KLASMANN-DEILMANN BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KLASMANN-DEILMANN BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.967.332

Publication

02/01/2015
ÿþmod 11.1

" ~~!éiAc= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iu 111111,1,1101114110111111 IAI

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

17 DECe

eling Brugge

griffier

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : KLASMANN-DEILMANN BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Krakeleweg 32

8000 Brugge

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 16 december 2014, ter registratie, dat een naamloze vennootschap met de naam "KLASMANN-DEILMANN BELGIUM" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLASMANN-DEILMANN BELGIUM".

2. Zetel: 8000 Brugge, Krakeleweg 32

3. Duur: Opgericht vanaf 16 december 2014 en voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichters:

1°- De vennootschap naar Duits recht "KLASMANN-DEILMANN G.m.b.H.", met zetel te 49744 Geestes Gross Hesepe (Duitsland), Georg-Klasmann-Strasse 2-10, ingeschreven in het handelsregister van Osnabrück (Duitsland) onder nummer HRB 120005,

2°- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "KLASMANN-; DEILMANN BENELUX B.V.", statutair gevestigd te Schiedam (Nederland) en kantoorhoudende te 3115 HE; Schiedam (Nederland), Nieuwe Waterwegstraat 34, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van; Koophandel voor Rotterdam onder nummer 24191158,

5. Kapitaal -- aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Het is;

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste;

(1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in geld.

Op de Kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de vennootschap "KLASMANN-DEILMANN G.m.b.H.", voornoemd sub 1), ten belope van 995;

aandelen

- door de vennootschap "KLASMANN-DEILMANN BENELUX B.V.", voornoemd sub 2), ten belope van 5;

aandelen

Totaal: 1.000 aandelen

VOLSTORTING :

- De vennootschap "KLASMANN-DEILMANN G.m.b.H.", voornoemd, verklaart negenennegentigduizend

vijfhonderd euro (¬ 99.500,00) op heden te volstorten.

- De vennootschap "KLASMANN-DEILMANN BENELUX B.V.", voornoemd, verklaart vijfhonderd euro

(¬ 500,00) op heden te volstorten.

TOTAAL : honderdduizend euro (¬ 100.000,00)

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of;

overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer IBAN BE45 7390 1078 5589 BIC

KREDBEBB bij de KBC Bank te Brussel, geopend op de naam van de naamloze vennootschap in oprichting,

zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 15 december 2014.

Als vergoeding van hun inbreng worden het volgend aantal aandelen toegekend :

- aan de vennootschap "KLASMANN-DEILMANN G.m.b.H.", voornoemd sub 1), 995 aandelen;

- aan de vennootschap "KLASMANN-DEILMANN BENELUX B.V.", voornoemd sub 2), 5 aandelen;

TOTAAL : 1.000 aandelen

Deze aandelen zijn volledig volgestort, zodat vanaf heden een bedrag van honderdduizend euro

(¬ 100.000,00) ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_ct:4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. Behoudens ingeval de vennootschap slechts twee aandeelhouders heeft, telt te raad van bestuur minstens drie (3) leden die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zal uitoefenen.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hun samenstelling en opdracht worden omschreven door de raad van bestuur.

De raad van bestuur of, indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur zich niet de bevoegdheid heeft voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité, kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die de titel van gedelegeerd-bestuurder(s) zullen voeren, enfof aan één of meer personen die de titel van directeur(s) zullen voeren, die geen aandeelhouder moeten zijn.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur of desgevallend het directiecomité de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder afzonderlijk handelend die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moet leveren. Indien een directiecomité wordt ingesteld overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap in en buiten rechte, in alle handelingen die behoren tot de bevoegdheid van het directiecomité, worden vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité afzonderlijk handelend, Zij moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van het directiecomité voorleggen. Wanneer meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

10. Wordt als commissaris van de vennootschap aangeduid: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN", met als maatschappelijke zetel 9000 Gent, Moutstraat 54, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Lieve Cornelis, met een nog tussen partijen te bepalen jaarlijks fee.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam enfof voor eigen

rekening als in naam enfof voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

- het bewerken, verwerken en verbeteren van alle grondsoorten, grondderivaten, alle organische en andere afvalproducten, van huisvuil, hout, schors, compost en alle aanverwante producten;

- de handel in het klein en groot, de in- en uitvoer van alle grondstoffen, voor land - en tuinbouwbedrijven, boomkwekerijen, alle toebehoren voor aanleg en onderhoud van tuinen en parken;

- het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel;

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan, alsook de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-het besturen ......

an vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben , het deelnemen in

en het directievoeten over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng , participatie of investering;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken , houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met voormelde activiteiten en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

12. Jaarvergadering: Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om elf uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van juni 2016 om elf uur.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten de eigenaars van effecten op naam binnen de in de oproeping vermelde termijn aan de raad van bestuur hun inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.

Benoeming van eerste niet-statutaire bestuurders, q-edelegeerd-bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

Worden als eerste bestuurders voor de duur van zes jaar benoemd, zodat hun taak zal eindigen na het einde van de algemene vergadering 2020;

" De heer Dirk De Geest, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Moorseelsesteenweg 174.

" De heer Theodorus Gerardus VOLLEBREGT, geboren te Naaldwijk (Nederland) op 28 september 1965, wonende te 2671 HM Naaldwijk (Nederland), Baljuw 28,

Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Wordt ais commissaris van de vennootschap aangeduid: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN", met als maatschappelijke zetel 9000 Gent, Moutstraat 54, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Lieve Cornelis, met een nog tussen partijen te bepalen jaarlijks fee. Raad va bestuur.

En terstond komt hier bijeen de Raad van Bestuur die met eenparigheid van stemmen als gedelegeerd-bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur benoemt voor de tijd van zes jaar om te eindigen na het einde van de algemene vergadering 2020: de heer Dirk De Geest, voornoemd.

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift van oprichtingsakte en volmacht

Jean-François AGNEESSENS

notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KLASMANN-DEILMANN BELGIUM

Adresse
KRAKELEWEG 32 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande