JOSMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOSMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.646.794

Publication

13/01/2014
ÿþ" mod 11.1

[ ~x In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0435,646.794 Benaming (voluit) ; Josmar

(verkort) :

NEERGELEGD

3 0. 12, 2013

RECHTBq,leOPHqNDEI_

KOTITRIJK

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oudstrijderalaan 17

8531 Harelbeke (Bavikhove)

Onderwerp akte : BVBA: sluiting van de vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 24 december 2013, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden:

EERSTE BESLISSING: VERZAKING TERMIJN VAN ÉÉN MAAND OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 194 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van

.het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

''TWEEDE BESLISSING: KENNISNAME STUKKEN INZAKE VEREFFENING.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

:De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan,,

van de voorlezing van het akkoordvonnis over het plan voor de verdeling van , de activa onder de verschillende schuldeisers, afgeleverd door de Rechtbank, 'van Koophandel te Kortrijk overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van 'Vennootschappen.

HDe vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

'DERDE BESLISSING: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering beslist zonder enig voorbehoud of reserve het', :vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

,VIERDE BESLISSING: KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR.

'De vergadering beslist zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te'

verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht. ,'VIJFDE BESLISSING: DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING MET OVERDRACHT 'VAN RECHTSWEGE VAN BET VERMOGEN AAN DE VENNOTEN,

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOSMAR" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze beslissing brengt van rechtswege overdracht teweeg van het maatschappelijk vermogen aan de comparant-aandeelhouders, die verklaren zich te beschouwen als persoonlijk gebonden tot betaling van het passief en tot uitvoering van alle verbintenissen van de vennootschap. De vereffening is dientengevolge afgesloten.

;De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenares is van volgend onroerend goed:

Beschrijving van het onroerend goed.

STAD WAREGEM 1° afdeling

Een building (volgens titel twee handelshuizen), gelegen te Waregem, eerste afdeling, Oscar Verschuerestraat 4/6, gekend volgens titel sectie C, nummers ;782/K en 782/Y en thans ten kadaster sectie C, nummer 782/B/2, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van één are tweeëntwintig centiare (Ola 22ca).

,Bewijs van eigendom.

[...]

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan -- naast alle overige activa en passiva van de vennootschap zoals vermeld in het verslag van de vereffenaar - van voormeld onroerend goed aan de aandeelhouders, de heer DE SMET José en mevrouw VANDEVYVERE Martine, hier samen "de overnemer" genoemd.

De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

[...]

ZESDE BESLISSING: AANWIJZING VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN NEERGELEGD EN BEWAARD.

'De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Oudstrijderslaan 17.

ZEVENDE BESLUIT : BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besluit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap "VANDOMAS", kantoor houdend te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Europastraat 3, vertegenwoordigd door de heer Hans Maselis, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, alle fiscale en andere opvolging te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen met het oog op de vervulling van de diverse formaliteiten bij de diverse bevoegde instanties, zoals ondermeer de griffie van de Rechtbank van Koophandel, een ondernemingsloket, de diensten van de Belastingen over de ,Toegevoegde Waarde.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

-- expeditie van de akte dd. 24/12/2013;

- vonnis van de rechtbank van koophandel te Kortrijk dd. 19/11/2013;

- vereffeningsverslag van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

bi .E = ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 2, 10, 2013

RECHTBANK KOQPi-iANDEL GriffieKO RTRIJ K

ilufmiligtela

Ondernemingsnr : 0435.646.794

Benaming

(voluit) : JOSMAR

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oudstrijderslaan 17 8531 Harelbeke (Bavikhove)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 16 september 2013, inhoudende de buitengewone algemene vergade-'ring van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder de dato vier augustus tweeduizend en dertien voor. Dit verslag geeft een toelich-'ting bij de voorge-stelde ontbinding van de vennootschap ; bij dit verslag is een samenvat-tende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennoot-ischap afgesloten per éénendertig juli tweeduizend en dertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld op dertig augustus tweeduizend en dertien door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flamée & Partners, met zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, vertegenwoordigd door de heer Luc Flamée, over de samenvattende staat van de actieve en passieve toestand van de vennoot-'schap, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van het verslag luidt als volgt:

"In het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, hebben de vennoten van de BVBA JOSMAR een boekhoudkundige staat per 31/07/2013 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal geeft per 31/07/2013 van 214.566,52 EUR en een netto-gecorrigeerd-actief van 91.041,89 EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Op basis van de controlewerkzaamheden, waarbij de klemtoon werd gelegd op substantieve balanstesten, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek Vennootschapsrecht in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA JOSMAR en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting aan de vennoten of derden onontbeerlijk acht,

Opgemaakt te Harelbeke,

Op 3010812013."

BERAADSLAGING EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT : GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt ; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOSMAR", en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT : ONTSLAG AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering aanvaardt het ontslag ingediend door mevrouw VANDEVYVERE Martine, geboren te Kortrijk op vijf oktober negentienhonderd negenenveertig (nationaal nummer: 49.10.05-296.71 - nummer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

} Vóor-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

__\;__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

identiteitskaart: 591-2470179-88), echtgenote van de heer DE SMET José, voornoemd, wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Oudstrijderslaan 17, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap. VIERDE BESLUIT ; BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer DE SMET José August Alfons, geboren te Bavikhove op twintig juni negentienhonderd zevenenveertig (nationaal nummer: 47.06,20-349.80), wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Oudstrijderslaan 17, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Is alhier tussengekomen : de heer DE SMET José, voornoemd, die verklaart'uitdrukkelijk deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van vereffenaar kan bezoldigd worden.

VIJFDE BESLUIT : MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit aan de vereffenaar de volgende bevoegdheden toe te kennen

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben voor het volbrengen van zijn mandaat, namelijk deze voorzien door de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshal-ve te nemen inschrijving ; hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrij-vingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en de bescheiden van de vennoot-schap.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap ten opzichte van derden en de vennootschap in vereffening zal geldig gebonden zijn door de handtekening van de vereffe-naar.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- Expeditie van de akte dd. 16 september 2013;

- Afschrift van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Kortrijk van 30 september 2013

houdende de bevestiging van de heer DE SMET José ais vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

bi .E = ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 2, 10, 2013

RECHTBANK KOQPi-iANDEL GriffieKO RTRIJ K

ilufmiligtela

Ondernemingsnr : 0435.646.794

Benaming

(voluit) : JOSMAR

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oudstrijderslaan 17 8531 Harelbeke (Bavikhove)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 16 september 2013, inhoudende de buitengewone algemene vergade-'ring van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder de dato vier augustus tweeduizend en dertien voor. Dit verslag geeft een toelich-'ting bij de voorge-stelde ontbinding van de vennootschap ; bij dit verslag is een samenvat-tende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennoot-ischap afgesloten per éénendertig juli tweeduizend en dertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld op dertig augustus tweeduizend en dertien door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flamée & Partners, met zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, vertegenwoordigd door de heer Luc Flamée, over de samenvattende staat van de actieve en passieve toestand van de vennoot-'schap, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van het verslag luidt als volgt:

"In het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, hebben de vennoten van de BVBA JOSMAR een boekhoudkundige staat per 31/07/2013 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal geeft per 31/07/2013 van 214.566,52 EUR en een netto-gecorrigeerd-actief van 91.041,89 EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Op basis van de controlewerkzaamheden, waarbij de klemtoon werd gelegd op substantieve balanstesten, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek Vennootschapsrecht in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA JOSMAR en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting aan de vennoten of derden onontbeerlijk acht,

Opgemaakt te Harelbeke,

Op 3010812013."

BERAADSLAGING EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT : GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt ; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOSMAR", en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT : ONTSLAG AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering aanvaardt het ontslag ingediend door mevrouw VANDEVYVERE Martine, geboren te Kortrijk op vijf oktober negentienhonderd negenenveertig (nationaal nummer: 49.10.05-296.71 - nummer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

} Vóor-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

__\;__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

identiteitskaart: 591-2470179-88), echtgenote van de heer DE SMET José, voornoemd, wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Oudstrijderslaan 17, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap. VIERDE BESLUIT ; BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer DE SMET José August Alfons, geboren te Bavikhove op twintig juni negentienhonderd zevenenveertig (nationaal nummer: 47.06,20-349.80), wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Oudstrijderslaan 17, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Is alhier tussengekomen : de heer DE SMET José, voornoemd, die verklaart'uitdrukkelijk deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van vereffenaar kan bezoldigd worden.

VIJFDE BESLUIT : MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit aan de vereffenaar de volgende bevoegdheden toe te kennen

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben voor het volbrengen van zijn mandaat, namelijk deze voorzien door de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshal-ve te nemen inschrijving ; hij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrij-vingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en de bescheiden van de vennoot-schap.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap ten opzichte van derden en de vennootschap in vereffening zal geldig gebonden zijn door de handtekening van de vereffe-naar.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- Expeditie van de akte dd. 16 september 2013;

- Afschrift van de beschikking van de rechtbank van koophandel te Kortrijk van 30 september 2013

houdende de bevestiging van de heer DE SMET José ais vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 08.07.2013 13271-0555-009
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 05.07.2012 12256-0115-009
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 19.07.2011 11300-0242-009
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 26.07.2010 10334-0270-009
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 16.07.2009 09417-0172-009
29/10/2008 : KO116738
25/07/2008 : KO116738
23/07/2007 : KO116738
12/07/2006 : KO116738
01/08/2005 : KO116738
13/12/2004 : KO116738
25/08/2004 : KO116738
24/10/2003 : KO116738
30/07/2003 : KO116738
29/03/2002 : KO116738
09/10/1999 : KO116738
01/01/1992 : KO116738

Coordonnées
JOSMAR

Adresse
OUDSTRIJDERSLAAN 17 8531 HARELBEKE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande