : Het Samenwerkingsverband wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5° Financiering

Op het ogenblik van de oprichting van het Samenwerkingsverband doen de Leden hierna

volgende inbreng:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE", voormeld, voor een bedrag van duizend honderdvijfentwintig euro (¬ 1.125,00), volledig volstort, waarvoor zij vijfenzeventig aandelen krijgt;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE BIS", voormeld, voor een bedrag van driehonderdvijfenzeventig euro (¬ 375,00), volledig valstort, waarvoor zij vijfentwintig aandelen krijgt;

Ais voorwaarde voor lidmaatschap kan de Vergadering van de Leden van nieuwe Leden de

inbreng eisen die door haar wordt bepaald (van geld, van goederen of van diensten of een combinatie daarvan).

Elk lid zal een gelijk deel in de door het Samenwerkingsverband aangegane kredieten of leningen in kapitaal en interesten met een zelfde periodiciteit als bepaald in die kredieten of leningen als

lidgeld aan het Samenwerkingsverband betalen.

De financiering van het Samenwerkingsverband kan verder aangevuld worden door lidgelden

waarvan het bedrag en de betalingsmodaliteiten worden bepaald door de Vergadering van de

Leden, met dien verstande dat deze lidgelden gelijk onder de Leden worden verdeeld.

Elk lid kan op eigen initiatief tevens voorschotten toestaan aan het Samenwerkingsverband, waarvan de modaliteiten nader kunnen warden geregeld.

De Zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris op te maken, alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar

ter goedkeuring aan de jaarlijkse gewone Vergadering van de Leden worden voorgelegd.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van tien september tweeduizend en dertien (10/09/2013) tot eenendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

7° Jaarvergadering : De gewone Vergadering der Leden wordt ieder jaar bijeengeroepen op de zetel van het Samenwerkingsverband op twintig juni om 21.00 uur van elk jaar. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de Vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone Vergadering van de Leden beslist over de goedkeuring van de jaarrekening die haar door de Zaakvoerders wordt voorgelegd.

Te allen tijde kan een bijzondere Vergadering van de Leden bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over iedere materie die tot haar bevoegdheid hoort.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Een Zaakvoerder kan telkens het belang van het Samenwerkingsverband het vereist een Vergadering van de Leden bijeenroepen. De Zaakvoerders zijn ertoe gehouden de gewone Vergadering van de Leden bijeen te roepen op de in deze Oprichtingsakte bepaalde datum.

De Zaakvoerders zijn ertoe gehouden een bijzondere Vergadering van de Leden bijeen te roepen wanneer een lid hierom verzoekt. Een verzoek van een lid om een bijzondere Vergadering van de Leden bijeen te roepen, wordt schriftelijk gericht aan de Zaakvoerders met nauwkeurige opgave van de reden voor het verzoek.

De oproepingsbrieven voor de gewone en de bijzondere Vergaderingen van de Leden worden ten minste vijftien dagen voor de datum van de Vergadering aan ieder lid aangetekend verzonden. De oproepingsbrieven vermelden datum, uur, plaats en een nauwkeurige agenda van de Vergadering. Ieder lid kan, op of na de Vergadering van de Leden, eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken van of op de onregelmatigheden van de oproepingsbrief. Het lid dat aan de Vergadering deelneemt of er zich door een volmachtdrager doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De Leden hebben een met hun respectievelijke inbrengen evenredig aantal stemmen.

Navolgende besluiten worden steeds met éénparigheid van de Leden genomen:

wijziging van het doel van het Samenwerkingsverband;

wijziging van het aan elk der Leden toegekende aantal stemmen;

wijziging van de procedure van besluitvorming;

wijziging van het aandeel van elk van de Leden of van enkele onder hen in de financiering

van het Samenwerkingsverband;

- de vrijwillige ontbinding van het Samenwerkingsverband.

Elk ander besluit vereist een aanwezigheidsquorum van de meerderheid van de Leden en een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Leden. Indien het aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt op de eerste Vergadering, wordt een nieuwe Vergadering bijeengeroepen die kan beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde Leden.

Elk lid mag zich op een Vergadering der Leden doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager. De Zaakvoerders bepalen de vorm van de volmachten. De volmachten worden bij de notulen van de desbetreffende Vergadering der Leden gevoegd.

8° Winstverdeling. Het netto-resultaat van het Samenwerkingsverband wordt van rechtswege bestemd. Het winstsaldo van het Samenwerkingsverband wordt via de resultaatverwerking in het Samenwerkingsverband gecrediteerd naar de rekening "Leden". Het verliessaldo van het Samenwerkingsverband wordt via de resultaatverwerking in het Samenwerkingsverband gedebiteerd naar de rekening "Leden". De voormelde bestemming geschiedt in gelijke delen tussen de Leden.

Het Samenwerkingsverband wordt ontbonden:

door een eenparig besluit daartoe genomen door de Vergadering van de Leden;

bij rechterlijke beslissing, uitgesproken op vordering van een lid, wanneer er tussen de leden

of groepen van leden zo een slechte verstandhouding heerst dat zij de werking van de

organen van het Samenwerkingsverband verhindert, of om een andere wettige reden;

wanneer het Samenwerkingsverband nog slechts één lid telt.

De ontbinding van het Samenwerkingsverband op welke grondslag ook heeft de vereffening ervan

tot gevolg. Met het oog op de vereffening duidt de Vergadering van de Leden de vereffenaar(s)

aan en kent hem (hen) de noodzakelijk geachte bevoegdheden toe.

9° Bestuur. Het Samenwerkingsverband wordt bestuurd door minstens één Zaakvoerder,

natuurlijke personen, al dan niet Leden van het Samenwerkingsverband.

Zaakvoerders zullen aan de volgende voorwaarden voldoen:

- zaakvoerder zijn van één of meer leden

- lid zijn van JOKIBELLE HR

en worden benoemd bij beslissing van de Vergadering van de Leden. De Vergadering van de Leden zal het aantal Zaakvoerders bepalen, alsmede hun eventuele vergoeding en de duurtijd

van hun mandaat. Zaakvoerderszijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van Zaakvoerder openvalt omwille van overlijden, ontslag of om het even welke andere oorzaak, zullen de overblijvende Zaakvoerders het recht hebben om tijdelijk in de vacature te voorzien, tot aan de volgende Vergadering van de Leden die tot een definitieve benoeming zal overgaan.

De Zaakvoerders vormen een college.

Zaakvoerders kunnen te allen tijde door de Vergadering van de Leden worden ontslagen. Ieder

lid van het Samenwerkingsverband kan in rechte het ontslag van een Zaakvoerder wegens gegronde redenen vorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

'Voor-

r bëhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het college van Zaakvoerders is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van het Samenwerkingsverband, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de Vergadering van de Leden bevoegd is.

Iedere Zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt het Samenwerkingsverband jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor alle handelingen die een bedrag boven tweeduizend vijfhonderd euro (C 2.500,00) vertegenwoordigen dienen de zaakvoerders gezamenlijk op te treden

Het Samenwerkingsverband is verbonden door de handelingen van de Zaakvoerders, zelfs indien de handelingen buiten het doel van het Samenwerkingsverband vallen, tenzij wordt aangetoond dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De Zaakvoerders duiden onder elkaar een voorzitter aan. De Zaakvoerders vergaderen na oproeping door de voorzitter zo vaak als het belang van het Samenwerkingsverband het vereist en bovendien binnen vijftien dagen na een verzoek van de Zaakvoerders(s). De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door een Zaakvoerder aangeduid bij een gewone meerderheid van de aanwezige Zaakvoerders.

De oproepingen mogen per brief, luchtpost, telegram, telex of telefax geschieden en vermelden datum, uur, plaats en een nauwkeurige agenda. Iedere Zaakvoerder kan tijdens of na de vergadering verzaken aan het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping. In ieder geval zal een Zaakvoerder geacht worden regelmatig opgeroepen te zijn geweest indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Zaakvoerders kunnen slechts besluiten als ten minste een meerderheid van hen aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Een besluit van de Zaakvoerders vereist een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde Zaakvoerders. Bij staking van stemmen heeft de Zaakvoerder die de vergadering voorzit beslissende stem. Een Zaakvoerder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere Zaakvoerder middels eenvoudige brief, telegram, telex- of telefaxbericht.

De Zaakvoerders zijn jegens het Samenwerkingsverband hoofdelijk aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in de uitoefening van hun opdracht hebben begaan, zelfs indien zij de op hen rustende taken onder elkaar hebben verdeeld. Hun aansprakelijkheid wordt beoordeeld zoals inzake lastgeving.

Zij zijn jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van een overtreding van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten van het Samenwerkingsverband.

Ten aanzien van overtredingen waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij van hun aansprakelijkheid slechts ontheven wanneer hen geen schuld te wijten is en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op de eerste Vergadering van de Leden nadat zij er kennis van hebben gekregen.

Benoemingen

Na de oprichting van het Samenwerkingsverband, heeft de Vergadering van de Leden, vertegenwoordigd als hoger aangegeven, volgende beslissingen met éénparigheid getroffen: 1. Als Zaakvoerder wordt aangeduid voor onbepaalde duur en onbezoldigd:

Mevrouw VANGAVER Kim, geboren te Torhout op dertien oktober negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8700 Tielt, Deken Darraslaan 8.

Lidgeld

Het lidgeld der Leden voor het eerste jaar tot aan de eerstvolgende jaarlijkse gewone Vergadering der Leden zal zevenhonderdvijftig euro (C 750,00) bedragen. Het lidgeld zal binnen de vijf (5) dagen na de datum van deze beslissing gestort worden op een nieuw te openen rekening ten name van het Samenwerkingsverband.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Exemplaar van de oprichting van het economisch samenwerkingsverband



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

t Voor-

r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris' Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

i mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vol

behoi

aan

Betg

Staat;

NEERGELEGD ter GRIFFIE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

BRUGGE (Afdeling Bruant

1-m12114,4,j,

Griffie

r: Ondernemingsnr

:;

R53982-i529 1 5

;' Benaming (voluit) : JOKIBELLE HR

11 ,; :; ,l

"

Uit een onderhandse akte opgemaakt op tien september tweeduizend dertien BLIJKT dat er een, ;; economisch samenwerkingsverband werd opgericht, genaamd " JOKIBELLE HR"

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken; uitgaande van het Samenwerkingsverband vermelden de naam van het Samenwerkingsverband,; de woorden "Economisch Samenwerkingsverband" of "E.S.V.", de zetel van het; Samenwerkingsverband en de plaats en het nummer van haar inschrijving op de griffie van de! rechtbank van koophandel.

1° Identificatie der oprichters :

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE", met maatschappelijke ;? zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Maalse Steenweg 37.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMNE, te Brugge; (Sint--Andries) in datum van negenentwintig juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in dei bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven juli daarna, onder nummer 2011-07-07/0304263. 1 Waarvan de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar huidige zetel blijkens beslissing: genomen door de zaakvoerder de dato negen mei tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de; bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juni daarna, onder nummer 20120622-; 0110775.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0837.565.306, Rechtbank Brugge. i

B.T.W.-nummer BE837.565.306.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder ingevolge artikel 27 van de statuten, te weten mevrouw VANGAVER Kim, geboren te Torhout op dertien oktober negentienhonderd drieëntachtig: wonende te 8700 Tielt, Deken Darraslaan 8.

;F Tot deze functie benoemd bij de akte van oprichting de dato negenentwintig juni tweeduizend en, elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven juli daarna, onder; nummer 2011-07-07/0304263.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE BIS", met; maatschappelijke zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Maalse Steenweg 37.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Michel VAN DAMNE, te Brugge; (Sint-Andries) in datum van zes februari tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot; het Belgisch Staatsblad van veertien februari daarna, onder nummer 20130214-0301055. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0504.858.076, Rechtbank Brugge. B.T.W.-nummer BE504.858.076.

;? Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder ingevolge artikel 27 van de statuten, te weten:; mevrouw VANGAVER Kim, geboren te Torhout op dertien oktober negentienhonderd drieëntachtig; wonende te 8700 Tielt, Deken Darraslaan 8.

Tot deze functie benoemd bij de akte van oprichting de dato zes februari tweeduizend dertien,! bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien februari daarna, onder: nummer 20130214-0301055.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE", voormeld, voor eeni bedrag van duizend honderdvijfentwintig euro (C 1.125,00);

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE BIS", voormeld, voor; een bedrag_va0 driehonderd-Eenzeventig euro (C-375-00),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : ECONOMISCH SAMENWERKINGSVERBAND

Zetel : Maalse Steenweg 37

8310 Brugge (Sint-Kruis)

Onderwerp akte : Oprichting

mod 11.1

r

"Voor-~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

2° Doel :

Het doel van het Samenwerkingsverband bestaat in het algemeen in het verschaffen van middelen en infrastructuur, noodzakelijk, nuttig of wenselijk ter ondersteuning en ter bevordering van de beroepspraktijk van de Leden van het Samenwerkingsverband.

Met het oog op de verwezenlijking van dit doel mag het Samenwerkingsverband alle nodige en nuttige handelingen stellen waaronder begrepen, zonder beperking:

- het aanwerven van personeel,

- het tewerkstellen van personeel voor de nagelateljees en beautysalons van haar leden;

- het verwerven, huren of verhuren, oprichten, vervreemden of ruilen van zowel roerende als

onroerende goederen,

- het onderhoud, de herstelling of de vervanging van de middelen en de infrastructuur,

- alle verbintenissen, zoals kredieten en leningen, met uitzondering van leningen door uitgifte van obligaties, aangaan, kredieten en leningen toestaan, goederen in hypotheek of in pand

geven.

Het Samenwerking mag de liquide middelen in haar bezit die niet onmiddellijk warden

aangewend, beleggen totdat over hun definitieve aanwending ter verwezenlijking van haar doel

wordt beslist.

Het Samenwerkingsverband mag zich niet rechtstreeks of onrechtstreeks mengen in de

uitoefening van de beroepspraktijk van de Leden, en mag in welke hoofde dan ook geen aandelen

of rechten van deelneming in welke vorm dan ook rechtstreeks of onrechtstreeks bezitten in een

handelsvennootschap of een vennootschap die de handelsvorm heeft aangenomen.

Het doel van het Samenwerkingsverband kan slechts gewijzigd worden bij eenparig besluit van de

Vergadering van de Leden.

3° Zetel : De zetel van het Samenwerkingsverband wordt gevestigd te 8310 Brugge (Sint-Kruis),

Maalse Steenweg 37.

4° Duur : Het Samenwerkingsverband wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5° Financiering

Op het ogenblik van de oprichting van het Samenwerkingsverband doen de Leden hierna

volgende inbreng:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE", voormeld, voor een bedrag van duizend honderdvijfentwintig euro (¬ 1.125,00), volledig volstort, waarvoor zij vijfenzeventig aandelen krijgt;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOKIBELLE BIS", voormeld, voor een bedrag van driehonderdvijfenzeventig euro (¬ 375,00), volledig valstort, waarvoor zij vijfentwintig aandelen krijgt;

Ais voorwaarde voor lidmaatschap kan de Vergadering van de Leden van nieuwe Leden de

inbreng eisen die door haar wordt bepaald (van geld, van goederen of van diensten of een combinatie daarvan).

Elk lid zal een gelijk deel in de door het Samenwerkingsverband aangegane kredieten of leningen in kapitaal en interesten met een zelfde periodiciteit als bepaald in die kredieten of leningen als

lidgeld aan het Samenwerkingsverband betalen.

De financiering van het Samenwerkingsverband kan verder aangevuld worden door lidgelden

waarvan het bedrag en de betalingsmodaliteiten worden bepaald door de Vergadering van de

Leden, met dien verstande dat deze lidgelden gelijk onder de Leden worden verdeeld.

Elk lid kan op eigen initiatief tevens voorschotten toestaan aan het Samenwerkingsverband, waarvan de modaliteiten nader kunnen warden geregeld.

De Zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris op te maken, alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar

ter goedkeuring aan de jaarlijkse gewone Vergadering van de Leden worden voorgelegd.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van tien september tweeduizend en dertien (10/09/2013) tot eenendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

7° Jaarvergadering : De gewone Vergadering der Leden wordt ieder jaar bijeengeroepen op de zetel van het Samenwerkingsverband op twintig juni om 21.00 uur van elk jaar. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de Vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone Vergadering van de Leden beslist over de goedkeuring van de jaarrekening die haar door de Zaakvoerders wordt voorgelegd.

Te allen tijde kan een bijzondere Vergadering van de Leden bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over iedere materie die tot haar bevoegdheid hoort.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Een Zaakvoerder kan telkens het belang van het Samenwerkingsverband het vereist een Vergadering van de Leden bijeenroepen. De Zaakvoerders zijn ertoe gehouden de gewone Vergadering van de Leden bijeen te roepen op de in deze Oprichtingsakte bepaalde datum.

De Zaakvoerders zijn ertoe gehouden een bijzondere Vergadering van de Leden bijeen te roepen wanneer een lid hierom verzoekt. Een verzoek van een lid om een bijzondere Vergadering van de Leden bijeen te roepen, wordt schriftelijk gericht aan de Zaakvoerders met nauwkeurige opgave van de reden voor het verzoek.

De oproepingsbrieven voor de gewone en de bijzondere Vergaderingen van de Leden worden ten minste vijftien dagen voor de datum van de Vergadering aan ieder lid aangetekend verzonden. De oproepingsbrieven vermelden datum, uur, plaats en een nauwkeurige agenda van de Vergadering. Ieder lid kan, op of na de Vergadering van de Leden, eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken van of op de onregelmatigheden van de oproepingsbrief. Het lid dat aan de Vergadering deelneemt of er zich door een volmachtdrager doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De Leden hebben een met hun respectievelijke inbrengen evenredig aantal stemmen.

Navolgende besluiten worden steeds met éénparigheid van de Leden genomen:

wijziging van het doel van het Samenwerkingsverband;

wijziging van het aan elk der Leden toegekende aantal stemmen;

wijziging van de procedure van besluitvorming;

wijziging van het aandeel van elk van de Leden of van enkele onder hen in de financiering

van het Samenwerkingsverband;

- de vrijwillige ontbinding van het Samenwerkingsverband.

Elk ander besluit vereist een aanwezigheidsquorum van de meerderheid van de Leden en een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Leden. Indien het aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt op de eerste Vergadering, wordt een nieuwe Vergadering bijeengeroepen die kan beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde Leden.

Elk lid mag zich op een Vergadering der Leden doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager. De Zaakvoerders bepalen de vorm van de volmachten. De volmachten worden bij de notulen van de desbetreffende Vergadering der Leden gevoegd.

8° Winstverdeling. Het netto-resultaat van het Samenwerkingsverband wordt van rechtswege bestemd. Het winstsaldo van het Samenwerkingsverband wordt via de resultaatverwerking in het Samenwerkingsverband gecrediteerd naar de rekening "Leden". Het verliessaldo van het Samenwerkingsverband wordt via de resultaatverwerking in het Samenwerkingsverband gedebiteerd naar de rekening "Leden". De voormelde bestemming geschiedt in gelijke delen tussen de Leden.

Het Samenwerkingsverband wordt ontbonden:

door een eenparig besluit daartoe genomen door de Vergadering van de Leden;

bij rechterlijke beslissing, uitgesproken op vordering van een lid, wanneer er tussen de leden

of groepen van leden zo een slechte verstandhouding heerst dat zij de werking van de

organen van het Samenwerkingsverband verhindert, of om een andere wettige reden;

wanneer het Samenwerkingsverband nog slechts één lid telt.

De ontbinding van het Samenwerkingsverband op welke grondslag ook heeft de vereffening ervan

tot gevolg. Met het oog op de vereffening duidt de Vergadering van de Leden de vereffenaar(s)

aan en kent hem (hen) de noodzakelijk geachte bevoegdheden toe.

9° Bestuur. Het Samenwerkingsverband wordt bestuurd door minstens één Zaakvoerder,

natuurlijke personen, al dan niet Leden van het Samenwerkingsverband.

Zaakvoerders zullen aan de volgende voorwaarden voldoen:

- zaakvoerder zijn van één of meer leden

- lid zijn van JOKIBELLE HR

en worden benoemd bij beslissing van de Vergadering van de Leden. De Vergadering van de Leden zal het aantal Zaakvoerders bepalen, alsmede hun eventuele vergoeding en de duurtijd

van hun mandaat. Zaakvoerderszijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van Zaakvoerder openvalt omwille van overlijden, ontslag of om het even welke andere oorzaak, zullen de overblijvende Zaakvoerders het recht hebben om tijdelijk in de vacature te voorzien, tot aan de volgende Vergadering van de Leden die tot een definitieve benoeming zal overgaan.

De Zaakvoerders vormen een college.

Zaakvoerders kunnen te allen tijde door de Vergadering van de Leden worden ontslagen. Ieder

lid van het Samenwerkingsverband kan in rechte het ontslag van een Zaakvoerder wegens gegronde redenen vorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

'Voor-

r bëhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het college van Zaakvoerders is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van het Samenwerkingsverband, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de Vergadering van de Leden bevoegd is.

Iedere Zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt het Samenwerkingsverband jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor alle handelingen die een bedrag boven tweeduizend vijfhonderd euro (C 2.500,00) vertegenwoordigen dienen de zaakvoerders gezamenlijk op te treden

Het Samenwerkingsverband is verbonden door de handelingen van de Zaakvoerders, zelfs indien de handelingen buiten het doel van het Samenwerkingsverband vallen, tenzij wordt aangetoond dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De Zaakvoerders duiden onder elkaar een voorzitter aan. De Zaakvoerders vergaderen na oproeping door de voorzitter zo vaak als het belang van het Samenwerkingsverband het vereist en bovendien binnen vijftien dagen na een verzoek van de Zaakvoerders(s). De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door een Zaakvoerder aangeduid bij een gewone meerderheid van de aanwezige Zaakvoerders.

De oproepingen mogen per brief, luchtpost, telegram, telex of telefax geschieden en vermelden datum, uur, plaats en een nauwkeurige agenda. Iedere Zaakvoerder kan tijdens of na de vergadering verzaken aan het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping. In ieder geval zal een Zaakvoerder geacht worden regelmatig opgeroepen te zijn geweest indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Zaakvoerders kunnen slechts besluiten als ten minste een meerderheid van hen aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Een besluit van de Zaakvoerders vereist een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde Zaakvoerders. Bij staking van stemmen heeft de Zaakvoerder die de vergadering voorzit beslissende stem. Een Zaakvoerder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere Zaakvoerder middels eenvoudige brief, telegram, telex- of telefaxbericht.

De Zaakvoerders zijn jegens het Samenwerkingsverband hoofdelijk aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in de uitoefening van hun opdracht hebben begaan, zelfs indien zij de op hen rustende taken onder elkaar hebben verdeeld. Hun aansprakelijkheid wordt beoordeeld zoals inzake lastgeving.

Zij zijn jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van een overtreding van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten van het Samenwerkingsverband.

Ten aanzien van overtredingen waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij van hun aansprakelijkheid slechts ontheven wanneer hen geen schuld te wijten is en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op de eerste Vergadering van de Leden nadat zij er kennis van hebben gekregen.

Benoemingen

Na de oprichting van het Samenwerkingsverband, heeft de Vergadering van de Leden, vertegenwoordigd als hoger aangegeven, volgende beslissingen met éénparigheid getroffen: 1. Als Zaakvoerder wordt aangeduid voor onbepaalde duur en onbezoldigd:

Mevrouw VANGAVER Kim, geboren te Torhout op dertien oktober negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8700 Tielt, Deken Darraslaan 8.

Lidgeld

Het lidgeld der Leden voor het eerste jaar tot aan de eerstvolgende jaarlijkse gewone Vergadering der Leden zal zevenhonderdvijftig euro (C 750,00) bedragen. Het lidgeld zal binnen de vijf (5) dagen na de datum van deze beslissing gestort worden op een nieuw te openen rekening ten name van het Samenwerkingsverband.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Exemplaar van de oprichting van het economisch samenwerkingsverband



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

t Voor-

r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris' Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.09.2015, NGL 30.09.2015 15623-0444-012

Coordonnées
JOKIBELLE HR

Adresse
MAALSE STEENWEG 37 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande