KORTRIJKS ONDERNEMERSCENTRUM

Association sans but lucratif


Dénomination : KORTRIJKS ONDERNEMERSCENTRUM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 875.116.677

Publication

01/02/2012
ÿþ MOD 22

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



I~si LJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE 1 3. 01 2C1Z 14 -or- 201?

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0875.116.677

Benaming

(voruit) : KORTRIJKS ONDERNEMERSCENTRUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Leiestraat, 22, 8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : Beei'ndiging mandaat vaste vertegenwoordiger/Benoeming vaste vertegenwoordiger/Herbenoeming bestuurders/Herbenoeming voorzitter van de raad van bestuur/Wijziging benaming/Statutenwijziging

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden de dato 12/06/2009 blijkt de beëindiging van het" mandaat van de heer Luc VERMANDERE. wonende te 8730 Beemem, Schooldreef, 75, als vaste. vertegenwoordiger van NV ONDERNEMERSCENTRUM KORTRIJK voor het uitoefenen van het bestuursmandaat van NV ONDERNEMERSCENTRUM KORTRIJK in VZW KORTRIJKS" ONDERNEMERSCENTRUM. Daarnaast blijkt de benoeming van mevrouw Nancy MOYAERT, wonende te 8020 Ruddervoorde, Sint-Hubertusstraat, 4 als vaste vertegenwoordiger van NV ONDERNEMERSCENTRUM KORTRIJK voor het uitoefenen van het bestuursmandaat van NV ONDERNEMERSCENTRUM KORTRIJK in VZW KORTRIJKS ONDERNEMERSCENTRUM.

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden de dato 10/06/2011 blijkt de herbenoeming als bestuurders voor een periode van 6 jaar eindigend na de jaarvergadering van 2017 van VZW SYNTRA WEST, met vaste vertegenwoordiger de heer Johan DE NEVE, NV ONDERNEMERSCENTRUM KORTRIJK, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Nancy MOYAERT en van de heer Jean de BETHUNE.

Ult het proces-verbaal van de zitting van de raad van bestuur de dato 10/06/2011 blijkt de herbenoeming als voorzitter van de raad van bestuur van de heer Jean de BETHUNE.

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden de dato 16/12/2011 blijkt dat de statuten als volgt aangepast werden:

Artikel 1 wordt gewijzigd als volgt:

'1. De VZW draagt de naam 'Provinciaal netwerk van stedelijke ondememerscentra', met als roepnaam 'Ondernemerscentra West-Vlaanderen'.

2. Deze naam, of de roepnaam, moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW, met nauwkeurige aanwiijzing van de zetel.'

Aan artikel 3 Sectie 2 Toegetreden leden werden volgende punten toegevoegd:

'7. Voormelde toegetreden leden worden onderverdeeld in een catgorie A en een categorie B. De toegetreden leden categorie A zijn, rechtstreeks of onrechtstreeks, maximaal de vijf centrumsteden van West-Vlaanderen, i.c. Brugge, leper, Kortrijk, Roeselare en Oostende, die een samenwerkingsakkoord hebben afgesloten met de vzw. De overige toegetreden leden zijn toegetreden leden categorie B.

8. Toegetreden leden categorie A kunnen van rechtswege een vertegenwoordiging met waarnemende stem afvaardigen naar de raad van bestuur en de algemene vergadering van de vereniging.

ln artikel 4 Sectie 4 Vergaderingen (algemene vergadering) werden passages van de punten 1 en 3 als volgt gewijzigd:

'1...De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering naar alle werkende leden en toegetreden leden van de categorie A verstuurd (per fax en/of per e-mail en/of per gewone post en/of per aangetekend schrijven) op het nummer of adres dat het werkende lid of het toegetreden lid van de categorie A daartoe laatst heeft opgegeven aan de voorzitter van de raad van bestuur en/of aan de. secretaris.

3...De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering naar alle werkende leden en toegetreden leden van de categorie A verstuurd (per fax en/of per e-mail en/of per

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

F;F~4til" i+~^ . r~~ ,~ riP~NDEL"

Griffie i.:. iP.itr

*iaoasosI

IN00 2.2

Luik B - Vervolg

. . . . _ . . .... .

gewone post en/of per aangetekend schrijven) op het nummer of adres dat het werkend lid of het toegetreden lid van de categorie A daartoe laatst heeft opgegeven aan de voorzitter van de raad van bestuur en/of aan de" secretaris.'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean de BETHUNE,

voorzitter van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KORTRIJKS ONDERNEMERSCENTRUM

Adresse
LEIESTRAAT 22 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande