JUNED

Société en commandite simple


Dénomination : JUNED
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 880.145.138

Publication

16/05/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II IIIIIIII ~IIIIIIIIII II IY

*izosoaso"

Mod Word 11.7

111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0880.145.138 Benaming

(voluit) : JUNED (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap in vereffening

Zetel : Nieuwkerkestraat 19 - 8957 Mesen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit een Proces-Verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 27 maart 2012 dat onder meer de volgende besluiten zijn genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME EN GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING EN HET RESULTAAT

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de jaarrekening op 30 november 2011 en besluit na bespreking deze jaarrekening, alsmede de erin opgenomen resultaatsaanwending goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN HET BESTUUR VAN DE VEREFFENAAR EN KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

Er wordt volledige kwijting verleend aan de gewezen zaakvoerder, de heer Jürgen Degraeve, voor de door hem vervulde opdracht als zaakvoerder gedurende de periode die gelopen heeft van 1 januari 2011 tot 15 september 2011. De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar met het verdelingsplan en de rekeningen betreffende de vereffening goed en geeft volledige en algehele décharge aan de heer Jürgen Degraeve, voornoemd, voor zijn opdracht en beheer als vereffenaar van de vennootschap met ingang vanaf 15 september 2011.

DERDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING EN TOEBEDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Comm. V JUNED boekhoudkundig en fiscaal definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van 30 november 2011.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard ten huize van de vereffenaar.

De algemene vergadering beslist tenslotte dat geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien aile aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden zullen worden afgegeven.

De heer Jürgen Degraeve

Vereffenaar

i lagenïi j lEfEefireléisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/11/2011
ÿþVoo

behou

aan h

Belgi:

Staatsl

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akie.e ~-: k0

1

4i6ROY. ZOU

1r

IIII111 II d II III78660 QII III

" "

III

II

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.145.138

Benaming

(voluit) : JUNED

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Nieuwkerkestraat 19 - 8957 Mesen

Onderwerp akte : Ontbinding - Benoeming van vereffenaar

Er blijkt uit een Proces-Verbaal van de buitengewone algemene vergadering dd. 15 september 2011 dat onder meer de volgende besluiten zijn genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME EN GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING EN HET RESULTAAT De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de jaarrekening op 31 augustus 2011 en besluit na bespreking deze jaarrekening, alsmede de erin opgenomen resultaatsaanwending goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT: VROEGTIJDIGE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar invereffeningstelling uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT: ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering besluit ontslag te verlenen aan de zaakvoerder, de heer Jürgen Degraeve, en geeft hem

volledige en algehele décharge voor zijn opdracht en beheer als zaakvoerder van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR EN VASTSTELLING VAN ZIJN MACHTEN De vergadering besluit de heer Jürgen Degraeve te benoemen als vereffenaar. De heer Jürgen Degraeve verklaart het mandaat te aanvaarden en hiervoor niet belet te zijn door enige wettelijke of reglementaire bepaling. De heer Jürgen Degraeve treedt pas in functie nadat zijn benoeming door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Voor zover nodig, besluit de vergadering de heer Jürgen DEGRAEVE te machtigen voor het ondertekenen en indienen van het verzoekschrift tot bevestiging van voormelde benoeming.

De vergadering besluit aan de voornoemde persoon alle bevoegdheden te verlenen die nodig en nuttig zijn voor de uitvoering van hun opdracht als vereffenaar en met name die welke vermeld zijn in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

Hij mag als vereffenaar de daden voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek Vennootschappen verrichten, zonder beroep te moeten doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin zij is vereist.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststellt. Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden Getekend: Jürgen Degraeve, vereffenaar

ho*

Belgisch Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd:

- Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering

Kopie van het vonnis tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar















Op de laatste blz. van _uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JUNED

Adresse
NIEUWKERKESTRAAT 19 8957 MESEN

Code postal : 8957
Localité : MESSINES
Commune : MESSINES
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande