KODAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KODAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.455.967

Publication

25/02/2014
ÿþ Mod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh

aa

.Be Stai

1111 i i





BRUSSEL

e-4 FFfif~~~l~, f

gesloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Frans Van Cauwelaertstraat 44 -1760 Roosdaal

: Ontslag en benoeming zaakvoerder - Verplaatsen maatschappelijke zetel

Uit de overeenkomst tot verkoop van aandelen dd. 26 december 2013 van Kodama BVBA werden volgende beslissingen genomen : De Heer Matthijs Kristof neemt ontslag als zaakvoerder van de BVBA Kodama vanaf 31 december 2013 en Mevrouw Rys Lutgardis wordt zaakvoerder vanaf 01 januari 2014. Zij aavaardt haar mandaat. Tevens wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van Frans Van Cauwelaertstraat 44 -1760 Roosdaal naar Klokhofstraat 10 - 8630 Veume en dit vanaf 01 januari 2014.

RYS Lutgardis

Zaakvoerder

Ondernerningsnr : 0844455967

Benaming

(voluit) : KODAMA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 16.12.2013 13689-0387-012
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 19.12.2014 14696-0115-011
19/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301636*

Neergelegd

15-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844455967

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

4. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- de klein en groothandel, import en export in onderhoud en reinigingsproducten, inclusief waspoeders, parfums, cosmetica en toiletartikelen, in drogisterijartikelen, kaarsen, papierwaren, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten voor particulier en industrieel gebruik;

- de klein en groothandel, import en export in machines, materiaal en uitrusting voor onderhoud en reiniging, in de meest ruime zin;

- de aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

- de handel en transport, het vervoer zo van goederen, voorwerpen en zelfs personen, bij alle materiële middelen, te land, te water of in de lucht, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon en dit alles in de breedste zin genomen;

- het waarnemen van, en deelnemen in alle bestuur en managementopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen;

- het verwerven, het verkopen, het verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen en rechten; de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsook zich borgstellen;

- het uitvoeren, voor zowel verbonden als niet-verbonden ondernemingen, van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procedés; het verrichten van marktonderzoek en prospectie: het uitwerken van de marketing en promotie: assistentie en consultancy; en dit alles op het gebied van management, engineering, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch vlak;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito s, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Benaming (voluit): kodama

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Frans Van Cauwelaertstraat 44

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort op 12 maart 2012, eerstdaags te registreren op het

Registratiekantoor te Nieuwpoort, blijkt dat:

1. er door de volgende persoon:

De heer MATTHIJS Kristof Jozef Willy, geboren te Ninove op 22 mei 1974, wonende te 1760 Roosdaal, Frans

Van Cauwelaertstraat 44.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht.

2. de vennootschap de naam  KODAMA draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 1760 Roosdaal, Frans Van Cauwelaertstraat 44.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in

speciën door de heer MATTHIJS Kristof, voornoemd, waarvoor hem alle aandelen worden toegekend.

Alle aandelen werden volledig volgestort. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van

18.600,00 EUR.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de

naamloze vennootschap KBC Bank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparigheid van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige reden geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur werd benoemd: de heer MATTHIJS Kristof, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te hebben aanvaard.

8. Elk jaar op de tweede zaterdag van de maand december om elf uur zal een gewone algemene vergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 juni 2013.

10. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie oprichtingsakte.

21/04/2015
ÿþ Mod Wrrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15058057*

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

- 9 APR. 2015

Griffie

Afriaiinl VEURNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0844455967

Benaming

(voluit) ; KODAMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Klokhofstraat 10 - 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 11 maart 2015 van Kodama BVBA gehouden ten maatschappelijke zetel werd het volgende beslist : de maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Klokhofstraat 10 - 8630 Veurne naar Pannestraat 231 - 8630 Veurne en dit vanaf 01 maart 2015.

RYS Lutgardis

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.12.2015, NGL 23.12.2015 15701-0497-012

Coordonnées
KODAMA

Adresse
PANNESTRAAT 231 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande