KNUYDTSWALLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KNUYDTSWALLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.459.207

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.11.2014, NGL 18.12.2014 14694-0381-009
08/02/2013
ÿþMod Word 11,1

\

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

quo

Voor

behoud aan hi Belgis

Staatst

Ondernemingsnr : 0847459207

Benaming

(voluit) : KNUYDTSWALLE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schorestraat 61 B 8433 Middelkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 6 december 2012 blijkt dat mevrouw Karin Nollet wonende te 8433 Middelkerke, Schorestraat 61 wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur, Haar mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Voor eensluidend afschrift

D'Hulster Hertha

Zaakvoerder

Nedergelegd

rec ttbe van koophandel Brugge ..fdelinc, t~

op 2 9 JAN 2013 Griffie

_ DT?"TffefÎ"Rf

26/07/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- *iai3aaia*

behouden 1111

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0 2 4 T53 ..&) Benaming (voluit) : Knuydtswalle

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schorestraat 61 B

8433 Middelkerke (Mannekensvere)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Ër blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 12 juli 2012, ter registratie aan te bieden op het registratiekantoor te Diksmuide dat:

1° Door:

1) Mevrouw D'HULSTER Hertha Walburge, geboren te Slijpe op 4 februari 1939, weduwe van de' heer NOLLET Daniël Georgius Theophiel, wonende te 8433 Middelkerke, Schorestraat 61 B.

2) Mevrouw NOLLET Karin Maria Sabine, geboren te Oostende op 2 februari 1967, wonende te;' 8433 Middelkerke, Schorestraat 61, echtgenote van de heer PANCKOUCKE Piet Robert Joris.

3) Mevrouw NOLLET Veerle Irma Jozefa, geboren te Oostende op 8 mei 1972, wonende te 8600' Diksmuide, Kaaskerkestraat 58, echtgenote van de heer SOETE Philippe Maurice,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: Knuvdtswalle.

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8433 Middelkerke, Schorestraat 61 B.

4° Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon: De rechtstreekse of onrechtstreekse exploitatie van alle roerende en onroerende goederen,, deze te huren, verhuren, doorverhuren, te bouwen, herstellen en veranderen, alsook het management en beheer ervan.

De vennootschap zal aile roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap mag daarenboven deelnemen in alle vennootschappen met een industrieel; of commercieel doel in alle sectoren en dit door het verwerven van aandelen en/of participaties, deze in pand te geven, te verkopen of te ruilen.

De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden ais tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische en; technische aard en alle welk danige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen,;, financieringen, beheer en administratie.

De vennootschap mag zich ook borg stellen voor verbintenissen aangegaan door:, bestuurders, aandeelhouders of derden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of om het even, welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig= zijn tot de algehele verwezenlijking van haar voorwerp.

ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of; onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of'

Neaergelegd t gr; T - ' -n Ele

rechtbank ara koophandel Brugge -- afdeling te Oostenae

Ie 17 JULI 2Oriffie

mod 11.1

gedeeltelijk verband met haar doel df die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De algemene vergadering, beraadslagende en stemmende, zoals voor wijzigingen aan de statuten, mag het doel uitbreiden of interpreteren.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een miljoen zeshonderdduizend (1.600.000) euro, en wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één (duizend zeshonderdste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

A) INBRENG IN NATURA door voornoemde mevrouw Hertha D'HULSTER, ten belope van één miljoen vijfhonderdvijfenvijftigduizend (1.555.000) euro, van de blote eigendom van de hierna beschreven onroerend goederen, waarvoor haar duizend vijfhonderdvijfenvijftig (1.555) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /duizend zeshonderdste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volgestort:

1) de GEHEELHEID in BLOTE EIGENDOM van hierna vermelde KA VEL9z

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

2) de ONVERDEELDE HELFT in BLOTE EIGENDOM van hierna vermelde KAVEL 2:

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Gemeente Middelkerke, zevende afdelinevoorheen Schore)

KAVEL I

Een hoevegebouw met aanhorigheden, weiland en parking, gelegen langs de Schorestraat 61, kadastraal gekend onder de sectie B, deel van nummers 532 S ("WEILAND"), 532 H ("HAND/HUIS"), 532 C 2 ("WEILAND"), op het aan de oprichtingsakte gehechte metingsplan opgemaakt door BVBA Callens en Vandermeersch, Landmeter-Expert te Kortrijk, op 15 juli 2011, aangepast op 21 mei 2012 afgebeeld als:

- lot 3 met een gemeten oppervlakte van 1 ha 40a 61 ca

-- lot 4 met een gemeten oppervlakte van 24a 77ca

-- lot 6 met een gemeten oppervlakte van 99a 85ca

- lot 8 met een gemeten oppervlakte van 11a 81 ca

KAVEL 2

Een verbindingsweg tussen de Schorestraat en een brug over de Vladslo Vaart (uitwegend naar de Keiemstraat), kadastraal gekend onder de sectie B, dee! van nummers 532 S en 532 H, zoals afgebeeld op voormeld metingsplan als lot 2 (met een gemeten oppervlakte van 17a 59ca),

B) INBRENG IN GELD

- door voornoemde mevrouw Hertha D'HULSTER, ten belope van drieënveertigduizend (43.000,00) ;euro, waarvoor haar tweeënzestig (43) aandelen toegekend werden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /duizend zeshonderdste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volgestort.

- door voornoemde mevrouw Karin NOLLET, ten belope van duizend (1.000) aura, waarvoor haar één (1) aandeel toegekend werden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /duizend zeshonderdste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volgestort.

- door vcornoemde mevrouw Veerle NOLLET, ten belope van duizend (1.000) euro, waarvoor haar één (1) aandeel toegekend werden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /duizend zeshonderdste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volgestort

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal vijfenveertigduizend (45.000) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer 001-6154937-30, bij de Fortis Bank NV, te Diksmuide geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 9 juli 2012,

De conclusie van het verslag van de heer Yves Christiaens, bedrijfsrevisor bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS te Roeselare luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Knuydtswalle bestaat uit de onroerende goederen, gelegen te 8433 Middelkerke, Schorestraat 61, verbindingsweg tussen de Schorestraat en een brug over de Vladslo vaart, die worden ingebracht door mevrouw D'HULSTER Hertha voor een inbrengwaarde van 1.555.000,00 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van.het_aantal_door_de_vennootschap_uit te _geven _aandelen .ter vergoeding__ van_ de inbreng.in

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rood 11.1

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.555 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Knuydtswalle, zonder aanduiding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

6° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door: de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een _vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandeliik de', goedkkeurinq van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben, Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoording worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad. Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op' neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerdere

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni.

:9° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves -- verdeling van het na vereffening overblijvende saldo;

Op de winst van het boekjaar wordt minstens vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds éénitiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering,

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. 10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de tweede zaterdaq van de maand november van elk jaar om 10 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel-19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "Knuydtswalle", verklaren

dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot

de volgende besluiten:

1~erste boekjaar en eerste iaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend en dertien. De eerste

jaarvergadering zal gehouden worden in november tweeduizend en dertien.

Zaakvoerders: benoeming  aantal

gij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het ontstaan van deze

vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene

vergadering:

- het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

te benoemen tot zaakvoerder: mevrouw Hertha D'Hulster, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de Artikel 15 en volgende van de statuten.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van haar machten, ingevolge Artikel 15 van de statuten, verklaart de zaakvoerder , B.V.B.A. ""Fiduciaire Ryckeman Gebroeders" met zetel te 8200 Sint-Andries, Dirk Martensstraat 22 als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket alsook bij alle andere administraties.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd váór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Hendrik DEBUCQiJOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest;

- verslag oprichters;

- verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.11.2015, NGL 28.01.2016 16027-0100-009

Coordonnées
KNUYDTSWALLE

Adresse
SCHORESTRAAT 61B 8433 MANNEKENSVERE

Code postal : 8433
Localité : Mannekensvere
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande