KNOKKE HELIPORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KNOKKE HELIPORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.996.831

Publication

30/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305549*

Neergelegd

26-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538996831

Benaming (voluit): Knokke Heliport

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Herenweg 1Y

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  BENOEMING  VOLMACHT

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 25 september 2013,

neergelegd vóór registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

1. De commanditaire vennootschap op aandelen "EQUINOXE INVESTMENTS", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 27A Bus 25, BTW BE 0478.968.479, rechtspersonenregister Brugge.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JUFRA", met maatschappelijke zetel te 1745 Opwijk, Klei 172, BTW BE 0885.824.190, rechtspersonenregister Brussel.

3. De naamloze vennootschap "CONCORDIMO", met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, D'Herbouvillekaai 80, BTW BE 0424.731.524, rechtspersonenregister Antwerpen.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELI SERVICE INVEST", afgekort "HSI", met

maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, D'Herbouvillekaai 80, BTW BE 0810.463.209,

rechtspersonenregister Antwerpen.

RECHTSVORM:

Naamloze vennootschap

BENAMING:

Knokke Heliport

ZETEL:

8300 Knokke-Heist, Herenweg 1Y

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als

in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

- De exploitatie van helihavens over het ganse grondgebied van België rechtstreeks of via deelneming in andere havens, alleen of in combinatie met andere actoren.

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks met het vluchtwezen te maken hebben.

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

- Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

- Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin.

- De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

- De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

- Vervoer van personen en goederen door de lucht.

- Onderneming van luchtvervoer, uitbating van luchtwegen.

- Uitbating van luchthavens, dispatching, organisatie en centralisatie van telefonische oproepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor personenvervoer per helikopter en fixed wing luchtvaartuigen voor handels- en nijverheidsdoeleinden.

- Taxibedrijf van en naar de luchthaven en helihaven: organiseren ervan.

- Uitbating van herstel- en onderhoudsplaats van helikopters en fixed wing luchtvaartuigen.

- Alle commerciële exploitatie van luchtvaart, zoals onder meer luchtfotografie, controle pipe-line en hoogspanningslijnen, observatie vanuit de lucht van alle installaties, bijstand ten tijde van rampspoed aan hulpverleners, privé zowel openbaar.

- De aankoop en verkoop, de import en export, het herstellen, het beheer, het huren en verhuren met of zonder piloot, van vliegtuigen in het algemeen en van helikopters in het bijzonder, evenals van alle onderdelen, wisselstukken, toe- en bijbehoren ervan.

- Alle dienstverleningen met betrekking tot het besturen van helikopters en vliegtuigen, onder meer aan luchtvervoermaatschappijen van personen en goederen, zelfs over niet-lijnvluchten, aan lucht-taximaatschappijen, aan ondernemingen belast met industriële werken en luchtvaartwerken in de zin van het Koninklijk Besluit van 15 maart 1954.

- De opleiding en vorming van piloten om voornoemde opdrachten uit te voeren.

- Het optreden als raadgever met betrekking tot zelfde, analoge, gelijkaardige en samenhangende activiteiten.

- De aankoop en verkoop, de import en export, het herstellen, het beheer, het huren en verhuren met of zonder bestuurder, van vaartuigen in het algemeen, evenals alle onderdelen, wisselstukken, toe- en bijbehoren ervan.

- Het waarnemen van alle bestuurdersfuncties, beheersmandaten en vervullen van statutaire opdrachten / mandaten, zoals de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen. Het verlenen van advies en ondersteuningsdiensten ten behoeve van het management van ondernemingen, particulieren en overheidsinstellingen.

- Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, dit alles in de breedste zin zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

- De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, organisatie, administratie, marketing, public relations en communicatie, consultancy, personeelsaangelegenheden en product(ie)innovaties.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen.

- Het verlenen van adviezen, intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm dan ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan.

- Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van workshops, studiedagen en seminaries.

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt en het op lange termijn aanhouden en beheren van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven.

- Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte aanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve oplevering.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, uitbaten, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende goederen.

- de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, almede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

depositokassen.

- houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, beheersmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel;

- de commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord;

- consultancy, publiciteit-, promotie-, HR-, management- & marketingactiviteiten.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen of erkenningen behaald worden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL  AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden opgesplitst in twee categorieën, hetzij tweehonderd tweeënvijftig (252) aandelen type A en zevenhonderd achtenveertig (748) aandelen type B, onderschreven als volgt:

1. door de commanditaire vennootschap op aandelen  EQUINOXE INVESTMENTS , voornoemd ten belope van honderd zesentwintig (126) aandelen type A, hetzij voor zevenduizend achthonderd en twaalf euro (¬ 7.812,00)

2. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JUFRA", voornoemd, ten belope van honderd zesentwintig (126) aandelen type A, hetzij voor zevenduizend achthonderd en twaalf euro (¬ 7.812,00)

3. door de naamloze vennootschap "CONCORDIMO , voornoemd, ten belope van vijfhonderd en drie (503) aandelen type B, hetzij voor éénendertigduizend honderd zesentachtig euro (¬ 31.186,00)

4. door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELI SERVICE INVEST", voornoemd, ten belope van tweehonderd vijfenveertig (245) aandelen type B, hetzij voor vijftienduizend honderd negentig euro (¬ 15.190,00)

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, volledig zijn volgestort in speciën.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij KBC Bank. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd.

ONDEELBAARHEID DER AANDELEN

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap, die voor elk ervan slechts één eigenaar kent.

De onverdeelde mede-eigenaars van maatschappelijke aandelen of andere effecten moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon, die wordt benoemd in gemeenschappelijk overleg of, bij ontstentenis van akkoord, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, op verzoek van de meest gerede partij.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

bruiker.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, tenzij de wetgeving terzake een kleiner aantal toelaat, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders.

De raad zal steeds uit evenveel leden gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de aandeelhouders, eigenaars van de aandelen type A, hierna  bestuurder(s) A genoemd, als uit leden gekozen uit de kandidaten, voorgesteld door de aandeelhouders, eigenaars van aandelen type B, hierna  bestuurder(s) B genoemd, moeten bestaan.

Het mandaat is hernieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Hij kan onder zijn leden een ondervoorzitter kiezen. De raad van bestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur is bevoegd om namens de vennootschap hoegenaamd alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor overeenkomstig de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon, die op hun beurt, onder eigen verantwoordelijk, welbepaalde bevoegdheden mogen subdelegeren. De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Zonder afbreuk te doen aan de uitoefening van de in voorgaand artikel bedoelde overdrachten van bevoegdheid, wordt de vennootschap ten opzichte van derden in rechte, vertegenwoordigd als eiseres of als verweerster en voor alle daden, zelfs die van beschikking:

- ofwel door twee bestuurders samen optredend, waarvan één bestuurder A, en één bestuurder B;

- ofwel door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, die evenwel in afwijking van artikel 522 van het Wetboek Vennootschappen niet kan handelen zonder de uitdrukkelijke toestemming van een bestuurder A en een bestuurder B voor volgende rechtshandelingen:

o rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00);

o rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor langer dan twaalf maanden.

- ofwel, voor rechtshandelingen inzake de concessie en/of die betrekking hebben op de loods, door een

gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, die evenwel in afwijking van artikel 522 van het Wetboek

Vennootschappen niet kan handelen zonder de uitdrukkelijke toestemming van alle bestuurders.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De ondertekenaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege samen de eerste vrijdag van de maand juni van ieder jaar om 16 uur. Ingeval deze dag een feestdag is, dan wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en wordt afgesloten op eenendertig december van elk jaar. RESERVES - RESULTATEN

Het positief balanssaldo, na aftrek van alle algemene kosten, sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op de nettowinst wordt er vijf percent afgehouden voor het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding houdt op verplicht te zijn zodra het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De rest wordt verdeeld onder de aandeelhouders, naar rato van het aantal aandelen die zij bezitten, na eventuele toekenning van emolumenten aan de bestuurders.

De algemene vergadering kan eveneens, met gewone meerderheid van stemmen, beslissen dat de winsten geheel of gedeeltelijk worden toegewezen aan gewone of buitengewone reservefondsen of dat ze naar het volgend boekjaar worden overgebracht.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het

Luik B - Vervolg

bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ONTBINDING  VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31 december 2014.

- De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015.

- De comparanten in deze beslissen tevens, met éénparigheid van stemmen, om voor de eerste maal het aantal bestuurders vast te stellen op vier en te benoemen tot bestuurders voor de termijn van zes jaar:

Op voorstel van de aandeelhouders van de aandelen type A :

- de heer HENDRICKX Francis Ignace Manu Marie, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zwinlaan 27 bus 41;

- de heer HEMELAER Frank Rosa Raymond, wonende te 8300 Knokke-Heist (Knokke), Sparrendreef 28 B.

Op voorstel van de aandeelhouders van de aandelen type B :

- de heer WILFORD William Gustaaf Karel, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 60;

- de heer WILFORD Michael William Marie, wonende te 8300 Knokke-Heist, Graaf Jansdijk 380 B;

allen hier tegenwoordig of vertegenwoordigd en verklarende dit onbezoldigd mandaat te aanvaarden voor voormelde duur.

- De voornoemde aangestelden, als raad van bestuur, beslissen onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel aan te stellen tot gedelegeerd bestuurder, de heer WILFORD Michael, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt, onder voormelde opschortende voorwaarde.

- De voornoemde aangestelden, als raad van bestuur, beslissen onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel op de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel aan te stellen tot voorzitter van de raad van bestuur, de heer HEMELAER Frank, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt, onder voormelde opschortende voorwaarde.

- Volmacht wordt gegeven aan  FLAMAND & PARTNERS BVBA, met kantoor te 8300 Knokke-Heist,  t Walletje 18, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 25 september 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0510-012

Coordonnées
KNOKKE HELIPORT

Adresse
HERENWEG 1Y 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande