LA SIESTA OOSTENDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LA SIESTA OOSTENDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.461.826

Publication

17/10/2013
ÿþ ti M9d Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Necargelegd ter griffie van cie rechtbank van koophandel

Brugge  afdeling Oostenae

OKT. 2013

Griffie rJp arifr.

Ondernemingsnr : 0842.461.826

Benaming

(voluit) : LE SIËSTA OOSTENDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Witte Nonnenstraat 23, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING BENOEMING OF ONTSLAG ZAAKVOERDER - ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER - BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Dominique VERHAEGHE met standplaats te Oostende, op vierentwintig september tweeduizend en dertien, "Geregistreerd te Oostende I op 1 okt 2013 drie bladen eeni verzending boek 767 blad 58 vak 13. Ontvangen: vijftig euro (50,00 é). Getekend; Voor de adviseur Inge; Everaert - Financieel deskundige", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IA SIËSTA OOSTENDE" met maatschappelijke zetel: te 8400 Oostende, Witte Nonnenstraat 23, met eenparigheid van stemmen besloten heeft wat volgt:

1/ aanpassing van de artikelen tien en elf van de statuten en te vervangen als volgt

'Artikel 10  Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, of rechtspersonen, vennoten of niet. Voor de benoeming of het ontslag van een zaakvoerder is unanimiteit van stemmen van de aandeelhouders vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld benoemt deze onder haar vennoten,: zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van' de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels, van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Artikel elf  Bevoegdheden  vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt en verder; handelt als een raadsvergadering.

De zaakvoerder kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht: opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze: volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid

Ingeval er twee of meer zaakvoerders zijn, beslissen zij in onderling overleg welke zaakvoerder belast wordt; met het dagelijks bestuur van de vennootschap volgens een taakverdeling die onderling wordt afgesproken.

Binnen de hen toebedeelde domeinen kan elke zaakvoerder alleen handelen voor verrichtingen en' transacties waarvan de geldelijke impact vijfduizend euro (5000,00 ¬ ) niet te boven gaat, Bij transacties hoger dan dit bedrag is een gezamenlijke beslissing van het college van zaakvoerders vereist.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens, derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger'.

2/ Met ingang van één oktober tweeduizend en dertien een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, mevrouw GHYOOT Christine.

31 als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur met ingang van één oktober tweeduizend en dertien:

1) Mevrouw GHYOOT, Christine Anna Hélène, wonende te 8400 Oostende, Wittenonnenstraat 23,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A i II





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2)'SALVAN OOSTENDE Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Witte Nonnenstraat 23. Voor deze vennootschap zal Mevrouw SALENS, Heidi Greta Werner, wonende te 8400 Oostende, Blankenbergestraat 8, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van de zopas benoemde zaakvoerders zal jaarlijks door de algemene vergadering worden vastgesteld in functie van het resultaat,

41 opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten

VOOR ONTLEDEND AFSCHRIFT

Terzelfdertijd hiermede neergelegd : gelijkvormig afschrift der akte en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 27.08.2013 13463-0431-014
18/01/2012
ÿþmue vvora 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:iefaergelegd ter griffie ven .echtbank van kooghandeil

Brugge  afdeling Ocirsience

Voor- behoudE aan hel Belgisc

*~~~~~~~~~1 ~~um~a~~~~~~~











Ondememkngsnr: ~~~ '14 2,?

Benaming

(voluit) : LA SIËSTA OOSTENDE (verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelkheid

Zetel Witte Nonnenstraat 23, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

' .

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Dominique VERHAEGHE te Oostende, op 5 januari 2012, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, blijkt wat volgt :

"

Mevrouw QHYÓÓT, Christine Anna Hélène, geboren te Brugge op zevenentwintig mei negentienhonderd'~ zesenvijftig, nationaal nummer 56.05.27 208-96, wonende te 8400 Oostende, Wittenonnenstraat 23, heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam : "LA SIËSTA OOSTENDE".

KAPITAAL bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.800.00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde ad één / honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De honderdzesentachtig aandelen (186). aandelen werden onderschreven door ven duurde mevrouGHYOOTChhotine. voornoemd, voor honderdzesentachtig(186) aandelen, vu|~o~ten belope van twaalfduizendvierhonderd auro(12.4OO.ÓÓE)æn nog vol te storten ten ! belope van zesduizendtweehonderd euro (6.200,00 E). De vennootschap beschikt aldus over een bedrag van. TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO(E12.4OO.OD).

ZETEL is gevestigd te 8400 Oostande, Witte Nonnenstraat 23. De zetel kan verplaatst worden naar n|ha! andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL :De vennootschap heeft tot doel:

l.VOOR EIGEN REKENING

1.Metaanleg0en. het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, '.), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan danden, het aankopen, verkopen, ruilen,. Óouwen, xerbouwpn, nndnrhnuden, vedhunon, humn, verknve|mn, prospecteren en uitbaten van onroerende. goaderen, het ontwerpen en opvolgen van projectæn, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkuup, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederon, o)umednoUe handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard nnk, zoals het verwerven door inschrijving of aankuop, het beheren van aando|en, amnde|enopóes, ubUgaUea, kaabuna, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van feningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval vedenon, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN I De uitbating van een restaurant, tea-room, taverne, verbruikssalon, café, snelbuffetten zoals snackbars, croi000ntehea, crêporioo, pizzeria's, enz... ; de uitbating van een restaurant gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; de uitbating van een feestzaal en traiteurdienst. Het organiseren en verzorgen von bruiloften, banketten, cocktails,|uncheo, recepties, seminaries, congressen enz.. ; het klaarmaken, ~ thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels. Het ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden. Ter verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap zich mogen inlaten met a||e commerciële activiteiten zowel in het groot als in het k|ein, van roerende en onroerende aard, die

 '

«p U



~ ~~ ~~

~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Nz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumentefende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met horeca uitbating, de catering, de inrichting van feestelijkheden, tentoonstellingen en demonstraties en het verstrekken van ermee samenhangende prestaties. Zo ondermeer ook het optreden als tussenpersoon in de verkoop van antiek, kunstwerken, schilderijen enz....

2.Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

3. Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service), gastenkamers, overige accomodaties voor kortstondig verblijf.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schuldén aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voDUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd:

-Mevrouw GHYOOT, Christine Anna Hélène, geboren te Brugge op zevenentwintig mei negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 8400 Oostende, Wittenonnenstraat 23, dewelke haar mandaat uitdrukkelijk aanvaardt. BEVOEGDHEDEN - VERTEGENWOORDIGING

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar. WINSTBESTEDING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

" stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING : De eerste algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien,

overeenkomstig de statuten.

COMMISSARIS wordt niet benoemd

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

Accountantskantoor Verbeke-Sanders BVBV, te 8301 knokke-Heist, Heldenplein 20, evenals aan haar '

bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te

vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Dominique Verhaeghe.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ~





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.08.2015, NGL 28.08.2015 15488-0237-016

Coordonnées
LA SIESTA OOSTENDE

Adresse
WITTE NONNENSTRAAT 23 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande