KA'LIMERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KA'LIMERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.743.913

Publication

02/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

31-03-2015

Griffie

*15305643*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627743913

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Ka'limero

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Gullegemsesteenweg(Bis) 127 8501 Kortrijk

Onderwerp akte :

 Ka limero

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 8501 Bissegem, Gullegemsesteenweg, 127.

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Vander Stichele te Moorsele(Wevelgem) op 26 maart 2015, dat Mejuffrouw BRAL Karolien Myriam André, geboren te Kortrijk op negen februari negentienhonderdtweeënzeventig (identiteitskaartnummer 591-3782540-30, rijksregisternummer 720209 034 58), ongehuwd, wonende te 8501 Bissegem (Kortrijk), Gullegemsesteenweg, 127 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  Ka limero opgericht heeft. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8501 Bissegem (Kortrijk), Gullegemsesteenweg, 127.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en volstort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld. Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Mejuffrouw BRAL Karolien, voornoemd, verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen in geld.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volstort is in speciën ten belope van twee/derde deel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap heeft tot doel:

- de kinderopvang, de voor- en naschoolse opvang van kinderen, bewaarplaats voor kinderen, vakantieopvang voor kinderen, verschaffen van maaltijden tijdens de opvang van kinderen; - de uitoefening van de logopedie en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de bedrijfsleider en met inachtneming van de esthetische code van de logopedist(e), met dien verstande dat de honoraria voor de verstrekkingen geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de bedrijfsleider een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap in verhouding met de door haar verrichte prestaties;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat, die nuttig of nodig kan zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop, het huren, het leasen, renten en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten;

- het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het doel;

- de mogelijkheid scheppen om de bedrijfsleider toe te laten zich bij te scholen en verder te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bekwamen teneinde zijn medische activiteit in de meest optimale omstandigheden te kunnen beoefenen.

- onderneming in onroerende goederen, aankopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Alle verrichtingen die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een roerend en onroerend patrimonium.

Ten dien einde mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle handelszaken of industriële of commerciële inrichtingen stichten, verwerven, verkopen, huren of verhuren, bouwen of verbouwen, alle merken, modellen, werkprocédés, brevetten en vergunningen afstaan, verhandelen, verhuren, verwerven en uitbaten, alle vergunningen of ondervergunningen afstaan, en in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met wat voorafgaat of van die aard zijn om de ontplooiing en de uitbreiding van de maatschappelijk bedrijvigheid te bevorderen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland optreden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij alleen, hetzij in deelneming, vereniging of vennootschap met andere vennootschappen of personen, en onder welke vorm ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verrichtingen stellen die overeenkomen met haar maatschappelijk doel.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden, nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

De jaarvergadering (gewone algemene vergadering van aandeelhouders) zal gehouden worden op éénentwintig mei om 17 uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarbij hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, wordt benoemd en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw BRAL Karolien, voornoemd, die uitdrukkelijk aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend vijftien door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging ter griffie van een uittreksel uit deze akte en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien, op eenentwintig mei.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd : exepditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
KA'LIMERO

Adresse
GULLEGEMSESTEENWEG127 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande