KDB INVESTMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KDB INVESTMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.949.326

Publication

01/09/2014
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i III

i i

" 1416 756*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

D In de bijlagen bij hét Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0559.94 g " 3a_C..

Benaming

(voluit) : KDB INVESTMENT (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper (Sint-Jan), Sint-Bartholomeusstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Jean-Marc VASTAEN, geassocieerd notaris te Komen op 18

augustus 2014, neergelegd voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid.

VENNOOT

De heer DEB00DT Kurt Valere Maurice, geboren te Kortrijk op éénendertig juli negentienhcnderd

éénenzeventig, nationaal nummer 71,07.31 027-01, echtgenoot van mevrouw DELOBEL Hélène Claudine Jean

Cornelia, geboren te leper op negen februari negentienhonderd drieënzeventig wonende te 8900 leper (Sint-

Jan), Sint-Bartholomeusstraat 10.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt KDB INVESTMENT.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8900 leper (Sint-Jan), Sint-Bartholomeusstraat 10.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Het verwerven van participaties in om het even welke, ai dan niet Belgische ondernemingen, teneinde haar, vermogen te beleggen en haar leiding te centraliseren en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te,

staan in de bedrijfsvoering op administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de

vennootschap ondernemingen waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen;

te stimuleren en te coördineren. Zij kan de participaties verwerven door aankoop, inbreng of enige andere;

rechtsgeldige wijze van verwerving. De vennootschap kan zelfs zonder enige participatie in het;

maatschappelijk kapitaal financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en

personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties en; aanverwante financiële producten, waarborgverstrekking, opnemen van mandaten in vennootschappen,;

verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen. Zij kan met het oog op de realisatie van haar; maatschappelijk doel alle commerciële, industriële, technische, financiële, roerende en onroerende: verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen acht, zowel direct als indirect. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren, leasen, verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel neme in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Het beheer, de instandhouding en valorisatie van onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard. Het beheer, de instandhouding en valorisatie van roerend patrimonium. De deelname voor eigen rekening en voor rekening van derden, onder welke vorm het ook zij aan

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ~ de oprichting, de uitbreiding, de omvorming en de controle van alle Belgische of buitenlandse ondernemingen, het aan- en verkopen van aandelen, obligaties, opties, onderschrijvingsrechten, het innen van coupons en dividenden. Het verlenen van diensten aan personen en bedrijven, waarin onder meer begrepen het verstrekken van technische, administratieve, financiële, juridische en commerciële bijstand en adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, etc. De activiteiten van bouwpromotor en verkavelaar, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt VIER MILJOEN ZEVENHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (4.725.000,00 ~) vertegenwoordigd door zevenenveertigduizend twee honderd vijftig (47.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlzevenenveertigduizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer DEBOODT Kurt, voornoemd, verklaart in te schrijven op zevenenveertigduizend tweehonderd vijftig (47.250) aandelen volledig volstrot, deels door inbreng in speciën en deels door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 juli 2014 met betrekking tot de inbreng in nature, luiden ais volgt:

"De inbreng in natura door de heer Kurt DEBOODT wonende te 8900 leper, Sint-Bartholomeusstraat 10, tot oprichting van de BVBA KDB INVESTMENT, met zetel te 8900 laper, Sint-Bartholomeusstraat 10, bestaat uit de inpreng van een aandelenpakket bestaande uit 160 aandelen van de NV ARTOPEX en 5.100 aandelen van de NV Indufin, voor een inbrengwaarde van 4.715.700,00 EUR.

Bj het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de waarde van de voorraden die niet aan een fysische controle werden onderworpen aangezien wij de opdracht pas na inventarisatie van de voorraden hebben gekregen en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

en duidelijkheid; "

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 47,157 aandelen van de BVBA KDB INVESTMENT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan slechts één zaakvoerder, natuurlijke persoon of rechtCpersoon, vennoot of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot statutaire zaakvoerder is benoemd: de heer DEBOODT Kurt, voornoemd.

Tot statutaire zaakvoerder opvolger is aangesteld;

De heer DEBOODT, Willy Maurits Michel, geboren te Poelkapelle op 15 december 1943, nationaal nummer 43.12.15139-10, wonende te 8400 Oostende, Karel Janssenslaan 35/6.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, zelfs indien hij geen vennoot is.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wat alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om 14 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

. " it;:,?-.4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 tweede lid Wetboek Vennootschappen toegepast.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zat gehouden worden in de loop van 2016, overeenkomstig de statuten.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 juni 2016.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(G et) Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te Komen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge









Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte, verslag van de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor.







Op de laatste blz. van Lu* B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 26.08.2016, NGL 29.08.2016 16540-0224-012

Coordonnées
KDB INVESTMENT

Adresse
SINT-BATHOLOMEUSSTRAAT 10 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande