KINRUSA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KINRUSA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.474.784

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0184-010
21/10/2014
ÿþ11111ane1111

kladWocd11.1

gii:c-rxt.pcLc.1,1u 1 tR (Dt-(11-HE

Rb. van koophandel Gent Afd. toper

OP 10 OKT. 2014

De Griffier, Grime

C.'MELSENIS 

Ohdememingsnr : 0444.474.784 Benaming

(voluit) (verkort) :

Kinrusa

Voor-

bohoude

aan het Belgiset

Staatsble

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Arsenaalstraat 48 3A/B - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 28/06/2013 werden de volgende beslissingen genomen:

De Algemene Vergadering beeft met eenparigheid van stemmen beslist om de volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar, eindigend na de algemene vergadering van het jaar 2019 :

-De heer Saelens Rudi, Reningestraat 3 te 8904 leper

-Mevrouw Ingelaere Martine, Reningestraat 3 te 8904 leper

-De heer Saelens Cari, Place Saint Remy 3 te 1370 Jodoigne

-GTM nv, met als vaste vertegenwoordiger Saelens Rudi, Reningestraat 31e 8904 leper

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering is de raad van bestuur samengekomen en heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de heer Saelens Rudi te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur voor een periode van 6 jaar, eindigend na de algemene vergadering van het . jaar 2019.

Saelens Rudi,

Gedelegeerd bestuurder

-- -

Op de laatste blz. van Luik B vermaiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

12/01/2015
ÿþNcd Word 117

f ~E

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

30 OEC. 2014

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0444.474.784

Benaming

(voIun) : KINRUSA

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Arsenaalstraat 48 3A&3B, 8900 Ieper

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op ACHTENTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap KINRUSA, met maatschappelijke zetel te $900 leper, Arsenaalstraat 48 3A&3B. RPR Gent, afdeling leper. Ondememingsnummer: 0444.474.784 B,T.W.-nummer : BE 0444.474.784, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissing heeft genomen ENIGE BESLISSING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STA-TUTEN

De vergadering besluit tengevolge van voorschreven onderhandse beslissing tot overbrenging van de maatschappelijke zetel, tengevolge van de omzetting van de aandelen op naam en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten

De vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Arsenaalstraat 48 3A&3B.

Wanneer één of meer bestuurders zich in de door artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypothese bevinden, dienen de in deze wetsbepaling voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één of meer gedelegeerd-bestuurders die ten aanzien van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren, en dit voor alle aangelegenheden en dus niet enkel voor diegene van dagelijks bestuur.

Ingeval er meerdere gedelegeerd-bestuurders worden benoemd, handelt de vennootschap voor alle verrichtingen waarmee een bedrag gemoeid is dat de vijfentwintigduizend euro (25.000 eur) overschrijdt, door de meerderheid van haar gedelegeerd-bestuurders,

Voor verrichtingen waarmee een bedrag is gemoeid dat gezegd bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000 eur) niet overschrijdt, kan iedere gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optreden.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de raad van bestuur worden toevertrouwd aan één of meer gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk handelend.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen

worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of' Op de laatste biz van Leg vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarns, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteoenwonr&ger

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

 %

F 4 Vor-

hehcx#tien aan srct 8eigisch Steutst7lati

rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,211 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden,

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1 Q' het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste eenftwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, of er een andere bestemming aan geven,

De raad van bestuur kan bovendien, met naleving van de voorschriften van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen, interim dividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vóér registratie)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 16.07.2013 13311-0591-010
11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 05.10.2012 12605-0377-010
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.06.2011 11251-0328-010
16/11/2010 : IE033532
07/05/2010 : IE033532
03/07/2009 : IE033532
03/10/2008 : IE033532
19/12/2007 : IE033532
12/10/2007 : IE033532
03/07/2007 : IE033532
07/07/2006 : IE033532
04/01/2006 : IE033532
28/11/2005 : IE033532
03/08/2004 : IE033532
19/09/2003 : IE033532
14/07/2003 : IE033532
26/07/2002 : IE033532
16/06/2001 : IE033532
13/10/1999 : IE033532
10/09/1997 : IE33532
06/09/1997 : IE33532
01/01/1997 : IE33532
10/12/1994 : IE33532
19/02/1994 : IE33532
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 28.07.2016 16396-0461-010

Coordonnées
KINRUSA

Adresse
ARSENAALSTRAAT 48, 3A & 3B 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande