K & K DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K & K DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.245.422

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 09.07.2013 13294-0340-011
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 30.08.2012 12506-0554-011
08/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302479*

Neergelegd

06-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): K&K DESIGN

0835245422

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8531 Harelbeke, Tweede Aardstraat(B) 2 bus A

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Frederic MAELFAIT, notaris met standplaats te Harelbeke, op 5 april

2011,

BLIJKT DAT:

1. De heer DELIE Kurt, geboren te Kortrijk op 18 augustus 1974, echtgenoot van mevrouw Roose Nathalie Gerda, wonende te 8520 Kuurne, Hulstsestraat 78.

2. De heer KESTELOOT Koen, geboren te Kortrijk op 15 september 1987, ongehuwd, wonend te 8530 Harelbeke, Wagenweg(Har) 15.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "K&K DESIGN". Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

 De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

- Het uitvoeren van alle schrijn- en timmerwerken en aanverwante werken in de meest ruime zin, zoals bijvoorbeeld (niet limitatieve en louter exemplatieve opsomming) aanmaak en plaatsing van kasten, keukens, ramen, deuren, plafonds , terrassen kapconstructies, afsluitingen;

- Alle handelsactiviteiten inzake toestellen, grondstoffen, materialen of toebehoren mbt hetgeen beschreven is onder 1° ;

- Verlenen van intellectuele en dienstprestaties, al dan niet inzake hetgeen vermeld onder 1 en 2;

- Het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten, al dan niet in verband met het vermelde onder 1 tot 3;

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels, nijverheids, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken. Zij mag dit doen zowel t.a.v. roerende als onroerende goederen. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen op om het even welke wijze. Zij mag bestuurs- en andere mandaten uitoefenen in

vennootschappen. De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op terbeschikkingstelling ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. De vennootschap kan geen handelingen verrichten waarvoor de toestemming of controle van de commissie voor bank- en financiewezen vereist is. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekeing of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De zetel is gevestigd te 8531 Harelbeke, Tweede Aardstraat(B) 2A (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: twintigduizend euro (20.000 EUR), samengesteld door inbreng in geld, volledig volgestort.

De instrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van 20.000,00 ¬ voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE41.7380.3274.6010 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vijf april tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als statutaire zaakvoerders zijn aangesteld voor onbepaalde duur:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De heer Kurt Delie en de heer Koen Kesteloot, beiden voornoemd, die hun opdracht hebben aanvaard.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december 2011.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand juni om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Volmacht werd verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de cvba  Flamée & Partners met zetel te Harelbeke, Overleiestraat 100, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Frederic Maelfait, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 28.07.2015 15364-0111-010
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 15.07.2016 16321-0337-010

Coordonnées
K & K DESIGN

Adresse
TWEEDE AARDSTRAAT 2, BUS A 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande