KOEN DUMON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN DUMON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.551.581

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.03.2014, NGL 30.07.2014 14366-0470-011
30/03/2012
ÿþ Mal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«iaoesass

11111

be a B stí

NEERGELEGD

20, 03. 2012.

RECHTIeIVffiIgOOPI" IfeIVD EL

KORTRIJK

Ondememingsnr : $ Lj ij , $ S4. 1.4

Benaming

(voluit) : KOEN DUMON

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 8581 Avelgem, Oudenaardsesteenweg 522

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Stan Devos, notaris te Zwevegem, op vijftien maart tweeduizend en twaalf, ter registratie, blijkt dat :

De Heer DUMON Koenraad Anton Peter, geboren te Kortrijk op 3 oktober 1959 , echtgenoot van mevrouw DELTOMME Tania Maria Augusta, wonende te 8581 Avelgem, Oudenaardsesteenweg 522, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de naam "KOEN DUMON", met zetel te 8581 Avelgem, Oudenaardsesteenweg 522, waarvan het, geplaatste kapitaal TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) bedraagt en verdeeld is in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent dat op de tweehonderd (200) aandelen door hem in geld wordt i ingeschreven en dat het kapitaal volstort is ten belope van dertienduizend euro (13.000,00 ¬ ).

Voornoemd bedrag van dertienduizend euro (E 13.000,00) is bij storting gedeponeerd op een bijzondere: ' rekening, nummer BE42 0688 9437 1854, bij Dexia Bank, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals, blijkt uit een attest dat werd afgeleverd door de genoemde bankinstelling.

Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd ter bewaring.Uittreksel uit de statuten Artikel 1 : Naam.

De burgerlijke vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "KOEN DUMON".

Artikel 2 : Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 8581 Avelgem, Oudenaardsesteenweg 522,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het' tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad.

Een verplaatsing van de zetel van de vennootschap moet voorafgaandelijk medegedeeld worden aan de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het Buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, de uitoefening van de huisarts-geneeskunde door de arts-vennoot, zomede al hetgeen daarmee rechtstreeks verband houdt of rechtstreeks daarvoor bevorderlijk is, zonder wat ermee onverenigbaar is, in: overeenstemming met de plichtenleer van de Orde der Geneesheren en zijn deontologie,

Dit omvat onder meer:

- alle klinische, functionele en technische onderzoeken.

- iedere medische, klinische, technische of heelkundige behandeling van aandoeningen.

- het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

- het inrichten en organiseren van een medisch secretariaat

' - het aankopen, huren, leasen van medisch materiaal en begeleidende accomodaties.

- het scheppen van de mogelijkheid aan de vennoot zich verder te bekwamen.

- het geven van workshops of cursussen in de medische sector.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit; als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de: vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het' investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancieerd worden; door leningen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voarafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,000, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting is het bedrag van het kapitaal volstort ten belope van DERTIENDUIZEND EURO (13.000,000. Bovendien moeten de aandelen of delen van aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, volledig zijn gestort en moeten de aandelen waarop in geld is ingeschreven, minstens ten belope van twintig ten honderd (20 %) zijn gestort (artikel 223 Wetboek van vennootschappen.).

Artikel 11 Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn. Kosten gemaakt door de zaakvoerder(s) in dienst van de vennootschap, zullen door deze laatste worden terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder(s) voor echt verklaarde staat. De Heer DUMON Koen, voornoemd, wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit.

Artikel 11 bis : Safaris

Het mandaat van zaakvoerder(s) is bezoldigd. De bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt voor deze functie niet vergoed,

Artikel 12 Interne bestuursbevoegdheden.

De zaakvoering is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 13 :Externe vertegenwoordigingsmacht.

De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen, en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 16 : Bevoegdheden.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de vennoten.

Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Artikel 17 : Algemene Vergadering.

De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur ais oorspronkelijk gepland.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die allen of samen éénlvijfde van

het kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de

dientengevolge te houden algemene vergadering moë't gedaan worden binnen dé drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehóuden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vernield. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 18 : Vertegenwoordiging -- Stemrecht 

Een vennoot kan zich op de algemene vergadering door een medevennoot laten vertegenwoordigen; iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten,. mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Artikel 22 : Boekjaar  Inventaris  Jaarrekening.

a

+e i ' VU> behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig decembervan ieder

jaar. "

-Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op, dit alles overeenkomstig de voorschriften van de ; vennootschappenwet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering. De zaakvoering hoeft het jaarverslag niet op te stellen indien de vennootschap beantwoordt aan de daarvoor gestelde criteria betreffende de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

-De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed.

. De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen, In die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissaris' revisor, indien van toepassing).

Artikel 23 : Winstverdeling.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale kosten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vomit de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met cénparigheld van stemmen.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste ' zaterdag van de maand maart tweeduizend veertien. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot éénendertig decembertweeduizend dertien.

2) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste', ' maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

3) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Accountantskantoor Deseyn & Taelman te 8570 Anzegem, Statiestraat 12 of haar afgevaardigde om alle formaliteiten te vervullen bij ' de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

4) Overname verbintenissen Aile verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2012.

worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

De comparant bevestigt dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die uit deze akte voortvloeien en hen op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt; hij verklaart deze akte met alle eraan verbonden rechten en verplichtingen voor evenwichtig te houden en uitdrukkelijk te aanvaarden.

De ondergetekende notaris bevestigt dal de identiteit van de comparant hem werd aangetoond aan de hand van de hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen,

De comparant is akkoord dat zijn nationaal nummer in de akte wordt opgenomen. -VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Opgemaakt door notaris Stan Devos, te Zwevegem (Sint-Denijs)

Bijlage: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.03.2015, NGL 24.07.2015 15340-0227-013
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.03.2016, NGL 30.06.2016 16250-0115-012

Coordonnées
KOEN DUMON

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 522 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande