KAYA CONSULTING BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAYA CONSULTING BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.998.944

Publication

21/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 4 5x.5'- q f u. q

Benaming

(voluit) : KAYA CONSULTING BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8791 Beveren-Leie (Waregem), Akkerwindelaan 19

(volledig adres)

On " erwerp akte : OPRICHTING

Wit een akte verleden .voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op tien februari tweeduizend en veertien, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1/De heer COOREMANS Rony, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Akkerwindelaan 19.

210e besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXNU", met zetel te 8791 Waregem

(Beveren-Leie), Akkerwindelaan 19, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk,

rechtspersonenregister nummer 0521879103.

3/De besloten vennootschap "KAYA SYSTEMS", met zetel te 6745 XG DE KLOMP (Nederland), Jufferswijk

6, met KvK-nummer 11047210 en Nederlands BTW-nummer NL808702300B01.

4/De Stichting Administratiekantoor `KAYA AANDELEN", met zetel te 6745 XG DE KLOMP (Nederland),

Jufferswijk 6, met KvK-nummer 55570666.

2. Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAYA CONSULTING BELGIË",

3. Zetel; 8791 Beveren-Leie (Waregem), Akkerwindelaan 19

4. Doel:

L e vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland :

1. Het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van de ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

2. De aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, ontwikkeling, implementering en instandhouding van IT-, telecom-en multimedia producten, toepassingen en infrastructuren.

3. Aile activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, bijstand, knowhow, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van informatica, multimedia, marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfsbeheer, beheer van informatica en multimedia infrastructuren., financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

5. Het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelmening of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichten met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

IDe vennootschap mag te dien einde het beheer van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel moge zijn, waarnemen, onder meer door het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie.

IDe vennootschap mag leningen of kredieten in de breedste zin verstrekken aan vennootschappen,

_ xerenigingert of_ andere_entiteiten..of .personen_ met of zonder_rechtsperscionlijkheid_en _aan. particulieren, .alsook Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111.1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; de vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden stellen, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De Vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

5. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal.

6. Samenstelling

INBRENG IN SPECIËN

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1/De heer COOREMANS Rony, voornoemd, voor drieduizend zevenhonderdtwintig euro (¬ 3.720,00), waarvoor hem zestig (60) aandelen worden toegekend.

Hij verklaart de door hem beloofde inbreng van drieduizend zevenhonderdtwintig euro (¬ 3.720,00) gedeeltelijk te hebben valstort in speciën ten belope van duizendtweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00).

2/De BVBA "AXNU", voornoemd, voor drieduizend vijfhonderdvierendertig euro (¬ 3.534,00), waarvoor haar zevenenvijftig (57) aandelen worden toegekend.

Zij verklaart de door haar beloofde inbreng van drieduizend zevenhonderdvierendertig euro (¬ 3.534,00) gedeeltelijk te hebben volstort in speciën ten belope van duizend honderdachtenzeventig euro (¬ 1.178,00).

3/De BV "KAYA SYSTEMS", voornoemd, voor negenduizend vierhonderdzesentachtig euro (¬ 9.486,00), waarvoor haar honderddrieënvijftig (153) aandelen worden toegekend.

Zij verklaart de door haar beloofde inbreng van negenduizend vierhonderdzesentachtig euro (¬ 9.486,00) gedeeltelijk te hebben volstort in speciën ten belope van drieduizend honderdtweeënzestig euro (¬ 3.162,00).

4/De STAK "KAYA AANDELEN", voornoemd, voor duizend achthonderdzestig euro (1.860,00), waarvoor haar dertig (30) aandelen worden toegekend.

Zij verklaart de door haar beloofde inbreng van duizend achthonderdzestig euro (1.860,00) gedeeltelijk te hebben volstort in speciën ten belope van zeshonderdtwintig euro (¬ 620,00).

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met rekeningnummer BE52 7380 4044 7709.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op tien februari tweeduizend en veertien.

7. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang van heden.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden

worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten,

8. Bestuur

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen, en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zat (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Elke zaakvoerder alleen optredend heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen elk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-dering of buitengewone algemene Vergadering hierover anders beslist.

9. Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan de BVBA "ACCOUNTANTSKANTOOR VERZELEN NICK",

vertegenwoordigd door de heer VERZELEN Nick, te 8720 Markegem, Brouwerijstraat 30, of een van haar

f t ~

bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondememingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondememingsnummer.

10. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zef de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespre-'king van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boeklaar (voor zover dit van toepassing is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s),

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en zestien.

11, Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der ven-nootschap afgeslo-ten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

12. Wordt alhier tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd, de heer COOREMANS Rony,

voornoemd.

De heer COOREMANS Rony, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

13. De vergadering keurt éénparig alle handelingen goed die eventueel zullen aangegaan worden na de ondertekening van deze oprichtingsakte doch voor het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, onder de opschortende voorwaarde van uitvoering van deze verbintenissen door of in opdracht van het bestuur van de vennootschap en van de voorge-schreven neerlegging ter griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte oprichting.

Martine Vandemaele, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.06.2016 16205-0550-009
19/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KAYA CONSULTING BELGIE

Adresse
OOSTDREEF 2 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : Wakken
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande