KAROLIEN SOENEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAROLIEN SOENEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.775.402

Publication

31/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden (= nominale waarde) tenminste overeenkomen met het eigen vermogen samengesteld bij de oprichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er dient vermeld te worden dat OVAM voor het overgedragen onroerend goed niet over informatie beschikt met betrekking tot de bodemkwaliteit. Bijgevolg is het mogelijk dat bij een eventuele latente bodemverontreiniging de betreffende inbrengwaarden niet gerealiseerd kunnen worden. Wij dienen hiervoor dan ook een principieel voorbehoud te formuleren.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 22 december 2014.

(handtekening)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor

VASTSTELLING STATUTEN.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura, waarvan de totale waarde gelijk is aan ¬ 262.432,52 worden drie duizend zes honderd (3.600) volledig afbetaalde aandelen zonder nominale waarde toegekend.

Deze drie duizend zes honderd (3.600) aandelen worden overeenkomstig de bepalingen van het voorstel tot partiële splitsing alsmede van de bepalingen opgenomen door de buitengewone algemene vergadering van de inbrengende vennootschap  Project-Engineering , toegekend als volgt:

1. Aan Mevrouw Eveline Soenen, geboren te Izegem, op 08 april 1973, wonende te 8520 Kuurne, Stokerijstraat 59, worden duizend zeven honderd negen en negentig (1.799) aandelen toegekend.

2. Aan Mevrouw Karolien Soenen, geboren te Izegem, op 01 januari 1970, wonende te 8000 Brugge, Wollestraat 49, worden duizend zeven honderd negen en negentig (1.799) aandelen toegekend.

3. Aan de Heer Hendrik Soenen, geboren te Izegem, op 29 augustus 1946, wonende te 8870 Izegem, Gentseheerweg 83, worden twee (2) aandelen toegekend.

SAMEN: Drie duizend zes honderd (3.600) aandelen, vertegenwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

De statuten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

 KAROLIEN SOENEN worden als volgt vastgesteld:

Naam: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de

naam  KAROLIEN SOENEN .

Zetel: te 8000 Brugge, Wollestraat 49.

Duur: De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, het opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1. en 2.

4. Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals onder meer en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimte, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

5. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

6. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

7. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie- of dienstverlenende ondernemingen.

8. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

9. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

10. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, dit alles in de ruimste zin.

11. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

12. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm.

13. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

14. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

16. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

17. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijke doel, aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, openbare, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

18. Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle

industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd twintig duizend vijfhonderd vijfennegentig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 220.595,72).

Het wordt vertegenwoordigd door drie duizend zes honderd (3.600) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het

bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alleen optredend.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 01 december en eindigt op 30 november van het jaar daaropvolgend.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening: De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende drie voorwaarden:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. Alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid Wetboek van Vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf. OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt met terugwerkende kracht vanaf 01 december 2014 tot 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur van het jaar 2016.

3. De oprichter benoemt volgend personen als gewone zaakvoerders:

- Mevrouw Karolien Soenen, voornoemd;

- De Heer Hendrik Soenen, voornoemd.

De duur van hun mandaat is onbepaald en is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

- De vergadering en de benoemde zaakvoerders van de nieuw op te richten vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in het handelsregister en/of de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen alsook bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen en/of één (1) of meer erkende ondernemingsloketten, met name de naamloze vennootschap  Titeca Accountancy , met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0882.371.584.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte;

- verslag bedrijfsrevisor;

- verslag oprichter.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Coordonnées
KAROLIEN SOENEN

Adresse
WOLLESTRAAT 49 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande