JOSFIEN HANSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOSFIEN HANSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.071.131

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 24.03.2014 14072-0466-015
16/12/2014
ÿþ Mm! WoM 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s lII(1~u11111iwi1uu

NIWERGELEGD

STAATSEL, ü - 9 ,

Rechtb ~OKTP KOOP2014HANDEL

Gerot, a . KORTRIJK

MONITEUR BELGE

0-9 -12- 2U14

BELGISCf

-

Ondernemingsnr : 0866.071.131

Benaming

(voluit) : JOSFIEN HANSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozebeeksestraat 44, 8860 Lendelede

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 30 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOSFIEN HANSSENS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8860 Lendelede, Rozebeeksestraat 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) onder nummer 0866.071.131, onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 22 september 2014, die beslist heeft tot toekenning van een dividend voor een bruto bedrag van tweehonderd zevenentwintigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 227.333,33), te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde tweeëntwintigduizend zevenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 22.733,33), in totaal tweehonderd en vierduizend zeshonderd euro (¬ 204.600,00) netto dividend.

TWEEDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 23 september 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

DERDE BESLUIT  Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de BV BVBA Van Cauter  Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door BV BVBA J. DEGRYSE, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan DEGRYSE, bedrijfsrevisor, over de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Vll. CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van ¬ 204.600,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA JOSFIEN HANSSENS bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan mevrouw Josfien HANSSENS.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud dat de nominale waarde wordt afgeschaft:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering 22/09/2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4jaar na de bovenvermelde inbreng in natura:

a. de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

;sloor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 248 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA JOSFIEN HANSSENS en worden allen toegekend aan mevrouw Josfien HANSSENS.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge,

Op 24 september 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse -zaakvoerder"

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd en vierduizend zeshonderd euro (¬ 204.600,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 98.600,00) op tweehonderd drieëntwintigduizend tweehonderd euro (¬ 223.200,00), door inbreng in natura van het vorderingsrecht van de vennoot uit voormelde dividenduitkering, mits creatie van tweehonderd achtenveertig (248) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd en vierduizend zeshonderd euro (¬ 204.600,00).

Inbreng

Mevrouw Josfien Hanssens, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van haar vorderingsrecht uit voormelde dividenduitkering ten belope van tweehonderd en vierduizend zeshonderd euro (¬ 204.600,00).

Algemene voorwaarden van de inbreng

l-let vorderingsrecht uit de dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op tweehonderd en vierduizend zeshonderd euro (¬ 204.600,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengster, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrengster ervan, van tweehonderd achtenveertig (248) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van tweehonderd en vierduizend zeshonderd euro (¬ 204.600,00).

Deze tweehonderd achtenveertig (248) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten met zich meebrengen als de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

VIJFDE BESLUIT Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd drieëntwintigduizend tweehonderd euro (¬ 223.200,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd vierendertig (434) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit om in uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen, artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd drieëntwintigduizend tweehonderd euro (¬ 223.200,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd vierendertig (434) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlvierhonderd vierendertigste (1/434ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT  Coördinatie  volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 30 september 2014;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de revisor;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

_P-eter_Verstraeter notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013
ÿþMod Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

A

!k13111191411

i

AONITEL

.d' (voluit) : JOSFIEN HANSSENS

t (verkort) :

~ p Rechtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

7:3 Zetel : Winkelsestraat 16, 8860 Lendelede (volledig adres)

>11 Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

g

Uit het uittreksel van het verslag van de zaakvoerder dd. 1 juni 2013 blijkt dat met ingang van 1 juni 2013 de zetel van de vennootschap verplaatst wordt van Winkelsestraat 16 te 8860 Lendelede naar Rozebeeksestraat 44 te 8860 Lendelede.

Hanssens Josflen

Zaakvoerder

Cto de laatsta bIr van Luiti B versnelden Recto , Naam en noedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Ondememingsnr . 0866.071.131 Benaming

BELGISCH S

2 7 -06-

BE,., ~ NEE I,:i C.LLEGID

2`u:3 19. 06. 2013

VCFSBL, -RECHT K~~~~ ~K ÁNDBL

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.04.2013, NGL 25.04.2013 13100-0422-015
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 26.04.2012 12097-0550-016
03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.05.2011, NGL 23.05.2011 11124-0455-015
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 15.03.2010 10066-0066-015
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.04.2009, NGL 06.05.2009 09136-0151-015
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 03.03.2008 08063-0229-014
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 03.03.2007, NGL 29.03.2007 07106-2157-015
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 04.03.2006, NGL 30.03.2006 06094-2954-012

Coordonnées
JOSFIEN HANSSENS

Adresse
ROZEBEEKSESTRAAT 44 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande