KER SAREM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KER SAREM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.864.878

Publication

03/09/2013
ÿþmod 11.1

1111

Iu1111Wii13135 uiw~iiule5~yii

X

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,4' r ° s '. " ~

, ~.t~lt^ir~~-'" ~~~<!

eRur~o~=,~~-_ `~~~ A~îi

re tee. Griffie

Ondernemingsar : 0895.864.878

Benaming (voluit) : KER SAREM

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moe rkerksesteenweg 199 bus 0002

8310 Brugge (Sint-Kruis)

Onderwerp akte :BAV - a) Verslag van het bestuursorgaan over het voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna. ln dit verslag wordt verwezen naar een staat van activa en passiva van de vennootschap, ;; afgesloten op 2 augustus 2013, hetzij niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld. Deze staat is op-genomen in het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens

Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, te 9031 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Deinsesteenweg 114, alhier vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, waarvan sprake hierna. - b) Het afzonderlijk verslag van 9 augustus 2013 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijk-held Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren, te 9031 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Deinsesteenweg 114, alhier vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, over deze staat van activa en passiva zoals voor-geschreven door artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

c) Vervroegde ontbinding van de vennootschap en sluiting der vereffening.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 14 augustus 2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

BESLUIT 1. VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

a) De zaakvoerders, die tevens vennoten zijn, verklaren een verslag te hebben opgemaakt op 5 augustus 2013; over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna. Bij dit verslag wordt verwezen:= naar een staat van activa en passiva afgesloten op 2 augustus 2013, hetzij niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld. Deze staat is opgenomen in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm{ i; van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, i. Bedrijfsrevisoren, te 9031 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Deinsesteenweg 114, alhier vertegenwoordigd door;: mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, waarvan sprake hierna.

b) De algemene vergadering erkent kennis te hebben van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de; vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden,i: Bedrijfsrevisoren, te 9031 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Deinsesteenweg 114, alhier vertegenwoordigd doorfik mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, over deze staat van activa en passiva zoals voorgeschreven;: door artikel 181 §1 Wetboek van Vennootschappen. , De besluiten van dit verslag luiden als volgt: ' "7. CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Gent,:i Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest,,; bedrijfsrevisor, aangesteld op 5 augustus 2013 door de zaakvoerders van de BVBA Ker Sarem, met maatschappelijke zetel te 8310 Sint-Kruis Brugge, Moerkerksesteenweg 199 bus 0002, ingeschreven in het.; rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0895.864,878, gekend op de Rechtbank te Gent, verklaart;= dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W, Venn., de zaakvoerders van de BVBA Ker Sarem, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 2 augustus 2013 opgesteld;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

em

Voor-

behouders aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

hebben, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal " opgeeft van ¬ 72.433,09 en een nettoactief van ¬ 69.683,09.

De boekhoudkundige staat per 2 augustus 2013 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waardering en komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Gelet op het gereduceerde eigen vermogen per 2 augustus 2013 zullen de vennoten het door hen onderschreven kapitaal niet volledig terugkrijgen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de onder de handelsschulden en de te ontvangen facturen opgenomen bedragen en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de ontbindingsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

De te verstrekken stukken en Informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen véér de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke Invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Gent, 9 augustus 2013

Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Getekend

Mevrouw Wendy Van der Biest,

Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van beide verslagen zal samen met een expeditie van onderhavige buitengewone algemene vergadering neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

WETTIG H EIDSVERKLARI NG

' Overeenkomstig artikel 181 § 4 Wetboek van Vennootschappen bevestigt notaris Christian Vanhyfte na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen gehouden is. De algemene vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen moeilijkheden heeft vastgesteld.

BESLUIT 2. BESLISSING: ONTBINDING - SLUITING DER VEREFFENING.

De algemene vergadering verklaart, rekening houdend met voormelde staat van activa en passiva, uitdrukkelijk dat er geen (latente) passiva meer aanwezig zijn in voormelde vennootschap en verklaart dat er dus geen vereffenaar zal benoemd worden.

De algemene vergadering verzoekt de instrumenterende notaris om vast te stellen dat de vennootschap vervroegd ontbonden is met ingang van heden.

De echtgenoten Lode Lermyte-Bernadette Melsens verklaren, gezien zij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de vennootschap kunnen uitoefenen, alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen en zich te verbinden, voor zoveel ais nodig, alle passiva te betalen. Zij verzoeken aldus de werkende notaris om tevens vast te stellen dat de vereffening van de vennootschap op heden ook meteen afgesloten is.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd worden in de woonplaats van de echtgenoten Lode Lermyte-Bernadette Melsens, te weten 9992 Maldegem (Middelburg), Langeweg 1 A, alwaar zij gedurende vijfjaar zulten bewaard worden.

BESLUIT 3. LAATSTE BESLUIT,

Met eenparigheid van stemmen wordt er aan mevrouw MELSENS Bernadette voornoemd, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de vennootschap aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake het "B.T.W."-nummer en het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte véér registratie. Verslag van de bedrijfsrevisor. Staat van passief en actief. Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

onregelmatigheden of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþ Mod wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



ijs NEERGELEGD









I !3 2au

RE--ei-EtFK VAN

13 9115'













Ondernemingsnr : 0895864878

Benaming

(voluit) : KER SAREM

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Langeweg la te 9992 MIDDELBURG

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder dd 09 juli 2013 wordt de zetel van de vennootschap overgebracht van Langeweg 1A te 9992 MIDDELBURG naar Moerkerksesteenweg 199 bus 0002 te 8310 SINT-KRUIS BRUGGE dit met ingang van 10 juli 2013.

Lode LERMYTE

zaakvoerder

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 25.06.2013 13205-0160-009
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 17.07.2012 12299-0013-010
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 28.06.2011 11198-0553-009
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 21.06.2010 10187-0170-009
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 22.06.2009 09249-0080-009

Coordonnées
KER SAREM

Adresse
MOERKERKSESTEENWEG 199, BUS 0002 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande