JOYRIDESTREET

Société en commandite simple


Dénomination : JOYRIDESTREET
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.907.281

Publication

03/07/2013
ÿþt Mort Word 11.1

r.} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

! _~_=,~i~%~" t

1 id

Vo baba aan t3eig Staat

i

1 01595*

Neergelegd ter griffie dei'

Rechtbank ven Koophancif

te Leuven, de ~G X13

DÉ GRIFFERurifn



Ondernemingsnr: c2~3 90 y 2'.d

Benaming

(voluit) : JOYREDESTREET GCV

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : GLABBEEKSTRAAT 29, 3540 GEETBETS

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING EN STATUTEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Tussen de geondertekenden

1. De heer Baeten Bjom, Belg, geboren te Keulen op 1 april 1976, wonende te 3450 Geetbets, Glabbeekstraat 29, ri!ksregisternummer 76.04.01-235-01, stille vennoot;

2. De heer Charpentier Gandulf, Belg, geboren te Mechelen op 14 augustus 1984, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk 164/0001, rijksregisternummer 84.08.14-033-09, stille vennoot.

wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld:

Titel I  benaming, zetel, doel duur

Artikel 1

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht waarvan de naam luidt:

"JOYRIDESTREET'





Artikel 2

De zetel is gevestigd te 3450 Geetbets, Glabbeekstraat 29.

De zetel kan zonder statutenwijziging van de algemene vergadering op een andere plaats in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden gevestigd mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,



Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te verrichten:

" Groothandel in artikelen nodig voor uitstalramen;

" Publiciteit en tentoonstellingen;

" Publiciteitsonderneming;

" Publiciteit in het algemeen, zowel voor derde als voor eigen rekening. Het leveren en fabriceren van alle materiaal en reclame benodigdheden;

" Import en export van tuinmeubelen, tuinartikelen, tuinomamenten, planten;

" Verkoop en herstellingen van computers en onderdelen van alle randapparatuur;

" Verkoop en onderhoud van aile software met betrekking tot aile multimedia apparatuur zoals daar zijn computers en telecommunicatie apparatuur;



Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden _1 Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Webdesign;

" Webhosting en webdomeinen;

" Ontwerp en opmaak van alle drukwerken;

" Telecomadvies;

" Energieadvies;

" Verkoop en onderhoud van telefonie- en faxapparatuur;

" Het verkopen, installeren, herstellen en onderhouden van alle hardware en software met betrekking tot alle mogelijke multimedia toepassingen en het verlenen van advies met betrekking tot de implementatie en het gebruik van deze toepassingen;

" Import, export, groot- en kleinhandel van:

D sportartikelen, speelgoed.

D surfmateriaal

C fietsen en fietsonderdelen

D watersportmateriaal

Q' kleding in de ruimste maat van het woord

D verf

D gekoelde drank (om mee te nemen)

Q' vliegers

D kites

D skateboards

Q' kunst en kunstwerken

" Geven van kite-initiaties;

" Consulting;

" Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verkocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elk andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4

De vennootschap heeft een onbepaalde duur van heden af.

Titel 11 Inbreng, beheer, aansprakelijkheid

Artikel 5

De Heer Baeten Bjorn brengt in als kapitaal in de vennootschap, de som van 1.500,00 euro. Deze wordt gestort op het rekeningnummer van de vennootschap, zijnde BE24 3631 2125 9538. Dit geeft de heer Baeten Bjorn recht op 150 aandelen.

De Heer Charpentier Gandulf brengt in als kapitaal in de vennootschap, de som van 1.500,00 euro. Deze wordt gestort op het rekeningnummer van de vennootschap, zijnde BE24 3631 2125 9538. Dit geeft de heer Charpentier Gandulf recht op 150 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bij oprichting bedraagt 3.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Alle aandelen worden ingeschreven in een aandelenregister op datum van oprichting. Elke wijziging of overdracht zal moeten goedgekeurd worden door een aandeelhoudersvergadering.

Y ~c t

a 1.

f r y

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De werkend vennoot en stille vennoot zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden,

Artikel 6

De Heer Baeten Bjorn en de heer Charpentier Gandulf worden vanaf heden beiden benoemd ais zaakvoerder. Zij zullen het dagdagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen en in de hoedanigheid van zaakvoerder de maatschappelijke boeken houden. De zaakvoerders zullen de nodige tijd aan hun mandaat besteden. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 7

De Heer Baeten Bjom en Charpentier Gandulf, beschikken beiden over de maatschappelijke handtekening, doch zal hier enkel gebruik van mogen gemaakt worden voor aangelegenheden die het doel van de vennootschap uitmaken,

Titel I1I -- Inventaris, winstverdeling, algemene vergadering

Artikel 8

leder jaar, op 31 december zal er een inventaris, een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt en dit voor het eerst op 31 december tweeduizend veertien. De stukken zullen in een register worden bijgehouden en voor goedkeuring door elke vennoot worden ondertekend.

Artikel 9

Het resultaat van het boekjaar na belasting zal voorgelegd worden aan de jaarvergadering der aandeelhouders, dewelke gehouden zal worden op de tweede donderdag van de maand juni om 19u00. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering automatisch de eerstvolgende dag gehouden. De aandeelhouders zullen hier dan bij gewone meerderheid van stemmen beslissen over de resultaatsbestemming.

Artikel 10

Het toekennen van een bezoldiging of onkostenvergoeding aan de zaakvoerders of vennoten wordt beslist door de algemene vergadering met een tweederde meerderheid van stemmen. Deze bezoldiging of onkostenvergoeding moet steeds in verhouding staan tot de uitgeoefende werkzaamheden binnen de vennootschap.

Artikel 11

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in evenredigheid als deze gebruikt voor de winstuitkeringen of bij het ontbreken hiervan in verhouding tot hun kapitaalinbreng.

Artikel 12

ledere vennoot kan een vergadering van aandeelhouders bijeen roepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekend schrijven dat hij/zij ten laatste 8 dagen voor deze vergadering heeft afgegeven op het postkantoor. Dit schrijven dient plaats, datum, uur en dagorde te vermelden. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering rechtsgeldig mogen beraadslagen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot,

Artikel 13

Elke vergadering der aandeelhouders zal worden voorgezeten door de heer Baeten of door de heer Charpentier of, in afwezigheid van de heer Baeten of de heer Charpentier, door de oudste van de aanwezige vennoten.

S

Voor;

behouden' aan het Belgisch

Staatsblad

Titel IV  Ontbinding  vereffening

Artikel 14

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, op het moment dat ' het eigen vermogen van de vennootschap kleiner is dan 50% van het gestorte kapitaal. De ontbinding kan vermeden worden door overname van de aandelen van de uittredende vennoot door één of meerdere medevennoten.

Artikel 15

In geval van overlijden van één der vennoten zullen de erfgenamen van de overledene de plaats innemen

als vennoot van hun rechtsvoorganger.

Zij dienen zich te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 16

In geval van ontbinding van de vennootschap zal één van de vennoten aangesteld worden als vereffenaar van de algemene vergadering. De bevoegdheid van de vereffenaar is wettelijk bepaald.

Artikel 17

De netto-opbrengst van de vereffening zal verdeeld worden tussen de vennoten in verhouding tot hun aandelen.

Artikel 18

De verschijners geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap

"REBA CONSULTING", Friet zetel te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige af noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en voor cie aanvraag van een B.T.W; nummer.

TIJDELIJKE BEPALINGEN  SLOT VAN AKTE

Met eerste boekjaar loopt vanaf datum van ondertekening van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 maart 2011 tot op het moment van verkrijging van rechtspersoonlijkheid van de gewone commanditaire vennootschap JOYRIDESTREET GCV.

Verleden te Geetbets, 1 juni 2013

De oprichters,

De heer Baeten Bjom, De heer Charpentier Ganduif,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2015
ÿþ Mod 2.1

á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Fe+`;Pi ~G,~~ '~GO

~-

~

Griffie van Koophandel tefr-u en.

Griffie- - ---_ ._

asoiissa

Op de laatste blz. van Luik S vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr: 0535907281

Benaming

(voluit) : JOYRIDESTREET

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Glabbeekstraat 29, 3450 Geetbets

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van heden, 1 juni 2013, gehouden door:

- Dhr, Baeten Bjorn:

- Dhr, Charpentier Gandulf,

werd besloten dat:

1 Artikel 5. van de oprichtingsakte wordt vervangen door:

De Heer Baeten Bjorn brengt in ais kapitaal in de vennootschap, de som van 500,00¬ . Dit geeft De Heer Eaeten Bjorn recht op 50 aandelen.

De Heer Charpentier Gandulf brengt in ais kapitaal in de vennootschap, de som van 500,00¬ . Dit geeft De Heer Charpentier Gadulf recht op 50 aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bij oprichting bedraagt 1.000,00E en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen. Elk aandeel geeft reoht op één stem. Alle aandelen worden ingeschreven in een aandelenregister op datum van oprichting. Elke wijziging of overdracht zal moeten goedgekeurd worden door een aandeelhoudersvergadering.

Enkel de werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk, de stille vennoten beperken hun aansprakelijkheid tot hun inbreng.

2. Ingevolge deze artikelwijziging wordt Dhr, Baeten Bjorn benoemd tot stille vennoot. Dhr. Charpentier Gandulf blijft werkend vennoot.

3, E]hr, Baeten Bjorn biedt vanaf heden zijn ontslag aan als zaakvoerder. Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op 1.

4. De Bijzondere Algemene Vergadering beslist ook de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 3540 Geetbets, Glabbeekstraat 29 naar 8400 Oostende, Christinastraat 52.

Charpentier Gandulf,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/04/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

Ondernemingsnr : 0535907281

Benaming

(voluit) : JOYRIDESTREET

......w.. ~..~ NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 APR 2015

Gent Afclj Oostende

,------Ts~ri{Ï

er _.

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Christinastraat 52, 8400 Oostende

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van heden, 1 april 2015, gehouden door:

- Dhr. Baeten Bjorn;

- Dhr. Charpentier Gandulf,

werd besloten dat:

1. Vanaf heden wordt Dhr. Baeten Bjorn opnieuw benoemd tot werkend vennoot

2, Vanaf heden wordt Dhr. Baeten Bjorn opnieuw benoemd tot zaakvoerder

3. Vanaf heden wordt Dhr. Charpentier Gandulf benoemd tot stille vennoot.

4. Dhr. Charpentier Gandulf zijn ontslag geeft als zaakvoerder vanaf 1 april 2015. De

buitengewone algemene vergadering aanvaardt dit ontslag en geeft Dhr. Charpentier Gandulf kwijting

voor zijn functie en dit sinds de ingang ervan. Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op 1,

Baeten Bjorn,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 11.08.2015 15413-0166-011

Coordonnées
JOYRIDESTREET

Adresse
CHRISTINASTRAAT 52 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande