JOSSON HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOSSON HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.578.262

Publication

04/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302233*

Neergelegd

28-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547578262

Benaming (voluit): JOSSON HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8501 Kortrijk, Kerkvoetweg(Bis) 44

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting.

Uittreksel uit een akte (D.2140100) verleden voor Liesbet DEGROOTE, no-

taris te KORTRIJK, op 27 februari 2014.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt:  JOSSON HOLDING .

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8501 Kortrijk-Bissegem, Kerkvoetweg 44.

3. Duur : de vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters - Nog niet volgestorte bedragen :

1. De heer JOSSON Ignace Oscar Alfons, geboren te Kortrijk op 5 juni 1964, met woonplaats te 8501 Kortrijk-Bissegem, Kerkvoetweg 44.

2. Mevrouw MALYSSE Martine Maria Elisabeth, geboren te Kortrijk op 3 augustus 1963, echtgenote van de voornoemde heer Ignace JOSSON, met woonplaats te 8501 Kortrijk-Bissegem, Kerkvoetweg 44.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen tweehonderdtweeënzeventigduizend euro (¬ 5.272.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 5.272.000,00.

6.A. Samenstelling van het kapitaal : volledig in natura.

6.B. Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura:

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA JOSSON HOLDING door inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 100 aandelen in volle eigendom (op een totaal van 100 aandelen) van de BVBA ESCA FOOD-SERVICE, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde; Ik dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren voor de waarde van de voorraad handelsgoederen bij de BVBA ESCA FOOD-SERVICE ten belope van 349.891,89 EUR aangezien ik mijn opdracht pas kreeg na balansdatum. Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen. 4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA JOSSON HOLDING, worden toegekend aan de heer Ignace JOSSON en mevrouw Martine MALYSSE, voor respectievelijk 51 aandelen en 49 aandelen. Deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel van de heer en mevrouw JOSSON - MALYSSE.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 17 februari 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 27 februari 2014 tot en met 31 maart 2015. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld. Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : zijn benoemd tot statutaire zaakvoerders : de heer Ignace JOSSON en mevrouw Martine MALYSSE, beiden voornoemd, die hun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

opdracht hebben aanvaard.

Hun opdracht is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : het bestuursorgaan is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders, dan wordt de vennootschap vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door een zaakvoerder.

Zo de vennootschap bestuurd wordt door een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van zijn leden.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals voormeld, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren; het verschaffen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen van alle prestaties, diensten en adviezen

inzake management; het uitvoeren en waarnemen van

managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het waarnemen van bestuursmandaten.

- het verlenen van dienstprestaties van juridische en economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

- het besturen van vennootschappen welke doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de derde vrijdag van de maand september om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : de mede-eigenaars, de pandschuldenaars en pandschuldeisers, kortom alle personen die door één of andere oorzaak samen in één zelfde aandeel gerechtigd zijn, kunnen de rechten uit hoofde van een aandeel slechts uitoefenen door één gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Zolang tegenover de vennootschap geen gemeenschappelijke vertegenwoordiger, tevens vennoot, is aangewezen, blijven alle aan de betrokken aandelen verbonden rechten geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. Ondernemingsloket, rechtspersonenregister, btw-nummer) werd verleend aan Alaska Kortrijk-Ieper, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te 8510 Marke, Engelse Wandeling 76, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Luik B - Vervolg

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting, en,

- de verslagen van de oprichters en van de bedrijfsrevisor met betrekking tot

de inbreng in natura.

Liesbet DEGROOTE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 30.09.2015 15634-0453-010

Coordonnées
JOSSON HOLDING

Adresse
KERKVOETWEG 44 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande