JONIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JONIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.936.647

Publication

11/09/2014
ÿþ1

bel

a; B( Ste

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. __. .

MONITEUR Bat E `1E.BGE'LE-G* w' ncie

11111111111111111111111 0 4 -09- 2014

*14168454*

( 7e BelCh7tine;k

ELGiSCH STAATSB D 1;04015.

r z t Atelffe5rilgge

V-j

:i Ondernemingsnr: O 5 6 ci 9366 , .-.

,

,

il Benaming (voluit) : JONIC ,

i

,

(verkort): .

,

,,

,.

II Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ;

Zetel: Brugse Steenweg 144

8370 Blankenberge

Onde erp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van , Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-!! i! Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -!! !! Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op veertlen!! i! augustus tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie enkel!I li met het oog op de neeriegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat er een besloten!!

!! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd « JONIC ». ,



! .. 1° Identificatie der oprichters : o

,

., :i 1/ De heer DESENDER Jozef Basie', geboren te Kortemark op tien augustus!: !! negentienhonderdeenenveertig gehuwd met mevrouw DESUTTER Nicole Jeaninne Firmin,

!! wonende te 8370 Blankenberge, Brugse Steenweg 144. ., , I! 2/ Mevrouw DESUTTER Nicole Jeaninne Firmin, geboren te Damme op negen februari!! !! negentienhonderdvijfenveertig gehuwd met de heer DESENDER Jozef Basie], wonende te 83701!

!! Blankenberge, Brugse Steenweg 144. ..

,

!: De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de hierna!! !I beschreven onroerende goederen.

,

!! VERSLAG BEDROFSREVISOR ,.

,

!! Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van BVBA!: i! Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, kantoor houdende te 8560 Wevelgern, Kortrijkstraat 121 :! alhier vertegenwoordigd door BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet!!

!! Dujardin, bedrijfsrevisor. :! !! De besluiten van dit verslag luiden ais volgt:

!! "6. BESLUIT : i! Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de; i!

Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de besloten vennootschap mea ii beperkte aansprakelijkheid JONIC door inbreng van de volle eigendom van voormelde onroerendei

n goederen, kan ik besluiten dat: ' 1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut vani !i de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschapi! ji verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepalingi

ii van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen. ., il 2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid!i

i! voldoet. il i!3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de;i .,

methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaardei

n van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. ,. ,. !i Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en dei i hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoenden

il informatie beschikbaar is. .. Ik dien eveneens een principieel voorbehoud te formuleren nopens een eventueelii uitwinningsrisico aangezien het akkoord vanwege de betreffende financiële instellingen mea

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

betrekking tot de overdracht van de hypothecaire inschrijvingen op datum van onderhavig' verslag niet werd bekomen.

4. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit 1.610 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 15 april 2014"

VERSLAG OPRICHTERS

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Inbreng Pend B, Grote Markt 22

Stad Blankenberge, eerste afdeling.

In een appartementsgebouw met aanhorigheden en medegaande grond, genaamd residentie "Hendrik Conscience", gelegen te Blankenberge, Grote Markt 22, kadastraal bekend volgens titel sectie A nummer 797/V/11 en deel van nummers 796/A/7 en 797/U/11, met een oppervlakte van vijfhonderd en negen vierkante meter tachtig vierkante decimeter (509,80m2) en thans (uittreksel van 26/11/2013) zelfde sectie nummer 797/Z/11 met een oppervlakte van vijfhonderd en negen vierkante meter (509m2);

Het handelsprivatief B (genaamd "Brasseur kant lift"), omvattend:

A. In privatieve en uitsluitende eigendom, de lokalen die het samenstellen, namelijk:

- op het gelijkvloers het handelsprivatief welk omvat de overblijvende ruimte op het

gelijkvloers, afgebeeld onder lot 1 (omzoomd ln het groen) op het metingsplan van landmeter-expert Luc Goethals te Lede waarvan hierna sprake.

Deze privatieve ruimte "B" op het gelijkvloers wordt verbonden bij middel van een privatieve trap met de afhankelijkheden ervan in de kelderverdieping. De koer al dan niet overdekt behoort eveneens tot de privatieve oppervlakte van het handelsprivatief "B".

- In de kelderverdieping: de kelder gekend op het algemeen plan onder nummer dertien.

B. In verplichte mede-eigendom, 2.060/10.000sten, in de gemene delen waaronder de grond. De vennootschap bekomt de eigendom van het ingebrachte goed met ingang van heden. De inbrengers verklaren dat het goed thans verhuurd is aan Proxy Delhaize bij mondelinge overeenkomst.

De vennootschap bekomt vanaf heden het genot (door de inning van de huurgelden) van het verkochte goed, en het gebruik bij het eindigen der bestaande huurcontracten, mits zelf en op zijn kosten de nodige opzeg te doen.

Wat betreft de bestaande huurcontracten wordt de vennootschap gesubrogeerd in de rechten en plichten van de verkoper.

De vennootschap verklaart voldoende te zijn ingelicht omtrent de huurtoestand van het alhier verkochte goed.

De vennootschap zal vanaf heden aile hoegenaamde belastingen, taksen en lasten betalen en dragen die de hoger beschreven onroerende goederen bezwaren.

Inbreng Grote Markt 23

Stad Blankenberge, eerste afdeling.

In een appartementsgebouw met aanhorigheden en medegaande grond, genaamd "Residentie PLAZA" (voorheen "Residentie DELMARE"), gelegen Grote Markt 23, op de hoek met de Generaal Lemanstraat 2, kadastraal bekend volgens titel sectie A nummer 797/M/3 (voormalig eigendom aan de Grote Markt 23) met een oppervlakte van honderd tweeënveertig vierkante meter (J.42 m2) en nummer 797/S/4 (voormalig eigendom aan de Generaal Lemanstraat 2) met een oppervlakte van tweehonderd en vijf vierkante meter (205 m2) en thans (volgens uittreksel van 3 maart 2014) zelfde sectie nummer 797 E 13 met een oppervlakte van driehonderd zevenenveertig vierkante meter (347 m2),

1/ het handelsgelijkvloers (genaamd 'Café Simonne" en "Hoek Demeester"), omvattende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom

de handelsruimte met afzonderlijke ingang kant Markt.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

duizend vijfhonderddertien/tienduizendsten (1.513/10.000sten), in de gemene delen van het

gebouw, waaronder de grond.

kadastraal omschreven als sectie A numer 797/E/13 met een niet geïndexeerd kadastraal

inkomen van vijfduizend honderd en zes euro (5.106 EUR).

De vennootschap bekomt de eigendom van het ingebrachte goed met ingang van heden.

De inbrengers verklaren dat het goed thans verhuurd is aan Proxy Delhaize bij mondelinge

overeenkomst.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bekomt vanaf heden het genot (door de inning van de huurgelden) van het' verkochte goed, en het gebruik bij het eindigen der bestaande huurcontracten, mits zelf en op zijn kosten de nodige opzeg te doen.

Wat betreft de bestaande huurcontracten wordt de vennootschap gesubrogeerd in de rechten en plichten van de verkoper.

De vennootschap verklaart voldoende te zijn ingelicht omtrent de huurtoestand van het alhier verkochte goed.

De vennootschap zal vanaf heden alle hoegenaamde belastingen, taksen en lasten betalen en dragen die de hoger beschreven onroerende goederen bezwaren.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van één miljoen zeshonderd en tien duizend vierhonderd euro (¬ 1.610.400,00), worden in totaal duizend zeshonderd en tien (1,610) aandelen toebedeeld en dit als volgt:

- Aan de heer DESENDER Jozef, worden achthonderd en vijf (805) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap in volle eigendom toebedeeld.

- Aan mevrouw DESUTTER Nicole, worden achthonderd en vijf (805) volledig volgestorte

aandelen van deze vennootschap In volle eigendom toebedeeld.

20 Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

VOOR EIGEN REKENING

a. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Verhuur en exploitatie van terreinen

2. Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

3. Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulleren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het verlenen van administratieve prestaties.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

s Voor-bbhoucien aan het Belgisch Staatsblad

,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan. 3° Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8370 Blankenberge, Brugse Steenweg 144.

40 Dure: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen zeshonderdentienduizend vierhonderd euro (C 1.610.400).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderdentien (1.610) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die leder één/duizend zeshonderd en tiende (1/1.610e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

60 boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neeriegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en vijftien (30/09/2015).

70 Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van februari om 18 uur op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOd 11.1

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld ln artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en warden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun voimachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)nn(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8° Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet Langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

9° Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

-4

Voor-

teohouden

aan het

Belgisch

$taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorgehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingestelde De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1/ De heer DESENDER Jozef Basiel, geboren te Kortemark op tien augustus negentienhonderdeenenveertig, wonende te 8370 Blankenberge, Brugse Steenweg 144.

2/ Mevrouw DESUTTER Nicole Jeaninne Firmin, geboren te Damme op negen februari negentienhonderdvijfenveertig, wonend te 8370 Blankenberge, Brugse Steenweg 144.

Die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan Sanders accounting en consutting, kantoor houdende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 253 en aile bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de oprichters

Verslag van de bedrijfsrevisor

Christian Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap

"Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere",

geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JONIC

Adresse
BRUGSE STEENWEG 144 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande