LA RUFFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LA RUFFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.131.558

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 28.04.2014 14106-0039-011
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0329-010
20/09/2011
ÿþmod 2.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 8 SEP. ion

Griffie De griffier,

~iuAiuo1760iim

*1119"

Va behc aan Belç Staal 111

NI

I

Ontlernemingsnr :

0839131558

N. SNAUiNAERT

Benaming : LA RU1=FE

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : H. Consciencestraat 12A

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Thierry VAN S1NAY, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke op een september tweeduizend en elf, neergelegd ter publicatie, véér registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "LA RUFFFE", met zetel te Oostkamp en met als eerste adres: 8020 Oostkamp, H Consciencestraat 12A, door L De heer VANDAELE Stefaan Geert Marc, geboren te Brugge op 6 oktober 1964, nationaal nummer 64.10.06-393.65, identiteitskaartnummer 590-6992996-01, echtgenoot van mevrouw Carine Baert, wonende te 8210 Zedelgem  Heidelbergstraat 26/A.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap, bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd, 2. De heer WILLEMS Paul Eddy Martin, geboren te Brugge op 18 april 1968, nationaal nummer 68.04.18-195.42, identiteitskaartnummer 590-7878536-28, echtgenoot van mevrouw Martine Verlinde, wonende te 8020 Oostkamp, Hendrik Consciencestraat 12/A. Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap, bij gebreke aan huwelijkscontract, hetwelk werd gewijzigd, met behoud van stelsel, bij akte verleden voor ondergetekende notaris Van Sinay op lfebruari 2000; ongewijzigd en 3. De heer THENAERS Koen Robert Clement, geboren te Brugge op 27 juni 1971, nationaal nummer 71.06.27-063.78, identiteitskaartnummer 5910285003-15, echtgenoot van mevrouw Wendy Vandenbussche, wonende te 8730 Oedelgem, Beverhoutveldstraat 64, gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap, bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en gestort als volgt:

- de heer Stefaan Vandaele, voornoemd, schrijft in op tweeënzestig (62) aandelen of zesduizend tweehonderd euro (E 6200,00,-), gestort ten belope van drieduizend honderd euro (E 3.100,00,-).

- de heer Paul Willems, voornoemd, schrijft in op tweeënzestig (62) aandelen of zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00,-), gestort ten belope van drieduizend honderd euro (E 3.100,00,-).

- de heer Koen Thenaers, voornoemd, schrijft in op tweeënzestig (62) aandelen of zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00,-), gestort ten belope van drieduizend honderd euro (E 3.100,00,-). Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro of honderd zesentachtig (186) aandelen, gestort ten belope van negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00,-).

Partijen verklaren dat voormelde sommen hen eigen zijn en niet toebehoren tot het gemeenschappelijk vermogen.

Bedoeld bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6463002-65, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 26 augustus tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard.

Op de laatste blz. van. luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris heizij tien de perscfo)nfen) bevoegd de rechtspersoon ter, aanzien tan derden te vertegentieordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van negenduizend driehonderd euro (£ 9.300,00,-)

De heer Stefaan Vandaele dient nog een bedrag van drieduizend honderd euro (E 3.100,00,-) te storten.

De heer Paul Willems dient nog een bedrag van drieduizend honderd euro (E 3.100,00,-) te storten.

De heer Koen Thenaers dient nog een bedrag van drieduizend honderd euro (E 3.100,00,-) te storten.

De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden: De uitbating van een handel in dranken van welke aard ook, alcoholische of niet-alcoholische. De aldus in het binnen- en/of buitenland aangekochte dranken zullen doorverkocht worden, hetzij op vat, hetzij in flessen of andere recipiënten, aan particulieren, voortverkopers en/of aan al dan niet beroepsverbruikers. De vennootschap zal eveneens als aankoop of verkoopcommissionair kunnen optreden in vermelde goederen.

Zij zal alle activiteiten mogen uitoefenen die normaal behoren bij een handel in dranken.

De fabricage van alle dranken, waaronder de fabricage en bereiding van geestrijke likeuren, aperitieven, wijnen, de rectificatie en distillatie van alcohol, de bereiding van limonade, kunstmatig mineraalwater en spuitwater.

De aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, invoer, uitvoer, vertegenwoordiging, promotie van alle dranken zoals wijn, schuimwijn, sterke dranken, aperitieven, bier, limonade, water, evenals van de diverse artikelen die hiermee verband houden, alsook delicatessen.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van voedingswaren (vers en diepgevroren), zuivelproducten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, charcuterie, vleeswaren, confiserie, patisserie, biscuiterie, verse, gedroogde en geconserveerde groenten en fruit, visproducten, delicatessen;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Raadgevingen bij de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties;

De uitvoering van algemene technologische en economische studies inzakeindustrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procédés;

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek;

Promotie: raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op het gebied van management; engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies; De publiciteit, reclame, marketing, en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

De aankoop en verkoop van alle goederen en machines met betrekking tot hoger genoemde activiteiten, inzonderheid alle hard- en software voor genoemde activiteiten, zonder dat deze opsomming beperkend is;

Het optreden als tussenpersoon bij de onderhandelingen;

De ontwikkeling, het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of gevenvan brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

Het deelnemen onder welke vorm ook aan de oprichting, de uitbreiding of de omvorming van alle Belgische of buitenlandse vennootschappen, syndicaten of groeperingen.

Alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd ook, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking en het tot stand brengen van overeenkomsten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheie van de instrumenterende notaris, het!j van da per-:,oiolnier" ,) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland, voor eigen rekening tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellenen alle financiële, commerciële en industriële operaties doen die de verrichtingen van haar doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland tevens waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, overdragen, het

" inbrengen of handelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van het even welke publieke of semi-publieke instelling.

Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn.

Het voorschieten van gelden onder om het even welke financieringsvorm aan natuurlijke personen, rechtspersonen en andere derden, met betrekking tot om het even welke onderneming in het algemeen, het verrichten van alle handels- en financiële operaties, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeling artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentien de financiële transacties en de financiële markten en de wet op het vermogensbeheer en beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk

Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het deelnemen in de meest ruime zin aan emissieverrichtingen van aandelen vast renderende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer. Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

De vennootschap kan in het kader van haar doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties,

" kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, herverhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen.

" De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtsreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische en technische aard en alle welkdanige diensten of bijstand verlenen inzake investeringen, financieringen, beheer en administratie.

Zij kan door middel van inschrijving, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het doel gelijk verwant, verkocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname in samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbetalen en alle genotsrechten terzake toestaan. Deze opsomming is niet beperkend, zodra de vennootschap

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hcüij van de persolo}i tent bevoegd de rechtspersoon ten eenzier van dertien ver`egen.voordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

' alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat

" aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat. Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de derde vrijdag van de maand maart om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

" vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumente,endc nularis. hetz?j ven de persotoin(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegen'.tioordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mOd 2.1

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

IIL- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN  SLOT VAN DE AKTE.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden worden door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd: I. De heer Stefaan Vandaele, voornoemd; 2. De heer Paul Willems, voornoemd, en 3. Koen Thenaers, voornoemd, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het jaar

2012.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

30 september 2012.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

De zaakvoerders geven volmacht aan de BVBA "Fiboca" te Ninove  Nederhasselt, Vogelzangstraat 11, vertegenwoordigd door de heer Theo Camphyn, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde vennootschap en zijn vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mal 2,1

wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de

grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

D. Bracke, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en haedan:gheld van de instrurnert rende noteris, het-21 var de persa(olr;en) bevoegd de rechtspersoon ten aar:d;en van derden ?.e verteyer..Jnordigen

Verso Naam en handteker:ino

Coordonnées
LA RUFFE

Adresse
H. CONSCIENCESTRAAT 12A 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande