KATHOLIEKE CHARISMATISCHE VERNIEUWING, AFGEKORT : K.C.V.

Association sans but lucratif


Dénomination : KATHOLIEKE CHARISMATISCHE VERNIEUWING, AFGEKORT : K.C.V.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 416.337.856

Publication

28/04/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



*11065141

lll

be a

131

sté.

NEERGELEGD ter GRIFFIE der NITS  g._ . RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE DIRECT-ION 1` RU GE (Afdeling Brugge)

19-04-2D11

Le ISCH STA SESTti.L R

.1 1 APR. 201

De griffier. Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0416.337.856

Benaming

(voluit) : Katholieke Charismatische Vernieuwing

(verkort) : K.C.V.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kortrijkstraat 17 - 8700 Tielt

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - STATUTEN ( WIJZIGINGEN )

ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Voorwerp akte : mandaten bestuurders voor de duur van 5 jaar

Op de algemene vergadering van 12 februari 2011 werden voor een periode van 5 jaar als

bestuurders aangesteld :

De Heer Pierre DECALUWE  P.P. Rubenslaan 9  9051 SINT-DENIJS-WESTREM

De Heer Frank DE MUNSTER  Parkstraat 15  8710 WIELSBEKE

De Heer Jos KONINGS  Kloosterlaan 12  3500 HASSELT

Mevrouw Martine LAMBRECHT  Leegstraat 89  8780 OOSTROZEBEKE

De Heer Marc MEIRSMAN  Nieuwe Beggaardstraat 46  2800 MECHELEN

Mevrouw Josiane PEPERSTRAETE  Stationsstraat 40  8700 TIELT

De Heer Lieven VANDENBERGHE  Frascatilaan 28  8500 KORTRIJK

Mevrouw Godelieve VERGAELEN  Lange Leemstraat 131 bus 2  2018 ANTWERPEN

Voorwerp akte : aanduiding functies Raad van Bestuur :

De raad van bestuur, samengekomen op 12 februari 2011, na de algemene vergadering van dezelfde datum, heeft onder haar bestuurders voor de termijn van 5 jaar aangeduid :

als voorzitter : De Heer Marc MEIRSMAN  Nieuwe Beggaardstraat 46  2800 MECHELEN als ondervoorzitter : Mevrouw Josiane PEPERSTRAETE  Stationsstraat 40  8700 TIELT

als secretaris : De Heer Pierre DECALUWE  P.P. Rubenslaan 9  9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Hoofdstuk I. Benaming, zetel, doel.

Art. 1.

De vereniging draagt de naam " Katholieke Charismatische Vernieuwing Vlaanderen, vzw. ",

afgekort "K.C.V. vzw".

Art. 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kortrijkstraat 17 8700 TIELT, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brugge. De zetel kan binnen het gerechtelijke arrondissement gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur en na bekrachtiging van de Algemene Vergadering.

Art. 3.

De vereniging heeft tot doel:

1.De instandhouding, het beheer en de ontsluiting van het voormalige Franciscanen Klooster! Kerk in Tielt, volgens de bepalingen van een open-monumentenvereniging zoals omschreven in het besluit van de Vlaamse regering van 14 december 2001 houdende vaststelling van het premiestelsel voor restauratiewerkzaamheden aan beschermde monumenten.

2.Met uitsluiting van elk winstoogmerk, de studie, verspreiding en bevordering van de katholieke charismatische vernieuwing, met alle mogelijke middelen, als daar zijn: boeken, tijdschriften, brochures en andere geschriften op godsdienstig, cultureel, sociaal en pedagogisch vlak, kunstvoorwerpen, illustraties,foto's en prenten, die verband houden met het algemeen doel van de vereniging, bijeenkomsten, congressen, demonstraties, opvoeringen, tentoonstellingen, reizen, bezoeken, feesten, cursussen en wedstrijden, beeld- en geluidsdragers en het gebruik van alle moderne media.

3.1-let bijeenbrengen van fondsen en kapitalen waaruit of uit wier opbrengsten aan natuurlijke en rechtspersonen hulp en steun kan worden verleend bij het schrijven, samenstellen, vertalen, drukken, uitgeven of verspreiden, evenals voor het organiseren, oprichten en in stand houden van het onder doel 2 gestelde.

4.Het uitvoeren van propaganda en het opwekken van belangstelling voor het onder doel 1 2 en 3 gestelde en het aansporen tot morele en geldelijke steun.

5.De bevordering en steun aan de  door deze vernieuwing geïnspireerde inzet van apostolische, missionaire, caritatieve, educatieve en sociale projecten. Deze bedrijvigheid zal uitgevoerd worden, zowel in de maatschappelijke zetel als in de afdelingen, welke de Raad van Bestuur, naar gelang de noodwendigheden, zal kunnen oprichten of ontbinden.

De vereniging heeft een confessioneel rooms-katholiek karakter, overeenkomstig de richtlijnen van de bevoegde kerkelijke overheid en maakt als zodanig deel uit van de wereldwijde Katholieke Charismatische Vernieuwing.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het doel van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Art. 4.

Duur: De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il. Leden.

Art. 5.

De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden.

Het aantal effectieve leden is onbeperkt, doch mag niet minder dan acht bedragen en moet minstens één effectief lid meer bedragen dan het aantal Bestuurders in de Raad van Bestuur. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de Vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op effectieve leden toepasselijk.

Zowel natuurlijke als rechtspersonen kunnen effectief lid van de vereniging zijn. Om als effectief lid van de vereniging aangenomen te kunnen worden moet de aanvrager aan de volgende voorwaarden voldoen:

a)Zich verbinden aan de statuten en reglementen van de vereniging.

b)Voorgesteld worden door twee effectieve leden en aanvaard worden door de Raad van Bestuur.

c)Indien het een natuurlijke persoon betreft moet hij minstens achttien jaar oud zijn op het moment van zijn aanvraag.

Alleen de Raad van Bestuur beslist over de aanvaarding van nieuwe effectieve leden.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Zij hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden (eden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

De vereniging kan ook ereleden hebben. De Raad van Bestuur kan de voorwaarden voor deelneming aan de vereniging bepalen voor deze leden, evenals hun rechten en plichten in het huishoudelijk reglement.

Art. 6.

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

Onverminderd de artikels 3, & 2, en 11, van de Wet van 27 juni 1921 gaan de leden in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Art. 7.

Het lidmaatschap vervalt door:

a) Door ontslagneming van een met de post aangetekend schrijven aan de zetel van de vereniging, gericht aan de Voorzitter van de vereniging.

b) Door uitsluiting wegens inbreuk op de reglementen of de statuten van de vereniging.

c) Door overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Uitsluiting van een lid geschiedt door de Algemene Vergadering volgens de bepalingen van artikel 12 van de wet van 27 juni 1921.

Ontslagnemende of uitgesloten leden, alsmede de rechthebbenden van de overleden leden, kunnen geen aanspraak maken, of rechten doen gelden op het maatschappelijk bezit, en geen teruggave eisen van hun bijdrage.

Hoofdstuk III. Algemene vergadering

Art. 8.

De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve (werkende) leden, individueel of vertegenwoordigd, en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter of in laatste instantie door het oudste aanwezig lid van de Raad van Bestuur. Het aantal effectieve leden is onbeperkt, doch mag niet minder dan acht bedragen.

Een effectief lid kan zich door een ander stemgerechtigd lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door het verlenen van een schriftelijke volmacht. Elk effectief lid kan op de Algemene Vergadering drager zijn van slechts één volmacht.

De Vereniging staat toe dat een ambtenaar aangeduid door de Vlaamse regering de Algemene Vergaderingen en de Raden van Bestuur, respectievelijk de vergaderingen van de Bestuurders bijwoont, wanneer over het monument dat de open-monumentenvereniging toebehoort of over daaraan uit te voeren werken wordt beslist.

De tenuitvoerlegging van de beslissing van de Algemene Vergadering of van het Bevoegde Orgaan omtrent het behoud of restauratie van het monument, waarbij de aanwending van een restauratiepremie is betrokken, dient aan het akkoord van de Vlaamse regering te worden voorgelegd.

Art. 9.

Behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de Algemene Vergadering:

'De wijziging van de statuten van de vereniging.

" De benoeming en de afzetting van de bestuurders.

'De kwijting aan de bestuurders.

" De goedkeuring van de begroting en van de rekeningen.

" De vrijwillige ontbinding van de vereniging;

'De uitsluiting van een effectief lid.

'De benoeming en de afzetting van de commissarissen.

Art. 10.

De Statutaire Algemene Vergadering zal twee maal per jaar gehouden worden: één voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en een voor het goedkeuren van de begroting van het komende jaar.

Art. 11.

De Algemene Vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda vermeld staan. Over punten die niet op de agenda staan, kan niet rechtsgeldig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

beslist worden, tenzij de Vergadering met unanimiteit de toevoeging van een extra agendapunt op de vergadering aanvaardt.

Art. 12.

Een buitengewone Algemene Vergadering kan steeds samengeroepen worden als het belang van de vereniging het vereist. Wanneer tenminste één vijfde van de effectieve leden dit vraagt, dient de Algemene Vergadering samengeroepen te worden binnen de maand.

Art. 13.

De uitnodiging voor de Algemene Vergadering komt ofwel bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de Algemene Vergadering. De uitnodigingen worden minstens acht dagen vóór de Algemene Vergadering verstuurd.

Art. 14.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij verhindering door de ondervoorzitter of in laatste instantie door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Art. 15.

De Algemene Vergadering kan slechts rechtsgeldig beslissen indien de helft van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit niet het geval is, dient binnen de 30 dagen, (maar niet vóór de 15 dagen, dus tussen de 15 en de 30 dagen) een nieuwe Algemene Vergadering te worden samengeroepen, die rechtsgeldig kan beslissen, ongeacht het aantal aanwezigen.

Elk effectief lid beschikt over één stem in de gewone en buitengewone Algemene Vergadering. Hij mag zich laten vertegenwoordigen door aan ander effectief lid, mits schriftelijke machtiging. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij de berekening der stemmen wordt geen rekening gehouden, met de stemmen van de effectieve leden die zich onthielden. Bij staking van stemmen, is de stem van de effectieve Voorzitter doorslaggevend.

Bij afwijking van voorgaande alinea worden de beslissingen nopens wijziging van de

statuten, uitsluiting van een lid of vrijwillige ontbinding van de vereniging, slechts genomen mits de bijzondere voorwaarden van aanwezigheid, meerderheid en eventuele rechterlijke homologatie vereist door de terzake geldende wettelijke bepalingen van de wet van 27 juni 1921.:

" Voor statutenwijziging: 213 aanwezigheid of vertegenwoordiging en 213 meerderheid.

" Voor wijzigingen van de doelstellingen: 213 aanwezigheid en 415 meerderheid.

" Voor uitsluiting van effectieve leden: aanwezigheid niet nader bepaald, 213 meerderheid.

" Voor vrijwillige ontbinding: 213 aanwezig held en 415 meerderheid.

" Voor omzetting naar een vennootschap met sociaal oogmerk: 213 aanwezigheid en 415 meerderheid. Deze beslissing wordt voor bereid door de Raad van Bestuur.

Art. 16.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genotuleerd in een afzonderlijk register, ondertekend door de effectieve Voorzitter en de secretaris of één van de andere bestuurders. Het register wordt bewaard op de zetel van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

vereniging. De afschriften van deze processen-verbaal worden geldig

ondertekend door de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Hoofdstuk IV. Raad van bestuur

Art. 17.

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die minstens zeven leden telt, al dan niet effectief lid van de vereniging. De Raad van Bestuur moet minstens één lid minder tellen dan het aantal effectieve leden van de vereniging.

De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd voor een periode van ten hoogste vijf jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar.

Elke kandidaat bestuurder dient zijn verzoek om benoeming schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur legt deze kandidatuur voor aan de eerstvolgende Algemene Vergadering die beslist over het al dan niet aanvaarden. De Raad van Bestuur brengt de kandidaat- bestuurder op de hoogte van deze beslissing.

Elke bestuurder kan te allen tijde zijn mandaat beëindigen. Het vrijwillig ontslag van een bestuurder moet per postbrief aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht. De Raad van Bestuur beschouwt als ontslagnemend de bestuurder die zonder kennisgeving stelselmatig nalaat om deel te nemen aan de Raad, nadat het door de Raad van Bestuur hierop is gewezen per brief of email post.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

Bij overlijden, ontslag of afzetting van een bestuurder wordt een nieuwe bestuurder aangeduid door de volgende Algemene Vergadering.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd.

Art. 18.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een Voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris

en een penningmeester.

Art. 19.

De Voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid de ondervoorzitter roept de Raad schriftelijk of per fax of per mail bijeen en zit de vergaderingen voor. De uitnodiging vermeldt datum, plaats en agenda van de Raad van Bestuur. De uitnodigingen worden minstens acht dagen váór de Raad van Bestuur verstuurd.

De Raad van Bestuur vergadert minimum 3 x per jaar, volgens een jaarlijkse vastgelegde kalender, tenzij noodzaak een bijkomende vergadering vereist.

De Raad van Bestuur vergadert eveneens op uitnodiging van de Voorzitter of door vier bestuurders op gezamenlijk verzoek.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen en geldig stemmen wanneer de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Er wordt geen rekening gehouden met de stemmen van de leden die zich onthielden. Bij staking van stemmen is de stem van de effectieve Voorzitter doorslaggevend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vereniging staat toe dat een ambtenaar aangeduid door de Vlaamse regering de Raden van Bestuur, respectievelijke de vergaderingen van de Bestuurders bijwoont wanneer over het monument dat de open-monumentenvereniging toebehoort of over daaraan uit te voeren werken wordt beslist.

De tenuitvoerlegging van de beslissing van de Algemene Vergadering of van het bevoegde orgaan omtrent het behoud of de restauratie van het monument, waarbij de aanwending van een restauratiepremie is betrokken, dient aan het akkoord van de Vlaamse Regering te worden voorgelegd.

Art. 20.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college en bijzondere bevoegdheidsdelegaties, wordt de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Voorzitter van de Raad van Bestuur samen met twee door hem aangeduide bestuurders

Art. 21.

De bevoegdheden van de Raad van Bestuur worden in de breedste zin opgevat en behelzen alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

Art. 22.

Van elke vergadering van de Raad van Bestuur wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd.

Deze verslagen warden bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Uittreksels ervan worden geldig ondertekend door twee bestuurders.

Art. 23.

Onverminderd artikel 26 septies van de Wet van 27 juni 1921, gaan de bestuurders geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Art. 24.

De vereniging mag giften aanvaarden overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921. De maatschappelijke gelden zullen aangewend worden om de bestuurs- en andere uitgaven te dekken, vereist voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Art. 25.

Overeenkomstig artikel 13bis van de Wet van 27 juni 1921 kan de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordigingsbevoegdheid m.b.t. dat dagelijks bestuur, met inbegrip van de handtekenbevoegdheid, opdragen aan een Bureau. Het Bureau bestaat uit minimum 6 leden aangeduid door de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur duidt tevens de Voorzitter van het Bureau aan. De leden van het Bureau worden benoemd voor een periode van vijf jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar. Elk lid van het Bureau kan te allen tijde zijn mandaat beëindigen en brengt zijn vrijwillig ontslag per brief ter kennis aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur is tevens bevoegd om een lid van het Bureau te ontslaan bij eenvoudige beslissing. Het benoemingsbesluit van de Raad van Bestuur zal vermelden of deze personen individueel, gezamenlijk dan wel als een college moeten optreden.

Het dagelijks bestuur betreft alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en dle, hetzij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. Meer in het bijzonder worden de bevoegdheden van het dagelijks bestuur nader bepaald door de Raad van Bestuur, zoals vermeld in het intern reglement van de vereniging. De Voorzitter, de leden van de Raad van Bestuur en de leden van de A.V. kunnen te allen tijde de vergadering van het Bureau bijwonen.

Hoofdstuk V. Begroting en rekeningen.

Art. 26.

Het boekjaar van de vereniging begint op 01 januari en eindigt op 31 december.

Art. 27.

Elk jaar, ten laatste binnen zes maanden na afsluitdatum van het boekjaar, legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De vereniging zal een vereenvoudigde boekhouding voeren overeenkomstig bij koninklijk besluit vastgelegd model.

De vereniging zal evenwel haar boekhouding en haar jaarrekening opmaken overeenkomstig de bepalingen van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen, wanneer bij de afsluiting van het boekjaar twee van de drie criteria, opgenomen in de wet van 02 mei 2002, op de vereniging van toepassing zijn.

Elk jaar, in de maand december, legt de Raad van Bestuur de begroting voor het komend jaar ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

Hoofdstuk VI. Controle.

Art. 28.

De controle op de vereniging wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, indien de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien, of wanneer de Algemene Vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissarissen worden door de Algemene Vergadering benoemd onder de leden of natuurlijke personen of rechtspersonen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Hoofdstuk VII. Ontbinding en vereffening

Art. 29.

De vereniging mag te allen tijde ontbonden worden door de Algemene Vergadering bij de

meerderheid bij art.20 van de Wet van 27 juni 1921 bepaald.

BIJ ontbinding van de vereniging duidt de Algemene Vergadering twee of meerdere vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheden.

Vanaf het ogenblik van de beslissing van ontbinding en vereffening zal de vereniging in alle documenten duidelijk ` vzw in vereffening' vermelden.

Art. 30.

In geval van ontbinding wordt het netto overblijvend actief, na het vereffenen van de schulden en de aanzuivering van de lasten, overgedragen aan een door de

U b -

- Voor-behoùden' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Algemene Vergadering aangeduide vereniging die een gelijkaardig doel vanuit een christelijke inspiratie nastreeft.

Art. 31.

Voor zover vereist door de dan geldende wettelijke bepalingen, onder meer deze houdende vaststelling van het premiestelsel voor restauratiewerkzaamheden aan beschermde monumenten, worden, de goederen in eigendom van de open-monumentenvereniging waarvoor deze een bijzondere restauratiepremie heeft ontvangen,wordt, in geval van ontbinding van de vzw, kosteloos overgedragen een andere open  monumentenvereniging die zal worden aangeduid door:

1. De vzw "Minderbroeders" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te

Sint Truiden, Minderbroederstraat 5,

gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

2.Hetzij, indien de instantie vermeld onder 1. niet in staat is een beslissing te nemen,

door de Rooms Katholieke Bisschop van het bisdom Brugge waar de zetel van de

vereniging gelegen is of door zijn afgevaardigde of door zijn plaatsvervanger.

Indien geen dergelijke vereniging kan worden aangeduid, wordt het eigendom van het open monument, voor zover zulks nog steeds bij decreet of bij besluit van de Vlaamse regering vereist wordt, kosteloos overgedragen aan de stad Tielt, de provincie West- Vlaanderen of de Stichting Vlaams Erfgoed, naar keuze van de vzw "Minderbroeders", dan wel de Bisschop, zoals hoger bepaald.

Indien bij decreet of bij besluit van de Vlaamse regering deze bestemming niet langer wordt opgelegd, zullen, zoals hoger bepaald, de vzw "Minderbroeders" dan wel de Bisschop over de bestemming beslissen.

Hoofdstuk VIII. Aanvullend Recht.

Art. 32.

Vooral wat niet voorzien is in deze statuten blijft de wet van 27 juni 1921, en de gebruiken

inzake vereniging zonder winstoogmerk van toepassing.

Voor waar en echt verklaard, 2 maart 2011

Dhr. Marc Meirsman, voorzitter van de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KATHOLIEKE CHARISMATISCHE VERNIEUWING, AFGEK…

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 17 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande