KORFINE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KORFINE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.489.506

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0331-013
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0339-012
30/05/2013
ÿþ Mod Word 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc V

behc

aar

Belt

Staal

i i IIA



' Ondernemingsnr: 0835.489.506

Benaming

(voluit) : KORFINE

(verkort)



NEERGELEGD

1 7. 05. 2013

RECIiT 1``sl í< " L1~fK{ANDEL

" ,RI.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : MINISTER LIEBAERTLAAN 10 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 13 mei 2013

De vergadering van de raad van bestuur wordt geopend op de maatschappelijke zetel om 11:00 uur door de heer Patrick Boterbergh, Gedelegeerd Bestuurder, voorzitter van de vergadering.

Aanwezig

Volgende bestuurders zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd:

ode heer Patrick Boterbergh, gedelegeerd bestuurder;

Ode heer Jozef Loeckx, gedelegeerd bestuurder;

Ode N.V. Umvoti, vertegenwoordigd door de heer Jozef Loeckx, bestuurder;

Ode N.V. Korfinae, vertegenwoordigd door de heer Patrick Boterbergh, bestuurder.

De voorzitter stelt vast dat alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat de vergadering regelmatig is samengesteld en bijgevolg geldig kan beraadslagen.

Agenda

De voorzitter verklaart dat de agenda van deze vergadering als enig agendapunt heeft:

" Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap

Krachtens de bepalingen van het art. 3 van de statuten van de vennootschap, kan de zetel van deze vennootschap zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig Brussels hoofdelijk gewest worden verplaatst, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

Beslissing

Bij eenparigheid van stemmen van de leden van de raad van bestuur, wordt beslist dat de maatschappelijke; zetel van de vennootschap Korfine nv, gevestigd te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 10, wordt verplaatst? naar het volgend adres:

Nijverheidshaal 3 bus 21 te 8500 Kortrijk.

Deze beslissing zal ingaan vanaf datum van 1 juni 2013.

Deze beslissing zal het voorwerp uitmaken van een publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, dit in uitvoering van de bepalingen van de statuten alsmede de bepalingen vastgelegd in het art, 74 le en 69 2e van de W. van Venn.

Patrick Boterbergh

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/04/2011
ÿþe

~~ n,wd 2.0

nL,P_ h r5 j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

13, U4. 2011

0Am-ta-BANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsblai

111 11111 01fl 1101 1011 010 lll l0 11

*11063179"

Ondernemingsnr : S35- 4e 5-C:6 Benaming

(voluit) : KORFINE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 10

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 8 april , blijkt dat :

1. De Heer BOTERBERGH Patrick, geboren te Asse op negen april negentienhonderd vijfenzestig, NN 65.04.09 307-40, wonende te 1790 Affligem, Langestraat 298.

2. De Heer LOECKX Jos, geboren te Sint-Genesius-Rode op éénendertig maart negentienhonderd. vierenvijftig, NN 54.03.31 445-71, wonende te 1652 Alsemberg, Molenberglaan 9.

3. De naamloze vennootschap " UMVOTI "reet maatschappelijke zetel te 1652 Alsemberg, Molenberglaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0 834.946.997" Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, De Heer LOECKX Jos, voornoemd.

4. De Naamloze Vennootschap "SKARABEE GROUP', met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk,' Minister Liebaertlaan 10 - ondernemingsnummer 0 478.893.453.

Hier vertegenwoordigd door 1 bestuurder de Heer BOTERBERGH Patrick, hiervoor genoemd

de NV "KORFINE" opgericht hebben, door inbreng in geld - ¬ 200.000 volstort ¬ 162.500 ten belope van. 200 aandelen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door:

- De Patrick Boterbergh, voornoemd, ten belope van 25 ( vijfentwintig) aandelen, hetzij voor de totale; inschrijvingsprijs van ¬ 25.000,00.

- De Jos Loeckx, voornoemd, ten belope van 25 ( vijfentwintig) aandelen, hetzij voor de totale; inschrijvingsprijs van ¬ 25.000,00.

- De naamloze vennootschap "Umvoti" voornoemd, ten belope van 50 (vijftig) aandelen, hetzij voor de totale: inschrijvingsprijs van ¬ 50.000,00

- De naamloze vennootschap "Skarabee Group" voornoemd, ten belope van 100 (honderd) aandelen, hetzij; voor de totale inschrijvingsprijs van ¬ 100.000,00

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met; de naam "KORFINE".

Artikel 2. : Zetel De zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 10

Artikel 3.: Doel De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland : - Alle verrichtingen en bewerkingen in verband met het verzekeringsbedrijf. Zij kan: optreden als makelaar of agent inzake verzekeringen van alle aard, herverzekeringen inbegrepen. Zij kans vertegenwoordiger of algemeen agent van verzekeringsmaatschappijen optreden en verzekeringsportefeuilles' beheren- de productie en het beheer, als tussenpersoon, van alle verzekeringen hoegenaamd, leningen al dan: niet met hypotheekvestiging, financieringen allerhande, evenals het houden van een agentschap van één of meerdere spaarkassen of gelijkaardige instellingen en alles wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;-het houden van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels fiscale of sociale aangelegenheden;-boekhoudbureau;- de levensverzekeringen onder eender welke vorm,- alsook herverzekering Deze opsomming is enkel aanhalend doch niet beperkend Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks: of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar; ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar: of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en: dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie,: onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op: te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doei: verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij mag ook aile

" leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Artikel 5. : Kapitaal Het geplaatst kapitaal bedraagt ¬ 200.000,00 ( tweehonderd duizend euro),

vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van waarde.

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 14. Samenstelling van de raad van bestuur De vennootschap wordt bestuurd door een ra-ad-va-n': bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Artikel 20. : Intern bestuur a) algemeen : De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloelend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen, b) directiecomité De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.c) dagelijks bestuur De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt. De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "algemeen directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder". d) bevoegdheidsdelegatie De raad van bestuur, net als aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar hun keuze. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21. : Externe vertegenwoordiging De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de ven-inootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronderbegrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd :- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;- hetzij door één bestuurder voor zover hij gedelegeerd - bestuurder is;- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen. Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 26. : Gewone algemene vergadering De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de : eerste maandag van de maand juni om 16.00 uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 39. : Boekjaar - Het boekjaar begint op 1 januari elk jaar en eindigt op 31 december.

Artikel 40. Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste één twintigste vooraf genomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantiëmes mag het eigen vermogen niet omvatten : 1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding; 2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

- De heer Jozef Loeckx, voornoemd - De heer Patrick Boterbergh, voomoemd - De naamloze vennootschap "Umvoti, voomoemd, voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger: de heer Jos Loeckx, voornoemd - De naamloze vennootschap "Skarabee Group", voornoemd, voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger: de heer Patrick Boterbergh, voornoemd Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

RAAD VAN BESTUUR is vervolgens bijeengekomen de raad van bestuur welke heeft unaniem beslist te benoemen tot gedelegeerde bestuurders:

- De heer Jozef Loeckx, voornoemd

- De heer Patrick Boterbergh, voornoemd

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van verwerving van de rechtspersoonlijkheid, en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

De Algemene Vergadering besluit om de heer Jozef Loeckx, voornoemd en de -hé P frT Boterbergh,

voornoemd, aan te stellen als externe vertegenwoordiger ingeval de vennootscháp e ` afe andaat in

andere vennootschappen zou opnemen.

Voor eensluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergefédl

rn

Lil ~o

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende n Meis etzij Cr~ n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden t

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0379-016

Coordonnées
KORFINE

Adresse
NIJVERHEIDSKAAI 3, BUS 21 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande