KAASIMPORT JAN DUPONT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KAASIMPORT JAN DUPONT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.109.216

Publication

08/05/2014
ÿþ"

Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111111111,11111111,1!11111111



1

Ondernemingsnr : 0405.109.216

Benaming "

(voluit) : Kaasimport Jan Dupont

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lieven Bauwensstraat 9, 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen met; het oog op de fusie door overneming van Heremans NV door Kaasimport Jan Dupont NV en waarvan hieronder' een uittreksel wordt weergegeven:

" Milcobel CVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger EST EST EST BVBA, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Eddy de MQeienaere;

" de heer Geert Neirynck; en

" PH Business & Consulting Services BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer; Patrick Huyskens,

vormende de raad van bestuur van Kaasimport Jan Dupont NV, met zetel te 8200 Brugge, Lieven= Bauwensstraat 9, met ondernemingsnummer 0405.109.216 en BTW nummer BE 0405.109.216, enerzijds,

en

" CHEESE INVEST BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Roland. Heremans;

" de heer Geert Neirynck; en

" PH Business & Consulting Services BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer; Patrick Huyskens.

vormende de raad van bestuur van HEREMANS NV, met zetel te 9120 Kallo, Fabrieksstraat 141, met; ondernemingsnummer 0421.250.709 en BTW nummer BE 0421.250.709, anderzijds,

stellen hierbij in gezamenlijk overleg overeenkomstig artikel 671 juncto 693-704 van het Wetboek van, Vennootschappen het volgende voorstel voor tot fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van` HEREMANS NV, voornoemd, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder: vereffening, overgaat op Kaasimport Jan Dupont NV, voornoemd, tegen uitreiking van aandelen in Kaasimport; Jan Dupont NV aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van HEREMANS NV.

De raad van bestuur van de over te nemen vennootschap HEREMANS NV en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap Kaasimport Jan Dupont NV verklaren dat ze dit fusievoorstel ter goedkeuring aan; hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zullen voorleggen en verbinden zich er wederzijds toe; om al hetgeen in hun macht ligt te doen met het oog op de verwezenlijking van de bovengenoemde fusie.

Dit fusievoorstel zal ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde: rechtbanken van koophandel, aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van HEREMANS NV en Kaasimport Jan Dupont NV ter goedkeuring worden voorgelegd. Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door de buitengewone algemene vergaderingen van HEREMANS NV en Kaasimport Jan Dupont ? NV, zal, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van HEREMANS NV, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening op Kaasimport Jan Dupont NV overgaan tegen uitreiking van aandelen in Kaasimport Jan Dupont NV aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van HEREMANS NV.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

me van (le avtP

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 APR 2014

Gent Afde ira Brugge

De grhler

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1.1. De over te nemen vennootschap: HEREMANS NV

Maatschappelijke benaming: HEREMANS

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel; Fabrieksstraat 141, 9120 Kallo

Ondernemingsnummer: 0421.250.709

BTW nummer: BE: 0421.250.709

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doet:

Aankoop en verkoop in het groot of als detaillant met in- en uitvoer van alle voedingswaren en hoofdzakelijk van alle kaasproducten.

De vennootschap mag tot het verwezenlijken van dit doel importeren en exporteren. Het begrip handel wordt hier bedoeld in zijn ruimste zin. Tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, ruilen en alle handels-, nijverheids- en financiële operaties verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op welke wijze ook met het sociaal doel.

De vennootschap mag zich interesseren, zowel in België als in het buitenland in alle bestaande of op te richten ondernemingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk, gelijksoortig of bijhorig of samenvoegend met haar eigen activiteiten is, of waarvan de bijstand of de diensten nuttig kunnen zijn voor de realisatie en activiteiten en doelstellingen van haar maatschappelijk doel.

De algemene vergadering kan het sociaal doei verbeteren en uitbreiden in de vorm van een wijziging aan de statuten."

1.2. De overnemende vennootschap : Kaasimport Jan Dupont NV

Maatschappelijke benaming: Kaasimport Jan Dupont

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Lieven Bauwensstraat 9, 8200 Brugge

Ondernemingsnummer: 0405.109.216

BTW nummer: BE 0405109.216

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel alle handels- en nijverheids-, en financiële verrichtingen in verband met kaas, zuivelprodukten en andere voedingswaren, evenals het opleggen, bewaren, verzorgen en rijpen van allerhande kaassoorten (zuivelprodukten), verpakken en verwerken.

Ze mag alle handels- en nijverheids- en financiële verrichtingen doen, die hiermee rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan, evenals deelnemen in, samenwerken of samenstellen met andere bedrijven of vennootschappen die een gelijkwaardig doel nastreven, of wier betrekkingen haar op enigerlei wijze nuttig kunnen zijn."

Vermits het maatschappelijk doel van Kaasimport Jan Dupont NV in haar huidige bewoordingen voldoende ruim omschreven is om alle activiteiten te omvatten die overeenkomstig de bepalingen van het maatschappelijk doel van HEREMANS NV worden uitgeoefend dient de doelomschrijving van Kaasimport Jan Dupont NV niet te worden uitgebreid n.a.v, de fusie.

2. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

De ruilverhouding van de aandelen, namelijk het aantal nieuwe aandelen Kaasimport Jan Dupont NV dat ingevolge de fusie zal worden toegekend aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van HEREMANS NV, ie. Milcobel CVBA werd berekend aan de hand van de volgende formule:

Waarde van één aandeel HEREMANS NV = ruilverhoudingsgetal

Waarde van één aandeel Kaasimport Jan Dupont NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vervolgens:

Ruilverhoudingsgetal x totaal aantal bestaande aandelen HEREMANS NV (namelijk 750) = het aantal nieuwe aandelen Kaasimport Jan Dupont NV dat ingevolge de fusie zal worden toegekend aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van HEREMANS NV

Om de waarde van één aandeel HEREMANS NV te berekenen, werd de fractiewaarde weerhouden, welke werd berekend op basis van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap gedeeld door het totaal aantal aandelen.

Deze berekening geeft het volgende resultaat:

62.000 EUR (=maatschappelijk kapitaal) 82,67 EUR

750 ( totaal aantal bestaande aandelen)

Om de waarde van één aandeel Kaasimport Jan Dupont NV te berekenen, werd de fractiewaarde weerhouden, welke werd berekend op basis van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap gedeeld door het totaal aantal aandelen,

Deze berekening geeft het volgende resultaat:

744.000 EUR (=maatschappelijk kapitaal) = 300,61 EUR

2.475 (= totaal aantal bestaande aandelen)

De ruilverhouding is dus als volgt berekend:

Ruilverhoudingsgetal:

82,67 (= waarde van één aandeel HEREMANS NV) = 0,275007484

300,61 (=waarde van één aandeel Kaasimport Jan Dupont NV)

Het aantal nieuwe aandelen Kaasimport Jan Dupont NV dat ingevolge de fusie zal worden uitgereikt aan de op datum van de fusie enige aandeelhouder van HEREMANS NV bedraagt aldus:

0,275007484 (ruilverhoudingsgetal) x 750 (totaal aantal bestaande aandelen HEREMANS NV = 206,25, afgerond 206 nieuwe aandelen.

Er worden bijgevolg tweehonderd en zes (206) volstorte nieuwe aandelen van Kaasimport Jan Dupont NV geruild tegen 750 aandelen van HEREMANS NV, en dit zonder opleg van geld,

Het aantal nieuw uit te geven aandelen bedraagt dus tweehonderd en zes (206) aandelen, zonder nominale waarde.

Aangezien Kaasimport Jan Dupont NV en HEREMANS NV deel uitmaken van dezelfde groep van vennootschappen, is er geen risico van benadeling van minderheidsaandeelhouders.

3. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Alle 750 aandelen in de over te nemen vennootschap HEREMANS NV worden, op datum van dit fusievoorstel, aangehouden door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Milcobel, met maatschappelijke zetel gelegen te Fabrieksstraat 141, 9120 Kallo, en met ondernemingsnummer BTW BE 0870.019.427.

De 206 aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen allen aan Milcobel CVBA, de op datum van de fusie enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap, toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap Kaasimport Jan Dupont NV.

De nieuw uitgereikte aandelen zullen op een gelijke manier als de bestaande aandelen behandeld worden. Er wordt aan de nieuwe aandelen een stemrecht verbonden identiek als het stemrecht verbonden aan de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen aandelen op naam zijn.

De nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in het aandelenregister van Kaasimport Jan Dupont NV dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen,

4. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald. Er worden geen bijzondere regelingen getroffen voor dit recht op deelname in de winst.

5. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, HEREMANS NV, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, Kaasimport Jan Dupont NV, wordt vastgesteld op 1 januari 2014, om 0.01 uur.

Alle verrichtingen sinds 1 januari 2014 om 0.01 uur door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

6. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

e De overnemende vennootschap kent geen bijzondere rechten toe aan de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap, zijnde Milcobel CVBA, andere dan diegene die hierboven vermeld zijn.

E

Er zijn in de over te nemen vennootschap overigens geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

7, BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS VAN KAASIMPORT JAN DUPONT NV, RESPECTIEVELIJK DE BEDRIJFSREVISOR VAN HEREMANS NV, VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris van Kaasimport Jan Dupont NV voor het opstellen

N van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag bedraagt 1.000 EUR. De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor van HEREMANS NV voor het opstellen van het in artikel

0 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag bedraagt 1.000 EUR.

00

8, BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

si 9. VERKLARING PRO FISCO

De fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van de artikelen 117 en 120 Wetboek Registratierechten, van artikel 211 en gelinkte artikelen zoals artikel 206 en 212 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van de artikelen 11 en 18 paragraaf 3 van het Wetboek BTW. Er zal een fiscale

" =1 retroactiviteit worden toegepast in lijn met de voormelde boekhoudkundige retroactiviteit zoals opgenomen in punt 5.

10, SLOTVERKLARINGEN

DL

10.1. Dit fusievoorstel zal uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende en over te nemen vennootschap die over de fusie moet besluiten, worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge in hoofde van de overnemende vennootschap Kaasimport Jan Dupont NV, en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde in hoofde van de over te nemen vennootschap HEREMANS NV,

"

~

10.2. De bestuursorganen van de bij de fusie- betrokken vennootschappen geven bijdeze een bijzondere' volmacht aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Loulzalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de neerlegging van onderhavig fusievoorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge en Dendermonde, en met betrekking tot de bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website van de bij de fusie betrokken vennootschappen, en terzake alle nodige formulieren te tekenen en In te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en II,

10.3. De akte van fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap, zal verleden worden voor Notaris François-Xavier Willems, met kantoren te Karel de Stoutelaan 55, 8000 Brugge.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Jim Bauwens

Gevolmachtigde

Voor

berhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Haam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2014 : BG003478
30/07/2014 : BG003478
21/02/2014 : BG003478
10/07/2013 : BG003478
24/06/2013 : BG003478
07/10/2011 : BG003478
30/06/2011 : BG003478
29/06/2010 : BG003478
28/10/2009 : BG003478
14/07/2009 : BG003478
20/03/2009 : BG003478
17/07/2008 : BG003478
16/07/2008 : BG003478
28/02/2008 : BG003478
18/09/2007 : BG003478
10/07/2007 : BG003478
12/12/2006 : BG003478
20/09/2006 : BG003478
07/07/2006 : BG003478
24/06/2015 : BG003478
26/07/2005 : BG003478
14/07/2015 : BG003478
31/05/2005 : BG003478
07/07/2004 : BG003478
31/12/2003 : BG003478
16/07/2003 : BG003478
18/07/2001 : BG003478
02/06/2001 : BG003478
13/07/2000 : BG003478
26/05/2000 : BG003478
26/05/2000 : BG003478
14/04/1999 : BG003478
26/01/1999 : BG003478
29/01/1992 : BG3478
08/01/1987 : BG3478
01/01/1986 : BG3478
15/05/2018 : BG003478

Coordonnées
KAASIMPORT JAN DUPONT

Adresse
LIEVEN BAUWENSSTRAAT 9 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande