KINE COSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINE COSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.699.242

Publication

16/05/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER ' -

Rechtbank van Koophandel Gent

-6, MEI 2014

*1410067

AideNnettieE

Ondernemingsnr: 0501.699.242

Benaming

(voluit) : Kine Cosa

(verkort) :

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Gaupinlaan 31 bus 1 te 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

De zaakvoerders hebben beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Dorpsplaats 2A

te 8670 Koksijde (Wulpen),

Deze wijziging gaat in op 19/04/2014.

Roel Simoens, zaakvoerder Anne-Sofje Allemeersch,

zaakvoerder

Op de laatste bfz. van Luik 'B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IN(xl..n?'.xv1.e.IFu iet L,*ri.l,etotl:.

RECHTBANK VAN K(?OP'E,2,41DICa.

- 3 DEC. 2012 vel&enu

*12200533*

v be 32 Be Star

III

i

Ondernemingsnr Benaming ~ge-ioA 699 .247L

(voluit) (verkort) ' KINE COSA

Rechtsvorrn Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ° 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Gaupinlaan 31 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christophe Kint. te Staden op 28 november 2012, nog te

registreren blijkt dat door:

1° De heer SIMOENS Roel Johan, geboren te Poperinge op zeven maart negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Gaupinlaan 31 bus 1.

2° Mevrouw ALLEMEERSCH Anne-Sofie Robertine Waltera, geboren te Oostende op acht augustus negentienhonderd zevenentachtig, ongehuwd, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Gaupinlaan 31 bus 1.

onder elkaar een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten opgesteld hebben van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd «KINE COSA», gevestigd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Gaupinlaan 31 bus 1, met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt éénlhonderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal. Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, hebben comparanten, in hun hoedanigheid van oprichters, het financieel plan van de vennootschap neergelegd onder de rang der minuten van ondergetekende notaris.

Inschrijvingdoor inbren ' in + eld

Comparanten verklaren dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per stuk, als volgt:

- door de heer Roel Simoens, voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor NEGEN DUIZEND DRIE HONDERD EURO (9.300,00 EUR);

- door mevrouw Anne-Sofie Allemeersch, voornoemd: drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor NEGEN DUIZEND DRIE HONDERD EURO (9.300,00 EU R);

Hetzij in totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting gedaan werd in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij ZES DUIZEND TWEE HONDERD VIJFTIG EURO (6.250,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 738-0370845-36 geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank op datum van achtentwintig november tweeduizend en twaalf.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van ZES DUIZEND TWEE HONDERD VIJFTIG EURO (6.250,00 EUR).

En waarvan de statuten onder meer luiden als volgt:

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « KINE COSA».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Gaupinlaan 31 bus 1. Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-uitbaten van een kinesistenpraktijk, verstrekken van diensten in verband met fysiotherapie, behandelen van mobiliteitsstoornissen, orthopedische manuele therapieën, verstrekken van

Oo de laatste blz. van Luik B v,-:.rroc.Iden Recto Mate n en hoedanighe}ds : !r :r,rr_ni .rende notaris hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspeis =.r derden te veitegerwioordigen

Verso Naam en handleken rijg

massages en aanverwante therapieën, en alle met het kinesitherapieberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines;

-het verlenen van diensten van advies, bijstand, preventie en gezondheidszorg aan zieken, zorgbehoevende ziekenhuizen, rust- en verzorgingsinstellingen, kinderdagverblijven, organisaties voor maatschappelijke dienstverlening en andere instellingen, verenigingen (rechts)personen of organisaties voor gezondheids- of patiëntenzorg, dit alles in de meest ruime zin van het woord; - alle activiteit in verband met ziekenvervoer;

het aan- en verkopen, huren, verhuren of ter beschikking stellen van ruimten, gebruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur, materieel en aanverwanten uit de medische en paramedische sector;

- het verlenen van diensten van informatie, demonstratie, promotie, marketing en verkoop inzake (para)medische en farmaceutische producten en apparatuur;

-het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin;

-het uitbaten van een fitness-center, toegankelijk voor alle particulieren, vrijetijds- en sportgroepen, het inrichten van fitness en sportieve activiteiten, het optreden als begeleider en raadgever voor particulieren, sport- en vrijetijdsclubs, het huren en verhuren van fitness- en sportmaterieel, het kopen en verkopen van fitness- en sportmaterieel;

-verstrekken van logies voor kortverblijf;

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijke doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken. De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staats-

blad

I f...















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten,

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede zaterdag van de maand december, om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene'vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Artikel 22. Vereffenaars

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de in funktie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zou beslissen te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen, wier bevoegdheid en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Na betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel gelijke rechten geeft.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen Lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boeklaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend en veertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad --12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voer-behouden

aan hot

Betgisc¢ ' 5taatshtad

be eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand dëcember van

het jaar tweeduizend en veertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee:

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbeperkte duur:

- de heer Roel Simoens en mevrouw Anne-Softe Allemeersch, hier aanwezig en die aanvaarden.

3.Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

De BVBA Rik Maesenaere, te 8600 Diksmuide, Eikhofstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Rik Maesenaere, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving

bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

6. Overname van verbintenissen

In overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting sinds één augustus tweeduizend en twaalf, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de artikelen 2, §4 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

Gemaakt voor registratie met het

enkel doel neergelegd te worden

op de griffie van de rechtbank

van koophandel

Notaris Christophe Kint, te Steden

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte;









Bijiàgën bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge















Op 'Je laakte blz. van Luik 8 ve{nieiden hecto Nadm en hoedanigheid vr7ir de tfsaruinenteiende notaris, heizij van de perso(o)ruen) bevoegd de rechtsperso'+' Ier aar zien van derden te verlegen+toordigen

Verso : Naaar en handtekeninf

Coordonnées
KINE COSA

Adresse
GAUPINLAAN 31, BUS 1 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande