KAMBEL

NV


Dénomination : KAMBEL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 473.615.168

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 31.03.2014 14080-0585-013
02/09/2013
ÿþ1 1 1 1 1 1 1 I 1 il 1 1

1 1 9675

Modw9n111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~r

,"

.~

r'. ~` ter ~,RIVFt~ ó

Iy~~~~~~~~ KaGp~~~ti~~~-~~

n,=~^,~~a C~ " I Á~ct4ng Bcu Gr ~

wil~-

Luik B

bE

E

St

Ondernemingsnr : 0473.615.168

Benaming

(voluit) : Kambel

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 67NER 1, 8420 De Haan

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders en benoeming bestuurders

Ten maatschappelijke zetel op 04 juli 2013 wordt op de bijzondere algemene vergadering het volgende beslist :

Worden ontslagen als bestuurder :

- de heer Alain VAN DEN BERGH, wonende te 2560 Nljlen, Herenthoutsesteenweg 129

- de heer Frank VAN DEN BERGH, wonende te 2170 Merksem, Azalealei 107

- de heer Ivan VAN DEN BERGH, wonende te 2100 Deurne, Ruggeveldlaan 730 bus 9

- de heer Yvan VAN DEN BERGH, wonende te 8420 De Haan, Brugsesteenweg 67NER1

Worden benoemd tot bestuurder, voor een periode van 6 jaar:

- de heer Yvan VAN DEN BERGH, wonende te 8420 De Haan, Brugsesteenweg 67NER1

- mevrouw Joanna Kalee, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 3 bus 2

Beide mandaten zijn onbezoldigd.

Daarna beslist de Raad van bestuur om de heer Yvan VAN DEN BERGH te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Van den Bergh Yvan, Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 29.03.2013 13079-0562-013
24/01/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0473.615.168

Benaming

(voluit) ; KAMBEL

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; 8420 DE HAAN, BRUGSESTEENWEG 67 VER 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM COORDINATIE DER STATUTEN

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op zesentwintig december tweeduizend twaalf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

la De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. Artikel zes der statuten wordt dienovereenkomstig geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. Alle aandelen dragen een volgnummer.".

Dienaangaande gelast de vergadering de raad van bestuur met de uitvoering van de genomen beslissing, door de in aandelen op naam omgezette aandelen in te schrijven in het krachtens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen te openen aandelenregister, en door het certificaat af te leveren dat de inschrijving in het aandelenregister attesteert, conform artikel 465 van zelfde wetboek.

2i, De vergadering beslist de tekst van de statuten te coördineren ingevolge de genomen beslissing en volledig te herwerken en beslist  na bespreking artikel per artikel  de nieuwe tekst der statuten op te stellen ais volgt

Handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap met de naam "KAMBEL", met maatschappelijke zetel te 8420 De Haan, Brugsesteenweg 67 VER 1, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende zoals inzake wijzigingen der statuten.

De vennootschap heeft tot doel:

a) het geven van adviezen op het gebied van de algemene beleidsvorming van ondernemingen, het verstrekken aan vennootschappen, bedrijven en ondernemingen van beheersadviezen in aile sectoren;

b) het voor eigen rekening beleggen van vermogen van de vennootschap, het aangaan van lijfrenteverplichtingen;

c) het verkrijgen, beleggen in, bezitten, vervreemden, bezwaren, (ver)huren, (ver)pachten en het op andere wijze beschikken met betrekking tot roerende en onroerende goederen, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen, bedrijven en ondernemingen, het ontplooien van activiteiten op commercieel, financieel en industrieel gebied;

d) het (uit)lenen van gelden, het geven van garanties en het zich verbinden voor verplichtingen van derden, alsmede aile andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks daarop betrekking hebben of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden. De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, mandaten aanvaarden als bestuurder, zaakvoerder en soortgelijke opdrachten in Belgische en buitenlandse vennootschappen, bezoldigd of onbezoldigd. Zij mag eveneens participeren in andere vennootschappen, verenigingen of entiteiten met of zonder rechtspersoonlijkheid, naar Belgisch of naar buitenlands recht, voor zover dat kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1SCH STAA

SBLAD Grifg&,.Q1:e.0

bel a sE Sta

I M111111111111

NEERGELEGD ter GRIFPI1± 1:1c1 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afderirt Brugq

r1n: 7 JAN. la

1110

N1TEUR BELGE

1 6 -01- 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4-

Voor-behouden *aan het Belgisch Staatsblad

lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer. Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle financiële, industriële of commerciële, roerende en onroerende handelingen stellen die hiermede verband houden of van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, zo in België als in het buitenland.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,-), vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. Alle aandelen dragen een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit een veranderlijk aantal personen. Het aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van hoogstens zes jaar, en zijn ten allen tijde door haar afzetbaar; zij zijn herkiesbaar.

De vennootschap staat onder het toezicht van iedere aandeelhouder, zolang de vennootschap niet wettelijk verplicht is om een commissaris te benoemen. Zodra de vennootschap daartoe wettelijk verplicht is, zal een commissaris benoemd worden, en zal ze onder zijn toezicht staan. Wanneer een commissaris benoemd dient te worden, zal zijn mandaat maximaal drie jaar !open. Hij is herkiesbaar.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Alle akten die de vennootschap verbinden evenals de volmachten die bij deze akten behoren, worden behoudens bijzondere lastgeving, geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt, hetzij twee bestuurders, gezamenlijk optredend. Behoudens bijzondere lastgeving wordt de vennootschap ook in rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt, hetzij twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om zestien uur; indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. Om op de algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de bijzondere en buitengewone, te worden toegelaten, moet elke aandeelhouder een certificaat van inschrijving, uiterlijk zeven dagen voor de datum vastgesteld voor de algemene vergadering neerleggen ten zetel van de vennootschap of in de instellingen aangeduid in de berichten van bijeenroeping. Elk aandeel geeft recht op één stem. Als er meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zullen de rechten verbonden aan deze aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

De brutowinst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar; van deze nettowinst wordt, na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor vorming van de wetteliike reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming welke aan het saldo zal gegeven worden. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de wettelijke voorwaarden, op het resultaat van het lopend boekjaar een interimdividend uit te keren. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag van de raad van bestuur dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis een bedrijfsrevisor of externe accountant, brengt verslag uit over deze staat, de conclusies van zijn verslag worden overgenomen in de agenda. ln geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering der aandeelhouders een of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en hun vergoedingen en bepaalt de wijze van vereffening overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen, naar evenredigheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte.

gecoordineerde statul.en

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.03.2012, NGL 27.04.2012 12100-0259-015
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0196-013
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 30.03.2010 10077-0414-015
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 13.03.2009, NGL 30.03.2009 09091-0009-014
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 14.03.2008, NGL 26.03.2008 08079-0366-014
02/04/2007 : BG090512
04/04/2006 : BG090512
19/04/2005 : TU090512
29/03/2004 : TU090512
21/03/2003 : TU090512
08/10/2002 : TU090512
09/01/2001 : TUA016892

Coordonnées
KAMBEL

Adresse
BRUGSESTEENWEG 67, VER 1 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande