JOPUBLICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOPUBLICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.943.014

Publication

03/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311219*

Neergelegd

01-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Vosseslag 82 Bus 89

Ondernemingsnummer :

0632943014

Benaming (voluit) : JOPUBLICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Isabelle VERHAEGHE, te Middelkerke, op 29 juni 2015, neergelegd vóór registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTERS:

1)De heer DE NEEF Johan Emmanuel, geboren te Anderlecht op 18 december 1969, echtgescheiden, wonende te 1501 Halle (Buizingen), Handelberghlaan 4.

Bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

2)De heer VENCKEN Johan Marcel Remi, geboren te Halle op 16 april 1976, ongehuwd, wonende te 1500 Halle, Sollenbeemd 3.

Bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

STATUTEN:

TITEL I. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: JOPUBLICO.

ARTIKEL 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan, Vosseslag 82 bus 89.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mits in acht name van de taalwetgeving. De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft tot doel:

I.Algemene activiteiten.

A/ alle activiteiten van business development, interim management, crisis management, change management, partnership management, project management, van marketing en communicatie: het ontwikkelen van strategieën, marketingplannen, communicatieplannen, promotiecampagnes, productontwikkeling, direct marketing, content marketing, social media marketing, e-marketing & e-commerce, public relations, perscontacten, woordvoering, copywriting en redactie, grafisch ontwerp voor digitale en analoge publicaties en/of kanalen, drukwerken, publiciteits- en promotiematerialen, het ontwikkelen, beheren en commercialiseren van aanplakborden, reclamedisplays, billboards zowel interieur als exterieur, het uitgeven van digitale en gedrukte publicaties, training, opleiding en coaching, dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden zowel voor de private of openbare sector alsook de non-profitsector, culturele en/of toeristische diensten.

alle management, consultancy, vertegenwoordiging, agentuur, administratie en bedrijfsbeheer; alle activiteiten als bestuurder en begeleiding van ondernemingen, computerservices, dit zowel in eigen naam of in naam van anderen, in binnen- en buitenland. Het verlenen van advies en bijstand aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk maar niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, aankoop- en verkoop en het

8420 De Haan

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemeen leiden en besturen van ondernemingen en dit in de meest uitgebreide zin van het woord. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen, of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt; ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap.

B/ Alle hoegenaamde bedrijvigheid m.b.t. onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als met het oog op vervreemding of voor rekening van derden of in samenwerking met derden; de vennootschap mag aldus en zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn alle onroerende goederen, gebouwen en gronden aankopen, verkopen, ruilen, huren of verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, zakelijke of persoonlijke rechten vestigen of aangaan, toezicht uitoefenen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten, alle studies ontwerpen.

C/ Optreden als verhuuragent en verkoopsagent, alle gebouwen of bouwwerken laten bouwen, verbouwen, afwerken, veranderen, omvormen of onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, alle aannemingen van werken, zo private als openbare, aanvaarden en uitvoeren of laten uitvoeren; optreden als verzekeringsagent en alle mogelijke polissen afsluiten voor eigen rekening en voor rekening van derden.

D/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

E/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

F/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

G/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

H/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

I/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

J/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attesten ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschiften zal voldaan zijn.

ARTIKEL 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal elk. Het maatschappelijk kapitaal is vandaag volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ ).

ARTIKEL 6

Bij elke kapitaalverhoging in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien dit voorkeurrecht niet binnen de 15 dagen door alle vennoten werd uitgeoefend, zal dit toekomen aan de overige vennoten die wel van hun inschrijvingsrecht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het totaal aantal aandelen dat zij dan reeds bezitten.

ARTIKEL 7

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief van de vennootschap gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste 2 maanden nadat het verlies vastgesteld is of had moeten vastgesteld worden krachtens wettelijke of statutaire bepalingen, om te beraadslagen, volgens de regels die voor de statutenwijziging zijn vastgesteld, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag, dat 15 dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

ARTIKEL 8

De aandelen luiden op naam. Het bezit van de aandelen blijkt enkel uit de inschrijving in het register van de vennoten, dat in de maatschappelijke zetel berust. De overdrachten en overgangen van aandelen gelden pas ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf inschrijving in het register, dagtekening en handtekening van de overdrager en de overnemer. Er dient steeds een vennoot te zijn met een meerderheid van de aandelen ten belope van minstens 51%.

ARTIKEL 9

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden, dan met toestemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of verkregen aan/door:

1) een vennoot;

2) de echtgenoot/de wettelijk samenwonende van de overdrager of erflater;

3) aan bloedverwanten in rechte lijn.

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen

zij overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen opkomen tegen deze weigering.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als

vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de

afkoop mogen vragen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bepalingen van toepassing indien er slechts één vennoot is

Bij overlijden van de enige vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden, tenzij indien de aandelen

vervallen aan de staat bij ontstentenis van erfgerechtigden.

ARTIKEL 10

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien een

aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan

verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon

aangewezen wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap.

In geval van hoogdringendheid of van onenigheid tussen de rechthebbenden, kan de voorzitter van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

de rechtbank van koophandel op verzoek van één van hen een gezamenlijke mandataris aanwijzen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen de vruchtgebruiker en blote eigenaar van een aandeel, zal de vruchtgebruiker deze rechten uitoefenen.

ARTIKEL 11

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze niet tevens zaakvoerder is, kunnen opvragingen van fondsen slechts gebeuren met het akkoord van de enige vennoot.

Zolang de regelmatig opeisbare en opgevorderde fondsen op een aandeel niet zijn gestort, worden alle rechten, aan dit aandeel verbonden, geschorst.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning dertig dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend aan de wettelijke rentevoet, ten bate van de vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot de dag van de werkelijke storting.

TITEL III. BESTUUR - CONTROLE

ARTIKEL 12

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

ARTIKEL 13

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot de handelingen die evenwel voor de vennootschap een uitgave van kosten betekenen van meer dan vijfduizend euro (5.000 ¬ ), dienen de beslissingen genomen te worden door minstens 2 zaakvoerders samen.

De individuele zaakvoerders of de vennootschap mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers voor beperkte duur; zij bepalen de wedde of de vergoedingen van die lasthebbers. Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van één zaakvoerder of van een bijzonder gevolmachtigde van de vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

ARTIKEL 14

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

ARTIKEL 15

Het lid van een college van zaakvoerders (in de betekenis van de wet: zaakvoerders die beraadslagen als college) dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben. De overeenkomsten gesloten tussen de zaakvoerder-enige vennoot en de vennootschap, worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

eveneens opgenomen in voormeld bijzonder verslag, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

ARTIKEL 16

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2o van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten verte-genwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 17

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL 18

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de 1ste woensdag van juni om 14 uur of op een ander uur dat bepaald zal worden in de uitnodigingsbrief. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergadering hoort lezing van en bespreekt de verslagen van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, van de commissaris(sen), onderzoekt de jaarrekeningen, benoemt zo nodig de zaakvoerders en, in voorkomend geval de commissaris(sen), zet hen af en beraadslaagt over al de punten op de agenda.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich door bijzondere stemming uit over de kwijting aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen).

ARTIKEL 19

Verder moet de algemene vergadering nog bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en wel hetzij op voorstel van de zaakvoerders, hetzij wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen minstens één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen. ARTIKEL 20

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm en zij moet minstens vijf dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd. ARTIKEL 21

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerder(s).

Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproeping te worden opgenomen.

De oproeping geschiedt door middel van een aangetekende brief minstens 15 dagen voordien, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de wet of in de huidige statuten.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel 22

§1.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn, en dan moet een zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen. Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd. §2.Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

ARTIKEL 22bis

De wettelijke bepalingen voorzien in het artikel 270bis van het Wetboek van vennootschappen (deelnamen op afstand door de vennoten) alsook de bepalingen in het artikel 274 van zelfde wetboek (antwoord op schriftelijke vragen door onder meer de zaakvoerder) zijn voor onderhavige vennootschap mogelijk. De statuten bepalen op dit ogenblik geen voorwaarden opdat de hoedanigheid en identiteit van de vennoot gecontroleerd kan worden. In voorkomend geval zullen de zaakvoerders dit éénparig kunnen bepalen en alsdan communiceren in de bijéénroeping.

ARTIKEL 23

Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften en uittreksels worden geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de beslissingen vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt.

TITEL V. INVENTARIS - BALANS - VERDELING DER WINSTEN

ARTIKEL 24

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Binnen de wettelijke termijnen worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld. Deze bescheiden worden minstens vijftien dagen vóór de jaarvergadering neergelegd op de zetel van de vennootschap, waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

ARTIKEL 25

Op de te bestemmen winst moet voorafgenomen worden een bedrag van vijf ten honderd voor het oprichten van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal aangewend worden volgens de beslissingen van de jaarvergadering. De zaakvoerders bepalen plaats en datum van betaling van de dividenden.

TITEL VI. ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 26

De vennootschap kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten en overeenkomstig de artikelen 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 27

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, alsook hun bevoegdheden en hun vergoeding vaststellen.

Gedurende de vereffening blijft de algemene vergadering haar macht uitoefenen en komt minstens jaarlijks op de dag van de jaarvergadering bijeen. Zij wordt bijeengeroepen door de vereffenaars. Ondergetekende notaris verwijst naar de artikelen 181 en verder van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wetten van 19 maart en 22 april 2012. In het bijzonder verwijst de notaris naar de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) door de voorzitter van de rechtbank en de beperkte mogelijkheid van ontbinding en vereffening van de vennootschap in 1 akte.

ARTIKEL 28

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, op gelijke voet, tenzij in geval van niet-volstorting in dat geval wordt rekening gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Hoofdstuk III Diversen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 29

Elke vennoot en alle mandatarissen van de vennootschap die woonachtig zijn in het buitenland, moeten woonstkeuze doen in België voor alles wat de vennootschap betreft.

Bij ontstentenis van woonstkeuze bekendgemaakt aan de vennootschap bij ter post aangetekend schrijven, zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap geldig geschieden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 30

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de wetten waarvan in deze statuten op ongeoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn. Hoofdstuk IV Overgangsbepalingen

I.Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat een zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgaat tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparant verklaart in dit kader dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen sedert 1 april 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

II.Eerste jaarvergadering  eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op woensdag 8 juni 2016. Het eerste boekjaar zal bijgevolg worden afgesloten op 31 december 2015.

III.Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

-de heren DE NEEF Johan en VENCKEN Johan.

Genoemden verklaren elk afzonderlijk zich niet in een situatie te vinden waarvan de wet oordeelt dat dit een belemmering is voor de uitoefening van het bestuursmandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hoofdstuk V Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan:

1)ondergetekende notaris om de neerlegging op de rechtbank van koophandel te doen in het kader van onderhavige oprichting en de bijhorende bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

2)BV ovve BVBA Pylyser boekhouding en Fiscaliteit, met zetel te 8434 Westende, Duinenlaan 85 a, ondernemingsnummer 0465 555 161, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Pylyser Peter, erkend boekhouder-fiscalist, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten bij het rechtspersonenregister, de KBO, bij de Administratie van de Belasting over Toegevoegde Waarde, Sociale Verzekeringskas, en de directe belastingen alsook bij een ondernemingsloket te doen, wanneer die voortvloeien uit onderhavige beslissingen van de vergadering.

Voor gelijkvormig uittreksel.

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte.

Coordonnées
JOPUBLICO

Adresse
VOSSESLAG 82, BUS 89 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande