KRIPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRIPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.872.233

Publication

13/10/2014
ÿþ!t Ondernemingsnr : 0881.872.233

:!Benaming (voluit): KRIPA

1 (verkort) :

.:

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dirk Martensstraat 16

8200 Brugge (Sint-Andries)

!I Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffeningstelling - aanstellen vereffenaar

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -I Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zestien! i! september tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie,I enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een i! buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met! beperKte aansprakelijkheid « KRIPA » te 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 16, i! waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen : l! Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

l! Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) Op elf september tweeduizend en veertien heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een: verslag opgesteld, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa !I en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) Op twaalf september tweeduizend en veertien heeft de bedrijfsrevisor, VGD Bedrijfsrevisoren: l! Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Tony Moreelst overeenkomstig artikel 181, § 1 van' het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

g Dit verslag besluit als volgt:

"6. BESLUITEN

;iVoorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:

il In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen» I; stelden de zaakvoerders van de BVBA Kr/pa een boekhoudkundige staat op in discontinuïteit»

afgesloten per 10 september 2014. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening; I; van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 71.058,83 EUR en een velries;

over de periode 01/5/2014 t.e.m. 10/09/2014 van 4.616,81 EUR. Het netto-actief (eigen; fi vermogen) bedraagt 71.058,83 EUR.

fi Wij dienen op te merken dat geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele! !! belastinglatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie van de! vennootschapsbelasting en de BTW-Administratie of als gevolg van het niet tijdig indienen van het voltooiingsattest voor het audiovisuele werk waarin geïnvesteerd werd onder het tax shelter; mechanisme.

Onder voorbehoud van voorgaande opmerking, blijkt uit onze controlewerkzaamheden, die wiji hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, dat deze staat de; fi toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

i; Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk! il achten. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van! ;! Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere; doeleinden worden aangewend,

Opgesteld te Gent,

ir Op 12 .eptember 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

WE

9 SEP 2011k

MONITEUR B

o 6

10- 2

STAA

Gent Afid.ellyii Brugge

D e

e ter

BELGISCI-

I1 III t1

*14186576*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

\r' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

VGD Bedriffsreyisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Tony Moreels

Bedrijfsrevisor"

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet,

werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van vennootschappen,

bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en

formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per tien september tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

2. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verstag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap; aangezien de vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering besloot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Aile stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerders, de heer Lecoutere Christof, geboren te Mol op 5 augutsus 1970 wonend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koning Albert I -laan 172 en de heer Lecoutere Patrik, geboren te Mol op 17 augustus 1972, wonend te 8490 Jahbeke, Ooievaarstraat 1.

De algemene vergadering nam kennis van de staat per tien september tweeduizend en veertien. Na onderzoek keurt de vergadering deze staat éénparig goed.

De vergadering besloot, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaten tot en met heden.

5. De vergadering besloot één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar:

De heer LECoUTERE Christof, geboren te Mol op vijf augustus negentienhonderd zeventig, echtgenoot van mevrouw POEL Heidi, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koning Albert I-laan 172.

benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Eenieder die werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen mag in geen geval tot vereffenaar worden aangewezen, net zomin als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend. Tot die uitsluiting mag alleen worden besloten binnen een termijn van tien jaar, te rekenen van een definitief vonnis van veroordeling dan wel van het uitblijven van het tijdig rekening en verantwoording doen en tijdig afrekenen.

Tenzij de voorzitter van de bevoegde rechtbank daartoe homologatie verleent, mag evenmin tot vereffenaar worden benoemd eenieder die failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben

verkregen, alsook wie een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober

1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" e mod11.1



van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding van de ondernemingen of op de' uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

6. De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

7. De vergadering besloot dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zef uitoefenen.

8. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar om de voorgaande beslissingen Lat te voeren.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de vereffenaar teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van zijn benoeming te ondertekenen en in te dienen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap FISKAUANA, kantoor houdende te 8200 Brugge, Xaverianenstraat 32 , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van elle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren, inclusief het ondernemingsloket.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Verslag van de bedrijfsrevisor met eraan gehecht verslag van de zaakvoerder en staat van actief

en passief

Kopie bevestiging benoeming vereffenaar

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap 'Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden . ,.< aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 7 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 26.10.2013, NGL 21.11.2013 13666-0331-010
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 27.10.2012, NGL 23.11.2012 12650-0028-010
03/10/2012
ÿþL  ~m

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MeetEI_IrGD ter GR1FF1É ti9i

RECHTBANK `,f At1KOOPHANDEL i 1â

BRl.1C Gr~t4~~ing ;3rugq.e)

t°~~~~'r

Ondernemingsnr : 0881.872.233

Benaming

(voluit) : KRIPA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Dirk Martensstraat 16 te 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder en stopzetting bezoldiging zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 01/06/2012 wordt beslist om Lecoutere Peter te ontstaan ais zaakvoerder van de vennootschap en vanaf heden geen bezoldiging meer toe te kennen.

Brugge 01/06/2012

Dhr, Lecoutere Patrick

_l

111111

12163989*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 29.10.2011, NGL 25.11.2011 11622-0425-010
07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 10.08.2010, NGL 29.09.2010 10565-0134-008
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 31.10.2009, NGL 26.11.2009 09866-0257-008
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 11.07.2008, NGL 30.07.2008 08522-0338-008
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 24.10.2015, NGL 27.10.2015 15657-0348-009

Coordonnées
KRIPA

Adresse
DIRK MARTENSSTRAAT 16 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande