KONVERT OFFICE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KONVERT OFFICE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.133.437

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 27.08.2014 14508-0269-017
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.06.2013 13211-0412-017
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12550-0478-018
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 25.08.2011 11436-0483-015
14/01/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

31. 12. 2010

RECHTBANK KOOPHANDEL

t ÇRiiI.RIJK -

II I II 1 in Hill lam riiii

*11007737*

Ondernemingsnr : Benaming : 0462.133.437

(voluit) : CLICK INTERIM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : President Kennedypark 30A - 6500 Kortrijk

Onderwerp akte :

OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING

STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 22 december 2010, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 28 december 2010, acht bladen geen renvooien, Boek 5-946 blad 06 vak 20, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a.Inspecteur (get) L.Vanheuverzwijn, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CLICK INTERIM" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 30A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "KONVERT OFFICE".

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap uit te drukken in euro zodat het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op eenenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38).

- De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met een bedrag van achtendertig duizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (¬ 38.026,62) om het kapitaal te brengen van eenenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) op honderd duizend euro (¬ 100.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- De vergadering besluit de omzetting van de bestaande vijfhonderd aandelen aan toonder in aandelen op naam en geeft de nodige machten aan de raad van bestuur tot vernietiging van de aandelen aan toonder en inschrijving in het aandelenregister van de aandelen op naam.

De vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten, ingevolge aanpassing aan de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetgeving en meer bepaald aan het Wetboek van Vennootschappen, na hernummering van de artikelen, als volgt :

VORM - NAAM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "KONVERT OFFICE".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 30A.

DOEL

De vennootschap heeft als doel :

Het voorzien in de tijdelijke tewerkstelling van uitzendkrachten bij gebruikers, namelijk de activiteit die op grond van een arbeidsovereenkomst wordt uitgeoefend en ten doel heeft in de vervanging van een vaste werknemer te voorzien of te beantwoorden aan een buitengewone vermeerdering van werk, dan wel te zorgen voor de uitvoering van een uitzonderlijk werk, en dit als exclusieve activiteit.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt honderd duizend euro (100.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

a) Algemeen.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen voorbehouden aan de algemene vergadering door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten.

b) Adviserende comités.

De raad van bestuur kan onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

c) Dagelijks bestuur.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of

meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Bestuurders belast met het dagelijks bestuur zijn gedelegeerd bestuurders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van hel Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te hanen laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsook de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet

langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

ONTBINDING - VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of besvestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

VOLMACHT.

De vergadering verleent volmacht aan BVBA Accountantsbureau Hermes, Oude leperstraat 32 te 8560 Gullegem, haar zaakvoerders en bedienden en in het bijzonder aan bediende Mevrouw Joke Minjauw, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het vervullen van alle formaliteiten ten aanzien van de BTW-Administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden + aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

12/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.10.2010, NGL 08.11.2010 10603-0077-015
08/12/2009 : KO142603
10/02/2009 : KO142603
12/09/2007 : KO142603
25/07/2006 : KO142603
05/10/2005 : KO142603
12/10/2004 : KO142603
27/09/2004 : KO142603
26/11/2003 : KO142603
10/12/2002 : KO142603
05/03/2000 : KO142603
31/07/1998 : KO142603
11/07/1998 : KO142603
31/12/1997 : KOA16434
25/12/1997 : KOA16434
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0210-016

Coordonnées
KONVERT OFFICE

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 30 A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande