KIEME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIEME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.641.592

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14246-0033-016
23/01/2014
ÿþida! WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.vecergeiegzi tt, gtiffic van cie

rechtbank v t

Brug

al) 1 4 2014Griffie

(7plfflo "

I 0111!11),111111111111

Ondernemingsnr : 0829641 592 Benaming

(voluit) : K1EME

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 8400 Oostende, Noord-Edestraat 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Omvorming in BVBA - Benoeming - Statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri BAEKE, te Oostende op 27 december 13,

geregistreerd te Oostende 1 op 3 januari 2014 F 3014/189/0054/N zeven bladen geen verzendingen boek 766'

blad 31 vak 16 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De Adviseur (get.) H. Gryson, blijkt wat (lettertijk) volgt:

°Het jaar tweeduizend dertien.

Op zevenentwintig december om elf uur.

Voor mij, Henri BAEKE, geassocieerd notaris te Oostende.

Op mijn kantoor te 8400 Oostende, Vredestraat 20.

Wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van de Vennootschap onder Firma "KIEME", met;

zetel te 8400 Oostende, Noord-Edestraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge afdeling:

Oostende, met ondememingsnummer BTW BE 0829.641.592.

Opgericht bij onderhandse akte van 22 september 2010, houdende de statuten, bekendgemaakt in de=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 oktober 2010 onder nummer 10147135.

Waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

In de tegenwoordigheid van haar enige vennoot, aldus zijn verklaring en het aandelenregister, met name :

de heer VERMEERSCH, Kim, geboren te Oostende op 25 augustus 1972, nationaal nummer 72.08.25-

W1.38, wonende te 8400 Oostende, Noord-Edestraat 23,

houder van honderd aandelen 100

hetzij alle aandelen van de vennootschap, meteen het volledig maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigend.

De heer Kim VERMEERSCH is tevens enige zaakvoerder van de vennootschap en is ook in die:

hoedanigheid aanwezig,

De enige vennoot/zaakvoerder verklaart dat:

a) geen rechtvaardiging van bijeenroeping nodig is ;

b) geen bureau dient te worden gevormd ;

c) de vergadering geldig is samengesteld om te beslissen over alle punten van de agenda.

Na deze uiteenzetting neemt de vergadering telkens na afzonderlijke beraadslaging de volgende: beslissingen.

KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van dertienduizend vijfhonderd vijftig euro (13.550,00 EUR), om het te brengen van vijfduizend euro (5.000,00 EUR) op: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen

De kapitaalverhoging wordt volstort ten belope van zevenduizend vierhonderd euro (7,400,00 EUR) door: incorporatie van eenzelfde bedrag uit de beschikbare reserves.

De enige vennoot verzaakt nadrukkelijk aan ieder recht tot opvraging van het hierboven vermeld; geïncorporeerd bedrag uit die reserve en zal als zaakvoerder het nodige doen voor het uitvoeren van de uit die= incorporatie voortvloeiende boekhoudkundige verrichtingen.

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elke één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend. Het is volstort; voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

1, Verslagen

De vergadering verleent ontslag van de voorlezing van: ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

1° het verslag van de zaakvoerder van 22 november 2013 met de eraan aangehechte staat van activa en passiva van de vennootschap per 30 september2013

2° het verslag van de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, handelend namens BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven CVBA, met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, over zelfde staat van activa en passiva.

De enige vennoot/zaakvoerder erkent kennis genomen te hebben van die verslagen en die staat van activa en passiva en bevestigt ze goed te keuren.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gelicht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de V.O.F. KIEME werd opgesteld,

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 70.449,36 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 5.000,00 EUR vernield in de staat van activa en passiva.

We dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (1.745,30 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsvenichting,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de W.O.F. KIEME in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 22 november 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder zal samen met de onderhavige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Omvorming

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteiten en het doel blijven ongewijzigd.

Het geplaatst kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding van de omgevormde vennootschap onderfirma voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer BE 0829.641.592, waaronder de vennootschap onder firma is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge afdeling Oostende.

Zij behoudt, waar mogelijk, ook het aan de vennootschap onder firma toegekend BTW-nummer BE 829.641.592.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2013. Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de vennootschap onder fiirme worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen en de gevolgen van de op heden, voorafgaandelijk aan de omvorming, door de vennootschap onderfirma doorgevoerde kapitaalverhoging.

Ingevolge de omvorming van de vennootschap eindigt het mandaat van zaakvoerder in de omgevormde vennootschap onderfirma op heden.

Aan de aldus uitgetreden zaakvoerder wordt binnen de wettelijke beperkingen ter zake van het Wetboek van vennootschappen kwijting verleend voor de uitoefening van dat mandaat tot en met heden. De kwijting door de jaarvergadering omtrent het bestuur van de vennootschap over het lopend boekjaar zal zowel gelden ter bevestiging van de kwijting aan de uitgetreden zaakvoerder van de omgevormde vennootschap onder firma als ter kwijting aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3, Omzetting van aandelen

De vergadering beslist het aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te bepalen op honderd (100), zodat de honderd (100) aandelen van de omgevormde vennootschap onder firma zullen worden toegewezen aan de enige vennoot in verhouding van één (1) aandeel in de vennootschap onder firma tegen één (1) aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in dezelfde mate volgestort ais de ingeruilde aandelen van de omgevormde vennootschap, hetzij ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), zijnde het minimumkapitaal voor een eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

BENOEMING

Onmiddellijk na de omvorming, wordt overgegaan tot de benoemingen van de zaakvoerder(s) en/of commissaris(sen) in de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, als volgt

1° het aantal zaakvoerders wordt op heden vastgesteld op één;

2° tot niet-statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer Kim VERMEERSCH, voornoemd, die aanvaardt, na te hebben bevestigd de door de wet voorgeschreven hoedanigheden te bezitten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3' tenzij latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is zijn mandaat onbezoldigd;

4° minstens op heden, wordt geen commissaris aangesteld, zodat de aandeelhouder individueel de

onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris zal hebben.

STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid als volgt vast te stellen,

"TITEL I ; NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 : NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt beheerst door de huidige of in de toekomst geldende wetten en deze

statuten.

De vennootschap zal handelen onder de benaming "KIEME".

ARTIKEL 2 ; ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Noord-Edestraat 23.

Hij mag naar ieder ander adres in België binnen het Nederlands taalgebied of in het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad worden overgebracht bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Iedere verandering van zetel wordt door de zaakvoerder(s) in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt.

De vennootschap kan bij beslissing van de zaakvoerder(s) bedrijfszetels, verkoopspunten, bijkantoren en

agentschappen oprichten en dit zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

(.Specifieke activiteiten

- De aan- en verkoop van elektrische en sanitaire toestellen en apparaten;

- Het herstellen van elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting, radio en televisie, onderneming en installatie van sanitaire inrichtingen, en van verwarmingsstelsels inbegrepen centrale verwarming met vaste, vloeibare of gasvormige brandstoffen, elektrische installaties, onderneming voor het plaatsen en onderhouden van verwarming met warme lucht, luchtconditionering en verkoeling, installaties voor klimaatregeling en klimatisatie;

- Het leveren, plaatsen en onderhoud van ijsmachines;

- De aan- en verkoop, het vervaardigen, het plaatsen en het onderhoud van alle elektrische toestellen en installaties;

- Industriële installaties, zwak- en sterkstroom;

- Computersturing;

- Frigorist;

- Onderneming van het leggen van kabels en diverse leidingen;

- Leveren en plaatsen van elektrische leidingen in gebouwen;

- Groot- en kleinhandel, installaties, verhuur, onderhoud en herstellingen van elektrische en sanitaire uitrustingen;

- Kleinhandel in elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, sanitaire artikelen en dergelijke;

- Onderneming voor het vervaardigen van lichtreclames;

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van allerhande materialen nodig voor de

uitoefening van de activiteit;

- Kleinhandel in bouwmaterialen;

- Het uitvoeren van alle isolatiewerkzaamheden;

- Verhuur van machines en materialen voor de bouwnijverheid;

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

131 Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en finan-ciën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

1V, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL 4 : DUUR

De vennootschap is opgericht op 22 september 2010 voor onbepaalde duur,

TITEL Il : KAPITAAL

ARTIKEL 5

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

Het kapitaal is volstort voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

ARTIKEL 6

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met eenparigheid van stemmen en op de wijze bepaald door de algemene vergadering,

Deze beschikking is ook toepasselijk wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten door de algemene vergadering, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Deze waarde zal door de algemene vergadering bepaald worden en de uitkering ervan zal binnen de zes maanden na deze bepaling geschieden.

ARTIKEL 7

De erfgenamen en rechtverkrijgenden van een overleden vennoot of zaakvoerder zullen nooit gerechtigd zijn, om welke reden ook, de zegels te doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL III : BESTUUR - CONTROLE

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels.

ARTIKEL 8 : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en In rechte als eiser of als verweerder.

t Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

ARTIKEL 9 : CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

ARTIKEL 10x VERGOEDING

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval

kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding voor zijn kosten, een vaste wedde worden

toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene

kosten van de vennootschap.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is onder Titel VIII van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden volgende regels.

ARTIKEL 11

Elk jaar op de eerste zaterdag van juni om veertien uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de

eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere

plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven,

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

ARTIKEL 12

De oproepingsbrieven voor de jaarlijkse algemene vergaderingen worden vijftien dagen vooraf per ter post

aangetekend schrijven aan de vennoten verstuurd, behoudens zo de vennoten de zaakvoerder{s) vrijstelten van

het verzenden van deze oproepingsbrieven.

ARTIKEL 13

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de dwingende wettelijke beperkingen.

Tenzij andersluidende bepalingen van de wet of van deze statuten, worden de besluiten genomen met

eenvoudige meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

Voor de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en voor de uitoefening van alle rechten

verbonden aan het aandelenbezit, erkent de vennootschap in principe slechts één eigenaar per aandeel.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en naakte eigenaars en alle personen die samen in een

aandeel gerechtigd zijn moeten zich door eenzelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, zal bij splitsing van de blote eigendom en

het vruchtgebruik de door de vruchtgebruikers aangestelde persoon de aandelen vertegenwoordigen.

TITEL V : INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 14

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden door de zaakvoerder(s) een inventaris en jaarrekening opgesteld,

overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 15

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd vooraf

genomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden.

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het uittreden, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk

onvermogen of de dood van een vennoot,

ARTIKEL 17

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer

overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar{s)

geschieden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De

dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de

vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze

bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

TITEL VII : ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 18

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk te schikken naar de dwingende bepalingen van de wet,

Dienvolgens worden de dwingende bepalingen van de wet van dewelke bij tegenwoordige akte niet is

afgeweken, als geacteerd aanzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Anderzijds moeten de beschikkingen in deze akte welke zouden strijdig zijn met dwingende wetsbepalingen als onbestaande worden geacht, zonder evenwel de nietigheid van de akte tot gevolg te hebben.

ARTIKEL 19

Voor alles wat verband houdt met de uitvoering van de statuten, verklaren de vennoten woonst te kiezen op de zetel van de vennootschap.

TITEL VIII : BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL 20 : Algemene Bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 21 : Overdracht van aandelen onder de levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 22 : Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en gebeurt de vereffening overeenkomstig de wettelijke voorschriften. ARTIKEL 23 : Overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in de wet of in deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit. ARTIKEL 24 : Zaakvoerder- Benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een niet-statutair zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ARTIKEL 25 : Ontslag

indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 26 : Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 9 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

ARTIKEL 27 : Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.». VOLMACHT

De vergadering geeft bij deze volmacht aan QUARTUS, met kantoor te 8630 Veurne, Koksijdestraat 25 A, en haar aangestelden, teneinde haar te vertegenwoordigen ten opzichte van aile administratieve diensten en in het bijzonder de ondernemingsloketten.

ALLE BESLISSINGEN WERDEN EENPARIG GENOMEN.

VERKLARINGEN

1. Toepassing wordt verzocht van alle fiscale voordelen, toepasselijk op de hierboven genomen beslissingen, zoals bij voorbeeld en dus niet beperkend : de voordelen voorzien in het Registratiewetboek, in het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en in het Wetboek op de Belasting op de Toegevoegde waarde.

2. De kosten, vergoedingen en lasten door de vennootschap te dragen ten gevolge van de bij deze genomen beslissingen warden geraamd op duizend achthonderd en acht euro tweeënveertig cent (1.808,42 EUR), te vermeerderen met de kosten van de hierboven aangehaalde verslagen.

SLOTVERKLARINGEN

1. Zorgplicht - Onpartijdigheid

De comparant erkent dat ondergetekende notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft

a ta

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

a

uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen

vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije

= keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, De notaris moet

tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de

rechtshandelin-'gen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

Comparant heeft hierop verklaard dat zich hier volgens hem geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet

en dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt,

Comparant bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen

en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

2. Waarmerking

Conform de Organieke Wet Notariaat bevestigt de instrumenterende notaris de identiteit van comparant te

hebben nagezien aan de hand van de identiteitskaart.

Het rijksregistemummer werd vernield met uitdrukkelijk akkoord van de betrokkene.

3, Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (95,00 EUR).

SLOT

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven om elf uur dertig minuten.

WAARVAN AKTE EN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt op plaats en datum als hierboven vermeld.

Na voorlezing heeft comparant, in zijn gemelde hoedanigheid, met mij, notaris, getekend:`

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie akte-omvorming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
KIEME

Adresse
NOORD-EDESTRAAT 23 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande