KADEEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KADEEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.993.401

Publication

18/03/2015
ÿþIVI

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van kte

Griffie rechtbank Koophandel

0 6 MRT 2015

Gent AfdditfeBrugge

Do griffier

u

*15041090*

NE: 11G C

a

Ondernemingsnr

i~

_.~.

9 3 4 0 1

Benaming (voluit) : KADEEM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8000 Brugge, Spinolarei 18/0401

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING  VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 4 maart 2015, alsnog te registreren, dat er door:

De heer DE MtJYT Klaas Maria Gentiel, geboren te Brugge op 21 januari 1984,

wonende te 8000 Brugge, Spinolarei 18/0401.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met de naam KADEEM.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Spinolarei 18/0401.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1/ Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, engineering, consulting, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen maar in de meest ruime betekenis.

2/ Alle immobiliën operaties en/of ermee verband houdende verrichtingen, met name de aankoop, de verkoop, de ruiling, het laten bouwen, de omvorming of verbouwing, promoten, huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, alle activiteiten als makelaar in onroerende goederen 3/ Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijvingen, inventariseren van meubilair, het vervullen van functie van syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsomming beperkend is.

4/ het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen, het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

5/ De import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel in enig welke duurzame of niet duurzame investerings-, consumptie- en verbruiksgoederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, Voor-héhouden aan het  érg`iscTi Staatsblad

Luik B - vervolg

6 //~ -----_...-----_---.-.------------ Alle horeca-activiteiten.

7/ Het verstrekken van leningen en kredieten.

Deze opsomming is louter aanwijzend een geenszins beperkend.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager,

Dp mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,

financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks

e of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard Clà

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te

e vergemakkelijken.

Duur

e De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

le

Kapitaal

°'q Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro.

e Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, die elk 1/186ste van het

e kapitaal vertegenwoordigen.

e/ Het maatschappelijk kapitaal wordt ingebracht in speciën, en is geheel

un geplaatst en volstort tot beloop van 12.400 euro, zodat alsnog 6.200 euro

ó dient volstort te worden.

Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde rekening bij de NV KBC

BANK te Brugge (Sint-Kruis).

Op alle aandelen werd ingeschreven door de heer Klaas De Muyt.

Algemene vergadering

e De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op 20 juni, om 1800 uur, ongeacht of deze dag een werkdag, zaterdag, zondag, of

e wettelijke feestdag is.

un Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun

volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam,

DA

de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de

on statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij Clà

Clà DA

:r

In

vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Ingeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, dient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen met de benoeming van de rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. Het ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon zal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad,

op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap----- - -- _-  -- w

" Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

Staatsblad De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haart vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid. Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige

{andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders over de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de

;desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang van ivermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met de !belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden.Ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken, dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met de jaarrekening neergelegd te worden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap stemt overeen met het kalenderjaar.

' Winstverdeling

!Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten !honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming lis niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

!Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

(Ontbinding en vereffening

Het eventuele batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

;Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

De heer De Muyt Klaas Maria Gentiel, wonende te 8000 Brugge, Spinolarei 18/0401.

!Eerste boekjaar

!Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van de

rstatuten op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden

's afgesloten op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en

zeventien.

!Volmacht BTW/KBO





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge











L_______

}I Voor-bbhouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

Luik B - vervolg

Volmacht werd verleend aan kantoor De Jonckheere Sandra Boekhouding-1 Fiscaliteit te 8730 Beernem, Roggestraat 14, ondernemingsnummer 0673.408.543 en al haar aangestelden, met mogelijkheid totf indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen met het oog op dei inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen,I! de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), en enig welke overheidsadministratie. VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÓ6R DE FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE! VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD STEVEN FIEUWS, notaris

Samen hiermee neergelegd :

* expeditie van de oprichtingsakte van 4 maart 2015. L

...____._. ._.....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
KADEEM

Adresse
SPINOLAREI 18/0401 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande