KONINGIN ELISABETH INSTITUUT, AFGEKORT : KEI

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINGIN ELISABETH INSTITUUT, AFGEKORT : KEI
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 415.245.518

Publication

20/09/2013
ÿþf MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



*13144105*

1111

INGEKOMEN TER OPOPM

RECHTBANK VAN KOOP}IM t b

11 SEP, 2013

VEffeÊ

Ondarnemingsnr 0415.245.518

' Benaming

(voluit) : Koningin Elisabeth Instituut

(verkort) : KEI

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dewittelaan 1, 8670 Oostduinkerke

' Onderwerp akte : Wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de aktes:

De algemene vergadering van 22 juni 2013 neemt kennis van het ontslag van volgende bestuurder:

Dumortier Fabienne, Meenseweg 463, 8902 leper, geboren op 27/10/1969, te leper

De algemene vergadering van 22 juni 2013 heeft volgende persoon tot bestuurder benoemd:

Pessemier Lyotta, Pastinakenstraat 38, 1730 Asse, geboren op 28/06/1957, te Asse

De algemene vergadering van 22 juni 2013 heeft volgende bestuurmandaten verlengd voor een termijn van zes jaar met ingang van 1 juli 2013:

Decorte Guido, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort Roose Peter, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

De Vriendt Patricia, Reigerzele 15, 8490 Varsenare, geboren op 10/12/1962, te Merksein

Vandewoude Koenraad, Offerlaan 170, 9000 Gent, geboren op 15/01/1961, te Gent

Wauters Etienne, Tenbergkets 1, 9402 Meerbeke, geboren op 15/02/1954, te Ninove

Terryn Wilfried, Graaf du Parclaan 52, 9550 Herzele, geboren op 29/05/1940, te Izegem

Decoster Christiaan, Terlindenstraat 32, 1740 Ternat, geboren op 30/12/1950, Te Halle

Decorte Guido, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort

Roose Peter, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne

van de Walle Martine, Stokerijdreef 1, 8680 Koekelare, geboren op 23/07/1959, te Wngene

Van den Bossche Christiaan, Kerselaarstraat 34, 9820 Merelbeke, geboren op 13/10/1959, te Bornem

Pessemier Lyotta, Pastinakenstraat 38, 1730 Asse, geboren op 28/06/1957, te Asse

De raad van bestuur oefent haar mandaat ais college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Oostduinkerke, op 22 juni 2013

Vanmeenen Maro

Algemeen directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/01/2013
ÿþ~~~ OAOD 2.2

.,_~ ! ' I\ I l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



r

INGE11.'OtrS ZII ' leei,~1ieffl RECHTBANK VAN KOMIrïMI.

2 0 DEC. 2012

çdtkum



D

0

ige

Voor. behoud aan hE Belgisc Staatsb

13 1669*

i

Ondernemingsnr : 0415.245.518

Benaming

(voluit) : Koningin Elisabeth Instituut

(verkort) : KEI

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dewittelaan 9 - 8670 Oostduinkerke

Onderwerp akte : Statutenwijziging - doelwijziging - wijzigingen raad van bestuur - gemachtigden - dagelijks bestuur

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 1 december 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 3 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging heeft tot doel het verwerven, het oprichten, beheren, uitbaten en/of inrichten van; voorzieningen voor verpleeg-, welzijns- en gezondheidszorg in de breedste zin van het woord en in alle takken van de geneeskunde, met in begrip van alle activiteiten, zoals het verstrekken van vorming en opleiding die, rechtstreeks of onrechtstreeks tot het verwezenlijken van dit doel kunnen bijdragen.

Om haar doel te verwezenlijken zal de vereniging alle nuttige middelen aanwenden en initiatieven nemen en, zal zij alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten, hetzij in eigendom, hetzij in vruchtgebruik, of enig, ander zakelijk recht en mag zij eveneens deze goederen ter beschikking stellen aan derden, hetzij in vruchtgebruik, gebruik om niet, erfpacht, recht van opstal.

Het is de vereniging toegestaan belangen te hebben in instellingen en diensten met een gelijkaardig doel,

Het is de vereniging tevens toegestaan om aan instellingen en diensten met een gelijkaardig doel alle materiële en/of morele hulp en bijstand te verschaffen, teneinde deze instellingen en diensten toe te laten de verwezenlijking van hun maatschappelijk doel te vergemakkelijken,

De vereniging zal eveneens legaten en schenkingen mogen aanvaarden, alsook andere activiteiten; uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel,

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan, het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 5 wordt gewijzigd als volgt:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste acht bedragen. Leden zijn diegenen die aanvaard worden volgens artikel 6 van de statuten en wiens naam is vermeld In het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden.

J ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 6 wordt gewijzigd als volgt:

Kunnen als lid tot de vereniging toetreden, natuurlijke of rechtspersonen (instanties, verenigingen, mutualiteiten, ... ) wier activiteit of bekwaming betrekking heeft op de in artikel 3 omschreven doelstellingen en die door de algemene vergadering worden aangenomen na voordracht door één of meer leden en door één of meer bestuurders van de vereniging. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de raad van bestuur.

Als lid behoren minstens tot de algemene vergadering: de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, de provincie West-Vlaanderen, alsook elk der drie stichtende landsbonden van Mutualiteiten, zijnde deze van de Christelijke Mutualiteiten, van de Liberale Mutualiteiten en van de Socialistische Mutualiteiten.

Artikel 10 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste zeven bestuurders die benoemd worden onder de leden of onder de afgevaardigden van de leden van de vereniging. in ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

Onder de bestuurders zetelen er minstens één afgevaardigde van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, één afgevaardigde van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, twee afgevaardigden van de Provincie West-Vlaanderen, één afgevaardigde van de Landsbond der Christelijke Mutualiteiten, één afgevaardigde van het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten en één afgevaardigde van de Landsbond van Liberale Mutualiteiten. De overige leden zetelen ten persoonlijke titel. De algemene vergadering kan haar wensen en noden uitdrukken in verband met de kwalificatie en de functie van de vertegenwoordiger(s) van de leden- rechtspersonen in de raad van bestuur.

Artikel 14 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het ai dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend.

Een bestuurder kan zich mits een schriftelijke volmacht door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, doch geen enkele bestuurder mag meer dan één volmacht dragen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Indien de meerderheid van de bestuurders niet aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt binnen de maand een nieuwe vergadering belegd met dezelfde dagorde. Op de tweede vergadering zijn de beslissingen geldig, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, e-mail of fax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 17 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

Artikel 19 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD 22

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig en/of vertegenwoordigd is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De raad van bestuur benoemt minstens, al dan niet onder zijn bestuurders, een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een algemeen directeur, een hoofd van het verpleegkundig departement en een hoofdgeneesheer-directeur die onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, elk afzonderlijk gemachtigd zijn om de vereniging buiten rechte te vertegenwoordigen, behalve inzake:

-De vertegenwoordiging ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen

-De ondertekening van collectieve arbeidsregelingen, waarbij de vertegenwoordiging voorzien wordt door het afzonderlijke optreden van de algemeen directeur of van de hoofgeneesheer-directeur of van het hoofd van het verpleegkundig departement.

De vertegenwoordiging in rechte wordt voorzien door de raad van bestuur als college.

De laatste alinea van artikel 20 wordt geschrapt. Bijkomend worden de volgende alineas toegevoegd aan dit artikel;

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de dringende te nemen handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of van gering belang, maar van dringende te nemen aard zijn. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur bijkomende bestuursbevoegdheden delegeren binnen of buiten het dagelijkse leven van de vzw, mits hiervoor een expliciete volmacht te verlenen.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen,

behalve ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

Behalve bij een expliciete volmacht vanuit de raad van bestuur aangaande een te nemen beslissing, worden de beslissingen van het dagelijks bestuur achteraf ter bekrachtiging voorgelegd aan de raad van bestuur,

Artikel 24 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur, telkens ais het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de jaarrekening van het voorbije boekjaar en van de begroting van het volgende boekjaar.

De algemene vergadering wenst kennis te geven van volgende rechtzetting:

In de publicatie in het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2005 werd verkeerdelijk melding gemaakt van het ontslag van enkele bestuurders en van de benoeming van bestuurders-rechtspersonen, op datum van de algemene vergadering van 18 december 2004.

Op datum van 18 december 2004 deden zich geen wissels binnen de raad van bestuur voor. De als ontslagnemende vermelden nemen vanaf dan hun mandaat dan wel op ter vertegenwoordiging van een rechtspersoon, maar nog steeds als bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bijgevolg werden verkeerdelijk ontslagnemend als bestuurder aanzien:

Terryn Wilfried, Graaf du Parclaan 52, 9550 Herzele, geboren op 2910511940, te Izegem

Decoster Christiaan, Terlindenstraat 32, 1740 Ternat, geboren op 30/12/1950, Te Halle

Decorte Guido, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort

Roose Peter, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne

Van den Bossche Christiaan, Steenvoordelaan 24, 9050 Gentbrugge, geboren op 13/10/1959, te Bornem

Peirsegaele Bertrand, Stokkellaan 3, 8400 Oostende, geboren op 12/09/1952, te Roeselare

Jamart Danny, Parklaan 66, 8540 Breden, geboren op 22/05/1954, te Lommel

Bijgevolg werden verkeerdelijk benoemd als bestuurder aanzien:

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, gevestigd te Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0316.380.841

Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, gevestigd te Victor Hortaplein 40, bus 10, 1060 Brussel, ondernemingsnummer: 0367.303.762

Provincie West-Vlaanderen, gevestigd te 8200 Sint-Andries, Koning Leopold 111-laan 41, ondernemingsnummer 0207.725.696

Landsbond der Christelijke Mutualiteiten, gevestigd te 1031 Brussel, Haachtsesteenweg 579, ondernemingsnummer. 0411.702.543

Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten, gevestigd te 1000 Brussel, Sint Jansstraat 32, ondernemingsnummer, 0411.724.220

Landsbond van Liberale Mutualiteiten, gevestigd te 1050 Elsene, Livornostraat 25, ondernemingsnummer. 0411.729.366

Bovenvermelde organisaties oefenden nooit een mandaat als bestuurder uit. Doorheen de publicaties worden deze organisaties verkeerdelijk als bestuurder vernield. Het zijn echter hun als vertegenwoordigers vernielde personen die het bestuurdersmandaat hebben uitgeoefend.

Dit betekent dat het ontslag als bestuurder voor volgende personen, conform de publicatie in het Belgisch Staatsblad van 28 maart 2012, nog moet doorgegeven worden, met ingang van 4 december 2011 van:

Peirsegaele Bertrand, Stokkellaan 3, 8400 Oostende, geboren op 12/09/1952, te Roeselare Jamart Danny, Parklaan 66, 8540 Bredene, geboren op 22/05/1954, te Lommel

De volgende bestuurders werden op 4 december 2011 door de algemene vergadering aangesteld ten persoonlijke titel;

van de Walle Martine, Stokerijdreef 1, 8680 Koekelare, geboren op 2310711959, te Wingene Dumortier Fabienne, Meenseweg 463, 8902 leper, geboren op 2711011969, te leper

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

De Vriendt Patricia, Reigerzele 15, 8490 Varsenare, geboren op 10/12/1962, te Merksem Vandewoude Koenraad, Offerlaan 170, 9000 Gent, geboren op 1510111961, te Gent Wauters Etienne, Tenbergkets 1, 9402 Meerbeke, geboren op 1510211954, te Ninove Terryn Wilfried, Graaf du Parclaan 52, 9550 Herzele, geboren op 29/05/1940, te Izegem Decoster Christiaan, Terlindenstraat 32, 1740 Ternat, geboren op 30/12/1950, Te Halle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Decorte Guido, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort

Roose Peter, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne

van de Walle Martine, Stokerijdreef 1, 8680 Koekelare, geboren op 23/07/1959, te Wingene

Van den Bossche Christiaan, Kerselaarstraat 34, 9820 Merelbeke, geboren op 13/10/1959, te Bornem

Dumortier Fabienne, Meenseweg 463, 8902 leper, geboren op 27/10/1969, te leper

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht,

De raad van bestuur heeft op 21 april 2012 de functie van "administratief directeur" gewijzigd naar "algemeen directeur". De samenstelling van de gemachtigden blijft verder ongewijzigd als volgt,

Voorzitter: Decoster Christiaan, Teriindenstraat 32, 1740 Ternat, geboren op 30/1211950, te Halle Ondervoorzitter: Decorte Guido, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort Secretaris: Roose Peter, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne

Algemeen directeur: Vanmeenen Marc, Bamburgstraat 87, 8434 Westende (Lombardsijde), geboren op 0510611954, te Menen

Hoofd van het verpleegkundig departement: Dewulf Arnaud, Bergenstraat 88, 8691 Beveren, geboren op 13/07/1957, te Brugge

Hoofdgeneesheer Directeur: Monbailliu Henri, Leffingestraat 38, 8434 Leffinge, geboren op 27/10/1972, te Knokke-Heist

De bovenvermelde gemachtigden zijn elk afzonderlijk gemachtigd zijn om de vereniging buiten rechte te vertegenwoordigen, behalve inzake:

-De vertegenwoordiging ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke vol machtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

-De ondertekening van collectieve arbeidsregelingen, waarbij de vertegenwoordiging voorzien wordt door het afzonderlijke optreden van de algemeen directeur of van de hoofgeneesheer directeur of van het hoofd van het verpleegkundig departement.

De vertegenwoordiging in rechte wordt voorzien door de raad van bestuur als college,

V000r-

,béhouden aan het Belgisch

Staatsblad

MoD 2.2

Luik B , Vervolg

De raad van bestuur heeft op 21 april 2012 de functie van "administratief directeur" gewijzigd naar "algemeen directeur". De samenstelling van het dagelijks bestuur blijft verder ongewijzigd als volgt:

Algemeen directeur: Vanmeenen Marc, Bamburgstraat 87, 8434 Westende (Lombardsijde), geboren op ; 05/06/1954, te Menen

Hoofdgeneesheer-directeur Monbailliu Henri, Leffingestraat 38, 8434 Leffinge, geboren op 27/10/1972, te Knokke-Heist

Hoofd van het verpleegkundig departement: Dewulf Arnaud, Bergenstraat 88, 8691 Beveren, geboren op 13/07/1957, te Brugge

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de dringende te nemen handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of van gering belang, maar van dringende te nemen aard zijn. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur bijkomende bestuursbevoegdheden delegeren binnen of buiten het dagelijkse leven van de vzw, mits hiervoor een expliciete volmacht te verlenen.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen, behalve ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

Behalve bij een expliciete volmacht vanuit de raad van bestuur aangaande een te nemen beslissing, worden de beslissingen van het dagelijks bestuur achteraf ter bekrachtiging voorgelegd aan de raad van bestuur.

Te Oostduinkerke, op 1 december 2012,

Vanmeenen Marc

Algemeen directeur

S

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012
ÿþ" iaosa7o9*

MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte_ter griffie - - - - ~-

;,

I 6 11AMT 2012

Griffie

u

Ondernemingsnt : 0415.245.518

Benaming

(voluit) : Koningin Elisabeth Instituut

(verkort): KEI

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dewittelaan 1 - 8670 Oostduinkerke

Onderwerp akte : Wijzigingen vertegenwoordiging bestuurders - verlenging mandaat commissaris

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering heeft op 18 juni 2011 het mandaat van de volgende rechtspersoon als commissaris verlengd voor een periode van drie jaar:

G. Degrande en Co Bedrijfsrevisoren bvba, Oudeputstraat 41, 8730 Beernem, ondernemingsnummer: 0462.659.019, vertegenwoordigd door Degrande Guido

De algemene vergadering heeft op 4 december 2011 kennis genomen van de vervanging als vertegenwoordiger van de volgende bestuurder rechtspersoon:

Landsbond der Christelijke Mutualiteiten, gevestigd te 1031 Brussel, Haachtsesteenweg 579, ondememingsn u mmer: 0411.702.543

wordt vanaf heden vertegenwoordigd door : van de Walle Martine, Stokerijdreef 1, 8680 Koekelare, geboren op 23/07/1959, te Wingene

De algemene vergadering heeft op 4 februari 2012 kennis genomen van de vervanging als vertegenwoordiger van de volgende bestuurder rechtspersoon:

Landsbond van Liberale Mutualiteiten, gevestigd te 1050 Elsene, Livomostraat 25, ondernemingsnummer: 0411.729.366

wordt vanaf heden vertegenwoordigd door : Dumortier Fabienne, Meenseweg 463, 8902 leper, geboren op' 27/10/1969, te leper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt:

De Vriendt Patricia, Zonnewende 5, 8500 Kortrijk, geboren op 10/12/1962, te Merksem Vandewoude Koenraad, Offerlaan 170, 9000 Gent, geboren op 15/01/1961, te Gent Wauters Etienne, Tenbergkets 1, 9402 Meerbeke, geboren op 15/02/1954, te Ninove

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexer du_Moniteurhelge.

Mao 22

Luik B - Vervolg

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, gevestigd te Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel, ondernemingsnummer: 0316.380.841

Vertegenwoordigd door: Terryn Wilfried, Graaf du Parclaan 52, 9550 Herzele, geboren op 29/05/1940, te Izegem

Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, gevestigd te Victor Hortaplein 40, bus 10, 1060 Brussel, ondernemingsnummer: 0367.303.762

vertegenwoordigd door : Decoster Christiaan, Terlindenstraat 32, 1740 Temat, geboren op 30/12/1950,. Te Halle

Provincie West-Vlaanderen, gevestigd te 8200 Sint-Andries, Koning Leopold ondernemingsnummer: 0207.725.696 111-laan 41,

vertegenwoordigd door : Decorte Guido, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op Nieuwpoort 13/05/1955, te

en vertegenwoordigd door: Roose Peter, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op Veurne 3110711969, te

Landsbond der Christelijke Mutualiteiten, gevestigd te 1031 Brussel, Haachtsesteenweg 579, ondernemingsnummer: 0411.702.543

vertegenwoordigd door : van de Walle Martine, Stokerijdreef 1, 8680 Koekelare, geboren op 23/07/1959, te Wingene

Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten, gevestigd te 1000 Brussel, Sint Jansstraat 32, ondernemingsnummer: 0411.724.220

vertegenwoordigd door : Van den Bossche Christiaan, Steenvoordelaan 24, 9050 Gentbrugge, geboren op 13/10/1959, te Bornem

Landsbond van Liberale Mutualiteiten, gevestigd te 1050 Elsene, Livornostraat 25, ondernemingsnummer:

" 0411.729.366

vertegenwoordigd door : Dumortier Fabienne, Meenseweg 463, 8902 leper, geboren op 27/10/1969, te leper

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Oostduinkerke, op 4 februari 2012

Van meenen Marc

Administratief directeur

behouden aan het Belgisch staatsblad

Bilagen bij het Belgiscji Staatsblad- 28LQ312flhl Annexes duMoniteux belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeklen : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(ent bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorzitter: Decoster Christiaan, Terlindenstraat 32, 1740 Ternat, geboren op 30/12/1950, te Halle Ondervoorzitter: Decorte Guido, Polderstraat 8, 8670 Oostduinkerke, geboren op 13/05/1955, te Nieuwpoort Secretaris: Roose Peter, Brugse Steenweg 22, 8630 Veurne, geboren op 31/07/1969, te Veurne

Algemeen directeur: Vanmeenen Marc, Bamburgstraat 87, 8434 Westende (Lombardsijde), geboren op 05/06/1954, te Menen

De algemene vergadering heeft op 28 juni 2014 het mandaat van de bestaande commissaris niet verlengd. Volgende rechtspersoon werd als commissaris benoemd voor een periode van drie jaar:

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. Onder vorm van CVBA, 0431.088.289, Da Vincilaan 9, 1930 Zaventem, vertegenwoordigd door Vervaeck Philip

Wijziging diversen

De raad van bestuur heeft op 24/12/2014 kennis genomen van het ontslag van Dewulf Arnaud uit de functie van Hoofd van het verpleegkundig departement. De samenstelling van de gemachtigden blijft verder ongewijzigd als volgt:

Commissarissen (Erkende bedrijfsrevisoren) :

Uittreksels uit de aktes :

Het mandaat vervalt op de algemene vergadering van 2017.

Ondernemingsnr :

Onderwerp akte : Ontslagen, Benoemingen,Diversen

*15303337*

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Benaming

(voluit) : Koningin Elisabeth Instituut

Zetel :

0415.245.518

8670

Dewittelaan(Odk) 1

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Koksijde

Griffie

Neergelegd

19-02-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Hoofdgeneesheer  Directeur: Monbailliu Henri, Leffingestraat 38, 8434 Leffinge, geboren op 27/10/1972, te Knokke-Heist

De bovenvermelde gemachtigden zijn elk afzonderlijk gemachtigd zijn om de vereniging buiten rechte te vertegenwoordigen, behalve inzake:

De vertegenwoordiging ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

De ondertekening van collectieve arbeidsregelingen, waarbij de vertegenwoordiging voorzien wordt door het afzonderlijke optreden van de algemeen directeur of van de hoofgeneesheer-directeur of van het hoofd van het verpleegkundig departement.

Vanmeenen Marc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Algemeen directeur: Vanmeenen Marc, Bamburgstraat 87, 8434 Westende (Lombardsijde), geboren op 05/06/1954, te Menen

De raad van bestuur heeft op 24/12/2014 kennis genomen van het ontslag van Dewulf Arnaud uit de functie van dagelijks bestuurder. De samenstelling van het dagelijks bestuur is hierdoor als volgt:

Te Oostduinkerke, op 24/12/2014,

Het dagelijks bestuur wordt omschreven als de dringende te nemen handelingen of verrichtingen die door het dagelijks leven van de vereniging worden vereist of van gering belang, maar van dringende te nemen aard zijn. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur bijkomende bestuursbevoegdheden delegeren binnen of buiten het dagelijkse leven van de vzw, mits hiervoor een expliciete volmacht te verlenen.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur worden op intern vlak steeds genomen in collegiaal overleg. Voor de externe vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur betreft, kan een dagelijks bestuurder alleen handelen, behalve ten opzichte van de financiële instellingen, waarmee door de raad van bestuur afzonderlijke volmachtregelingen vastgelegd worden waarbij voorzien wordt dat steeds twee gevolmachtigden gezamenlijk dienen te ondertekenen.

De vertegenwoordiging in rechte wordt voorzien door de raad van bestuur als college.

Hoofdgeneesheer-directeur: Monbailliu Henri, Leffingestraat 38, 8434 Leffinge, geboren op 27/10/1972, te Knokke-Heist

Behalve bij een expliciete volmacht vanuit de raad van bestuur aangaande een te nemen beslissing, worden de beslissingen van het dagelijks bestuur achteraf ter bekrachtiging voorgelegd aan de raad van bestuur.

Algemeen directeur

Neergelegd door Diesbecq Didier Roger, Lasthebber

Coordonnées
KONINGIN ELISABETH INSTITUUT, AFGEKORT : KEI

Adresse
DEWITTELAAN 1 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande