KAADR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAADR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.268.771

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 11.08.2014 14424-0220-010
19/09/2013
ÿþ rnad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0836.268.771

Benaming (voluit) : ENERGY by BIO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hulkstraat 1

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bart Cluyse, zaakvoerder; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer; 0502.854.532, op tweeëntwintig augustus tweeduizend en dertien, geregistreerd te Tielt, Registratiekantoor, dertien bladen, geen verwijzingen op achtentwintig augustus;' tweeduizend dertien, Reg.: 5, boek: 439, blad: 75, vak: 11, Ontvangen: vijftig euro: (50,00 EUR), getekend, voor de e.a. inspecteur a.i. De Becker J.P. (getekend) Admin. Assistent; dat door de buitengewone algemene vergadering van de Beslotene Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Energy by Bio, met zetel te 8380 Brugge; (Zeebrugge), Hulkstraat 1, RPR Brugge, BTW-nummer BE-0836.268.771, met; eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

a) De vergadering neemt kennis van het ontslag ingediend op zeventien juli; tweeduizend dertien door haar zaakvoerders, de heer AXTERS, Luc André Louis Cornelius, wonende te Knokke-Heist, Zonnebloemstraat 12 en de heer D'HOORE, Herman Amand Arsène, wonende te 8200 Brugge, Vaartdijkstraat 76 en aanvaardt eni bevestigt hierbij dit ontslag van voormelde zaakvoerders. Beoordeling en décharge zal; na bespreking in voorkomend geval verleend worden op de eerstvolgende; jaarvergadering.

b) De vergadering neemt vervolgens de beslissing om de heer DOBBELS, Jules,' voornoemd en de heer VAN STEENHUYSE Jonas, voornoemd beiden te benoemen tot (niet-statutaire) zaakvoerders van de vennootschap te rekenen vanaf zeventien tweeduizend en dertien en dit voor de duur van de vennootschap, welk mandaat door zelfde heren Jules Dobbels en Jonas Van Steenhuyse hierbij wordt aanvaard. Voormeld'; ontslag en benoeming van de zaakvoerders zal bij uittreksel bekendgemaakt worden; door neerlegging in het vennootschapsregister waarvan een uittreksel ter; bekendmaking in het Belgisch Staatsblad zal worden overgemaakt. De vergadering besluit dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is, behoudens andersluidende' beslissing van de algemene vergadering.

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE NAAM

De vergadering besluit om de naam van de vennootschap te veranderen van "ENERGY by BIO" in "KAADR".

De vennootschap zal bijgevolg voortaan de naam dragen Kaadr en dienovereenkomstig'. zal artikel 1 van de statuten van de vennootschap moeten worden aangepast.

DERDE BESLUIT - ZETELVERPLAATSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

R~ ELEGD ter GR1FF15 des sa~~NKVI~N t:00t~~tMiJEtwTE

~~ o- d-'~ ~;SFP.t 2013,

~- ~~~~ ~

TAATSBLAD Griffie

MONITEU

1 z -0 ELGISCH S

(

Hhii

*13143290*

YI

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.t

Voor-oehouden ( aan het Belgisch Staatsblad



De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8380 Brugge, Hulkstraat 1 naar 8740 Pittem, Vijfstraat 8. Dienovereenkomstig dient de tekst van artikel 3 van de statuten te worden aangepast.

VIERDE BESLUIT - WIJZIGING VAN HET DOEL

a)De vergadering ontslaat de voorzitter en de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag van zaakvoerders opgesteld in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

b) De vergadering erkent kennis te hebben genomen en een afschrift te hebben ontvangen van voormeld verslag van de zaakvoerders alsmede van de staat van actief en passief afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien en gehecht aan voormeld verslag. Het verslag van de zaakvoerders en de bijgevoegde staat van activa en passiva worden gehecht aan deze akte en zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

c) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige tekst van de statuten met betrekking tot het doel te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst:

`De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. vervaardigen, ontwerpen en verkopen van licht-kaders en -armaturen;

2. communicatie voor fotografische kunst en kunst in andere vormen;

3. promotie en verkoop van fotografische kunst en kunst in andere vormen;

4. advies en ondersteuning bij aankoop en installatie van verlichting;

5. aankoop van licht-kaders en --armaturen evenals van alle nuttige onderdelen van lichtkaders en -armaturen en materiaal om lichtkaders en -armaturen te vervaardigen.

6. Het ontwerpen en plaatsen van uitstalramen en decors, van buitenreclame, reclameborden en paneelreclame, lichtkranten en neonreclame;

7. het aanbrengen van reclame op bussen, auto's en andere voertuigen enzovoort.

8. De vervaardiging van alle publiciteits- en uitstallingsartikelen, onder meer kentekens, schildjes, letters en etiketten.

9. Computeranimatie.

10, Het voeren van publiciteit en dit in de ruimste zin met name: het ontwerpen en aanbrengen van beletteringen op diverse voorwerpen, stickers, digital printing, textielbedrukking, spandoeken, lichtzuilen en totems, freesletters, vlaggen en masten, zeef- en vlakdrukwerk, opbouwen van beursstanden, enzovoort, ...

11. Inrichten en uitbaten van een werkplaats voor het versieren van diverse stoffen en materialen;

12. Het al dan niet grafisch ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

13. Het leveren van ontwerpen van alle grafische visuele projecten en producties. Hieronder worden ondermeer verstaan de grafische vormgeving en de studio- en reportage-fotografie;

14. Het leveren en ontwerpen van allerhande drukwerk, toegepaste design en copywriting.

15. Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

16. Het ontwikkelen en leveren van promotionele en B2B evenementen, inbegrepen de decoratie, standenbouw en techniek, catering, alsook de aankleding van hosts en hostessen.

17. Het verlenen van uiteenlopende diensten en het geven van advies, informatie, bijstand en ondersteuning voor zelfstandigen, vennootschappen, bestuurders, verenigingen, openbare bestuursorganen en dergelijke meer en dit ondermeer op het domein van marketing, informatica, administratie, organisatie, verkoop, financiën, strategie, personeel, enzovoort.

18. Het ontwerpen van publicitaire films, teksten en slogans.

19. Het ontwerpen van publicitaire artikelen.

20. Het aanbieden van reclameruimte en panelen rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

21. Etaleurswerkzaamheden.

22. Het ontwerpen van showrooms en dergelijke.

23. Het ontwikkelen van allerhande mediaconcepten en formatontwikkelingen en de toepassing ervan, ondermeer op het vlak van internet, digitale creaties, enzovoort.

24. Het ontwikkelen van geïntegreerde marketingconcepten en de toepassing ervan.

25. De ontwikkeling en promotie van websites;

26. Het verlenen van diensten op het domein van de informatica met name de verkoop, levering, installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en aanverwante diensten.

27. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: De aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, het toestaan van allerhande zakelijke rechten op onroerend goed, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door verkaveling, lotvorming, nieuwbouwprojecten en heropbouw en verbouwing van bestaande onroerende goederen;

28. Het optreden als tussenpersoon in de handel;

29. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile beschikkings- en bestuursdaden met betrekking tot dit patrimonium zoals aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

30. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

31. Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen de handel in de kunst.

32. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook haar patrimonium ter beschikking stellen aan haar zaakvoerders en alles doen wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortegelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland, mogen nastreven en realiseren, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke manier interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verlenen. Laatst gemelde opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door exclusieve bevoegdheden die de wet aan bepaalde categorieën van personen voorbehoudt waarvoor vergunningen, licenties of attesten nodig zijn of waarbij aan bepaalde wettelijke voorschriften moet worden voldaan om dergelijke activiteit uit te oefenen zodat zij bijgevolg slechts zullen mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.'

VIJFDE BESLUIT - WIJZIGING STATUTAIRE BEPALINGEN OVERDRACHT AANDELEN

Op de faatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-Atiehouden ./Taan het

Belgisch Staatsblad

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wijziging statutaire bepalingen betreffende de overdracht en overgang van aandelen en het instellen van een voorkoop- en volgrecht bij overdracht van aandelen overeenkomstig de gesloten aandeelhouders-overeenkomst.

De vergadering beslist artikel 9, b) houdende de bepalingen bij overdracht van aandelen volledig te schrappen en te vervangen door de hierna opgenomen bepaling teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de gesloten aandeelhoudersovereenkomst.

Artikel 9: Aandelen op naam - Register - Overdracht zal voortaan onder punt b) luiden als volgt:

b) Behoudens strengere bepalingen tussen de vennoten in een aandeelhoudersovereenkomst afgesproken zal elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen op straffe van nietigheid, de goedkeuring moeten bekomen of voorafgaand zoals hierna vermeld een voorkooprecht moeten aanbieden aan alle andere medevennoten. Dit is eveneens zo indien de overdracht gebeurt aan een vennoot, de echtgenoot van de overdrager en de ascendenten of descendenten in rechte lijn van de overdrager.

Het voormelde impliceert dat telkens wanneer een aandeelhouder zijn aandelen geheel of gedeeltelijk wenst over te dragen, de aandelen gedurende een beperkte periode eerst moeten worden aangeboden aan de andere aandeelhouders.

Het voorkooprecht is niet overdraagbaar of verhandelbaar.

Elke aandeelhouder die een overdracht beoogt, moet dit voorafgaandelijk per aangetekend schrijven aan de zaakvoerder(s) en de andere aandeelhouders meedelen met de vermelding van het aantal aandelen waarop de overdracht betrekking heeft en met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs en alle andere voorwaarden en modaliteiten van de beoogde overdracht....

De erfgenamen en legatarissen zijn er eveneens toe gehouden de toestemming van alle medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten.

Bij niet-naleving van hetgeen werd bepaald in dit artikel is de overdrager van de aandelen een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd aan elk van de andere aandeelhouders gelijk aan het dubbel van de waarde van de overgedragen aandelen zoals geschat door een deskundige aangesteld door de aandeelhouders wiens rechten miskend werden, onverminderd het recht van elk van de gedupeerde aandeelhouders om hun hogere werkelijke schade te bewijzen en te vorderen of de uitvoering van hun voorkooprecht na te streven.

Volgrecht

c) Indien één van de aandeelhouders een deel of de totaliteit van zijn aandelen aan een derde, al dan niet reeds aandeelhouder (hierna de kandidaat-overnemer genoemd), overdraagt ten bezwarende titel, beschikken de overige aandeelhouders (onverminderd voormelde procedure inzake hun voorkooprecht) over een individueel volgrecht, onder de hierna beschreven voorwaarden en modaliteiten.

De andere aandeelhouders beschikken over een termijn van één (1) maand te rekenen vanaf de mededeling van de (laatste) verdeling om per aangetekend schrijven te kennen te geven aan de zaakvoerder(s) en aan de kandidaat-overdrager dat hij van zijn volgrecht gebruik wil maken en zijn aandelen wil overdragen samen met de aandelen van de kandidaat-overnemer of desgevallend aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht wel wensen uit te oefenen in verhouding met de verdeling en dit tegen de prijs en voorwaarden van de mededeling....

d) De vennoten die zich verzetten tegen de overdracht doch anderzijds hun voormeld voorkooprecht en/of desgevallend hun volgrecht niet uitgeoefend hebben, zijn verplicht de aandelen toch te kopen of er een koper voor te vinden tegen de prijs en voorwaarden die waren vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking, of in geval van overdracht ten kosteloze titel tegen de prijs bepaald door een deskundige aangesteld door alle betrokken partijen gezamenlijk of bij gebrek aan overeenstemming door de deskundige aangeduid door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

TIENDE BESLUIT - BEVOEGDHEID ZAAKVOERDERS

Aanpassing statutaire bepalingen aangaande de bevoegdheden van de zaakvoerders. Artikel 15 van de statuten omtrent het intern bestuur en beperkingen.

Voormeld artikel wordt aangevuld ais volgt:__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



r

Voorbehouden Z,laan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

c) Met betrekking tot alle handelingen boven dertigduizend euro (30.000,00) is evenwel een voorafgaande gezamenlijke goedkeuring of de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Artikel 15 van de statuten zal bijgevolg voortaan luiden ais volgt:

a) De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b) Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

c) Met betrekking tot alle handelingen boven dertigduizend euro (30.000,00 EUR) is evenwel een voorafgaande gezamenlijke goedkeuring of de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

ELFDE BESLUIT - WIJZIGING STATUTAIRE BEPALING VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

Wijziging statutaire bepalingen van toepassing bij de vereffening van de vennootschap overeenkomstig de gewijzigde bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWAALFDE BESLUIT - AANPASSEN STATUTEN

Aanpassing van de statuten om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten. ...

DERTIENDE BESLUIT - MACHTIGING / VOLMACHT

Machtiging van de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht met recht van indeplaatsstelling tot het vervullen van de administratieve formaliteiten dienaangaande.

VEERTIENDE BESLUIT - COORDINATIE

De vergadering geeft de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL --~

Bart Cluyse, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte statutenwijziging;

- verslag van de zaakvoerders;

- gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 31.07.2013 13396-0036-010
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 12.09.2012 12563-0462-009
17/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303254*

Neergelegd

13-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ENERGY by BIO

0836268771

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8380 Brugge, Hulkstraat 1

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 13 mei

2011, te registreren, dat er door:

- De Heer Axters, Luc André Louis Cornelius, geboren te Wervik op éénentwintig januari

negentienhonderd zesenvijftig, (rijksregisternummer 560121-359-97), wonende te

8301 Knokke-Heist, Zonnebloemstraat 12.

- De Heer D'hoore, Herman Amand Arsène, geboren te Brugge op acht augustus

negentienhonderd achtenvijftig, (rijksregisternummer 580808-251-07), wonende te

8200 Brugge, Vaartdijkstraat 76.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: ENERGY by BIO

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge, Hulkstraat 1.

DUUR: een onbeperkte duur

DOEL: De vennootschap heeft als doel:

" Raadgevingen bij de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

" Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie: raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management; engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

" De aankoop en verkoop van alle goederen, alle technologie en procedés, alle machines, technieken en productiemiddelen met betrekking tot de aanmaak en omvorming van energie, dit voor haar rekening of voor rekening van derden, het opmaken dienaangaande van studies en ontwerpen van technische installaties, technologieën en productieprocessen in de meest ruime zin in de breedste zin en zonder dat deze opsomming beperkend is, inzonderheid en meer bepaald productie van elektriciteit, transmissie van elektriciteit, distributie van elektriciteit, handel in elektriciteit, productie van gas, distributie van gasvormige brandstoffen via leidingen, productie en distributie van stoom en gekoelde lucht, inzameling van ongevaarlijk afval, overige verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval, sorteren van ongevaarlijk afval, terugwinning van metaalafval, terugwinning van inerte afvalstoffen, terugwinning van overig gesorteerd afval, sanering en ander afvalbeheer.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know how en andere intellectuele rechten;

" De ontwikkeling, het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

" Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen en het deelnemen onder welke vorm ook aan de oprichting, de uitbreiding of de omvorming van alle Belgische of buitenlandse vennootschappen, syndicaten of groeperingen.

" Het optreden als tussenpersoon bij de onderhandelingen. Alle verrichtingen en

handelingen hoegenaamd ook, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking en het tot stand brengen van overeenkomsten. Raadgevingen, assistentie en organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord met alle bijhorende en bijkomende activiteiten.

" Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen

overgaan, in België of in het buitenland, voor eigen rekening tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen en alle financiële, commerciële en industriële operaties doen die de verrichtingen van haar doel vergemakkelijken.

" De vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

" Projectmanagement.

" Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle

wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten. Ter verwezenlijking, mag zij daartoe alle industriële, financiële, commerciële en burgerlijke handelingen stellen, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormeld doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning of attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR). Het is verdeeld in honderd tweeëndertig (132) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd tweeëndertigste (1/132ste) ieder.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 363-0879683-30 bij de naamloze vennootschap ING België geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ENERGY by BIO in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op vijf mei 2011 dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand mei om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op zaterdag 12 mei 2012.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening aan het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

WINSTVERDELING:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMINGEN: Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als niet-

statutair zaakvoerders voor onbepaalde tijd:

- de Heer Axters Luc, voornoemd;

- de Heer D hoore Herman, voornoemd;

Beiden hier aanwezig, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet

verboden is en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

VOLMACHT: De comparanten en de aldus benoemde zaakvoerders stellen als bijzondere gevolmachtigde aan de heer Yves M. Desombere, medewerker van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Titeca Henri Accountancy, met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, alsook aan andere aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie

van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.05.2015, NGL 27.08.2015 15550-0016-009

Coordonnées
KAADR

Adresse
VIJFSTRAAT 8 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande