JV MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JV MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.561.768

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.08.2014, NGL 19.08.2014 14436-0079-012
26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.08.2013, NGL 20.08.2013 13444-0006-012
22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 17.08.2012 12419-0087-012
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 16.08.2011 11408-0062-010
01/02/2011
ÿþbe

B St

l;

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0888.561.768

Benaming : JV MEDIA (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duinenlaan 552 bus 0101

8434 Middelkerke (Westende)

Onderwerp akte : BVBA: VERPLAATSING ZETEL - WIJZIGING VAN DE BENAMING  WIJZIGING DOEL  KAPITAALVERHOGING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - HERBENOEMING ZAAKVOERDER  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

,vecergelego ter griffie van ¬ rechtbank van koophandel

Brugge  afdelirUos

op 24J 2011

Griffie De artfrie'

1

"

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JV MEDIA", waarvan de; zetel gevestigd is te 8434 Middelkerke (Westende), Duinenlaan 552 bus 0101, gesloten; door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 28 december 2010, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, geen renvooien op 4 januari 2011, boek' 5/110, blad 06, vak 10, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De ontvanger a.i.', (getekend) Kurt Van Loo, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende` beslissingen genomen werden :

;i Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te` :! verplaatsen naar 8434 Middelkerke (Westende), Henri Jasparlaan 189 GLV.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de heer Vencken Johan; Marcel Remi, wonende te 8430 Middelkerke, Duinenweg 552 bus 101, te ontslaan als: zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering verklaart hem kwijting te geven voor het gevoerde bestuur na goedkeuring: van de jaarrekening op de eerstvolgende jaarvergadering.

Derde beslissing

De algemene vergadering beslist tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de: vennootschap te benoemen met ingang van heden: De heer Pylyser Peter Rik Bert,: wonende te 8434 Middelkerke (Westende), Duinenlaan 85 A, die bevestigde dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk; Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die: verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Voormeld mandaat is van onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Vierde beslissing

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter voorlezing te geven; van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op twee december tweeduizend: en tien, betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van actief en passief gevoegd is die niet ouder is dan drie maanden, aangezien de vennoten'; erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben; genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden

aan het ' Belgisch Staatsblad



Voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerder en voormelde staat van actief en passief zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende.

Vervolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen artikel drie van de statuten dat handelt over het doel van de vennootschap te vervangen door de in de agenda opgenomen activiteiten waardoor artikel drie van de statuten voortaan zal luiden als volgt: "De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, gschikt voor het

opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingsaangelegenheden.

- studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

- de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen.

- Het optreden als syndicus van gebouwen

- juridische en financiële adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting, overdracht en de vereffening van ondernemingen en vennootschappen

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van boekhouder.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder."

Vijfde beslissing

Rekening houdend met de hiervoor vermelde doelswijziging beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de aard van de vennootschap te wijzigen in een burgerlijke vennootschap.

De vergadering beslist tevens met eenparigheid van stemmen dat de benaming van de vennootschap gewijzigd wordt in "Cofima".

Overeenkomstig deze wijzigingen zal artikel één van de statuten voortaan luiden als volgt: "De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam: "Cofima".





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Zesde beslissing

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder, opgemaakt op tien december tweeduizend en tien, waarin zowel de kapitaalverhoging als het belang van de inbreng in natura wordt uiteengezet.

Tevens legt de voorzitter het verslag voor opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijksestraat 12, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dujardin & C°, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, op tien december tweeduizend en tien. Dit verslag heeft betrekking op de toegepaste wijze van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt. De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt:

"6. BESLUIT

ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de BVBA JV MEDIA kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van navolgende:

- De vennootschap bevindt zich in een toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. Blijkens artikel 333 kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel beschouwd te worden. De continuïteit van de onderneming op middellange termijn is afhankelijk van het welslagen van de herstructureringsmaatregelen op niveau van de rentabiliteit en de verdere kredietverstrekking door de aandeelhouders.

- Rekening houdende met de bestaande onzekerheid inzake de continuiteit van de BVBA JV MEDIA op middellange termijn is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeisers, met name voormelde inbrengers, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeisers de reële waarde van de vordering lager is dan de nominale waarde. Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, daarentegen, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor hem de reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde.

Aangezien de kapitaalverhoging in casu een verschuiving betreft van vreemd vermogen naar eigen vermogen binnen dezelfde onderneming en de continuïteit van de onderneming op korte termijn niet in gevaar is, achten wij het redelijk dat de nominale waarde als inbrengwaarde wordt weerhouden

4. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de waarde van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vordering tot op datum van de akte niet daalde beneden de inbrengwaarde, t.b.v. 51.400,00 EUR..

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 51.400, 00 EUR, stemt overeen met de inbrengwaarde.

Wij willen er tenslotte aan herrinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Zevende beslissing

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met eenenvijftigduizend vierhonderd euro (51.400,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zeventigduizend euro (70.000,00







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad



EUR), door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant die de vennoten op de vennootschap hebben, ten bedrage van de kapitaalverhoging, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, en wel als volgt:

1) het kapitaal wordt verhoogd ten belope van vijftigduizend achthonderd zesentachtig euro (50.886,00 EUR) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant door de heer Pylyser Peter, voornoemd, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen;

2) het kapitaal wordt verhoogd ten belope van vijfhonderd veertien euro (514,00 EUR) door inbreng van de schuldvordering in rekening-courant door mevrouw Depla Stephanie, wonende te 8434 Middelkerke (Westende), Duinenlaan 85A, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Achtste beslissing

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeventigduizend euro (70.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Negende beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen voormelde artikelen van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder

- Staat van activa en passiva

- verslag bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 13.08.2010 10416-0387-012
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 13.08.2009 09572-0362-012
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 12.08.2008 08563-0088-012
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 14.08.2015 15443-0309-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.08.2016 16562-0434-011

Coordonnées
JV MEDIA

Adresse
HENRI JASPARLAAN 189 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande