JOVASOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOVASOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.558.318

Publication

22/09/2011
ÿþMed 2.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee-teu,}ri .ffie. van de

I i-f~ U R - DIREC ~.-,...

al~lt eà E R G E. L E G, ~7

V. heil aai Bel Staa

ID flIIIIIIIAInVlnlll

*11163319*

~I

2011

7-6.,

,

-GISCH ST4ÁTSB1_A RECHTBANK i{OOPNAtVpEI.?

BESTI uR KORTRIJK~

Griffie

-as-

Ondernemingsnr : 0865.558,318

Benaming JOVASOFT - in vereffening

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : LIJSTERSTRAAT 11, 8550 Zwevegem, België

Onderwerp akte : DEFINITIEVE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

(Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 29 juni 2011) De algemene vergadering van de enige vennoot:

a) keurt de afsluitende vereffeningsrekeningen per 31 januari 2011 goed

b) keurt het plan voor de verdeling van de activa goed

c) verleent kwijting aan de vereffenaar en de externe accountant

d) beslist om de vereffening van de vennootschap definitief te sluiten, met ingang van heden

e) verklaart dat geen maatregelen dienen te worden genomen ter consignatie van gelden en waarden in de Deposito- en Consignatiekas.

f) beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard te 8550 Zwevegem, Lijsterstraat 11, en dit gedurende een termijn van ten minste vijf jaar te rekenen vanaf vandaag.

g) beslist om volmacht te verlenen (met mogelijkheid tot indeplaatsstelling) aan de bvba De Leenheer & C° Accountancy met zetel te President Kennedypark la, 8500 Kortrijk,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Isabelle De Leenheer, om (i) door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijk vereiste administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank voor Ondernemingen" naar aanleiding van de sluiting van de vereffening van de vennootschap (in het bijzonder de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister) en (ii) in het algemeen. aile andere nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen naar aanleiding van de sluiting van de vereffening van de vennootschap, waaronder de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Getekend

Johan Vandenbussche

Vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd: vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk betreffende akkoord plan vereffenaar d.d. 28 juni 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billag-en bij het Belg_ieçh_Staatsblad -_221Q9L2011_-_Annexes_duMnniteur_belge

07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.11.2010, NGL 31.01.2011 11023-0036-010
14/01/2011
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

 _ .~....~..-.,.

cc 31.yy¢ 12, 21I1J

RECR~6'~~IK KOOPHANDEL



1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsblaL

" 11007761

1

Ondernemingsnr : 0865.558.318 Benaming

(voluit) : JOVASOFT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Lijsterstraat, 11

Onderwerp akte :

ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING  AANSTELLING VEREFFENAAR  VASTSTELLING MACHTEN  ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 10/12/2010, geregisteerd 1ste kantoor te Kortrijk op 14 december 2010, twee bladen, geen renvooien, boek 944 blad 83 vak 14. Ontvangen : 25 euro. De e.a. Inspecteur (get.)L. Vanheuverzwijn werden volgende besluiten genomen :

VERSLAGEN.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de Heer Verschelden Peter, bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Dit verslag werd opgesteld in het kader van de procedure die voorzien wordt door het Wetboek van Vennootschappen, art. 181, bij ontbinding van een vennootschap

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de norm van het. Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

De boekhoudkundige staat van activa en passiva op datum van 30 september 2010, die ons door de zaakvoerder werd overhandigd was niet ouder dan drie maanden voor de datum van de geplande algemene vergadering, die wordt bijeengeroepen om zich uit te spreken over de beslissing om de vennootschap al dan niet te ontbinden. Het balanstotaal van de staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, bedraagt 99 252,37 ¬ en. geeft een positief eigen vermogen van 93 443,78 ¬ .

Op de grond van de controlewerkzaamheden die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen, dat deze boekhoudkundige staat volledig en getrouw op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2010 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

Er zijn geen gebeurtenissen na de opstelling van de boekhoudkundige staat gemeld of er werden er ook. geen waargenomen.

Er zijn geen inlichtingen die ondergetekende onontbeerlijk acht, om de algemene vergadering voor te lichten en die niet in het verslag van de zaakvoerder of in dit besluit zijn opgenomen.

De waarderingsregels, die door de zaakvoerder zijn opgesteld in discontinuïteits- of liquidatiewaarden, zijn aangepast aan de omstandigheden van de ontbinding van deze vennootschap. De zaakvoerder heeft getracht de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen n.a.v. de ontbinding te voorzien.

Op basis van hetgeen voorafgaat en het volkomen nazicht dat wij uitvoerden op de staat van activa en passiva per 30 september 2010, van de BVBA JOVASOFT kunnen wij besluiten, dat deze staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, een volledige, getrouwe en juiste weergave is van de vennootschap op die datum, rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd kunnen worden door de vereffenaar. De provisie van de vereffeningskosten werd voorzien in de staat".

EERSTE BESLUIT.

De voorgekomene besluit het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De voorgekomene besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden, de 10/12/2010.

De vennootschap zal dus enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

DERDE BESLUIT.

De voorgekomene besluit aan te stellen als vereffenaar De heer VANDENBUSSCHE Johan Michel, ingenieur, geboren te Kortrijk op vijftien februari negentienhonderd zevenenzestig (identiteitskaart nummer 5907393267-50 - rijksregister nummer 67.02.15-387.02), echtgenoot van mevrouw Lecomte Natalie, wonende te 8550 Zwevegem, Lijsterstraat 11 die verklaart te aanvaarden, onder schorsende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank.

Bij weigering van homologatie stelt de voorgekomene als vereffenaar. aan Mevrouw LECOMTE Natalie Roger Joanna, (identiteitskaart nummer 590-7393306-89 - rijksregister nummer 68.08.30-360.30), wonende te 8550 Zwevegem, Lijsterstraat 11, eveneens onder de schorsende voorwaarde van homologatie.

VIERDE BESLUIT.

De voorgekomene besluit aan de vereffenaar, onder de schorsende voorwaarde van de homologatie van zijn aanstelling door de bevoegde rechtbank, al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen verrichten zonder beroep te doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waar zij is vereist.

" Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de heer Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere

" belemmeringen.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de

vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn

machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht

hen te bezoldigen.

VIJFDE BESLUIT.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de

zaakvoerder de Heer Vandenbussche Johan.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder de Heer Vandenbussche, voornoemd, betreffende de

. uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van

' hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten zijnen laste te zijn.

De comparant verklaart dat de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke

termijn door zijn toedoen zullen bewaard worden te 8550 Zwevegem, Lijsterlaan, 11 waar ook alle

correspondentie, zowel over activa als passiva, zal dienen te gebeuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 10/12/2010

-homologatie aanstelling vereffenaar

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.11.2009, NGL 26.01.2010 10025-0058-009
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.11.2008, NGL 22.12.2008 08866-0088-009
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.11.2007, NGL 08.01.2008 08007-0306-010
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.11.2006, NGL 06.12.2006 06898-4432-011
18/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 05.11.2005, NGL 14.11.2005 05860-3979-011

Coordonnées
JOVASOFT

Adresse
LIJSTERSTRAAT 11 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande