JOYE BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOYE BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.895.850

Publication

12/02/2014
ÿþ~ J.

Moi! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



INGEKOMEN TER GRUME

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-3 FEB, 2014

Griffie

TrrnrTpservi

1 iII

*14040399*

INS

Ondernemingsnr : 0508.895.850 Benaming

(voluit) : JOYE BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel,: BOVEKERKESTRAAT 43, 8680 KOEKELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het besluit van de zaakvoerder op datum van 01/01/2014 blijkt dat vanaf 01/01/2014 de maatschappelijke zetel gewijzigd is naar

De Waltaart 23 C 8680 Koekelare

Joye Dirk de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 10.12.2013 13679-0497-013
15/01/2013
ÿþMod Word 17.9

~.1t.~ ...R ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111 11111111 u if

*13009534*

C3ndernerningsnr : ~~~~ ~~~ ~ g:2)

Benaming

(voluit) : "JOYE BEHEER"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare (Bovekerke), Bovekerkestraat 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Alexis LEMMERLING,; geassocieerde Notaris te Brussel op éénentwintig december tweeduizend en twaalf, dat

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOYE TRAVEL" genoemd, met maatschappelijke zetel te 8680 Koeke-lare, Atlasstraat 1.

- Ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Rechtspersonenregïster van Veurne onder nummer 0428.816.808, en belastingplichtige voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 428.816.808. (...)

VOORAFGAANDE FORMALITEITEN - ACTUALISERING VAN DE VERSTREKTE INFORMATIE -' ANDERE FORMALITEITEN

De verschijnende partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart en verzoekt ondergetekende notaris te akteren hetgeen volgt

In het kader van de partiële splitsing door de overdracht van bedrijfstakken aan een nieuw op te richten vennootschap, overhandigt de verschijnende partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende notaris volgende door de artikelen 219 §1 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven documenten, namelijk:

a) Het voorstel tot partiële splitsing onder de vorm van de overdracht van de twee bedrijfstakken "Beheer van onroerende goederen" en "Beheer van NV WESTHOEK" van de partieel gesplitste vennootschap "JOYE TRAVEL" aan onderhavige nieuw op te richten vennootschap "JOYE BEHEER"; elke bedrijfstak bestaat uit een geheel van actief- en passiefbestanddelen, lichamelijke en onlichamelijke, met inbegrip van het toebedeeld eigen vermogen, die betrekking hebben op die bedrijfstak, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Dit splitsingsvoorstel werd opgesteld door de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap, overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit splitsingsvoorstel werd opgesteld in de vorm van een Nederlandstalig onderhands document op 31 augustus 2012 en bevat de door het artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen voorge-schreven vermeldingen.

Dit splitsingsvoorstel werd in twee exemplaren neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, Rechtbank binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van de partieel gesplitste vennootschap gelegen is, op eenentwintig september tweeduizend en twaalf. De vermelding van deze neerlegging werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee oktober tweeduizend en twaalf, onder nummer 12162949.

Dit splitsingsvoorstel bevat de beschrijving van de activa en passiva van elk van de twee bedrijfstakken "Beheer van onroerende goederen" en "Beheer van NV WESTHOEK" van de partieel gesplitste vennootschap; op basis van de vermogenstoestand van de partieel gesplitste vennootschap zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

b) Andere documenten van de partieel gesplitste vennootschap

De jaarrekeningen van de drie laatste boekjaren afgesloten op eenendertig december tweeduizend en negen, eenendertig december tweeduizend en tien en eenendertig december tweeduizend en elf; de verslagen van de zaakvoerders met betrekking tot deze boekjaren.

c) De verslagen met betrekking tot de inbreng in natura bestaande uit de overdracht van de twee bedrijfstakken, overeenkomstig artikel 219 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

- het verslag van de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap, over het belang van de inbreng in natura voor onderhavige nieuw op te richten vennootschap, de stand van het vermogen van de partieel gesplitste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, de wenselijkheid, voorwaarden en wijze van verwezenlijking en gevolgen, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, van de inbreng;

- het verslag van de door de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap daartoe aangestelde bedrijfsrevisor, over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethode en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het verslag van de door de zaakvoerders daartoe aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT" genoemd, met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11 (RPR Kortrijk - KB00808.987.522 - BTW BE 808.987.522 - IBR nr. 600735), vertegenwoordigd door de heer Jacky GODEFROIDT, bedrijfsrevisor (IBR nr, A01848), kantoorhoudende op hetzelfde adres, besluit als volgt:

"9. BESLUIT

Uit het gedane onderzoek menen wij te mogen besluiten:

1. dat de beschrijving van de gedane inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

2. dat de inbreng een werkelijk bezit zal uitmaken van de BVBA "JOYE BEHEER", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8680 Koekelare (Bovekerke), Bovekerkestraat 43;

3. dat de voorziene toekenning van 12.472 volgestorte aandelen BVBA "JOYE BEHEER" als vergoeding voor deze inbreng in natura (boekhoudkundig gewaardeerd op ¬ 56.696,71) billijk en rechtvaardig is;

4. dat de rechten en verplichtingen van de betrokken partijen duidelijk vastgesteld zijn;

5. dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Opgemaakt te Izegem op 20 november 2012

BV o.v.v.e. BVBA Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt

vertegenwoordigd door

Jacky Godefroidt

bedrijfsrevisor"

d) Het financieel plan van onderhavige op te richten vennootschap, opgesteld door de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van het revisoraal verslag zal worden neerge-legd ter griffie. De overige vermelde documenten worden bewaard in het dossier van de notaris. (...)

OVERDRACHT VAN TWEE BEDRIJFSTAKKEN IN UITVOERING VAN DE PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

a) Inbreng

De verschijnende partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart dat haar voormelde buitengewone algemene vergadering, gehouden op heden voorafgaand aan dezer, heeft beslist de partieel gesplitste vennootschap partieel te splitsen door de overdracht van de twee bedrijfstakken "Beheer van onroe-rende goederen" en "Beheer van NV WESTHOEK" van de partieel gesplitste vennootschap "JOYE TRAVEL" aan onderhavige nieuw op te richten vennootschap "JOYE BEHEER", zoals ze zijn beschreven in het splitsingsvoorstel, en de verslagen van de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap en de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura.

- de bedrijfstak "Beheer van onroerende goederen" omvat meer in het bijzonder : het beheer van het volledige onroerend patrimonium van onderhavige partieel gesplitste vennootschap, met uitzondering van het onroerend goed gelegen te Koekelare aan de Atlasstraat 1. Dit laatste onroerend goed is gerelateerd aan de bedrijfstak "Uitbating reisbureau" die niet overgedragen wordt;

In het aan deze bedrijfstak verbonden overgedragen vermogen zijn de hierna beschreven onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden vermeld en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaken: (...)

TE VERLENEN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP (...)

AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN DE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

Na alles wat hieraan voorafgaat, verklaart de verschijnende partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, de statuten van de bij deze in het kader van de partiële splitsing door overdracht van twee bedrijfstakken nieuw op te richten vennootschap "JOYE BEHEER" vast te stellen zoals hierna bepaald.

Er wordt, voor zoveel als nodig, aan herinnerd dat

- het financieel plan met betrekking tot onderhavige nieuw op te richten vennootschap aan ondergetekende notaris werd overhandigd;

overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennoot-schappen, de bij deze opgerichte vennootschap slechts rechtsper-soonlijkheid zal verwerven bij de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De verschijnende partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, verzoekt ondergetekende notaris om de statuten van de handelsvennootschap die zij in het kader van de partiële splitsing opricht authentiek vast te stellen als volgt;

ARTIKEL EEN : BENAMING

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt "JOYE BEHEER" genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWEE : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8680 Koekelare (Bovekerke), Bovekerkestraat 43.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle machten heeft om de statutenwijziging die eruit voortvloeit authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen en opslagplaatsen vestigen in België en in het buitenland.

ARTIKEL DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel;

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met derden:

Ai Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

BI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

CI Het uitoefenen van activiteiten van bouwpromotie en het uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden al dan niet in coordinatie met onderaannemers; de coördinatie van oprichting van bouwwerken;

D/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

EI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handels- en financiële operaties ver-richten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

FI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

HI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

II Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IL Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

lil. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciele, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die recht-streeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwe-zenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

ARTIKEL VIER : DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, (...)

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op honderd vijfentachtigduiizend euro (¬ 185.000,00).

Het is vertegenwoordigd door twaalfduizend vierhonderd tweeenzeventig (12.472) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 12.472, die elk één/twaalfduizend vierhonderd

'

,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

tweeënzeventigste (1/12.472ste) van het maatschappe-lijk kapitaal vertegenwoordigen, alle volledig volgestort. (..)

ARTIKEL ZEVENTIEN ` BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door de enige zaakvoerder, of indien er twee zaakvoerders zijn, door de zaakvoerders samen optredend, of indien er drie of meer zaakvoerders zijn, door een college van zaakvoerders. Zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering en zijn steeds door haar afzetbaar. Evenwel kunnen bijkomende zaakvoerders enkel benoemd worden mits de uitdrukkelijke instemming van alle op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerders.

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en, in voorkomend geval, hun statutaire hoedanigheid, stelt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten vast, daarin begrepen de delegatiemacht.

indien er ten minste drie zijn, vormen de zaakvoerders zoals voormeld een college; het beraadslaagt geldig wanneer de meerderheid der zaakvoerders aanwezig is; de beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van onderhavige vennootschap en dit voor een onbepaalde duur, de heer JOYE Dirk Jeroom Silvain, geboren te Diksmuide op 20 juni 1957, rijksregister nummer 57.06.20233,18, wonende te 8680 Koekelare, Bovekerkestraat 45.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders-opvolgers, die van rechtswege in functie zullen treden van zodra om één of andere reden het mandaat van de huidige statutaire zaakvoerder, de heer Dirk JOYE, een einde zou nemen, te weten:

-Mevrouw VERHELST Ingrid Rita Ria, geboren te Diksmuide op 8 september 1965, rijksregister nummer 65.09.08-210.08, wonende te 8680 Koekelare, Bovekerkestraat 45;

-De heer JOYE Tom Urbain Roger, geboren te Roeselare op 31 oktober 1980, rijksregister nummer 80.10.31-127.14, wonende te 8680 Koekelare, Zuidstraat 53;

-De heer JOYE Bram, geboren te Torhout op 16 november 1987, rijksregister nummer 87.11.16-321.36, wonende te 8680 Koekelare, Zuidstraat 8 bus 1.

Indien één of meer van deze statutaire zaakvoerders-opvolgers zijn/haar/hun mandaat niet meer kan/kunnen opnemen, zal het bestuur door de overige statutaire zaakvoerder-opvolger(s) waargenomen worden. Indien er geen enkele van deze statutaire zaakvoerders-opvolgers zijn/haar mandaat nog kan opnemen, zal de hoofdaandeelhouder de algemene vergadering moeten bijeenroepen om om over de benoeming van één of meer nieuwe zaakvoerders te be-slissen.

ARTIKEL ACHTTIEN : MACHTEN VAN DE ,ZAAKVOERING

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen alle handelingen ver-richten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Tot hun bevoegdheid behoren alle verriohtingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

iedere zaakvoerder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft; hij mag het dagelijks bestuur delegeren.

De zaakvoerder of de zaakvoerders mogen bijzondere machten aan elke mandataris overdragen.

ARTIKEL NEGENTIEN ; VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt in alle akten, daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd

- hetzij door een zaakvoerder als hij alleen is en door het volle-dige college van zaakvoerders (gezamenlijk handelend) indien er meerdere zijn,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit bestuur, samen of afzonderlijk handelend.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebb ers, binnen de perken van hun mandaten. (...) ARTIKEL VIJFENTWINTIG : BIJEENKOMST

leder jaar op de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur wordt er een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag (exclusief zaterdag).

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in Brussels Hoofdstedelijk Gewest aangeduid in de oproepingen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in België op de plaats aangeduid In de oproepingen. (...)

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG : TOELATING - VERTEGENWOORDIGING

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moet elke vennoot ten laatste drie dagen voor de vastgestelde datum van de ver-gadering, schriftelijk (brief of volmacht of elk communicatiemiddel dat in een geschrift kan worden vastgesteld), de zaakvoering op de hoogte brengen van zijn inzicht aan de vergadering deel te nemen, en het aantal stemmen waarvoor hij aan de stemming zal deelnemen,

Elke vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris die vennoot moet zijn. De volmacht moet met een handtekening bekleed zijn (met daarin begrepen een digitale handtekening zoals voorzien door artikel 1322 tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) en moet afgegeven of betekend worden aan het bureau van de vergadering per brief, faxbericht, e-mail of elk ander middel voorzien door artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

f&' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De mede-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars moeten zich laten

vertegenwoordigen door een en dezelfde persoon.

De zaakvoering mag de formulieren der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden

neergelegd op de haar aangeduide plaats ten laatste drie dagen vóór de vergadering. (...)

ARTIKEL EENENDERTIG : BERAADSLAGINGEN

Behalve in de gevallen bij de wet of de statuten voorzien, warden de beslissingen genomen bij eenvoudige

meerderheid der stemmen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

ARTIKEL TWEEENDERTIG : NOTULEN

... De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen, worden ondertekend door een

zaakvoerder.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG : MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende

jaar. (...)

ARTIKEL VIJFENDERTIG : VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse nettowinst wordt overeenkomstig de wettelijke beschikkingen bepaald.

Op deze winst, wordt tenminste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze

voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve éénitiende van het kapitaal bereikt,

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld,

De algemene vergadering mag echter beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden tot

provisiefondsen of tot een buitengewone reserve, tot overdracht naar een volgend boekjaar of voor eventuele

tantièmes aan de zaakvoering.

De betaling der dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen door de zaakvoering aangeduid. De

dividenden en de tantièmes die niet opgevraagd worden binnen de vijf jaar, zijn verjaard. (...)

ARTIKEL EENENVEERTIG ; VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of consignatie van de sommen daartoe

nodig, dient het netto-actief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet

afgeschreven bedrag van de aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, her-stellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan

tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste

van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele

van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen. (...)

I. ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk, de vennootschap opgericht zijnde, verklaren de vennoten bijeen te komen in algemene

vergadering ten einde de eerste algemene vergadering en het eerste maatschappelijk boekjaar vast te stellen,

het aantal niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen te bepalen en hen te benoemen.

Zij beslist eenparig

1. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal vastgesteld worden op de eerste vrijdag van de maand

december tweeduizend en dertien om achttien uur,

2. Maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar, op heden begonnen, zal eindigen op 30 juni 2013.

3. Zaakvoering

De vergadering bevestigt de benoeming van de heer Dirk JOYE, wonende te 8680 Koekelare (Bovekerke), Bovekerkestraat 45, ais statutaire zaakvoerder zoals bepaald in artikel 17 laatste alinea van onderhavige statuten.

Zijn hier tussengekomen:

-Mevrouw VERHELST Ingrid Rita Ria,

-De heer JOYE Tom Urbain Roger,

-De heer JOYE Bram,

allen voornoemd, dewelke het hen toegekende mandaat van statutair-zaakvoerder voor zoveel als nodig

aanvaarden.

4. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, de vennootschap voldoende aan de criteria vermeld

in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen. (...)

Il. ZAAKVOERING

1. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de zaakvoering alle sedert 1 januari 2012 gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap.

2. De zaakvoering verleent alle machten aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE VANDER PAELT, met zetel te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg 65, (afzonderlijk handelend en) met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de nodige formaliteiten met het oog op het wijzigen (eventu-eel via een ondermingsloket) van de inschrijving van de vennoot-schap ten aanzien van alle bevoegde administraties, zoals onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

.V+oor-

behouden

" `~ aan het Belgisch Staatsblad

VASTSTELLINGEN

De verschijnende partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, stelt vast dat:

1. de beslissing tot partiële splitsing onder de vorm van de overdracht van de twee bedrijfstakken "Beheer van onroerende goederen" en "Beheer van NV WESTHOEK" aan onderhavige opgerichte vennootschap genomen werd bij beslissing van haar buitengewone algemene vergadering, gehouden op heden voorafgaand aan dezer, waarvan ondergetekende notaris het proces-verbaal heeft opgesteld, in werking treedt zodra de oprichting van onderhavige vennootschap voltrokken is, overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen;

2. de oprichtingsakte en de statuten van onderhavige vennoot-schap door haar goedgekeurd werden bij beslissing van sub t voormelde buitengewone algemene vergadering, overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen;

3. onderhavige opgerichte vennootschap effectief is opgericht krachtens onderhandse oprichtingsakte, overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen. (...}

Voor eensluidend uittreksel

Alexis LEMMERLUNG - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : I uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nCen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOYE BEHEER

Adresse
BOVEKERKESTRAAT 43 8680 BOVEKERKE

Code postal : 8680
Localité : Bovekerke
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande