LA TULIPE NOIRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LA TULIPE NOIRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.812.873

Publication

27/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-05-2015

Griffie

*15308625*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630812873

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

LA TULIPE NOIRE

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Groenestraat 191 Bus 0 8930 Menen

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Develter te Menen op tweeëntwintig mei tweeduizend vijftien, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. Mevrouw VANDENBUSSCHE Marleen Alice, geboren te Oostende op zeven februari negentienhonderd vierenzestig, identiteitskaart nummer 591-2717595-48 rijksregister nummer 64.02.07-286.86, echtgenote van de heer BEERNAERT Martin, wonende te 8930 Menen, Groenestraat 191.

Gehuwd te Middelkerke op elf oktober negentienhonderd vijfentachtig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan initieel huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

2. De heer DOBBELAERE Pascal, geboren te Gent op twintig april negentienhonderd vijfenzestig, identiteitskaart nummer 592-0889071-50 rijksregister nummer 65.04.20-281.27, echtgenoot van mevrouw CLERICK Sandra, wonende te 8930 Menen, Groenestraat 191.

Gehuwd te Aalter op acht februari tweeduizend en twee onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan initieel huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Onder de naam LA TULIPE NOIRE en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op 18.600,00 vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt ingeschreven:

-door de heer Dobbelaere Pascal, voornoemd sub 1), ten belope van drieënnegentig (93) aandelen; - door mevrouw Vandenbussche Marleen, voornoemd sub 2), ten belope van drieënnegentig (93) aandelen.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

" De heer Dobbelaere Pascal, voornoemd, verklaart zijn inschrijving te hebben volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

" Mevrouw Vandenbussche Marleen, voornoemd, verklaart haar inschrijving te hebben volstort ten

belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

naam LA TULIPE NOIRE.

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8930 Menen, Groenstraat 191.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks; hetzij als

tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- alle activiteiten, verrichtingen en handelingen die verband houden met tatoeëren, weg-laseren van

tatouages, piercen;

- het uitbaten van één of meerdere tattoo- en piercingshops en/of schoonheidssalons;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het terbeschikkingstellen en verhuren van werkateliers voor tatouages en laserbehandelingen; - alle activiteiten, verrichtingen en handelingen die verband houden met schoonheidsverzorging in de brede zin van het woord, zoals daar onder meer zijn manicure, pedicure, gelaatsverzorging, makeup, haartooi, tatou-kledij.

- het organiseren van en deelnemen aan opleiding, workshops, beurzen dienaangaande;

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, import en export van goederen en benodigdheden voor tatoeëring en piercing, juwelen en accessoires, verzorgingsproducten , (medische) cosmetica. Het toestaan van leningen, van kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, voor zover wettelijk toegelaten; in het kader dan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin en alle handels- en financiële operaties verrichten.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen, het verstrekken van bijstand in het management van ondernemingen. Het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen en personen van alle diensten en adviezen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij best geschikt zou achten.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt $achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. Artikel 12. - ZAAKVOERING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13.  BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14. - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Ieder jaar op de tweede dinsdag van de maand mei om negentien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Artikel 22.  BOEKJAAR  INVENTARIS  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 23.  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Artikel 24.  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN

De vennootschap bekrachtigt hierbij volgende handelingen, door de oprichters verricht in naam van de vennootschap, als zijnde gedaan voor rekening van de vennootschap, op haar risico en in haar voordeel : alle handelingen en verrichtingen sedert één mei tweeduizend vijftien. De vennootschap neemt deze verbintenissen bijgevolg op zich overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten bekrachtigen nu reeds alle handelingen die de zaakvoerders voor rekening van de vennootschap reeds hebben gesteld en zullen stellen vanaf heden totdat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien.

BENOEMING VAN NIETSTATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, nietstatutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur :

1) Mevrouw Vandenbussche Marleen, voornoemd;

2) De heer Dobbelaere Pascal, voornoemd.

Hun opdracht is onbezoldigd, dit behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie akte statutenwijziging;

Meester Francis Develter, geassocieerd notaris te Menen.

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 22.06.2016 16208-0470-014

Coordonnées
LA TULIPE NOIRE

Adresse
GROENESTRAAT 191, BUS 0 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande