KANTOOR HUYVAERT - SPIESSCHAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR HUYVAERT - SPIESSCHAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.692.209

Publication

04/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15309187*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

02-06-2015

Griffie

0631692209

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Kantoor HUYVAERT - SPIESSCHAERT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor Herlinde BAERT, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT , geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 2 juni 2015, nog niet geregistreerd, dat door de 1/ Mevrouw HUYVAERT Kathleen Colette, RR 67.03.16300.66, geboren te Gent op 16 maart 1967, echtgenote van de heer VER EECKE Patrick Annie Gentiel, geboren te Tielt op 25 mei 1963, wonende te 8755 Ruiselede, Kruiswegestraat 1 en 2/ De naamloze vennootschap  HOF TER STEENE , met zetel te 9880 Aalter (Poeke), Vinktsestraat 11 bus 1 en met ondernemingsnummer BTW BE0443.651.967 RPR Gent, afdeling Gent.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Felix Verhaeghe, destijds te Ruiselede, op 11 maart 1991, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 maart 1991 onder nummer 910329-327, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Ann Vanlauwe, destijds te Ruiselede, op 20 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2008, onder nummer 20080104/0002653, volgende vennootschap werd opgericht:

S T A T U T E N

Artikel 1: Rechtsvorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  Kantoor HUYVAERT - SPIESSCHAERT .

Deze naam moet worden vermeld in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , of de afkorting ervan.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 8755 Ruiselede, Kruiswegestraat 1. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerders.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Activiteiten in verzekeringsbemiddeling; bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten; het uitvoeren van alle mogelijke financiële transacties; het bemiddelen inzake alle mogelijke financiële producten en aanverwante diensten en producten; het verstrekken van alle mogelijke financieringen, met gelijk welk financieringstechniek (zoals bijvoorbeeld persoonlijke lening, hypotheeklening, pandlening, investeringskrediet, leasing, renting...); het afsluiten van allerhande verzekeringscontracten en aanverwante verbintenissen; het nemen en beheren voor eigen rekening van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen; het voor eigen rekening verwerven, beheren en vervreemden van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende als onroerende.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kruiswegestraat 1

8755 Ruiselede

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Alle handelsbemiddeling, niet gespecialiseerd.

3. Het verstrekken van operationeel advies betreffende ondernemingen met een doel dat hetzelfde zou zijn of verwant aan dit omschreven in punt 1. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van hierboven genoemde ondernemingen.

4. Het verlenen van financieel advies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen en dit in de meest brede zin van het woord.

5. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan derden, onder meer op het vlak van administratie, de boekhouding, het management, de bedrijfsorganisatie en de informatica.

6. Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuurdersmandaat, al dan niet bezoldigd.

7. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van alle roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks van aard zijn de opbrengst van deze roerende goederen te bevorderen.

8. Het beheer van een onroerend vermogen, zijnde het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door 20 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/20ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn volledig volgestort, zodat de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Artikel 6: Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 10: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Artikel 11: Bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Artikel 12: Delegatie van machten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zoals opdrachten in het kader van het dagelijks bestuur, mits zij duidelijk zijn omschreven, zijn geoorloofd. De aldus gevolmachtigden verbinden de vennootschap slechts als gewone lasthebbers onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerders die hun volmacht gaven.

Artikel 16: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 9 uur in de voormiddag.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van

besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair

bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden

telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5de van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel 17: Aantal stemmen - Volmacht

Indien er meerdere vennoten zijn, mag iedere vennoot stemmen in persoon of door lasthebber.

Ieder aandeel geeft slechts recht op een stem.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel 21: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar.

Artikel 23: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20ste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds 1/10de van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Artikel 27: Verdeling bij vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming

met hun respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat

nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap

heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank om te eindigen op 31 december 2016.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in 2017.

3. De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 mei 2015, onder opschortende voorwaarde van het neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

AANSTELLING ZAAKVOERDERS

De oprichters hebben beslist 2 zaakvoerders te benoemen, te weten:

1) mevrouw HUYVAERT Kathleen Colette, RR 67.03.16-300.66, geboren te Gent op 16 maart 1967, wonende te 8755 Ruiselede, Kruiswegestraat 1;

2) de voornoemde naamloze vennootschap  HOF TER STEENE , met zetel te 9880 Aalter (Poeke), Vinktsestraat 11 bus 1 en met ondernemingsnummer BTW BE0443.651.967 RPR Gent, afdeling Gent.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger:

mevrouw SPIESSCHAERT Annelies Maria Denise, RR 87.03.12-328.93, geboren te Tielt op 12 maart 1987, wonende te 9880 Aalter, Vinktsestraat 11.

Identiteitsgegevens volgens voorgelegde identiteitskaart met nummer 591-6370684-20.

Hiertoe aangesteld blijkens voorafgaande beslissing.

Die beiden, desgevallend vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Zij worden aangesteld voor onbepaalde duur, zonder dat hun zaakvoerderschap van statutaire aard zal zijn. Deze mandaten zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

VOLMACHTDRAGER

Wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde: Titeca Accountancy, te 8800 Roeselare, Heirweg 198, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt voor het vervullen van alle formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie, het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, het sociaal Secretariaat, bij de Registratiecommissie en bij de fiscale en andere administraties in het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Staatsblad

Geassocieerd notaris Herlinde Baert, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift akte dd 02/06/2015

Coordonnées
KANTOOR HUYVAERT - SPIESSCHAERT

Adresse
KRUISWEGESTRAAT 1 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande