KATRIJN ROVERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KATRIJN ROVERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.765.462

Publication

26/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

21-05-2015

Griffie

*15308535*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630765462

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

KATRIJN ROVERS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 21 mei 2015, BLIJKT dat:

I. de sub IV nagemelde persoon een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam  KATRIJN ROVERS .

II. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8210 Zedelgem/Loppem, Schaakstraat 5 bus 2.

III. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

IV. de vennoot / oprichter is: Mevrouw ROVERS Katrijn Maria Jozef, geboren te Deurne (Antwerpen) op 24 augustus 1967, wonende te 8210 Zedelgem/Loppem, Schaakstraat 5 bus 2.

V. het maatschappelijk kapitaal achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, en volstort is ten belope van meer dan één/vijfde per aandeel, namelijk voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Aldus is in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) ter beschikking van de vennootschap.

VI. het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

VII. het boekjaar ingaat op 01 februari van ieder jaar en eindigt op 31 januari van het daarop volgende jaar. Het eerste boekjaar is aangevangen op heden (21 mei 2015) om te eindigen op 31 januari 2017.

VIII. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

 Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

 De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

Onderwerp akte :

Schaakstraat 5 Bus 2 8210 Zedelgem

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling. In de gevallen bepaald door het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

IX. als statutair zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld, en dit voor onbepaalde duur: voornoemde mevrouw ROVERS Katrijn.

De vennootschap wordt jegens derden en in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend. De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

XI. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

 De vennootschap heeft tot doel:

1. Specifiek

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de uitoefening van de verpleegkunde en het verlenen van verpleegkundige en medische zorgen en alle diensten in de ruimste zin die daarmee kunnen verband houden in het algemeen en de thuisverpleegkunde en aanverwante disciplines in het bijzonder. Hierbij kunnen alle verpleegactiviteiten geschieden op voorschrift van een geneesheer of op verzoek van een patiënt, in een praktijk ingericht door de vennootschap, in een rust- of bejaardentehuis, in om het even welke verplegings- of verzorgingsinstelling of bij de patiënten thuis.

- de medische handelingen zullen enkel door gediplomeerde verple(e)g(st)er-venno(o)t(en) of door al dan niet zelfstandig aangeworven gediplomeerde verpleegkundigen worden uitgeoefend; de activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap met inachtname van de normale vergoeding voor het gepresteerde werk ( de honoraria voor deze prestaties zullen worden geïnd door de vennootschap), ongeacht de verdeling van de aandelen;

- de inrichting van een verzorgings- en verpleegdienst voor zieken, hulpbehoevenden en bejaarden; vervoer van zieken, bejaarden en gewonden en in bijkomende orde de verkoop van medisch en paramedisch materiaal.

- de bevordering van de uitoefening van de verpleegkunde door verpleegkundigen.

- het verrichten van therapeutische activiteiten (op een individuele basis of in groepsverband) gericht op de verbetering van het algemeen welzijn van het individu, geestelijke en lichamelijke begeleidingen, verzorgen van mensen, toepassing van therapeutische baden op medisch advies, verstrekken van paramedische verzorging, sociaal dienstbetoon, enzovoort, adviseren inzake sociale en medische aangelegenheden hierin begrepen de begeleiding.

- het ter beschikking stellen van alle noodzakelijke, nuttige of nodige middelen en materieel voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

- het inrichten en verstrekken van algemene diensten en van medische secretariaten in het bijzonder, die noodzakelijk, nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten, alsook het ter beschikking stellen aan verple(e)g(st)er(s) die in het kader van de vennootschap werken, van paramedisch personeel dat de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, en/of leasen van alle medische en therapeutische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en de volledige structuur voor de uitoefening van voormelde activiteiten, kortom van een volledige materiële infrastructuur in verband met voornoemd doel, om deze ter beschikking te stellen van de verple(e)g(st)er-venno(o)t(en) of van de al dan niet zelfstandig aangeworven gediplomeerde verpleegkundigen en zodoende materiële voorwaarden en middelen te scheppen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken; de aan- en verkoop van alle accessoires, verzorgingsproducten, voorwerpen, middeltjes en voorschriftvrije medicijnen en toebehoren die met de activiteit van verzorging samengaan, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen.

- het scheppen van mogelijkheden om de werkende verpleegkundigen toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde activiteiten teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bijwonen en organiseren van lessen, colloquia, cursussen, opleiding, studiereizen, lessencycli, symposia en congressen, het uitgeven van boeken en publicaties, enzovoort.

- het afsluiten van overeenkomsten met verpleegkundigen voor de verwezenlijking van voornoemde activiteiten.

2. Algemeen

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

3. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

XII. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

 De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juli om veertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juli van het jaar 2017 om veertien uur.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie.

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

 Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, mag iedere vennoot, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

VOLMACHT

Ter voldoening van alle formaliteiten en verplichtingen bij één of meerdere erkende ondernemingsloketten, bij de BTW- en belastingadministraties en bij de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) naar aanleiding van deze oprichting, verleent voornoemde oprichtster alhier een bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOUNTANTSKANTOOR BJÖRN VANCOËLLIE met zetel te 8800 Roeselare, Edmond De Leyestraat 29, RPR Gent (afdeling Kortrijk), ondernemings- en BTW-nummer BE 0477.781.121, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 01 maart 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
KATRIJN ROVERS

Adresse
SCHAAKSTRAAT 5, BUS 2 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande