KENO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KENO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.483.410

Publication

09/07/2014
ÿþOndernemingsnr : 0421.483.410

Benaming

(voluit) : KENO

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 20714B

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 19 juni 2014 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel.

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8300

Knokke-Heist, Zeedijk 20714B, naar 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), Middenschip 13

2. Aanpassing van artikel 2 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit tot zetelverplaatsing beslist

de vergadering om de tekst van artikel 2 te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 2. - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), Middenschip 13.

De vennootschapszetel wordt ln om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s),"

3. Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 27 mei 2014.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 27 mei 2014 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen,

Dit verslag zal aan onderhavige akte gehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Toekennen van een dividend.

De vergadering beslist een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van één miljoen honderdduizend euro (E 1,100.000) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), in totaal negenhonderdnegentigduizend euro 990.000) netto-dividend,

5. Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 5 juni 2014.

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, gevestigd te 8560 Wevel-gem, Kcrtrijkstraat 12, voor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Be-driffsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA KENO door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Ivan KETELS naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietencle vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedriffsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

Mod Word 11.1

Mal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dc aktc

NEERGELEGD

II

!Ri!! IMLII

II

Griffie Rechtbank Koophandir

25 JUN 2014

Gent Afdeling Brugge Egr9iWier

/" " " " " 1" MMI...." .11«.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

v 2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge De voorbeschreven inbreng in nature betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van de waarderingsmethode toegepast voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, dewelke gesteund is op de eigenvermogenswaarde van de vennootschap en geen rekening houdt met mogelijke meerwaarden op de vaste activa van de vennootschap. Aangezien de dividenduitkering, die aan de grondslag ligt van de in te brengen vordering, per definitie pro rata het aandeelhouderschap gebeurt en de aldus ontstane netto vordering, integraal en onmiddellijk in kapitaal wordt gencorporeerd, loopt de eigendom van de inbreng gelijk met de eigendom van de aandelen én is er bijgevolg geen sprake van enige benadeling. Daarnaast dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uftwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit 8.947 nieuw uit te

geven aandelen van de BVBA KENO, met een fractiewaarde van 24,8182 EUR, te verhogen met een

uitgiftepremie van 767.951,73 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 5 juni 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Met Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor,"

Dit verslag zal, samen met het verslag van de zaakvoerder, aan onderhavige akte gehecht blijven niet

het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

6. eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met tweehonderd-tweeëntwintigduizend achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 222.048,27), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van zevenentwintigduizend driehonderd euro (¬ 27.300) tot tweehonderdnegenen-veertigduizend driehonderd achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 249.348,27) door het creëren van achtduizend negenhonderd zevenenveertig (8.947) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze achtduizend negenhonderd zevenenveertig (8.947) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven voor de totale prijs van negenhonderdnegentigduizend euro (¬ 990.000) door inbreng van de schuldvordering die de vennoot heeft lastens deze vennootschap, zijnde de vordering tot voormelde dividenduitkering, waarvan:

tweehonderdtweeëntwintigduizend achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 222.048,27) zal geboekt worden als kapitaal;

- zevenhonderdzevenenzestigduizend negenhonderd éénenvijftig euro drieënzeventig cent (¬ 767.951,73) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belo-pe van honderd procent (100 %).

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde de vordering tot de voormelde dividenduitkering, die hij heeft lastens de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van achtduizend negenhonderd zevenenveertig (8.947) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

7. Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen. De enige vennoot verklaart zijn schuldvordering ten belope van negenhonderdnegentigduizend euro (¬ 990.000) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen

" g. die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de enige vennoot achtduizend negenhonderd zevenenveertig (8.947) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal tweehonderdtweeëntwintig-duizend achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 222.048,27),

en

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal zevenhonderdzevenenzestigduizend negenhonderd éénenvijftig euro drieënzeventig cent (¬ 767.961,73).

8. Vaststelling van de verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van tweehonderdtweeëntwintigduizend achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 222.048,27) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehondeninegenenveertigduizend driehonderd achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 249.348,27), vertegenwoordigd door tienduizend zevenenveertig (10.047) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die leder één/tienduizend zevenenveertigste (1 /10.04rte) van het kapitaal vertegenwoordigen,

9. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zevenhonderdzevenenzestig-duizend negenhonderd éénenvijftig euro drieënzeventig cent (E 767,951,73) te plaatsen op een on-beschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

10. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met zeven-honderdzevenenzestigduizend negenhonderd éénenvijftig euro drieënzeventig cent (¬ 767.951,73), zodat het kapitaal zal worden verhoogd van tweehonderdnegenenveertigduizend driehonderd achtenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 249.348,27) tot één miljoen zeventienduizend driehonderd euro (E 1.017.300), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij zevenhonderdzevenenzes-tigduizend negenhonderd éénenvijftig euro drieënzeventig cent (¬ 767.951,73).

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

11. Vaststelling van de verwezenlijking van de tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van zevenhonderdzevenenzestigduizend negenhonderd éénenvijftig euro drieënzeventig cent (E 767.961,73) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen zeventienduizend driehonderd euro (E 1.017.300), vertegenwoordigd door tienduizend zevenenveertig (10.047) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tienduizend zevenenveertigste (1/10.04751e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

12. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging

beslist de vergadering om de tekst van artikel 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 5. - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN ZEVENTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 1.017.300).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in tienduizend zevenenveertig (10.047) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde."

13. Aanpassing van artikel 10 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen beslist de

vergadering om de tekst van artikel 10 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 10.  Ontbinding - vereffening

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van

gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel,

één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig

het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij

Luik B -Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien aile aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door aile aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld."

14. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINACCON en/of de heer Jan Destadsbader, gevestigd te 8510 Marke, Vannestes Molenstraat 1 inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

24/6/2014

Tezelfdertijd neergelegd:

- uitgifte van de akte m et

verslag van de zaakvoerder

verslag bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1, 4

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

.<7

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.11.2013, NGL 01.12.2014 14678-0450-015
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.11.2014, NGL 08.01.2015 15004-0001-015
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.11.2012, NGL 07.06.2013 13155-0453-014
19/11/2012 : GE129848
17/10/2012 : GE129848
30/12/2010 : GE129848
04/02/2010 : GE129848
05/01/2009 : GE129848
02/01/2008 : GE129848
02/01/2007 : GE129848
28/06/2006 : GE129848
02/01/2006 : GE129848
31/12/2004 : GE129848
12/02/2004 : GE129848
22/04/2003 : GE129848
17/02/2003 : GE129848
15/03/2002 : GE129848
10/05/2000 : GE129848
22/02/2000 : GE129848
01/01/1995 : GE129848
01/01/1993 : GE129848
01/01/1992 : GE129848
01/01/1989 : GE129848
01/01/1988 : GE129848
01/01/1986 : GE129848

Coordonnées
KENO

Adresse
MIDDENSCHIP 13 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande