JOMA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JOMA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 895.778.964

Publication

08/01/2014
ÿþVoor- ModWord 11.1

behouden In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111*!,11o1g1411111,111

111



NEERGELEGD

26. 12, 2013

,

RECHTBAUtiffeePHANDEL



KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0895.778.964

Benaming

(voluit) Jarna -in vereffening-

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firma

Zetel: 8800 Roeselare, Hellestraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening

De bijzondere algemene vergadering, gehouden op 16 december 2013, heeft met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

1. De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en dit vanaf heden, gezien de vennootschap niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

2. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders in functie. De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat.

3. De vennoten verklaren, gezien zij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de vennootschap kunnen uitoefenen, alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen en zich te verbinden, voor zoveel als nodig, alle passiva te betalen.

Voor wat betreft de eventueel nog openstaande schulden aan derden, verklaren alle vennoten uitdrukkelijk, zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

De begunstigde van de rekening-courant heeft er zich onvoorwaardelijk en onherroepelijk toe verbonden om zijn rekening-courant niet op te vragen en persoonlijk alle verdere kosten van de sluiting van de vereffening te betalen, zonder mogelijkheid van recuperatie op de vennootschap.

De vergadering verklaart dat de vennootschap hierdoor "de facto" vereffend is. De vergadering beslist dan ook geen vereffenaar te benoemen en stelt vast dat de vereffening van de vennootschap op heden ook meteen afgesloten is.

De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt het slot van de vereffening uit, en verklaart dat de VOF JOMA opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoefte van haar vereffening.

4. De vergadering beslist dat de boeken en stukken van de vennootschap gedurende de bij de wet verplichte termijn zullen worden bewaard door de Heer Joris POLLIE en Mevrouw Marie-Paul NOYEZ, Hellestraat 16  8800 Roeselare,

5. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Comm.V. BOEKHOUDING FRANK LAGAE met zetel te 8800 Roeselare, lepersestraat 389, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle administratieve, fiscale, sociale, juridische en andere formaliteiten te vervullen.

Er zijn geen sommen of waarden die bij de Deposito- en Consignatiekas moeten geconsigneerd worden.

Getekend,

POLLIE Joris

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013,

t§erelketta' te4tutt..-eileffliitstei):1ffiest>:: iteeffl kiSteirilemilifflreeiiiiemserieelto nettelp eetWiewerefesewe

geteftedier~eePtiSl'ilMligilffliettliiellitVellejleefflirdiete

.ifeeer9::11*Willcfnliiteeeilfgrenliftsi

Coordonnées
JOMA

Adresse
HELLESTRAAT 16 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande